Tékozló Homár

Már a szabályosan parkolókat is megbüntetik

2013.10.16. 11:05 | jackyll | komment

bekasparkolas.jpgMáté teljesen szabályosan parkoló BMW-jét 15 ezer forintra büntették meg Békásmegyeren, mert miért ne:

Magyarország ismét bizonyított. Békásmegyeren lakom, mint pár ezren, és én is minden este a parkolással harcolok. Autó sok van, parkolóhely kevés. Így az évek alatt kialakult egy parkolási rend, ami kihasználja az adott lehetőségeket, de mindezt úgy, hogy ne veszélyeztessük a közlekedő autókat, és a forgalmat. Éppen ezért, a kialakított parkolóhelyek mellett az út szélén is parkolunk, mivel az a rész is erre van kitalálva. Csatoltam pár képet amin látható a szituáció. Az én autóm a BMW, és szűk hónapja kellemes kis csomagot találtam a szélvédőmön. A csomagban az áll, hogy szabálytalan parkolásért fizessek be 15 lepedőt a Óbuda Békásmegyer Közterület Felügyeletnek. A helyzetet kicsit komolyabban befolyásolja, hogy péntek esténként teljesen üresen kell hagyni egy hatalmas parkolót, mert szombaton hajnalban jönnek a piacosok, és ha véletlen ott parkolsz, minden probléma nélkül körbepakolják a kocsit, és nem lehet megmozdulni.

Nos visszatérve a konkrét problémára, csatoltam még egy képet az említett parkolási helyszínről, ami Google Maps ról van, és bejelöltem rajta az utcánkat, és alább idézem a levelet, amit küldtem a  OBKF-nek. Egy szónak is száz a vége, szerintem érdemes lenne kicsit utánajárni, hogy mennyire jogszerű, vagy mennyire nem ez a fajta büntetés. Az etikai részéről nem beszélnék inkább, azt kifejtem a levelemben lejjebb.

bekasparkolas.jpg

„Tisztelt Óbuda-Békásmegyer Közterület-Felügyelet,

Lelkes kollegájuk, akit sajnos nevén nem tudom nevezni, mivel aláírása Bh, 2013.09.24-én kicsivel dél után alaposan körbejárt Békásmegyeren, mégpedig a Kabar utcában, ahol kedves csomagokat hagyott pár ott parkoló gépjárműveken. Nagyon elismerendő, hogy ennyire alaposan feltérképezte az ott közveszélyesen parkoló bűnözőket. Nem részletezném, mennyire etikus egy lakótelep parkolójában "szabálytalan" parkolásért büntetni, mivel annak mértéke kicsivel az erdőben az etetőnél vadra lőni szint alatt van. Ez egészben csupán annyi zavar, hogy sajnálatos módon tévedésből a csomagból jutott az én autómra is, és pár szomszédoméra is, amit kicsit furcsállunk.  

Helyszíni bírság száma: 225003077569 (MBX411),

Kicsit részletesem a dolgot. A csatolt képeken látható kocsinak a büntetésével vannak problémáink. Utánanéztünk kicsikét, és a következőket találtuk:

1/1975. (II. 5.) KPM-BM együttes rendelet, a közúti közlekedés szabályairól
IV. RÉSZ A járműközlekedésre vonatkozó szabályok
I. fejezet A járműközlekedés általános szabályai
40. §, 5. bekezdés, „d” pont:

Tilos megállni:

d)247 körforgalmú úton, útkereszteződésben és az úttestek széleinek metszéspontjától számított 5 méter távolságon belül, ha a közúti jelzésből más nem következik; az útkereszteződésben az úttorkolattal vagy útelágazással szemben megálló járműre - ha ez a többi jármű bekanyarodását nem akadályozza - a tilalom nem vonatkozik;

A fentiek elolvasása után kérném számunkra megmutatni, hogy a jelen esetben hol található az említett útkereszteződésben az úttestek széleinek metszésvonala!

Továbbá az alábbi rövid kis definíciót találtuk:

Útkereszteződés: két vagy több útnak azonos szintben való kereszteződése, egymásba torkollása, illetőleg elágazása.

Ez jelen esetben azért igen releváns, mert az általunk taglalt helyzetben nincs két vagy több út kereszteződése, mivel az egész utca egy, azaz egyetlen nagy utca, a Kabar utca. Ez az utca a képen színessel megjelölt részeknél kiszélesedik, és középen parkolásra alkalmas szigetek vannak kialakítva.

A fentiek áttekintése után kiemelném, hogy a képen látható autók teljesen szabályosan parkoltak a Kabar utca egyik szélesebb részén, annak padkája mellett, így a büntetés alapjaként szolgáló szabálysértés nem történt meg, éppen ezért kérem a fenti számmal azonosított bírságot törölni szíveskedjenek.”

Megtisztelő figyelmeteket köszönve,

Máté

bekasparkolas.jpg

kabarutca.jpg

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2013.10.16. 15:44:19

@Lencsés István: Mindegyik szamizdat volt? Emlékszem, a Bulányi féle Bokor-lelkiségi füzetek egy része volt ilyen rosszul központozva, mert munkaidő után/közben gépelték stencilpapírra, ahhoz nem értők. No meg a rendőrségi két ujjal gépelt jegyzőkönyvek is ilyesmik voltak...

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.16. 15:49:17

@Kitalátor = másként_gondolkodó: N e z a v a r j , k o m o l y t u d o m á n y o s k u t a t ó m u n k á t f o l y t a t o k .

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2013.10.16. 15:54:14

@AtiSnatch: A futók srégen mennek. A lovak (huszárok) ugranak. A parasztokat meg gyakran leütik.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2013.10.16. 16:17:24

@CID: Azt hittem, hogy sakkozni akar.
Ja, hogy engem? Mifelénk vagy önkiszolgálóak a parasztok, vagy (egyre inkább) a cigányok ütnek le. Régebben a kommunista rendőrök, valamikor az AVH-sok ütöttek, de azok kivénhedtek, most már (amelyik még él) általában titkos főrészvényes, és az unokájuk üti a parasztokat, de nem valóságosan, fizikailag, hanem úgy, hogy felvásárolja a terményt, állatot és szocskával fizet. Kb. ugyanannyit ad érte, mint a nagyapja-nagyanyja a kötelezően beszolgáltatott javakért.

qwertzu 2013.10.16. 16:21:25

@klarky: "Angliában ez simán megengedett szinte bárhol és nem hinném, hogy az ottani kresz alapjaiban más, mint a hazai."

Az út másik oldalán hajtanak, ennél nem tudom hogyan lehetne alapjaiban másabb.

"Hogy miért, az rejtély"

Annyira nem. A kresz megállásról szóló része úgy kezdődik, hogy a menetirány szerinti jobb oldalon kell megállni.

CID 2013.10.16. 16:22:18

@Kitalátor = másként_gondolkodó: Mifelénk is azok, tavaly leszedték az összes körtét. Téged nagyon idegesítenek a "komcsik", ugye azért nem a kurucinfó a kezdőlapod?:)

délioldal 2013.10.16. 16:32:36

Lemaradtam valamiről? :D:D:D+:D (jól csináltam?)

Depe 2013.10.16. 16:48:00

Minket Debrecenben egyszer reggel 6:50-kor büntettek meg olyan parkolásért ami egyébként addig szabályosnak volt mondható, de végül kitáblázták. Na ja, de amikor 5 60lakásos lépcsőház sorra jut 40 parkoló, akkor minden nem veszélyes helyen állnak az emberek.
A legrosszabb ebben az volt, hogy 6:51-kor mentem volna le átállni vele, de már rajta volt a fecni...
Érdekes, hogy egyébként közterületisnek 7-től kezdődik a meló.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2013.10.16. 16:49:59

@CID: Á, azok is mind Amerikából fizetett hasadt tudatú kommunista provokátorok!

@vén szivar: Szeva' nácigány! Sto znácsit eto: Kaff? Kecskemét Animation Film Festival? (kaff.hu)

Ádám 2013.10.16. 16:50:25

@Depe: feketén "melózott"!:) SZÁZALÉKOT KAP!?

délioldal 2013.10.16. 16:51:47

@Depe: Korán kelnek, hogy jól induljon a napod:)

Depe 2013.10.16. 16:55:18

@délioldal: hát gondolom munkába menet látta, hogy szar helyen állok és lecsapott az alkalmon...

@vén szivar: valószínű itt lakik a lépcsőházak közül valamelyikben, mert ha bármi közterületis bünti van akkor az ő neve van rajta. Mondjuk felvállalni nem meri magát, hiszen nem csak minket büntetett és lenne néhány ember aki megbeszélné vele a dolgokat.

Ádám 2013.10.16. 16:57:43

@Depe: MEG KELL LESNI!!! Aztán testápolót neki! Nem kell karácsonyig várni!:)

Depe 2013.10.16. 16:59:03

@vén szivar: Bazeg, majd valami vén szivart ráállítok az ügyre aki ráér ilyenekre, mert azóta van, hogy két utcával arrébb tudunk este leparkolni...

Ádám 2013.10.16. 17:07:33

@Depe: te nyugodtan bazd +! miért nem kelsz fel 10prcel előbb!?
No! Ha te így, akkor én sem akarok adós maradni. Nem olyan családból származom.:)

A nejedet is egy vénszivarral kúratod?:)

Segítsen neked a belügyminiszter.....:):D

Depe 2013.10.16. 17:11:41

@vén szivar: fent voltam én már jóval hamarabb, de ki indul el olyan korán?
Nej még nincsen, de majd ha lesz remélhetőleg nem kell egy vénszivar a melóhoz.

Ádám 2013.10.16. 17:16:13

@Depe: Na! "AZ" már most meló neked!?! Akkor pedig fog segítség kelleni...., hú de ciki!
Na üdv, minden jót:)

Depe 2013.10.16. 17:22:38

@vén szivar: Van aki a másik élvezetét is akarja biztosítani, TUDOOOD?

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2013.10.16. 18:19:24

Senkinek nincs 10-20eFt-ja egy mozgásra induló kamerára?

lutria 2013.10.16. 18:20:34

Szerintem meg az az érdekes hogy az a parkoló már ott lehet 30-40 éve,kereszteződésbe parkolni valszeg már akkor is tilos volt,miért csak most kezdtek el itt büntetni?Talán egy közteresnek nem volt meg a napi büntetési kvótája és amíg ezen tanakodott felcsillant a szeme hogy nicsak, ebben a parkolóban keresztezik egymást az utak és elkezdte kiszórni a büntetéseket?És ha ennyire szabálytalankodnak itt a lakók akkor mostantól mindennap,a nap minden órájában/éjszaka is/ visszatérnek büntetni?
Vagy pár inkább pár hétig pihentetik a közteresek a helyet amíg az autósok elfelejtik a bírságokat és megint odaállnak és újra lehet tarolni a büntikkel?

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2013.10.16. 18:21:36

@Depe: El is lopja majd a kocsidat. Nem lesz több bírság!

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.16. 18:22:38

@Kitalátor = másként_gondolkodó: Én tízezret fizettem az autós fedélzeti kameráért. Folyamatosan felvesz, ha áll a kocsi és előtte sincs mozgás, akkor kikapcsol. Az oroszoknál nagyon népszerű. Miután belémjöttek és letagadták, beruháztam ebbe a kínai szarba.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.16. 18:28:41

@CID: "Téged nagyon idegesítenek a "komcsik""

Én nagyoin tisztelem Kitalátort az intelligencájáért és a tudásáért, és hogy megosztja velünk. Ugyanakkor csodálkozom a gyűlöletén. A kettő nem szokott együtt járni. Talán halálra verték a nagyapját, vagy más erős oka lehet. Én is utálom a komcsikat, de húsz év alatt oda jutottam, hogy minden pártot utálok.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.16. 18:30:31

@lutria: Budapest szinte minden utcájában találsz szabálytalanul parkolót. Bárhol bármikor végigbüntethetnek.

igazságos 2013.10.16. 18:31:58

Ott van balra két parkolóhely, Pityu?

Mind a kettőt szarrá büntetnm a nímand kocsijukkal

Ilyenkor hun tanyáznak a zsernyákok?

igazságos 2013.10.16. 18:35:12

Az ilyeneknek még óriásibb ótót!

Mit ótót, tankot!

igazságos 2013.10.16. 18:36:32

@vén szivar: látod vannak nallam elvetemültebbek is! :P

zbzbzb 2013.10.16. 18:39:24

@lutria: pont ez a posztoló baja, hogy ez az egész 1 (egy) utca, nincs kereszteződés, csak egy kiszélesedés az úton.
Márpedig ha kereszteződés nincs akkor szabálytalan parkolás sincs, legalábbis a régi idők logikája szerint. Lehet azóta ezt is átírták a kotmányban.

igazságos 2013.10.16. 18:40:41

Az ok, de mit keres a másik háttal fordtva? Hugy allt be az oda!?

Sok ez nekem mára

Répázó 2013.10.16. 19:20:14

Keresztező utak találkozásában parkolsz, nemhogy benne az 5 méterben, hanem egyenesen a sarkon. Látod a harmadik képen azt a kék autót? Na annak van fogalma arról, mi a KRESZ. A mögötted álló másik láma is kapta gondolom.
Száz szónak egy a vége, gyönyörűen két út kereszteződésében állsz. Nem értem, mi a gond?

Répázó 2013.10.16. 19:22:23

@zbzbzb: Keress rá a google maps-en. Az gyakorlatilag egy T elágazás és a sarkon áll. Csak írd be, hogy Kabar utca és zoomold ki.

_____________ 2013.10.16. 20:01:17

Posztoló vajon degenerált?
Saját maga ellen hozta az idézett tiltásokat a KRESZ-ből.
És még arrogáns, nagyképű búza is...
Megérdemli hogy megbaszkodják.
Ha megunja, eladja azt a bmw-t és a hasonló 3betűssel fog járni.
Bár ott is megbaszkodhatják...

cso zsi 2013.10.16. 20:45:30

Kereszteződés.
Hát van metszéspont, az tény.
Egy utca hogy tudja saját magát metszeni, miközben csak egy (azaz kettő) parkolónyi kiszélesítésről lehet beszélni?
Utcasarok.
Cinkesebb, mert az ívelt járdáról tulajdonképpen máshová nem lehet menni, mint a parkoló autókhoz.
Sarokra parkolás. Rendben, tilos.
De akkor a sarok előtt, és a sarok után, a járda többi része mellett álló autó jobban zavarja a kilátást, mint az ívben álló csotrogány.

Szar ügy ez az egész.

@lutria: "És ha ennyire szabálytalankodnak itt a lakók akkor mostantól mindennap,a nap minden órájában/éjszaka is/ visszatérnek büntetni?
Vagy pár inkább pár hétig pihentetik a közteresek a helyet amíg az autósok elfelejtik a bírságokat és megint odaállnak és újra lehet tarolni a büntikkel? "

Biztos lehetsz benne.

hopptarisznya 2013.10.16. 20:45:50

Sosem értettem az ilyen terjengős, okoskodó levelek irogatóit. Akkor sem ha igazuk van. De most nincs. Persze nagy genyóság volt megbűntetni. Ilyen esetre nekem az a receptem, hogy befizetem a bírságot, de az önkormányzatnak hasonló szintű kárt csinálok. Egy eltömített parkolóautomata. Egy összetört jelzőlámpa. Ez kell a lelki békémhez. Ajánlom a poszternek is.

cso zsi 2013.10.16. 20:59:11

@Bluemotion: "A posztoLÓ bírságából végre kitehetnek oda egy táblát."
Tavaly futottam egy hasonló afférba, a "várakozni tilos" tábla alatt "kicserélődött" a korlátozás hossza. Igaz, beleesett egy garázskijárat is, de ez a szombat hajnali bírságolót nem zavarta, a garázskijáró után bírságolt.
Elé nem szoktak állni, ott kb. tíz éve tiltja a tábla, csak 15 méteres kiegészítéssel. Ami a reklamálás után visszakerült eredeti állapotába.
A helyi lakókat megkopasztották, kb. óránként.
Felfestés nincs, ami a várakozni tilos tábla hatályára utalna.
Pontosabban, az utca azon oldalán semmilyen felfestés nincs. A túloldalon, ill. az adott tömb minden járda melletti szakaszán, valamint a többi garázskijáratnál van felfestés, hogy hol a határa a parkolni vágyásnak.
Idén újrafestették az összes meglévő jelet. Mint írom, az összes meglévőt.
szóval, valószínűleg gyógyszerre költötték a gyors bevételt.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.16. 21:26:08

@cso zsi: "De akkor a sarok előtt, és a sarok után, a járda többi része mellett álló autó jobban zavarja a kilátást, mint az ívben álló csotrogány."

Igen, lehetne minden hajlathoz másik szablyt alkotni, a KRESZ könyv akkora lenne, minet egy biblia.

Igen, az igaz, hogy az alkalmazása már lehetne kicsit átgondoltabb.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.16. 21:28:25

A bazi nagy terepjárójával meg odaparkol pont a járda sarkára a főút mellett, semmit nem látok, vaktában kell kitolni a busz elé a kocsi orrát. Hogy büntetnék szénné az ilyet! De le se szarják, évek óta mindenki tilosban áll.

Lencsés István 2013.10.17. 09:31:50

@AtiSnatch: Azt név nélkül nem lehet közölni . :) ;) Újabb szopás . :D :D :D + :D

@atpijkamo: Kötőszóval ( de ) nem kezdünk mondatot . Az 1239 - et olvasom el a héten .

AtiSnatch 2013.10.17. 09:35:54

@Lencsés István: Nem vagyok kíváncsi, mit csináltál éjszaka! Bár nem hiszem, hogy Tündi örülni fog. :)

Lencsés István 2013.10.17. 09:37:34

@AtiSnatch: Te csináltad tegnap meg folyamatosan , de úgy látszik a szövegértés SE megy . :D :D :D + :D Én " .... Tündi .... " - t nem ismerek . :) ;)

AtiSnatch 2013.10.17. 09:40:13

@Lencsés István: A Tündit szopattam tegnap meg folyamatosan? Nem lehet nagy truváj, ha nem is emlékszem rá... :)

Lencsés István 2013.10.17. 10:21:53

@AtiSnatch: Te szoptál azzal amiket írtam :D , mondom nem megy a szövegértés :D , no ha továbbra sem fog menni , akkor ma és ezen blogbejegyzésnél utoljára reagálok rád , ugyanis ennyire 1 - es legyen valaki , az vicc , ennyire le nem megyek :) ;) Tündit nyugodtan szopathattál , az engem nem érdekel . :) ;) Látom az olvasás SE megy , ha nem változik , első mondat jön . Hát ha nem emlékszel Tündidre az nem az én bajom . :) ;)

AtiSnatch 2013.10.17. 11:07:59

@Lencsés István: "ugyanis ennyire 1 - es legyen valaki , az vicc , ennyire le nem megyek" (Halkan jegyzem meg ennek a mondatnak nincs írásjel a végén.)

A le az új fel, értem. :) De mostantól értékelném, ha tényleg ezen blogbejegyzésnél meg úgy an bloc utoljára reagálnál rám. Köszönöm. Ne csinálj a szádból segget! :)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.17. 11:24:29

@Lencsés István: "Az 1239 - et olvasom el a héten ."

Nemtom mér modod, de gratulálok! Nem is tudtam, hogy van 1239 című könyv. Ki írta?

De még mindig nem írunk szóközt a kötjel elé vagy után. Az a gondolatjel, amire te gondolsz. Te kimaradtál az iskolából, vagy mi?

AtiSnatch 2013.10.17. 11:34:09

@vén szivar: jé, rád hallgat :D

@atpijkamo: a gyp-s iskolákban ilyen dolgokkal nem foglalkoznak :)

délioldal 2013.10.17. 11:37:24

@Lencsés István: Tényleg, István! Jössz még nekem a beszkennelt diplomáddal és a nyelvvizsga bizonyítványoddal. Valamint az általad emlegetett nyelvtani szabályok beszkennelésével egy könyvből. Mert a "link nem tény" ugye. Úgy látom, ismét csak irkálsz össze-vissza, de a "tényeidet" nem tudod alátámasztani semmivel. Így csak üres szavak, az a baj.

Panelproli 2013.10.17. 11:40:44

Troll eltévedt? Vagy már a politikai témákban már senki nem vette komolyan? Mit keres itt ez?!

délioldal 2013.10.17. 11:41:55

@Panelproli: a kresz tudását csillogtatta.

AtiSnatch 2013.10.17. 11:48:19

@Panelproli: most építjük ki az etetőt, utána pénzt fogunk szedni :D

Manyecska 2013.10.17. 11:54:19

@AtiSnatch: ez itt a FÁK. /Fosó Állatok Klubja/:))))))

Lencsés István 2013.10.17. 12:01:59

@vén szivar: Mondatkezdés nagybetű . Maximum 4 pont kell a végére . Fáj az igaz ? :D :D :D + :D

@atpijkamo: Ha idézel , pontosan tedd , köszönöm szépen . :) Ilyen nincs , hogy . : " .... Nemtom mér .... " . Azért mondom mert kérdezted , te idióta . :D :D :D + :D Nem ez a címe ennyit olvastam el , látom neked SEM megy a szövegértés . Már a harmadik ilyen hülye vagy te itt , bár nem csodálkozom , csak nő a szám . Kötőszóval továbbra sem kezdünk mondatot , ha ez nem jut el , akkor ma és ezen blogbejegyzésnél utoljára reagálok rád . Megsúgom érettségim van , két szakmám , és sportkommunikátori diplomám , szóval a helyedben .... :D :D :D + :D :) ;)

@délioldal: Mondtam de úgy látszik nem jutott el , majd megkapod ha lesz neved és nem hazudsz . Ha idézel , pontosan tedd , köszönöm szépen . :) A tényt nem kell alátámasztani . Napi kétszer leírom neked ezeket egy blogbejegyzésnél , de többször nem , mert nem megyek le az általános iskolás alatti szintedre .

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.17. 12:07:16

@Lencsés István: Utánanéztem, hazudsz. Nincs is olyan könyv, hogy 1239, ergo nem is olvashatod el a héten.

És még mindig nem írunk szóközt az írásjelek előtt, köszönöm!

Szóval kimaradtál másoiktól az iskolából, és azért nem tanultál meg rendesen írni? Komolyan érdekel. Én például a hatos számnál hiányoztam, és kézzel kicsit másként írom azóta is, mint mások.

Panelproli 2013.10.17. 12:10:24

@délioldal: Olyan sincs neki.
@AtiSnatch: Remek befektetés, tökéletes táptalajra épül:)

Manyecska 2013.10.17. 12:14:12

@Lencsés István: Én téged, mint a FosóÁllatok Klubjának alapító tagja, szeretnélek felkérni, légy a tiszteletbeli /légy, érted, légy!../ tagunk! Belépődíj egy szóköz leütése tetszőleges ujjal, vagy :D-ok beszolgáltatása, kamarai regisztrációval természetesen! Na?:)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.17. 12:21:43

@Manyecska /FÁK/: Ha idézel , pontosan tedd , köszönöm szépen ! Mondatkezdés nagybetű . De a mondatnak tartalmaznia kell alanyt és állítmányt . Kötőszóval továbbra sem kezdünk mondatot .

Hát tudod, megizzaszt. Kurvanehéz lencsésnek lenni.

délioldal 2013.10.17. 12:34:31

Nekem eltartott egy ideig mire rájöttem, hogy mi a baja azzal, ha valaki idézni próbálja. Mondjuk az én szintemen ez nem is csoda.

2013.10.17. 12:40:50

@Attila F: sosem lehet megállapodni ha egy poroszos, vakon szabályt követő mentalitás egy logikus és értelmes állásponttal kerül szembe.

Manyecska 2013.10.17. 12:44:27

@atpijkamo: ezen blogbejegyzésnél utoljára szólok hozzád. Te szerencsés!:D:P

Lencsés István 2013.10.17. 12:52:40

@Manyecska /FÁK/: Nem lehetsz állat , hisz az állatok nem tudnak internetezni szóval hazudsz fosva , ami szánalmas . Az iróniád pedig KURVA GYENGE ! ! ! + !

Manyecska 2013.10.17. 13:00:16

@Lencsés István: mégeccer?! nem hallottam!!? Mit M A K O X SZ ?

délioldal 2013.10.17. 13:00:24

@Lencsés István: István! Azon még nem gondolkodtál el, hogy talán tévedsz? Most így totál normálisan kérdezve. Annyi ember próbálta már veled megértetni, de valahogy képtelen vagy beismerni. Elárulod, hogy miért ragaszkodsz makacsul a saját magad által kitalált és rengeteg ember szerint nem létező szabályokhoz? Talán ha ennyien szólnak, hogy butaság, lehet benne valami, nem? Most komolyan.

Lencsés István 2013.10.17. 13:04:16

@Manyecska /FÁK/: Ilyenek nincsenek , hogy . : " mégeccer , M A K O X SZ .... " . Mondatkezdés nagybetű . Mondatvégén nem lehet egyszerre felkiáltójel és kérdőjel is .

@délioldal: Amikor tévedtem , be is vallottam . Amúgy ez azért van nagyon ritkán , mert én nem szoktam akkor írni , mikor nincs tényem . Ember nem próbálta meg , mert aki nem rendes névvel van fenn , az csak egy emberszerű lény . Nem kitalált szabályok , hanem TÉNYEK .

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.17. 13:04:35

@Lencsés István: "az állatok nem tudnak internetezni"

Újabb hatalmas tévedés. Én például kutya vagyok. (Igaz, sokakat megtéveszt az avatarom, és macskának gondolnak.)

michaelmaslin.com/inkspill/wp-content/uploads/2013/07/dog-on-the-internet-by-peter-steiner.jpg

Manyecska 2013.10.17. 13:06:47

@Lencsés István: Most mit izélsz az apti tényleg kutya!? Gyere hozzám, meghívlak vacsira van töltött paprika, palacsinta, banán!.../és akkor fosva hazudunk már mindketten:DD/ Most komolyan. Lazíts!

Lencsés István 2013.10.17. 13:09:30

@Manyecska /FÁK/: Itt senki sem állat , mert az állatok nem tudnak internetezni , ha ez nem jut el , akkor ma és ezen blogbejegyzésnél utoljára reagálok rád . A rövidítés szint alatti . ( Lásd . : Vacsora ) . Én nem hazudok SOSE , maximum tévedek , és akkor be is vallom , ráadásul névvel , és nem fosva . Mondatvégén nincs felkiáltójel , meg kérdőjel egyszerre , ha ez nem jut el , első mondat jön .

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.17. 13:12:11

@Manyecska /FÁK/: "meghívlak vacsira"

És mit adsz Artúditúnak? Gépzsíroskenyeret?

Manyecska 2013.10.17. 13:12:21

@Lencsés István: nade munkaidőben internetezni? Hová lesz a világ így István??

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.17. 13:14:56

@Lencsés István: Ha idézel , pontosan tedd , köszönöm szépen !

"Itt senki sem állat"

Magad vagy az élő ellenpélda.

"Én nem hazudok SOSE"

Most is hazudol. Nemrég kaptalak rajta, olvass vissza!

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.17. 13:16:22

Mondom, hogy ez egy kibaszott robot.

Manyecska 2013.10.17. 13:16:22

@atpijkamo: én állat vagyok a hálószobában!:DD

Lencsés István 2013.10.17. 13:17:09

@Manyecska /FÁK/: Mondatkezdés nagybetű , ha ez nem jut el , akkor ma és ezen blogbejegyzésnél utoljára reagálok rád . Ilyen nincs , hogy . : " nade .... " . Mindenkinek más a munkaidő .

Manyecska 2013.10.17. 13:18:21

@atpijkamo: :))) :

"Azt mondtad:állatok internetezhetnek?
Anna mondta:Hű, te is szereted az állatokat? Én imádom őket. Különösen a kutyákat szeretem." még Anna szerint se!:D

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.17. 13:18:46

@Manyecska /FÁK/: :))

Ha idézel , pontosan tedd , köszönöm szépen !

Manyecska 2013.10.17. 13:19:45

@atpijkamo: version 2:
Azt mondtad:állati szarul vagyok
Anna mondta:60153453 termékszámú TORKA dísz,szár minden termékinformációját elolvashatod itt, mögöttem. Amennyiben más terméket keresel, add meg a számát!

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.17. 13:22:54

Ha idézel , pontosan tedd , köszönöm szépen !

Ma és ezen blogbejegyzésnél utoljára reagálok rád .

Manyecska 2013.10.17. 13:31:41

@agresszív kismalac: azt szoktam mondani: "A rövidítés szint alatti ":P stb.stb.

Manyecska 2013.10.17. 13:33:15

Úgy néz ki ezekkel a szóközökkel amit írtok mint a Farmerá-mán :P a búzatábla:DD

lordjim 2013.10.17. 19:09:19

@atpijkamo: Okításul: "És"-sel nem kezdünk mondatot.

CID 2013.10.17. 20:36:38

Azt azért elég nehéz eldönteni, ki etet kit :)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.17. 20:38:18

@lordjim: ""És"-sel nem kezdünk mondatot."

És?

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.10.17. 20:40:25

@CID: "Azt azért elég nehéz eldönteni, ki etet kit"

Mert mindig elüldözik, mielőtt az új házitrollunk kiteljesedhetne. Nincs ez így jól. Védelmi szabályokat kell kidolgozni.

Manyecska 2013.10.18. 10:00:29

@délioldal: haggyuk a rizsát ez az Alaszka nagyon jól tudja milyen jól jön pár Révai-lexikon álló helyzetben..méretkülönbségek áthidalására!:D

délioldal 2013.10.18. 11:08:23

@Manyecska /FÁK/: a Révai-lexikon szint alatti:D :D :D + :D

Manyecska 2013.10.18. 11:10:55

@délioldal: hármat egymás alá kell rakni és akkor pont jó:DDD

délioldal 2013.10.18. 11:16:47

@Manyecska /FÁK/: én egymás fölé raknám. sokkal könnyebb:D

Xezs 2013.10.19. 16:19:16

A sok paraszt állandóan sír, hogy nincs elég parkolóhely, de kíváncsi vagyok, hogy mennyit lenne hajlandó belefizetni egy parkolóhelybővítő beruházásra. Amúgy meg a parkolás nem alanyi jog. Ha van hely akkor parkolsz, ha nincs, akkor meg fizeted a büntit vagy eladod az autód.
süti beállítások módosítása