Tékozló Homár

Auchan-sofőr: Letépem az arcodat!

2014.03.10. 09:22 | jackyll | komment

Rossz napja/hete/éve lehetett az érdi Auchan-járat egyik sofőrjének, aki előbb egrecéroztatta az utasokat, majd leugrott egy megállóban és ordítani kezdett:

Ma reggel, azaz 2014. február 27.-én történt a következő incidens: Érden, a Bem téren felszálltam az Auchan járatra (Rendszám, ha jól emlékszem MNK-335), amely kivételesen késve indult el a megállóból 7:10 helyett 7:15 körül. Ezzel idáig semmi gond. Majd még Érden, az egyik megállóban a sofőr csak a hátsó ajtót nyitotta ki, itt szállt fel mindenki, kivéve egy 13-14 éves leánykát, aki az első ajtóhoz fáradt naivan, mint ahogy az a többi járaton kötelező. A buszsofőr kinyitotta neki az ajtót, felszállt a leányzó.

Ezután, már Törökbálinton, időben jelzett, hogy le szeretne szállni. A jelzés után a buszsofőr hátra kiáltott a lánynak, hogy ,,gyere csak előre, ha itt akartál felszállni, akkor itt is akarj leszállni, meg különben is ez Auchan járat és nem Volán, ez majd az Auchannál áll meg legközelebb, vásárlóknak van” A lány természetesen előre ment a sofőr kérésére. Majd a sofőr megjegyezte egy személynek: "Te is itt vagy?!" , majd a busz tovább haladt egészen a Munkácsy utcai megállóig.


Ez a személy, akinek a sofőr a megjegyzést szánta, többször láttam már, Bem téren már a buszon tartózkodik, a Harangláb utcai megállóban száll le.

A Munkácsy utcai megállóban a leányzóval és ezzel a személlyel egyetemben leszálltam (idáig szoktam igénybe venni az adott buszjáratot). Majd megjegyeztem a sofőrnek, hogy nincs sehol feltüntetve, hogy csak vásárlók vehetik igénybe. Erre a buszsofőr lepattant a buszról (jelzem, egész sokan voltak a buszon) és hangos szóváltásba keveredett velem, amelyen a következők hangzottak el:

Sofőr: Hogy nincs sehol? Hát nem látsz?! Hát itt van az oldalán ez szerinted mi? – mutatott a busz oldalára

Én:Ez semmit nem jelent, ha maga így viselkedik, holnaptól maga szerintem nem fog itt dolgozni!

S: Mit mondtál? – közelebb lépett hozzám, egész közel (néhány centire), majd megjegyezte: ,,letépem az arcodat”, erre válaszoltam: nyugodtan lehet kezdeni!

A sofőr visszaszállt a buszra, majd még hozzá fűztem: ,,Emberek között nem lehet így viselkedni, ordibálni”. Erre a sofőr: ,,Emberek? Ebbe az országban? Te ennyire nagyra tartod magad? Egy senki vagy” – Igen én ennyire.

A sofőr arcáról mérhetetlen indulatokat, ideggyengeséget lehetett leolvasni. Ezután becsukta az ajtókat és elviharzott. Én meg odaléptem a lányhoz, hogy nyugi, megvédtelek. De egy idősebb hölgy, akitől, mint, meg tudtam fel akart szállni erre a buszra, épp a leánnyal beszélgetett és mondta, hogy, "inkább nem utazik ezzel a sofőrrel ez egy idegbeteg állat.”

Én úgy vélem, hogy igaz, hogy ez Auchan járat, aminek az lenne a célja, hogy aki bevásárolni indul az Auchan áruházban/ bevásárlásból tart haza, azt az adott megállókból az áruházhoz szállítsa, illetve vissza. De én nem találkoztam olyan kritériummal, hogy csak az veheti igénybe a szolgáltatást, aki vásárolni is fog! Más városokban ezt úgy oldották meg, hogy fizetőssé tették az oda utazást, de kaptak egy kupont, amit levásárolhattak.

Másrészt ez egy körjárat, ergo ha én felszállok mondjuk az Auchan áruháznál, még ha kritérium is lenne, hogy vásárolnom kellene az utazáshoz, akkor is le kéne tudnom szállni bármelyik érdi, illetve törökbálinti megállóban! A sofőr, amennyi emberrel találkozik, nem hiszem, hogy számon tudja tartani, hogy ki és hol szállt fel.

Különben meg én személy szerint az Önök árházában havi szinten 40-50 ezer forintot költök el, néha igénybe vehetem szerintem ezt a járatot ezen rövid útvonalon és a sofőrtől viszont ezt a magatartást nem érdemlem meg!

Szerencsére a többi sofőr, akikkel ezen a járaton találkoztam, kulturáltan viselkedtek és nem ideggyengék voltak. Egyszer sem történt konfrontálódás hasonló indíttatásból.

Igen, ez az incidens csak résztben érint engemet, de úgy érzem, hogy ki kell állni (kötelező kiállni) az ilyenfajta igazságtalanság ellen és azért is keveredtem bele! Sajnos nem készítettem felvételt az incidensről, és a sofőr nevét se kérdeztem meg. Pedig szívesen csatoltam volna ezeket!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-creeper- 2014.03.10. 11:40:25

@Auchan Magyarország: Ez dicséretes, ugyanakkor remélem, arról is gondoskodott a szolgáltató, hogy hasonló homoszexuális utasok ne potyázzanak a járaton. Mielőtt valaki félreértené, nem azzal van baj, hogy homoszexuális, hanem hogy még buzi is mellé.

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.03.10. 11:41:41

Tekintsünk most el a Madarastecsó buszjáratának problémájától, és koncentráljunk az enyémre:

1. Két nap alatt nem találtam tuti fogyókúrás ötletet. SzSz móccere nem jó, a küret miatt.

2. A köztisztviselőkre vonatkozik-e a munka törvénykönyve, nevezetesen a nyári szabadságolásokról szóló passzus? Épp igyekeznek tönkrevágni a nyarunkat a köztisztviselő sparheltsárkányomon keresztül, nevezetesen nem vehet ki nyáron 14 nap szabit folyamatosan.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.03.10. 11:47:54

@Tanácstalan: 1.: "Kevesebbet eszem, kenyeret régóta nem. Esténként felteszem a lambada kazettámat, amit még Brazíliában vettem fel az ottani rádiókból, és ugrálok rá mintegy másfél órát − táncot mímelve−, de néha ebben a zene nagyon tud zavarni. Ehhez a következőképpen öltözöm: három trikó, egy ing, farmer, és a tetejébe egy tréningruha, majd felveszem a vízhatlan kabátot. Így az ugrálás alatt mindent teleizzadok, de utána pillekönnyűnek érzem magam, és órákon át dög szomjas vagyok!"

/Seafalcon/

2.: Nem értem. Nyáron a fű se nő. Mármint az állami szektorban.

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2014.03.10. 11:57:58

@Tanácstalan: 1. nem fogyókúra kell, hanem életmódváltás és utána kitartás meg következetesség. És MOZGÁS.
lifetilt.hu
Nem fizetett reklám.

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.03.10. 12:09:00

@atpijkamo: Namármost Seafalcon fogyokúrájából meglátod, mennyi volt sikeres. :D :D :D Nem eszem kenyeret. Nem iszom sört. Igazából 3 hete leves + saláták. előbb utóbb csak elindul a dolog, remélem. 2x6 óra munka mellett, aminek egy része ülős, kicsit nehéz plusszt hozzáadni, de megpróbálok mozogni.

GatyaPityu 2014.03.10. 12:13:21

@Lesből Támadó Szárítókötél:
"Az ilyen ügyeskedő szarkavarók miatt lesz számomra egyre élhetetlenebb ez az ország."
- Meg az ilyen "mindenkinek megmondom a frankót, mert én egy ilyen mindenki felett álló erkölcscsősz vagyok" típusú okostojások miatt is!

Atörökk 2014.03.10. 12:16:49

@Tanácstalan:
Igen, vonatkozik rájuk is. Az MT értelmében valóban a munkáltató rendelkezik azzal a joggal, hogy a szabadság egy részének idejét ő határozza meg.

@atpijkamo:
Miért, ősszel, télen és tavasszal nő?

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.03.10. 12:17:04

@Kiddy (dugnám nikki sixx-et!): Sajna a mozgás korlátozva megvalósítható, az életmódváltás meg 4 hónapig nem. :P

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.03.10. 12:17:53

@Tanácstalan: Na persze. @Kiddy (dugnám nikki sixx-et!): írta helyesen, nem fogyókúra kell, hanem életmódváltás.

Szénhidrát nulla, sok fehérje, zöldség. Ettől lefogyni nem fogsz, csak nem hízol. Az ugrálástól fogysz. Meg a rozsda kalapálástól. :)) Nem is értem. Nem fogy el így a teknő előbb-utóbb?

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.03.10. 12:19:56

@atörökk: Azzal semmi gond, megaszonták neki, hogy 1 hetet mikor kell kivennie. Hozzá rakott volna még egyet, hogy akkor el tudunk menni két hétre nyaralni, de azt mondták, nem lehet. Pedg ha jól tévedek, benne van az MT-be, hogy a dógóznak jogavan, és van joga, hogy egy évben egyszer folyamatosan 14 nap szabit vegyen ki.

@atpijkamo: Nő, mert adócsoport, büntetések, behajtások. Nem nincs sok ellensége.

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.03.10. 12:24:12

@atpijkamo: Nem én kalapálom. Ha elfogy valahol, oda behegesztünk új anyagot. de nem fogy el. Többnyire.

Ami otthon működik, itt nem nagyon. például nem lehet biciklizni, meg kocogni. Mondjuk utóbbit talán, csak az ember ne lépjen be két raktár közé. :D

Atörökk 2014.03.10. 12:29:01

@Tanácstalan:
"60. A szabadság kiadása

122. § (1) A szabadságot - a munkavállaló előzetes meghallgatása után - a munkáltató adja ki.

(2)32 A munkáltató évente hét munkanap szabadságot - a munkaviszony első három hónapját kivéve - legfeljebb két részletben a munkavállaló kérésének megfelelő időpontban köteles kiadni. Ennek során a 121. § megfelelően irányadó. A munkavállalónak erre vonatkozó igényét legalább tizenöt nappal a szabadság kezdete előtt be kell jelentenie.

(3)33 A szabadságot - eltérő megállapodás hiányában - úgy kell kiadni, hogy a munkavállaló naptári évenként egy alkalommal, legalább tizennégy egybefüggő napra mentesüljön a munkavégzési és rendelkezésre állási kötelezettsége alól. E tekintetben - a szabadságként kiadott napon túl - a heti pihenőnap (heti pihenőidő), a munkaszüneti nap és az egyenlőtlen munkaidő-beosztás szerinti szabadnap vehető figyelembe."

Ezt mondja a munka törvénykönyve. Vagyis ha a munkaszerződésben nem állapodtak meg ettől ellentétesen, akkor jár az évi 14 napnyi pihenés egyben.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.03.10. 12:31:58

@atpijkamo: az ilyennek nem adunk ingyen kaját mert visszajön. elnézést kérsz, visszaviszed a levesét, beleköpsz, megsózod, beteszed a mikróba és visszaviszed neki.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.03.10. 12:37:45

@Tanácstalan: "behegesztünk új anyagot."

A végén egy új teknő lesz, mint a kés, aminek csak a pengéjét meg a nyelét cserélték néhányszor.

"Szénhidrát nulla, sok fehérje, zöldség." Ezt paleolit diétának is hívhatod, de attól még jó.

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2014.03.10. 12:53:39

@atpijkamo: Tényleg jó, csak rokoni kajáláskor nehezen tartható.
Ami rossz, hogy senki nem hiszi el, aki nem csinálja, hogy működik; meg halálra cinkelnek a munkahelyen, hogy miért salátával eszem a szalonnát kenyér helyett, mert szénhidrátevés nélkül meghalok. A ló farát.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.03.10. 12:56:00

@Kiddy (dugnám nikki sixx-et!):

szénhidrátra is szükséged van meg zsírokra is, csaxólok :) ha hosszútávon megvonod magadtól a szénhidrátot, akkor bizony visszanyal a fagyi.

Manyecska 2014.03.10. 12:56:15

@atpijkamo: szénhidrát nulla? bekattan egy idő múlva:)) eccerű szénhidrátokat /cukor/ érdemes kerülni továbbá dél után mondjuk télleg nem enni olyat@Tanácstalan: ja, most egyedül lemerészkedtem a tenger-, izé folyópartra és még élek:) próbáld meg megfelezni a szokásos napi kajaadagot az is segít. Továbbá zsírégetés: 1 óra bicikizés:P-úszás a hajó után-:D stb.:) Amúgy szerintem meg hagyd a francba a fogyókúrát:DD:PD

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2014.03.10. 13:00:47

@sugargiraffusplumps.: mindenben van szénhidrát. de igyekszem nem túlzásba vinni a bevitelt, úgy értem. nix tészta, nix kenyér, nix cukor, minimál rizs és krumpli, ez az irányelvem, aztán hogy ezt mennyire tudom tartani, az változó. =) egyébként a szervezet tud magának cukrot csinálni a zsírból. okos ám! =)

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.03.10. 13:01:07

@atörökk: Azt hiszem a feleségemre a KTV vonatkozik, mert köztisztviselő.

Manyecska 2014.03.10. 13:03:10

@Kiddy (dugnám nikki sixx-et!): mondjuk az is igaz hogy képes szénhidrátot előállítani a szervezet másból..

Atörökk 2014.03.10. 13:05:08

@Tanácstalan:
A szabadság kiadásának ezt a részét nem érinti a dolog.

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.03.10. 13:09:51

@Szőkenő Szarvas: Muszáj legogynom, minimum 10 kilót.

Otthon leszek nyáron, lesz strandolás, de randa sörhassal nem kellek majd a lányoknak, de még a zasszonyoknak sem. :D

(Meg nem jó a közérzetem, nagyon odabszabott a karácsonyi habzsidőzsi).

Manyecska 2014.03.10. 13:13:06

@Tanácstalan: az ósan sofőr vállal plasztikai műtétet!:D

Argentínában megdöntötték Perón asszonyt 2014.03.10. 13:17:49

@Lukinyúl1: finoman célzok rá, hogy a kórházi menü még szarabb

Atörökk 2014.03.10. 13:34:34

@Tanácstalan:
Nem. Kötelesek neki kiadni a 14 napot. Mondjuk van valami gumiparagrafus az Mt-ben (miért pont ott ne lenne), hogyha a szabadság egyben történő kiadása súlyosan veszélyezteti a munkáltató működőképességét, akkor tán nem kötelező egyben kiadni. Ha nem tudjátok megoldani, betegedjen meg, aztán a hivatal meg nyaljon sót :)

Manyecska 2014.03.10. 13:54:17

@jacques shiraz: ez nem igaz, uzsira kaptunk öt szelet rozskenyeret összecsomagolva, sonkával töltve:) mondjuk a teájuk oltári xar volt!:D De volt mozgatható táblagép is az ágyak felett nagggyon sirály volt Homározni altatás után:DD

FDToth 2014.03.10. 14:13:06

Istenem... Az a baj h olyan hulyekbol mint a posztolo an vagy 6-7 millo magyarorszagon. Aki kicsit is gondolodik, meghozza logikusan, az csak akkor szall fel auchan/tesco stb jaratra ha vasarolni megy oda. Potyautazasra nem valo, meg jo h a sofor ideges (napjaban tobb 10 embert kell lezavarni mert ilyen jaratokkal utazgat ingyen). Az viszont igaz h oda csak felszallas, vissza csak leszallas lehetseges!

Manci néni, a szomszéd 2014.03.10. 14:32:55

Sajnos drágáim, ide jutott ez az ország. Senki nem szeret dolgozni, mindenkinek csak nyűg a munkája, szarik bele az egészbe.

Néhány nappal ezelőtt, éjjel felhívott az egyik szomszédasszony, hogy menjek már át hozzá, mert nagyon rosszul van. Hajnali kettő volt, szó nélkül átmentem hozzá, hogy mi a baj? Sírt, könyörgött, hogy csináljak valamit, mert megőrül, annyira fáj a lába, hiába volt ott a körzeti doki előző nap, nem javul, csak rosszabb lett neki.

Hát, mondom, kihívjuk az ügyeletet. Sosem fogom elfelejteni a zorvos nevét, dr. xxx Imelda jött ki. Mint egy zombi, úgy nézett ki, mereven megállt a szoba közepén, a szemei épp hogy nyitva egy résnyire, a fejét egész idő alatt meg se mozdította, de szájmaszk és gumikesztyű az volt rajta.

És nem az volt a fontos neki, hogy megoldást találjon a szomszédasszonyom kínjára, hanem kiselőadást kezdett tartani arról, hogy ma szombat hajnali három óra van, és ha már napok óta fáj a lába, akkor miért nem ment el a körzeti dokihoz? Itt már nekem kellett közbeszólnom, hogy ez megtörtént, bár nem ment el a körzetihez, hanem az jött ki, és írt fel valamit, csak az nem használt, és nem viccből hívtuk ki magát, hanem hogy segítsen. De a feje változatlanul mozdulatlan maradt, rám nem is reagált.

Elővette a recepttömbjét, felírt egy fájdalomcsillapítót és elment. Mondjuk jobb is, hogy sietve távozott, mert már ott tartottam, hogy felkeltem a férjemet, és kihajíttatom vele az ablakon ezt a zombit.

Na, a recepttel átballagtam az ügyeletes patikába, ahol szintén egy zombi fogadott, aki ránézett a receptre, és közölte, hogy "nincs, hónapok óta hiánycikk". Kérdezem, hogy helyettesítő? - "Nincs". Mondom ez fasza, adtunk a szarnak egy pofont.

Reggelig ott virrasztottam a szomszédasszonyom mellett, mire kinyitott a másik patika. Ott se volt ez a gyógyszer, viszont a hétféle helyettesítőjéből megkérdezték, hogy melyiket kérem.

Nos, értem én, hogy éjszaka van, meg minden normális ember alszik ilyenkor. De ők, akik elvállalták ezt a szakmát, fizetést kapnak érte, miért nem tudják elvégezni normálisan a munkájukat? Kezdve Imeldával, a zombi doktornővel, aki egy mezei körzeti orvos egyébként, csak BT-nek álcázva, miért nem tud normális hangon beszélni egy beteggel? A patikusnak meddig tartott volna megnézni, hogy mi a helyettesítő gyógyszer, ahelyett, hogy rávágja, hogy nincs?

Hát tudjátok drágáim, ha lenne még emberség a mai világban, akkor semeddig. De a mai világban, ha összeesik egy ember az utcán, simán átlépik, lerészegezik, hagyják meghalni, ahelyett, hogy segítséget hívnának, vagy netán segítséget nyújtanának neki, mert lehet, hogy épp infarktust kapott az a szerencsétlen, vagy épp sztrójka van.

Én már mentettem meg így egy ember életét még lánykoromban, pesten, a blahán. A meki előtt összeesett egy idősebb bácsi, aki a feleségével sétált az utcán. A felesége kiáltozott, hogy rossz a férjének a szíve, de a tömeg csak átlépte, elmentek mellette. Egyedül én szaladtam be a mekibe, hogy hívjanak mentőt, mert rosszul van egy ember, meg fog halni. Meg kellett fognom a haját a pulton keresztül az eladónak, hogy megértse, hogy nem viccelek, nem telefonfülkét keresek.

A mentők ott voltak öt percen belül, mire visszamentem a kijárat elé, már lélegeztette egy fiatalember, aki egy arab orvostanhallgató volt. Nem, nem magyar, hanem egy arab fiatalember volt, viszont a magyarok addigra már körbeállták bámészkodni.

Nem tudom mi lett végül a bácsival, de élve tették be a mentőbe.

Argentínában megdöntötték Perón asszonyt 2014.03.10. 14:34:45

@Szőkenő Szarvas: de kivert fogsorhoz nem adnak szendvicset csak infúziót vagy bébipapit :-)

Manyecska 2014.03.10. 14:54:49

@Manci néni, a szomszéd: Az a szomorú hogy a négyévesnek kruppos rohama volt éjjel,kihívtuk az ügyeletes zombit /szintén!/, a végén tartotta a zsebét, na meg se láttam mondom viszonlátásra és becsuktam az ajtót..:D, még a kapuból kiabált hogy szokás ilyenkor adni merő éjjel dolgozik!, de addigra már annyira ideges voltam tőle hogy szó szerint elküldtem a k.anyjába,.:DD

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.03.10. 16:17:50

@Szőkenő Szarvas: "@Tanácstalan: ... úszás a hajó után"

Hülye. Még a Gyurta se. De ha megy 13 csomóval (24 km/h) akkor vizisíelhet mögötte.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.03.10. 16:19:42

@Szőkenő Szarvas: "@Kiddy (dugnám nikki sixx-et!): mondjuk az is igaz hogy képes szénhidrátot előállítani a szervezet másból.."

Az tuti. Zsírból nyilván. De még izomból is, ha nincs más. Bár ez az utóbbi eléggé kevéssé hatékony.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.03.10. 16:22:40

@Szőkenő Szarvas: "kruppos rohama volt"

Volt a szomszédnak, mondtam, ne csinálja, a Homár is tele van ilyen kruponos vadászposztokkal.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.03.10. 16:28:54

@Szőkenő Szarvas: "sirály volt Homározni altatás után"

Kommentelhettél volna, bemutatod a szobatársaidat, és kívánunk nekik jobblulást.

Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.03.10. 16:33:25

@atpijkamo: Egyrészt koszos a víz, ma is úszott benne valami, a szemét között. Másrészt van benne cápaféle is.

Manyecska 2014.03.10. 16:36:16

@atpijkamo: ja, hát ez az lehet hogy több energiát használ fel így..homározni nem tudtam mert nem tudtam belépni, ezen a Smár tableten nem jelent meg az alsó sáv, valamiért. De olvasgattuk a Tollas csütörtököt vagy mit..majd éhendöglöttünk du. kettőkor toltak be a müttőbe.

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2014.03.10. 16:56:58

@atpijkamo: Kb. zsírból élek, ideális esetben. =)

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.03.10. 17:02:50

@Tanácstalan: Jó szél volt a Balatonon, szereztem egy deszkát, és húzattam magam a vitorlással. Ráállni nem lehetett, de kiemelt a vízből. De deszka nélkül is jó móka, fel kell kötni, mert leviszi a víz az ember gatyáját.

neet 2014.03.10. 17:46:10

Hát, ha nem szállhatok le akárhol (megállóban), akkor fel se szállok. Most nem azér' de rámjön a szapora, telefonál vki, h azonnal húzzak haza, mert ég a ház, döglődik a tengerimalac, stb, de nekem muszáj mennem egy egész kört???? Hogy van ez?
Elképzelem, h valakire rájön a szülhetnék (nem rám, én kocsi nélkül már a wc-re sem, meg ilyen mindig másokkal történik), szal szólok a sofőrnek, az meg vissza, hogy csak vásárlás után, addig meg szoríjjam a combjaim?

Maliali 2014.03.10. 17:51:41

Tudom, en vagyok maradni, de a posztoli egy búúúúzaaaaa...

Osan jarat szerinted mire van? Ha? Mire? Bmeg.. Osan jarat, es tenyleg nem volan, vagy bkv.. Hanem OSAN!
Az osan szervezte be neked, h ingyen elvigye a lusta seggedet.
Uristen, vegyetek ezt le...

A sofornek igaza volt...

encir 2014.03.10. 18:07:20

@Maliali: Igaza volt, de modor is van a világon. El lehet mondani normális hangnemben. Ez mintha valahogy kiment volna a divatból. Mindenkinek rögtön nekiesni a legdurvább módon, ez a módi?

Aureliano Buendía 2014.03.10. 18:09:47

Ferihegy Expresszel kellett volna menni.

Aureliano Buendía 2014.03.10. 18:15:26

Amúgy meg a szarrágó poszter nem akart párszáz forintot fizetni a volánbuszra, így akart ingyen utazni. Ezek után azt a havi 40-50 zetort is megkérdőjelezem, amit ő elköltene a fosanban. Ugyanmár. Aki ennyit költ, annak van autója, nem ingyenbuszokkal utazik.
Mellesleg rá van írva minden ilyen buszra hogy a tuskó/fosan áruház vásárlói részére.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2014.03.10. 18:19:44

Azt a fillérbaszó mindenit! Hát jó, hogy fel nem vagy háborodva, b+!
Ez majdnem olyan gáz, mint mikor a katonai főiskolás csóka kikelt magából, hogy milyen vircsaft az, hogy ő nem állhat egész nap a Penny-parkolóba'.:-/

Atörökk 2014.03.10. 18:20:36

@uraaam:
Jajjmár, nemérted. Pár bélásért ő vásárol be a komplett társasháznak, azér' cígöli ingyérbusszal a cuccot!

Aureliano Buendía 2014.03.10. 18:21:44

@Tanácstalan: én nem is kerestem. Ellenben ma voltam futni.

Aureliano Buendía 2014.03.10. 18:23:55

@atörökk: és amekkora szarrágó, wc papír helyett elég szalvétát vennie.

Atörökk 2014.03.10. 18:38:41

@uraaam:
Az egy más kérdés...

Aureliano Buendía 2014.03.10. 18:46:35

@atörökk: pedig valójában ennek a posztnak pont ez a csimborasszója.

Elképzelem közben a poszter, ahogy olvass a hozzászólésokat, és közben szurkálja a törökk woodoo bábut:)

Atörökk 2014.03.10. 19:04:40

@uraaam:
De azt is a könyvtárba' nézi, ahol van ingyenes net, hogy ne otthon mennyen a vellany!

Black Hole 2014.03.10. 19:07:20

"első ajtóhoz fáradt"
Itt kaptam agyfaszt. Senki nem fárad sehova. Oda megy ahhoz a kibaszott ajtóhoz.

Aureliano Buendía 2014.03.10. 19:08:51

@atörökk: vagy wifivel.

@Black Hole: hagyd: szarrágó poszter műmodoros agyszüleménye. Nem csoda, ha le akarták tépni az arcát.

Maliali 2014.03.10. 23:48:10

@encir: termeszetesen ebben igazad van, csak az emberek nem ertenek a szep szobol... Az is kiment a divatbol :P

inyesmester 2014.03.11. 02:39:51

A posztoló nagyapja is csak úgy jutott ki málenkij robotra, hogy felszállt az állomáson álló orosz vonatra, mondván, ha ingyen van , akkor menne két megállót.

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2014.03.11. 05:08:54

Nem durrantották meg Pompánét!
Elment buszozni egyet. A sofőrrel meg izgalomba jött!

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2014.03.11. 05:11:52

@atpijkamo: Én simítom el a hajók után a hullámokat! Biztos állás jól megfizetve!

_parmenion_ 2014.03.11. 10:40:10

Az MNK a rendszámban azt jelenti, amire gondolok? :) Ezért szólt be a buszsofőr a leánykának?

Scythe 2014.03.11. 12:03:00

Nekem hasonlo esetem volt a budaorsi tesco busz soforjevel.

Bpi agglomeracioban dolgozom es gyakran onhibamon kivul nem erem el a buszt, ami ora 14,19,50-kor jon.

Es nem szeretnek fel orat kint fagyoskodni telen, ezert felszallok a gyors jaratra, ami kelenfoldon all meg es onnan vissza B.orsre.
Egyik ilyen alkalomkor a templomteren jeleztem, hogy leszallnek es a sofor ramformedt, hogy, "ha legkozelebb is itt szallna le, akkor fel se szalljon, mert ez a jarat a tesco vasarloinak van."

Akartam irini egy szaftos levelet a tesconak, hogy ok hogy a honlapjukon ezt kiirtak, de se a buszon se a megallokban nincs ez kiteve. Es a sofornek sem ilyen hangnemben kene tajekoztatnia az utast.
Szerencsejere eleg faradt voltam ahhoz, hogy en tepjem le az arcat/fejet.

Scythe 2014.03.11. 12:38:57

@agressziv kismalac

Ugye holnap levaghatlak ebedre?

Scythe 2014.03.11. 12:40:27

Ha mar okossag.
Apadat kerdezd miert nem gumit hasznalt a fogantatasod napjan.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2014.03.11. 12:53:14

@Scythe: Sajnos őt már nem tudom megkérdezni, de ez téged ne feszélyezzen, add csak elő nyugodtan, milyen gondolatmenet alapján jutottál arra a következtetésre, hogy azon jármű, amelyik az oldalán méteres betűkkel hírdeti, hogy "INGYENES TESCO BUSZ", nos, az azért van, hogy neked ne kelljen a fizetős járatra várnod a megállóban néhány percet.
Fáradozásodat előre is köszönöm.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2014.03.11. 12:56:29

@Scythe: Gondolom, az a fillérbaszó kisiparos is te vagy, aki megállítja az arra járó taxit, hogy vigyen el ingyen, hiszen "úgy is arra megy".
Aztán felháborodottan letépnéd az arcát, mikor erre nem hajlandó.

Scythe 2014.03.11. 13:06:32

Folytal volna le apad terden amikor meg folyekony voltal te gyoker netcigany.

Scythe 2014.03.11. 13:33:07

Ervek kellenek bmeg?

Ok.

Nekem a kozles modjaval volt gondom, de te gondolom otthon mar megszoktad, hogy igy beszelnek veled.

Es ha ra van irva hogy ingyenes tusko/madaras jarat, honnan kene tudnom, hogy ez pontosan hogy is veheto igenybe ha ez nincs leirva? Miert kene magatol ertetodnie, hogy csak az aruhaznal szallhatok le?

Hogy ertsd is. Van Budaorson ingyenes korjarat is, kepzeld el, ott nincsenek megkotesek.

Az erdi postolo meg nem bliccelni akart, hanem egy kb. 14 eve mukodo szolgaltatast vett volna igenybe, ahogy eddig. Tudod regen Tbalinton a Cora uzemelt es annak is volt buszjarata, de a 14 ev alatt nem hallottam a sofortol/utasoktol hasonlo panaszt.
Az auchan atvette oket vagy 1-2 eve, az esetleges valtozasokrol meg nem tajekoztatta a vasarlokat.

Kell meg erv?
Az ilyen megnyilvanulasok nem meggengedhetoek, mert ez a cegrol is kialakit egy kepet.
Vagyis, hogy ilyen idegroncs embereket alkalmaz, es hagyja ezt megtortenni egy potencialis vasarlo serelmere.
A telefonos ugyfelszolgalatosoknak is turtuztetniuk kell magukat, mert hasonlo esetben konnyen az utcara kerulnek.

Aureliano Buendía 2014.03.11. 16:15:13

@Scythe: és ugye tudod, hogy az, hogy nem éred el a buszod, még nem jogosít fel arra, hogy helyi tömegközlekedésre használj olyan buszt, ami pont nem arra való?

A sofőrnek igaza volt, így legközelebb kérj elnézést, és kérd meg, hogy ugyan legyen már olyan jó fej, és álljon meg ott, noha nem kötelessége.

Aureliano Buendía 2014.03.11. 16:19:51

@Scythe: a törvény nemtudása nem ment fel a törvény hatálya alól.

Ha nincs annyi szövegértés képességed, hogy tudd értelmezni a „Tesco ingyenes járat” és a „Tesco vásárlók részére” feliratokat, akkor javaslom, hogy inkább várd meg szorgalmasan a kék vagy sárga buszokat. Meg a budaörsi ingyenes körjáratot. Ha meg tudod különböztetni.

És de. A posztoló fillérbaszó volt, és azért akart felszállni a bevásárlójáratra, hogy ingyen utazzon a helyközi közlekedés járata (lásd még: Volánbusz) helyett.

Scythe 2014.03.11. 19:03:01

@uraaam:

Pont olyan csökött faszfej vagy mint ami az avatarod.

A tesco vásárlók részére meg pont nincs ott.

És mi a faszt ugatsz bele olyan dologba amihez közöd sincs, kérj bocsánatot és húzz a vérbe!

(Érzékeltettem a sofőr hangnemét.)

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.03.11. 19:08:05

@Scythe: Mit dumál az, aki egy nyomorult avatart nem tud feltenni?

Az utas is hülye volt, meg a sofőr is. Nem fogod kihozni egyiket se nyertesnek.

A modorod meg modortalan.

Scythe 2014.03.11. 19:10:42

@atpijkamo:
Szarok én az avatarra az acc még akkor készült mikor azt se tudtad, hogy mi az az internet és a szexről is még csak bibék és méhecske fogalmad volt.

A vélemnyéedre meg szarok, a modortalanság itt általános, állj be a sorba, vagy olvasd el a mélyenszántó gondolatait azoknak akikre reflektálok.

Köszi, puszi.

Aureliano Buendía 2014.03.11. 19:15:05

@Scythe: nem elég, hogy ostoba vagy, még dicsekszel is vele ostoba troll.

Szerinted a Tesco busz mire való? Nem gyanús a neve?

És mi fasznak írsz ide te szerencsétlen? Kérdezett valaki? Nem. Naugye. Húzzál vissza az ingyenes tesco buszra utazást tarhálni, ha már nincs pénzed buszjegyre.

Majd dobok neked egy ötvenest az aluljáróban.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.03.11. 19:17:30

@Scythe: "a modortalanság itt általános"

Az ilyen kisköcsögök miatt.

Meg se születtél, én két lány apjaként íméleztem, mert web még nem volt. Magyarországon még internet se, valahol Bécsben végetért.

Atörökk 2014.03.11. 19:18:41

@atpijkamo:
Kikérem magamanak. Én udvariasan vagyok modortalan!

Scythe 2014.03.11. 19:20:09

@uraaam:

Én csak akkor nézek fel ide mikor dolgozom, meg pár tajparaszt posztoló fikázó válaszát olvasom. De látom te itt élsz.

Ez az, mozdulj ki, hisz, a világ nem olyan zord még akkor sem, ha vertek is otthon téged!

És ne felejts el köszönni minden apád korabelinek az utcán hisz sose tudhatod melyik volt az apád.

Aureliano Buendía 2014.03.11. 19:20:50

@atpijkamo: nekem örök kedvenceim ezek az én már akkor interneteztem... billenytűhuszárok.

Akkor vajon hol próbált meg ingyen utazni:)

Scythe 2014.03.11. 19:22:12

@atpijkamo:

Jól van, jól van, a te lelki nyomorodra sem vagyok kiváncsi, hogy miért kötöttél ki itt, és miért nem az asszonnyal vagy, vagy a gyerekeiddel.

Mr. minta apuka....

Aureliano Buendía 2014.03.11. 19:22:37

@Scythe: ezek szerint van wifi valamelyik aluljáróban, ahol épp tarhálsz, értem.

„És ne felejts el köszönni minden apád korabelinek az utcán hisz sose tudhatod melyik volt az apád. ”

Téged idézve: ez már akkor lejárt duma volt, mikor te még a csattogós lepkét toltad a putrisoron.

Jó étvágyat trollocskám.

Aureliano Buendía 2014.03.11. 19:23:40

@Scythe: letéped az arcunk trollocskám?

Scythe 2014.03.11. 19:23:58

@uraaam:

Keretezd be és tedd ki a falra, legalább van miért naponta felkelned.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.03.11. 19:25:27

@Scythe: Azon gondolkodom, hogy talán vicces akartál lenni.

Én különben a szellemes kommenek miatt járok ide, de benned nincs örömöm, csak a helyet foglalod.

Na, a troll etetésnek mára vége.

@atörökk: :))

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.03.11. 19:27:20

@uraaam: "még a csattogós lepkét toltad"

:)) Nemtom mér, a csattógós lepke duma mindig megmosolyogtat.

Scythe 2014.03.11. 19:30:52

@Scythe:

Volt szellemes komment is itt? Hol?

Én csak szeretek pár életúnt embernek beszólni akik azt hiszik most ők lettek a kiskakasok a szemétdombon, közben meg az életük romokban.

Egész nap itt lóg és fikázódik.

Aureliano Buendía 2014.03.11. 19:33:29

@Scythe: ej trollocskám, ennél többet vártam tőled.

@atpijkamo: jah, ez tényleg aranyos. Nekem nem volt, de az unokahúgomnak igen. Rohadtul idegesítő:)

Azt mondod, ne etessük?

Scythe 2014.03.11. 19:41:05

@uraaam:

Troll mi?

Mikor az első kommenttel leszarrágózza a posztolót utána billentyűhuszárnak hív mikor látszólag itt van 24/7.

A monitor nem tükröződik eléggé?
Vagy csak szétköpdösted mert nem bírtál a tükörképedre nézni?

Aureliano Buendía 2014.03.11. 19:44:34

@Scythe: nem te vagy véletlenül a posztoló? Gyanús.

Tényleg szarrágó. Ahogy te is, aki azért utazol a teszkó busszal, hogy ne kelljen volán jegyet venni, vagy BKV jegyet lukasztani.

Igazából azért szarrágó, mert még ő van felháborodva, ahogy te is. Önélzetes kis latol.

A többig gondold végig, és legyél figyelmesebb, hisz oly régóta vagy itt. Annyira mindenesetre igen, hogy az összes elcsépelt szöveget bemásolt.

Kezdesz uncsi lenni. Így éhen fogsz dögleni trollocskám. Szar tamagocsi lennél.

Scythe 2014.03.11. 19:48:46

@uraaam:

Kiskancsókám kevés vagy te ahhoz, hogy másokat csak úgy szarágózzál te hülye vidéki suttyó!

Szavazz Gyurcsányre te is mint a hozzád hasonló IQ nuku gyökerek.

És hogy nem fért a csökött agyadba, hogy a közlés módjával volt gondom, de látszik hogy veled tudjak beszélni le kell mennem kutyába.

Aureliano Buendía 2014.03.11. 19:53:54

@Scythe: pedig leszarrágózom, ahogy téged is. Mert azok vagytok. Ennyi.
Mindkettőtökkel az a baj, hogy buták vagytok, és dicsekedtek vele.

Én megkérdezném a sofőrt, hogy hányadik kétbites volt a posztoló a héten.

Neked pedig tanulmányozásra:

tesco.hu/aruhazak/aruhaz/14/tesco_ingyenes

Nem bízom benne, hogy megérted a lényeget, de hátha. Amúgy mi bajod Gyurcsánnyal? Pont ilyen suttyókból él, mint te. Nem tudom, hogy jön ide Feri, nem látom az összefüggést.

Scythe 2014.03.11. 20:02:36

@uraaam:

Akkor ugye nem zavar a leköcsögözlek?

Hisz te sem zavartatod magad.

Óh már internet használatot profi szintre emlete és a googlet is tudja használni (taps-taps).

Ezt mind magadtól vagy ECDL tananyag volt?

Na jól van nem etetelek tovább.

Köszönösképpen mondd meg apádnak hogy szarjon gecit!

Aureliano Buendía 2014.03.11. 20:07:44

@Scythe: átmentél unalmasba, ezen kívül kezdenek elfogyni az önálló gondoltak trollocskám.

Mondom, éhen fogsz így dögleni.
süti beállítások módosítása