Szerencsére csak pár száz forintot kellett kerekíteni kilónként 4190-ről, hogy kijöjjön az 50%:
A szokásos történet,ezúttal a Sparból: A szoros szavatossági határidejű sajtot megvehetem "féláron", ám előtte közel 600Ft/kg-mal felárazzák.
Szerencsére csak pár száz forintot kellett kerekíteni kilónként 4190-ről, hogy kijöjjön az 50%:
A szokásos történet,ezúttal a Sparból: A szoros szavatossági határidejű sajtot megvehetem "féláron", ám előtte közel 600Ft/kg-mal felárazzák.
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
venszivar 2014.04.25. 10:46:22
Csokis · http://csokis.blog.hu 2014.04.25. 10:50:48
AtiSnatch 2014.04.25. 10:51:01
ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.04.25. 10:52:56
@AtiSnatch: 4.?
venszivar 2014.04.25. 10:53:29
Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.04.25. 10:54:50
AtiSnatch 2014.04.25. 11:00:32
@ColT: mér tőlem kérded? sose voltam matekzseni. az emberek 70% se. ellenben a maradék 40%nak már lenne válasza a kérdésedre :D
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.04.25. 11:03:57
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.04.25. 11:05:07
venszivar 2014.04.25. 11:09:11
Csokis · http://csokis.blog.hu 2014.04.25. 11:09:54
(Egyébként hol itt a baj? Az ócsítás valójában 43,5%, de azt kereskedőéknél már simán felkerekítik 45%-ra, azt meg már matematiakailag is 50-re kell kerekíteni.)
Csokis · http://csokis.blog.hu 2014.04.25. 11:13:06
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.04.25. 11:16:25
Egyszer ennék igazi párizsit, kiváncsi vagyok. Gyanúm van, hogy az itt kapható szarok nem felelnek meg bizonyos standardoknak.
Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.04.25. 11:21:17
horex · http://horex.uw.hu/ 2014.04.25. 11:22:31
Valami kékszalagos , kis törött üvegasztalos, bográcsolós, IFA-s ellopott telefonfülkés poszt kellene már
Titapuszi 2014.04.25. 11:23:57
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.04.25. 11:24:22
horex · http://horex.uw.hu/ 2014.04.25. 11:25:34
A Pikk párizsi meg 3500 kilója
Az is ugyanaz az összesöpört alapanyag
Csokis · http://csokis.blog.hu 2014.04.25. 11:28:59
Csokis · http://csokis.blog.hu 2014.04.25. 11:35:08
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.04.25. 11:36:45
horex · http://horex.uw.hu/ 2014.04.25. 11:41:03
Ok volt, de én azt szeretem amiket irtam és a hol dulván a betonra löknek valakit, vagy anyát és ravatalt együtt emlegetnek
Csokis · http://csokis.blog.hu 2014.04.25. 11:41:19
www.foszakacs.hu/felvagott-10.pdf
AtiSnatch 2014.04.25. 11:42:44
nálunk lesz ilyen?
horex · http://horex.uw.hu/ 2014.04.25. 11:47:14
Na majd ma megnézem a Pikk/én nem reklámozok senkit :) / összetételét
Bavallom, az utóbbi időben parizer/hónapos retek napjaim vannak és izlik
Kedves jóbarátom/RIP/ nem egy csóró volt és parizer/Trappsita/erősPista /zsömle kvatro volt az egyik kedvence
horex · http://horex.uw.hu/ 2014.04.25. 11:51:22
Nem hinném, de azért ha akarja, egy ország tudja blokkolni a külföldi weblapok elérhetőségét.
Akkormeg féregjárat/anonim IP se jácc/nagyon/
Csokis · http://csokis.blog.hu 2014.04.25. 11:53:55
(42% sertéshús, víz, 12% marhahús, aztán a többi. A feliratozás kötelező szabályai szerint ez azt jelenti, hogy a víztartalom valahol 12-42% közt van, mert sorrendben kell felírni az összetevőket.)
Van_mikrohullámú_sütőtök? 2014.04.25. 12:20:36
Mondjuk a sajtok egyes típusai a kefir szerintem akkor jó, ha van egy kis ereje, szaga (nefürgyéle!)
horex · http://horex.uw.hu/ 2014.04.25. 12:39:29
Te szelektívbe dobod a műanyag bőrét, vagy a nájlonra érted amibe ma szokás szeletelve csomagolni?
Ez igen ez környezetvédelem.
Anno ezt csomagolópapirban dobták a mérlegre és kérdezték , maradhat vagy tegyek rá/vegyek le róla
Vagy szeletben vagy egyben
A ravaszabbja hogy megspórolja a szeletelést, úgy kérdezte "egyben vagy darabban kéri a kedves vevő" :)
És a tejnek is kannát/üveget kellett vinni
De hol vannak a régi megszokott ízek!
hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.04.25. 12:48:56
Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.04.25. 13:04:03
Amikor otthon vagyok az én reszortom a vásárlás, már írtam valahol.
hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.04.25. 13:06:53
nekem halalom
de nagy makom van mert Mary imad /engem is meg vasarolni is/
mondjuk volt mar hogy elment vasarolni es 8 ora elteltevel letiltattam a debitkartyankat a banknal, mondvan, hogy elveszett
Csokis · http://csokis.blog.hu 2014.04.25. 13:17:41
Ja, és az egybn parízernek volt értelme: azt otthon felvágtad félcentis szeletekre, és abból sütöttél kosárkát a tüktoj alá, ha spenót volt ebédre.
AtiSnatch 2014.04.25. 13:20:28
Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.04.25. 13:26:49
hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.04.25. 13:28:30
Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.04.25. 13:34:03
Csokis · http://csokis.blog.hu 2014.04.25. 13:37:41
Csokis · http://csokis.blog.hu 2014.04.25. 13:38:44
AtiSnatch 2014.04.25. 13:40:21
Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.04.25. 14:07:52
@atpijkamo: régen volt, én edtem! Te is emlékszel még. Ma húsárban van vagy fölötte. Többitől gyomorrontás vagy fosás vagy ha véletlenül nem is, akkor pocsadék. De sok új dolgot mondtam most.
hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.04.25. 14:14:58
Csokis · http://csokis.blog.hu 2014.04.25. 14:22:23
És ha elég hús van benne, akkor egyszerűen nincs szükség ízfokozóra (rohadt kellemetlen mellékízű, és nekem például szájszárazságot okozó Na-glutamátra), mert a húsnak van íze, nem kell azt extra sóval fokozni.
Ugyanezért nem kell bele baromfi, annak ugyanis sokkal kevésbé intenzív az íze, mint a sertésnek, vagy a marhának. Nem véletlen, hogy a baromfi termékekben mindig van ízfokozó. Azt szoktam mondani, hogy a pulykamell az ideális alapanyag. Megfelelő ízesítéssel akár mákosztésztát is csinálhatsz belőle, önmagában ugyanis alig van bármi íze is. Nincs vele komoly baj, csak arra kell használni, amire való. Lehet főzni, sütni, rántani, de a rendes felvágott nem ebből készül, és sonkának nevezni is ordas nagy hazugság. A sonka a gyenyó első, vagy hátsó combja, minden más csak pótszer, akárhogy is hívják.
Na, elmentem rizses lecsót enni.
Csokis · http://csokis.blog.hu 2014.04.25. 14:23:52
agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2014.04.25. 14:26:53
agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2014.04.25. 14:28:36
hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.04.25. 14:34:03
agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2014.04.25. 14:36:07
hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.04.25. 14:39:24
csaxoltam
Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.04.25. 14:39:53
Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.04.25. 14:42:43
Csokis · http://csokis.blog.hu 2014.04.25. 14:43:18
hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.04.25. 14:59:56
Tanácstalan · http://shipengine.blog.hu/ 2014.04.25. 15:08:30
Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.04.25. 15:09:22
Csokis · http://csokis.blog.hu 2014.04.25. 15:12:25
a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.04.25. 15:22:39
Csak ha teafiltert eszik előtte.
metro.co.uk/2014/04/24/fancy-a-cup-of-tea-try-the-green-larvae-flavour-4708223/
Atörökk 2014.04.25. 17:11:12
Aureliano Buendía 2014.04.25. 17:38:44
Avagy így készül a spár gazdaságos camembert.