Tékozló Homár

Nehéz lemondani a szolgáltatást a T-Home-nál

2014.07.24. 14:46 | Homár Hilda | 291 komment

 download.jpeg

Hosszú levél egy igen-igen sok sebből vérző T-Home kalandról.

Kedves HOMÁR !
Számodra és az olvasóid számára biztos unalmas már az újabb Thome téma ( ...valamiért csak a Thome nem unja meg!), de végső tehetetlenségemben fordulok hozzátok. A kálváriánk a következő:

2012. júniusában költöztünk Tiszanánára, ahol a Thome monopolhelyzetben van. Ezért minden ellenérzésünk ellenére ezzel a társasággal kötöttünk szerződést internetre, telefonra és SAT (tányéros) TV-re hűségidővel.

Októberben kaptunk egy levelet a szolgáltatótól, hogy " ... a sorozatos kábellopások miatt..." valamilyen más rendszerre térnek át novembertől (bocsánat, de nem vagyok műszaki alkat), ami bizonyos helyszíni szerelgetésekkel fog járni a telefonnál és az internetnél. Ez novemberben meg is történt, de bár ne történt volna meg!

Ettől a perctől kezdve probléma volt az internettel, de ilyenkor a vezetékes telefonon - ahol ingyenes lett volna a hibabejelentés - nem lehetett telefonálni, mert SÜKET volt. Mobilon jelentgettük a hibát, esetenként 7-900 Ft-ért, a percekig tartó zenélés miatt.  Egy alkalommal már nem volt annyi egység a telefonomon, hogy ezt meg tudtam volna tenni, ezért SMS-t írtam a testvéremnek Bp-re, kérve őt, hogy jelentse be a hibát! 

Mikor is végre funkcionált a vezetékes telefon, panaszt tettem a fentiek miatt, kérve őket, hogy a telefont válasszák le a netről, hogy ez a továbbiakban ne fordulhasson elő. Azt a választ kaptam, hogy ez ESETLEG műszakilag megoldható lenne, de az alapproblémán nem segítene, továbbra is ha nincs net, akkor a telefon sem fog működni és ez fordítva is igaz. Érthetetlen, mi van azzal, aki CSAK szóló vezetékes telefont, vagy CSAK netet rendelt a környéken? Azok is viselik a másik - általuk nem rendelt - szolgáltatás meghibásodásának az ódiumát? 

A beszélgetés keretén belül megtudtam, hogy EGYOLDALÚAN MÓDOSÍTOTTÁK A HŰSÉGIDŐMET NOVEMBERRE, az eredetileg bekötött és szerződött június helyett, ÚJ SZERELÉS címén. Még a SAT TV-nél is, holott annál semmilyen szerelést nem végeztek !!! Az ügyintéző hölgy miután elmondtam, hogy mi júniustól szerződtünk, a telefont - de csak azt! - visszaállította júniusi lejáratra. A többihez elmondása szerint sajnos nem nyúlhatott, mivel ő csak telefon-ügyben illetékes.

2013 júliusában felhívtak, hogy mivel lejárt a telefonra a hűségidőm, kiküldenek egy munkatársukat, akivel a helyszínen megbeszélhetem a TOVÁBBI HŰSÉGIDŐS szerződést. Kézzel-lábbal tiltakoztam ez ellen, mondván, hogy örülök, hogy lejárt a hűségidő, nem szeretnék további ilyen kötöttségű szerződést, - mivel költözést terveztünk, - ezért nem látom értelmét a munkatársuk személyes megjelenésének. Erre közölték, hogy ehhez mindenképpen ragaszkodniuk kell, legfeljebb a helyszínen ezt elmondjuk, aláírjuk, aztán a továbbiakban emelt áron kapjuk ugyanezt a szolgáltatást. Nem örültem, de mondtam, hogy rendben, várjuk a kollégát.

Meg is jelent augusztusban egy fiatalember, akinek elmondtuk a fent leírtakat, vállalva a hűségidő nélküli szolgáltatás emelt díjá. Ő ezt lejegyezte, aláírtuk, (ebből nem kaptunk példányt!) majd előkapott egy mobilt, aminek a vásárlására rá akart beszélni minket, de nem kértük és ezzel - úgy gondoltuk - le van zárva a téma. De tévedtünk !!!

 2013 októberében úgy döntöttünk, hogy mivel nem egészen fél év alatt, - állandó ott lakás mellett - kétszer is sikerült kifosztani minket, saját egészségünk és biztonságunk érdekében visszaköltözünk az előző lakhelyünkre, amit szerencsére még nem tudtunk eladni. Elkezdtük a szolgáltatók felé jelenteni a szándékunkat és az ügyeinket lezárni...ÉS ITT KEZDŐDIK AZ IGAZI HORROR!!!

2013 október 16-án felhívtam a Thome ügyfélszolgálatát az általuk kért összes biztonsági követelmény betartásával (ügyfélszám, titkos jelszó és még a csuda tudja mi minden), érdemben igazoltam a kilétemet és közöltem, hogy október 21-től nem tartunk igényt a 3 szolgáltatásra, mivel elköltözünk. Ekkor közölték, hogy a hűségidőm MINDHÁROM SZOLGÁLTATÁSRA 2014. NOVEMBERÉBEN jár le (!!!) és ezért ennyi és ennyi (már nem emlékszem mennyi, de irgalmatlanul nagy összeg) megfizetésére vagyok kötelezve és amúgy is, telefonon nem mondhatom le, csak írásban. 

Mivel már a hűségidő tekintetében sem jutottunk zöld ágra, mert hiába mondtam, hogy a telefonra nincs is hűségidő, hiszen augusztusban volt kint egy fiatalember és vele ezt és ezt intéztük, KÖZÖLTÉK, HOGY TŐLÜK NEM VOLT KINT NÁLUNK SENKI, ez nem is szokás náluk! Úgy gondoltam jegelem a számomra reménytelen és komoly idegmunkát igénylő témát a költözés utánra.

A költözés megtörtént, többé-kevésbé rendeztük a sorainkat. 2013. október 28-án reggel 8-9 óra tájékán felhívtam a Thome ügyfélszolgálatát, kértem a szolgáltatások új címemre való áthelyezését. (Erről a lehetőségről már az október 21-i hívásomkor tájékoztattak, de akkor még nem szerettem volna élni vele, tekintettel a szolgáltatások fentebb felsorolt hiányosságai, rossz minősége és a nehézkes, hibáktól hemzsegő ügyintézéseik miatt.) 

A hölgy közölte, hogy csak a SAT TV-t tudják áthelyezni, a telefonra és az internetre nincs "műszaki lehetőségük", tehát SZANKCIÓMENTESEN (azaz, a hűségidő letöltése nélkül) FELBONTJÁK A SZERZŐDÉST, de nekem kell kezdeményeznem, kizárólag írásban. (Ismét csak az ő hiányosságaik miatt nem valósul meg az áthelyezés, de én írogassak!) A TV-t viszont hivatalosan 30 napon belül, de a valóságban általában 7-10 napon belül áthelyezik.

Legnagyobb örömömre még aznap fel is hívott egy nő, hogy október 31-én, csütörtökön jönnek és megtörténik az áthelyezés. Mondtam, hogy akkor addigra elhozzuk a beltéri egységet és a modemet Tiszanánáról, naivul feltételezve, hogy az áthelyezésnél azok az eszközök kerülnek beszerelésre, a tányért is beleértve. Aztán megkérdeztem, hogy a tányér leszerelése hogy fog megtörténni. Azt mondta a hang, hogy megbeszélünk egy időpontot, amikor Tiszanánán kell tartózkodnunk majd, de tesznek fel az új helyen egy másik tányért csütörtökön. Másnap 6eFt. üzemanyagköltséggel lementünk Tiszanánára a beltéri egységekért, a modemért.

Kedden hívott egy műszaki kollégájuk, hogy úgy látja a munkalapon, hogy ÉN RAGASZKODOM a tányér áthelyezéséhez IS, aminek a leszerelési munkadíja 20eFt, holott az új tányér ingyenes!!!, ezért módosítsam a megrendelést.  Én ezt AKKOR ÉS AZONNAL MEGTETTEM, hiszen nekem eszemben sem volt ragaszkodni az antennájukhoz, ha az a Thome-nak nem fontos!!! Ezen beszélgetés keretében ismét rögzítettük, hogy jönnek OKTÓBER 31.-én.  

OKTÓBER 31-én NÁLUNK SENKI NEM JELENTKEZETT AZ ÁTHELYEZÉS MIATT. Telefonáltam. Elmondtam, hogy mi idős, 60 feletti emberek vagyunk, egyetlen szórakozásunk a TV, kértem, hogy méltányosságból, emberségből, lehetőleg ne várják meg a 30 napot. A hölgy azt mondta, hogy meg fogja sürgetni. 

November 12-én, - közel 2 héttel a beszélgetés után(!!!)- érkezett  egy november 4. keltű levél, amiben közölték, hogy 30 napon belül megtörténik a TV áthelyezése. Jó, ha eddig vártunk, várunk még egy kicsit, ...gondoltuk mi. Aztán mivel december 03-ig senki nem jelentkezett nálunk, írtam egy emailt az ügyfélszolgálatra, amire SEMMILYEN VÁLASZ NEM ÉRKEZETT, ... azóta sem ! Viszont 2013.december 12-én érkezett a 2013.november 29.-i keltű (!!!!!!!!!!!) levél, melyben 2014.január 31-i dátumot szabnak meg a felszerelésre, de tartalmazza az alábbi lehetőséget is számomra: " Amennyiben a fenti időpont ismeretében nem kívánja fenntartani áthelyezési igényét, abban az esetben lehetősége van az előfizetői jogviszony megszüntetésére."

Ez volt az a pont, ahol elszakadt nálam a cérna. Október 28-tól, január 31-ig több mint három hónap, a beígért 30 nap helyett?!? December 20.-án TÉRTIVEVÉNYES levélben elküldtem a Thome-nak felmondásomat. (A tévére, egyben megerősítve a már november 04.-én  telefonra és internetre vonatkozót is. Valamikor januárban azért még telefonáltak a műszakiak, hogy mikor is jöhetnek felszerelni a SAT TV-t?

Ma, 2014.július 17-én, kaptunk a Thome-tól egy 2014. július 04. keltű levelet (úgy látszik, náluk 2 hét a levél írásától a feladásáig terjedő idő) amiben közlik, hogy 62.824,-Ft. a tartozásunk feléjük. Hogy nem sül le a képükről a bőr !!! Mi ez ??? Valóban az utolsó havi számlájukat nem adtuk fel, mert tartalmazott olyan tételeket, amik már a következő hónapra lettel volna esedékesek és azt a szolgáltatást már nem vettük igénybe, de egyéb elmaradásunk nem volt. De számos alkalommal, szóban és írásban kértem tőlük egy korrekt elszámolást, amit mind a mai napig nem kaptam meg ! 

... és záróakkordként még egy pár - oly nagyon jellemző - Thome-os szösszenet:

Decemberben elvittem a 2 db.beltéri egységet és a modemet az ügyfélszolgálati irodába. Erre az ügyintéző azt mondja, hogy adjam fel postán !!! De miért? Nincs dobozunk, amibe belerakjuk! Nem baj, én az eredeti dobozába csomagolva hoztam el! Akkor is inkább tessék feladni postán, mert tőlünk lehet, hogy csak egy hónap múlva viszik el és magának addig fog ketyegni a bérlés felszámolása!(!!!)(Végül csak leadtam.)

Még nálunk voltak ezek a szerkezetek, de már a Thome megkapta az ismételt felmondásunkat, amikor is felhív egy női hang a Thome-tól, hogy szeretné elkérni a gyári számukat, mert náluk valamiért nincsenek nyilvántartásba véve ezek a dolgok. Bediktáltam neki, legyen rendben az a fránya nyilvántartás. Aztán leadtuk a szerkentyűket és eltelt vagy 2 hét. Cseng a telefon, női hang, hogy szeretné leegyeztetni a nálunk levő készülékek gyári számát. Mondom, hogy nincsenek már nálunk a készülékek, mert leadtuk.Vegyem elő a kapott nyugtát és arról diktáljam be, MERT EZEK A CUCCOK NINCSENEK NÁLUK A NYILVÁNTARTÁSBAN ! 

Köszönöm a figyelmeteket és a segítségeteket, tényleg teljesen tanácstalan vagyok a továbbiakat illetően! Szép napokat kívánva küldöm üdvözletem,

Mariann 

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Manyecska 2014.07.24. 14:50:09

Jóreggelt. Izé. ezeknél mért nincs ISO..?

mildi 2014.07.24. 14:57:59

ezt el kell olvasnom még egyszer, mert betalált telefonon vmi üdülési szolgáltató.

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2014.07.24. 14:59:18

valaki foglajja mán össze röviden mer ez így kibaszott hosszú!

Manyecska 2014.07.24. 14:59:46

@mildi: mi úgy szoktuk estefelé felvenni hogy "tessék, tébolyda" "női napozó"..etc.:D

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.24. 15:05:31

Na jó, nem muszály a Háború és békét kiposztolni, jöhet valami Jókai összes bőrkötésben!4!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.24. 15:12:25

@Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr:
Én ezektű a hosszúaktú renceresen agyérmerevedést kapok!4!!

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2014.07.24. 15:12:36

@dr. phil. Sün‼ ツ: Az unokaöcsém most olvassa eszt a trónok harcát oszt azok vannak vagy 1500 ódalasak könyvenként de aszt a sorozatot hamarább kióvastam vóna mint hogy ennek a feléig elértem.
@Manyecska: hát ez igaz de ha tovább óvastál vóna megtudod hogy OTT JÖN AZ IGAZ HORROR!!

Manyecska 2014.07.24. 15:13:42

@Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr: úgy szoktam hogy alulról-már olvasni..általában a lényeg benne van.:D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.07.24. 15:14:31

na jó van. elolvasta valaki vagy nem? mer erre még én se vállalkozok.

Manyecska 2014.07.24. 15:15:09

@Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr: Lájos vigyázz a szádra mer ráül valaki!:DD

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.07.24. 15:17:35

ez iginek a rokonnya lehet. idült kepszlokkizmusa van ennek is.

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2014.07.24. 15:18:06

@Manyecska: na mennyek át este akkó?
@sugargiraffusplumps.: naggyából átóvastam:
bekötötte a tréhómmal a tévét netet meg a telegrácsot. jöttek a tuggyukkik fellopták a kábelt. erre a téhóm bepipult oszt elkezdett kibaszni a posztolóval. most meg a baszásért pézt kér, valami hatvanezret. ennyi

Manyecska 2014.07.24. 15:24:02

@Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr: jut eszedbe. kösssz, aludni fogok végre. Megnézem a Farm ahol élünk igen izgalmas sorozatot előtte.:DD:P

Eudocimus Ruber 2014.07.24. 15:44:56

Vajon Thome az Thomas gőzmozdony öccse lehet?

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.24. 15:51:29

@Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr:
Hja, aszt nem is kérdeztem:
Pillangókná mikor vórá utojjára?

Esbahn (törölt) 2014.07.24. 16:20:05

Biatorbágyon két olyan eset is van, amikor NEM LEHETETT lemondani az előfizetést!!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.07.24. 16:31:11

Fogyvéd, NMHH, ügyvéd, csókolom, másképp nem értesz szót velük.

helianthus 2014.07.24. 16:34:52

Nagyjából átolvastam. Hónapokig nem volt tévéjük, pedig nyugdíjasok, az az egyetlen szórakozásuk.
Meg valami utolsó számlát nem fizettek ki.
Meg leadták a beltérit üszin, pedig postán kellett volna, azt 2 hetenként keresik rajtuk.
Etc.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.07.24. 16:42:09

@dr. phil. Sün‼ ツ: mér, a lajos az tán valami inszektológus?

@helianthus: az jó vóna! de mink olyan csórók vagyunk, hogy nekünk még internetre se fussa, nemhogy tiszanánai házra... :(

Atörökk 2014.07.24. 16:44:28

Jáhhájj... Micsoda odüsszeja.

Manyecska 2014.07.24. 16:50:21

Vérzik az ínyem. Keményre haraphattam vóna?:DD namind1 úgyis van röntgenbeutalóm basszus MOST elmegyek. Micsoda romantikus este Lájossal..:P:DD

helianthus 2014.07.24. 16:56:20

@dr. phil. Sün‼ ツ: hámerhogy nyugdíjas.
*töpreng*
Fel kéne mosni. :/

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.24. 16:56:47

@sugargiraffusplumps.:
Az hát!4!
Az éjszakaji pillangó a szakterülettye.

mildi 2014.07.24. 17:09:27

@Manyecska: :D
én ezeket a nyertem vmi qrváradeértékeset kezdetű menjünk el érte a termékbemutatóra kifutású droidoktól szoktam megkérdezni, hogy osztán mikor, meg hogy nyertem, mert hogy rohadtul nem vettem részt semmilyen játékon..ééés...nem rémlik hogy bárkit leszoptam volna érte? itt ált. ők szakítják meg a vonalat ;)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.07.24. 17:12:06

@mildi: :D
Akkor te egész kevéssé kitartókkal futsz össze

mildi 2014.07.24. 17:12:14

@Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr: 20 mp' alatt tisztáztuk, hogy havi 47-ből csak megélni lehet, nyaralni nem. jófej volt a csajszi, röhögtünk egymáson. az ő pénzéből is csak a nyaralásról kérdezgetésre telik, nyaralásra nem :)

Manyecska 2014.07.24. 17:13:36

@sugargiraffusplumps.: ja, a csövesek, basszus!:D@mildi: :DDD:P Ezt tényleg, így??:)

Manyecska 2014.07.24. 17:14:49

@sugargiraffusplumps.: tökjó hogy most ettem egy fokhagymás bagettet.fognak örülni a fogászaton:DD ehh francba sziasztok:)

mildi 2014.07.24. 17:16:09

@ColT: volt, aki simán mondta tovább. szerintem úgy olvasta fel a szövegét, és nem is hallotta, mit kérdeztem :)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.07.24. 17:17:24

@Manyecska: én még betólnék egy mákosrétest is, a pénzemért már dolgozzanak meg ők is, hátnemhátde! :D

mildi 2014.07.24. 17:20:17

@Manyecska: így.
meguntam.
ezek olyan fokú átszabások szeretnének lenni, ha hagynám magam felültetni, hogy simán belefér, aka megérdemlik.
a mezei közvéleménykutatóval nem szoktam genyózni. csak az átverős lehúzósokkal

helianthus 2014.07.24. 17:20:51

Kiba fáradt vagyok.
Sírok.

Manyecska 2014.07.24. 17:20:59

@dr. phil. Sün‼ ツ: háhógyne. Te olyan rendes vagy!

Troppauer_Hümér 2014.07.24. 17:21:27

@helianthus: A postás dologgal én is így jártam. Múltkor megénekeltem, nem volt eccerű.

Úgy vagyok a tréhommal, mint turbános a dájrekttel.

Troppauer_Hümér 2014.07.24. 17:23:36

@Manyecska: Keményre haraptál?

Na, mégis megvolt a csövi? :D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.07.24. 17:26:07

@helianthus: mondjuk ezt sose értettem. hatvanon felül megáll az élet, vagy miaszar? se séta, se hobbi, se szex, se barátok, se kutyamacska, semmi.. csak a tévé?

helianthus 2014.07.24. 17:26:13

@Troppauer_Hümér: tévé előfizum nincs. Nézem az ingyenes csatikat. Már ha nézem. Céges telóelőfizum van, azon netem. Korrekt díjakkal.
A fogyasztószopatás ezen részéből egyelőre kimaradtam.
Sebaj, szopok máshol. :D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.07.24. 17:29:15

@helianthus: szerintem lazíccsál. kádfürdő, pohár bor, redhátcsili. mosson föl az akinek arra van szüksége!

helianthus 2014.07.24. 17:29:33

@dr. phil. Sün‼ ツ: hát ja. De holnap péntek. Lehúzok 12 órácskát és el is ájulhatok akár!
@sugargiraffusplumps.: az hagyján. Ez sokszor 30 előtt is így van!

helianthus 2014.07.24. 17:31:25

@sugargiraffusplumps.: ez az, hogy nekem van rá. Ez már tűrhetetlen. Holnap nem akarok erre hazaérni. :/

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.07.24. 17:46:18

@helianthus: akkó mossál föl. monnyuk értelme nincsen mer három nap oszt pontolyan mint előtte, de ha jólesik, akkor én igazán nem ítéllek el érte! :P

Troppauer_Hümér 2014.07.24. 18:06:50

@helianthus: Helyes! :D

Ötvenéves évforduló, vacsora, mamika megtöri a csendet:
-Mire gondoltál ötven évvel ezelőtt?
-Hogy hülyére duglak, és lottyadtra szopom a csöcseidet.
-És mire gondolsz most?
-Hogy sikerült.

Troppauer_Hümér 2014.07.24. 18:08:51

@sugargiraffusplumps.: Még két-három év, és jöhetnek a memoárjaid a témában. :D

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.24. 18:20:23

@sugargiraffusplumps.:
Három?
Háááárom teljes naaaap?
Asszem, iszok egy sert.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.07.24. 18:26:24

@dr. phil. Sün‼ ツ: bocsánat :D vinnyogok, engedelmeddel :D

@Troppauer_Hümér: egen. és kiadásra kerül a Nagy Farhát-Szakácskönyv Zsiráf receptyei alapján, nyolc oldal, fűzött szamizdate verzióban!

További magyar hang 2014.07.24. 18:32:16

Összefoglalva, amit a Homárnak köszönhetően a Telekomról már mindenki tud:
Ügyfélszolgálat: nulla, Szolgáltatás színvonala: nulla, Problémamegoldás: nulla, Belső kommunikáció: nulla, Eszköznyilvántartás: nulla, Lehúzásra való törekvés: maximális.

Manyecska 2014.07.24. 18:34:24

@Troppauer_Hümér: ebben mi a vicc nem értem!? /:D/

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.24. 18:39:17

@sugargiraffusplumps.:
Csak rajta, kéhrlexépen alássan, ne tarcsad vissza magad!4!

helianthus 2014.07.24. 18:40:38

Felmostam.
Kéccer.
Még vár egy mosogatás. Boldog este. :D

Manyecska 2014.07.24. 18:45:21

@helianthus: Komp lett. Vagy Bécsben, üzleti vacsorán:D megyek vasalni meg teregetni de már alig látok.
Ja, a Póóósta nem fogadja el az Erzsébet-utalványokat itt mifelénk mert NEM működik a rendszer /iskolakezdési, tankönyvek!/:DD! A 100 pont közül kíváncsi vagyok hány lesz még ilyen:D

helianthus 2014.07.24. 18:53:05

@Manyecska: Vienna's calling, calling!

Troppauer_Hümér 2014.07.24. 19:12:31

@Manyecska: Nálad hamarabb célt értek a jelek szerint. :P

Manyecska 2014.07.24. 19:12:45

@helianthus: most beszéltem Béccsel!!:D

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.24. 19:18:29

@Manyecska:
Személlyessen?
Oszt mit mondott az a Bécs?
(A tízezredest má megszoktuk, nade Bécs?)
Legalább jónő?

háromlábúbogár (törölt) 2014.07.24. 19:19:34

@dr. phil. Sün‼ ツ:
www.youtube.com/watch?v=o-urnGgFs4k

Szeretném kérni a Kvíntől a Biohere című számot, és küldeném mindenkinek, aki szereti!444!!

helianthus 2014.07.24. 19:23:27

@dr. phil. Sün‼ ツ: az is-t is írják ilyen formán, de jó. ;)
Tudod you is süni= you`s süni.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.24. 19:27:00

@helianthus:
Tom, de akkor se nyert.
Eccerűen nem köll oda semmi se.

@háromlábúbogár:
Én szeressem a királynőt!44!
Má nem a böskét.

helianthus 2014.07.24. 19:32:13

@dr. phil. Sün‼ ツ: te kötekszel velem.
Biztos nem kell semmi?
Meggondoltad?
Eldöntötted?

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.24. 19:35:44

@helianthus:
Monnyuk ha you, akkó "are" a megfelytés!44!

Kedves nézőjink, angol nyelvleckénket olvashatták!

Felkészül szakértőnk!55óó44!!

Juteszembe, hun a törökkk?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.07.24. 19:36:06

ma a nemzeti tequila es a nemzeti drive trhu napja van

Manyecska 2014.07.24. 19:39:45

@dr. phil. Sün‼ ツ: azt hogy rohadtul szakadozik a vonal és hányok-e még-e?:D

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2014.07.24. 19:40:35

@helianthus:
"...gyere, sírj a vállamon,
a másik oldalon..."

helianthus 2014.07.24. 19:45:31

@dr. phil. Sün‼ ツ: tudom. De télleg. Most nem veszett el az angolom.
Még. :)
Kici occó angol!!!4!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.24. 19:50:26

@helianthus:
Nemnem!
Visszaszívom!44!
Úgy jó, ahogy teccett írni, tanítónéni!

Black Hole 2014.07.24. 19:50:53

@Manyecska: valami pozitív hozzáállásút, és nem negatív vizuális tulajdonságokkal rendelkezőt. Persze a belső értékek is nagyon fontosak, de azokat hajlandó lennék mellőzni. Meg az is fontos, hogy nő legyen, bár ez már a mai világban sokaknak nem számít. Nagy mell előny! Tudsz valakit ajánlani?

Anomalocaris (törölt) 2014.07.24. 19:53:31

@helianthus: Ez a kérdés bennem is fölmerült.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.24. 19:54:45

@Black Hole:
Hát kéhrlexépen, a szakértőnk pont illyen!44!
Én nem akarok itten közvetíteni, de igazán mekkörnyékezhetnéd!44!
Akkó legalább nem akarna engemet férjül venni.

háromlábúbogár (törölt) 2014.07.24. 19:55:39

@dr. phil. Sün‼ ツ: el vagy tévedve, nem téged akar férjül venni, veled csak dugni akar !4!!!!

Black Hole 2014.07.24. 19:59:51

@dr. phil. Sün‼ ツ: komolyan lemondanál róla? Nem tudom elhinni:-)

Manyecska 2014.07.24. 20:00:04

@dr. phil. Sün‼ ツ: nemám. Sokszor nem értem mit akar a perzsa uram annyira cirkalmas mondatokat alkot:DDD:P Rohadjak meg most se értettem amit írt nekem pedig tökéletes tisztasággal és gyönyörűen artikulálva beszéli nyelvt.
:P Legfeljebb mégse vesszük meg a Shirazt.:DD

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.24. 20:05:45

@háromlábúbogár:
Monnyuk ez így minnyá más!
Abba benn vagyok!44!
De tegnap este má mindkettőnket férjnek akart!
A törökkel egyetembe.

@Black Hole:
Há figyuzz....
Maj megbeszéjjük.
Én nem nősünök, az má tuti!4!
Páleszod van?
Vagy jófajta ír söröd?

@Manyecska:
Mellyik urad a perzsa?
A Zoli?

Manyecska 2014.07.24. 20:07:28

@dr. phil. Sün‼ ツ: :DD figyelj, végülis 15 éve él itt.D@Black Hole: amúgy, te is perzsa vagy?? pont úgy beszélsz!:PDDD

Manyecska 2014.07.24. 20:09:44

@estrella negra: :DD@dr. phil. Sün‼ ツ: most nem a Shirazról volt szó? eltévedtem akkor pár poszttal! Őőőő. lefekszem asszem:)

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.24. 20:12:16

@Manyecska:
Nem, drágám, a zuradrú vót szó.
Valamellyikrű.
Az vót a kérdés, hogy melyik perzsa?

Manyecska 2014.07.24. 20:13:30

@dr. phil. Sün‼ ツ: én még ott tartok hogy a Blekkhól kit sunázna???:PD

háromlábúbogár (törölt) 2014.07.24. 20:16:56

@Manyecska: de kíváncsi vagy !44!!

@dr. phil. Sün‼ ツ: a szőnyege

most nincs itt se igi, se uraam, se atörökk
nem nattyon gyanus??????

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.24. 20:17:00

@Manyecska:
Szerintem téged, meg a szakértőnket!4!!
Melyiket választod?

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.24. 20:19:20

@háromlábúbogár:
Ez több, mint gyanús!!4!!
Mer a törökköt megértem, ugye teljesítteni köll a kötelezeccségét!
Node a zuraaaam....
Beszállt gyertyát tartani?

háromlábúbogár (törölt) 2014.07.24. 20:21:21

@dr. phil. Sün‼ ツ: 3an párban, ilyen a maji trend, állítólag :-D
csak össze ne keverjék a szerepeket, igi jól +dugja őket, oszt pisloghatnak :-D

Manyecska 2014.07.24. 20:21:24

@dr. phil. Sün‼ ツ: jahát, Igit, perszehát! na léc zuhanyozni. Lájos nincs itt sajnos nem tudja megmosni a hátamat.:D

Manyecska 2014.07.24. 20:25:12

@dr. phil. Sün‼ ツ: fogja a redőnyt.khmm.:DD@háromlábúbogár: gondolod hogy orgiáznak. szemetek, minket kihagynak mindig..:DD

2014.07.24. 20:32:44

@sugargiraffusplumps.:
Nem lenne kötelező, de megteszem! Elmesélem neked, hogy miért lett volna fontos a TV.
A férjem 65 éves, ágyhoz kötött beteg.
Szexelni nem szoktunk, mivel ő béna, nekem meg műtötték a gerincemet. Így a szex mellett a séta is kiesik. Van kutyánk, macskánk, barátaink, de este már,-idős emberek lévén -nem csapunk bulikat, hanem TV-t nézünk. Hobbi?
"Hobbink" a családunk. Azért megnyugtatlak, egy nagyon értékes, agyondolgozott élet van mögöttünk, nem unatkoztunk soha.
Én most sem, hiszen olvasgatom elmésnél elmésebb,némelyikőtök igencsak empatikus írását!
További szép estét mindnyájatoknak!

Manyecska 2014.07.24. 20:35:32

Ja, én azt hittem ez itt chat.:DD
Psszt! Nyugi van gyerekek nem ugrálunk!!
Mindennek van határa. Téllegmár.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.07.24. 20:37:23

@Mariann924: "TV-t nézünk."

Miért??? Ott az internet: hírek, filmek, sorozatok, érdekességek, akármi.

Ja, mert ott válogatni lehet/kell. Tévé bekapcsol, agy kikapcsol.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.07.24. 20:38:33

BARRROMSÉG!!! Tiszanánán a T-homenak NINCS monopóliuma a következőkre: internet, telefon és tányéros TV.

Manyecska 2014.07.24. 20:38:45

@Mariann924: puszi!!!:)@atpijkamo: haggyá már én is utálom a gépet /gondolom látszik/, imádok tévézni. Jó, fél nap után uncsi néha.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.24. 20:38:47

@háromlábúbogár:
Én is ettű félek!
Há mi lesz így?
Kifexik a zegész banda?

@Manyecska:
Gyere a szvingerklub elé, este tíz felé....
www.youtube.com/watch?v=bzie404Hr3o

2014.07.24. 20:40:05

@atpijkamo: Én netezek, ahogy láthatod is.
A férjemnek fontos a TV.
De nem magyarázom tovább.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.07.24. 20:40:26

Áááááá... A csak filmen létező szállodáról már több mint hetven véleményt írtak a felhasználók.

Mondjuk ezek hetvenen inkább nézhetnnek tévét.

www.origo.hu/utazas/hirek/20140723-megjelent-a-grand-budapest-hotel-a-tripadvisoron.html

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.07.24. 20:41:22

@Mariann924: Tanítsd meg neki a netet. Mi az, amit a tévétől pluszban megkap?

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.07.24. 20:42:49

Omega kontra taxis utolsó: a taxitársaság ügyvezetője meghallgatta a diszpécser és a zenészek közti beszélgetést és arra a következtetésre jutott, hogy egyik félnek sem lenne hasznára, ha ez a hanganyag a nyilvánosság elé kerülne. :))

www.life.hu/bulvar/20140724-az-omega-ket-zenesze-benko-laszlo-es-debreczeni-ferenc-valamint-a-taxis-afferjat-latta-egy-szemtanu.html

2014.07.24. 20:43:37

@atpijkamo: Antitalentum ! ...amellett nem mellesleg béna!!!

Mariann924 (törölt) 2014.07.24. 20:44:50

Sziasztok! Én mentem.

Manyecska 2014.07.24. 20:45:36

@atpijkamo: ez így van állítólag le vannak tiltva több taxitársaságnál is alapon asszonták a rádióba:D

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.07.24. 20:46:46

@Mariann924: Az én gyerekem is számítógépes antitalentum. Vett egy Macbookot, azt nagy nehezen megtanulta használni, ennyi. Szándd rá az időt, és boldoggá teszed.

"béna"

Ha ezt úgy érted, hogy csak szemmozgásokkal tud csatornát váltani, vagy annyit sem, akkor nem szóltam.

Manyecska 2014.07.24. 20:46:53

@Mariann924: puszi! Remélem, van segítség arrafelé!:OO@atörökk: nem azt írtad hogy áhoj?:D nem a puszira értettem..:)

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.24. 20:47:19

@atörökk:
Arrú meséjj inkább, hogy hun a zasszony?
Meg hun a zuraaam?
Mer a zasszonyt ércsük, node a gyertyatartót nem egésszen!4!!

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.07.24. 20:49:06

Mi lesz egy pszichopata gyerekből? Gyakran a bűnöző életmód a végállomás, ami kisstílű csalásoktól egészen a sorozatgyilkosságig terjedhet. A pszichopaták másik gyakori előfordulási helye a multik felsővezetése.

www.life.hu/csalad/20140617-pszichopata-gyerekek.html

Manyecska 2014.07.24. 20:49:06

@atpijkamo: hu, hokiparádét olvastam..@atörökk: hát akkor könnyeztesd a kobrát mire vársz.

Atörökk 2014.07.24. 20:49:16

@Manyecska:
Nem :D

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Uraaamnak igen nagy természettye kerekedhetett, alkalmasint felhajintotta a szomszédasszony mellé a pohárszékre!4!!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.24. 20:51:34

@atörökk:
Vijagrázott, aszondod?
Node hun a szakértőnk?
Az má csak nem vijagrázott!44!!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.07.24. 20:52:14

@Mariann924: jóvanna, ne harapd le a fejemet. bocsánat ha megbántottalak, igazán nem állt szándékomban. a kérdés inkább általános volt, nem a posztoló baszogatása volt a cél, kivételesen :P

nyilván vannak olyan élethelyzetek amikor ez marad csak, szóseróla. node ezt már soxor láttam, hogy egészséges emberek kicsit megroggyannak oszt kész, kapu becsuk, agy lekapcsol és csak ülnek a tévé előtt 24/7-ben. és tényleg nem értem, hogy mért azt a hülye tévét bámulják naphosszat. én kábé öt percig bírom aztán idegrángást kapok tőle. nem, a diszkóverit se meg a nesöneldzsiografit se.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.07.24. 20:53:43

@Mariann924: ne idegesitsd magad
itt senkinek nincs tv-je es abban csak muveszfilmet neznek eredeti nyelven
mindenki makkegeszseges entellektuel
humorharold
az hogy a T-home szopat, az nem erdekes,
a valasz
ne nezze tv-t

Manyecska 2014.07.24. 20:55:42

Basszus, én meg bevettem két altatót és hánynom kell kissé.:D aludjak vödörrel az arcomon ?

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.07.24. 20:58:10

@Manyecska: @Mariann924: tik amúgy itten most buzultok egymással vagyhogy? mer akkor hozom a sörömet!!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.24. 20:58:37

@sugargiraffusplumps.:
Vajjad be, hogy az akvárijumot nézed esténként!4!

Manyecska 2014.07.24. 21:00:52

@sugargiraffusplumps.: most nem érek rá mer a gyerekről le kéne fejteni az elektronikát de úgy szorítja álmában mint állat :DD:O még mindig a weben lóg.vazze.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.07.24. 21:01:12

@dr. phil. Sün‼ ツ: a villamososat azt tudom nézni! meg a mosógépet is szeretem nézni ahogy forog körbe-körbe. még a mikrosütőt is, de a tévé az nem nekem van kitalálva.

Black Hole 2014.07.24. 21:02:09

@dr. phil. Sün‼ ツ: ez nem úgy van, hogy Te fizetsz ha sunázom, mert akkor már téged nem nyaggat?

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.07.24. 21:02:11

@Manyecska: oszt ez hogy gyün a nyilvános nyaláshoz, he? ne terejj!!

Manyecska 2014.07.24. 21:03:14

@sugargiraffusplumps.: még lapoz is álmában. tiszta anyja. alvajáró lesz..:D

Black Hole 2014.07.24. 21:03:38

@Manyecska: ha perzsa vagyok, az előny? Mer' akkor persze, hogy az vagyok.

Black Hole 2014.07.24. 21:07:33

@Manyecska: miért altató? Miért hányás?

Black Hole 2014.07.24. 21:12:24

@sugargiraffusplumps.: ez a mosógép, meg mikro nézés akkor jó főleg, ha van benne kisállat. Olyan aranyos, ahogy ki akar jönni az elején, aztán rájön, hogy nem tud, és olyan cuki-muki, ahogy tűri a sorsát :-)

Manyecska 2014.07.24. 21:13:07

@Black Hole: néha muszáj mert túlpörgök én is..hmm, egy magyar férfi sose fog tudni úgy udvarolni mint ők az tuti:)
De hol az Igi??

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.24. 21:14:21

@sugargiraffusplumps.:
Hát én se bírom ezeket a változó képeket!
Inkább hallgatom a baglyot a fán.

@Black Hole:
Ehh, nem egésszen!4!4
Neked köll fizetnyi, mer rám van cuppanva, nem rád!
Kűggyé sms-t a "1780"-ra, ha van valami cserealapod!44!

Manyecska 2014.07.24. 21:16:21

@dr. phil. Sün‼ ツ: jóvan, én is csak hátulról nézem a tévét, amúgy!!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.07.24. 21:19:08

@Black Hole: eccer az egyik szőrmókunkat be kellett raknunk a fagyasztóba mer pont nyáron sikerült elhaláloznia a negyvenfokos kánikulába oszt reggel nem volt időnk eltemetni. hát becsomagoltuk egy uzsonnászacsiba oszt zutty be a fagyasztóba. aztán este kapott pofás kartonkoporsót meg vadvirágkoszorút is, sőt a fiam még egy pálcakeresztet is fabrikált neki. nem akartam már mondani neki, hogy tutira nem volt keresztény állatka mer mivan ha mégis?

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.24. 21:20:13

@Manyecska:
Jaja!44!
Mizujság van Bécsbe?
Mer arrú nem tudunk!44!

Manyecska 2014.07.24. 21:20:49

@Black Hole: nézd, ez egy országgal feljebb van mint Irán, ha már perzsák..Tudsz ilyen szépen táncolni??:DD Ott nálatok is ilyen ződ a fű..:)
www.youtube.com/watch?v=6Fmpl7LWPWg

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2014.07.24. 21:20:53

@Black Hole: "...
- Most olvasom az újságban,
hogy kutatások szerint a cigány
férfiaknak van a leghosszabb
farkuk...
Olvas tovább, majd ismét
megszólal:
- És a perzsáké a
legvastagabb...
Tovább olvas:
- Viszont az orvosok a
legtechnikásabbak az ágyban.
Mire a férfi:
- Hölgyem, engedje meg, hogy
bemutatkozzak. A nevem Dr.
Kolompár Xerxész."

Black Hole 2014.07.24. 21:21:17

@Manyecska: nálam nincs, mert akkor nem homárolnák. Amúgy tényleg perzsa vagyok. És nagyon komolyan tudok udvarolni. Csokor rózsa, benne a haragosod feje, ízlésesen csomagolva, meg ilyesmi.

Anomalocaris (törölt) 2014.07.24. 21:21:17

@atpijkamo: "mondja Ranschburg Jenő"

Izé. Szerintem ő már annyira nem mond semmit.

Manyecska 2014.07.24. 21:21:59

@dr. phil. Sün‼ ツ: szerintem részegek mint állat. Felrakták a repcsire a havert!:)

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.24. 21:22:07

@batgirl:
Műkszik, hát!
Fasza kis csaj!4!!
Még mind élünk, ez pedig nagy szó!
Meg posztok is vannak menetrendceűen!44!

Manyecska 2014.07.24. 21:22:57

@atpijkamo: nemár, fáj a torkom attól van hányingerem is valami papagájkór tuti.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.07.24. 21:24:04

@dr. phil. Sün‼ ツ: hogy en mirol marasdok le!
Eskuvo volt mar?
Kiderult mar, hogy ki a hilda?

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.07.24. 21:24:23

@Nattramn: Maximum válaszol.

www.ranschburg.hu/

Még jó, hogy a halálával nem törlődik automatikusan minden munkája.

Black Hole 2014.07.24. 21:25:08

@dr. phil. Sün‼ ツ: pont ezért kell neked fizetni, mert rád cuppant, viszont passzolni akarod. Ilyenkor az kap baksist, aki viszi, mert utána neked már nyugtod lesz! Na, most mennyit ér neked a nyugalom, ez itt a kérdés?

Atörökk 2014.07.24. 21:26:43

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Nem tuom, leheccséges! Most a zéletbe eccer nagyot akar durrantani!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.24. 21:27:31

@Manyecska:
Mámint a Zoli?
Vagy most hun vagyunk?
Bécsbe?
Pesten?
Röpködünk itten össze-vissza?
Bécsbe röpülővel köll menni?
Vonattal?
Oréndzsvéjsszel?
Vagy mi van má?

Atörökk 2014.07.24. 21:29:03

@Manyecska:
Szerintem ebola! Meneküjj, amerre lácc! :D

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.07.24. 21:29:37

@Nattramn: Ez egy értelmes gondolat félreértelmezése. Most büntetésből megkeresed az eredetit.

Black Hole 2014.07.24. 21:31:27

@sugargiraffusplumps.: hát amikor az elejét olvastam, azt hittem, hogy csak hibernáltátok addig, míg az orvostudomány el nem jut arra a szintre, hogy a házikedvencet fel tudja támasztani. Azért szerintem pónipacit soha ne vegyél a gyereknek, mert akármilyen aranyos is, hasonló esetben nem tudod hűteni, vagy pedig egy bazi nagy hűtőt kell tartalékolni. Szóval költséges, na!

Manyecska 2014.07.24. 21:31:40

@Black Hole: :DDDDD ilyesmikről szó sincs, ellenben nagyon tudják mitől döglik a légy de jó éjt mert hat már ez a szar gyóccer.:D

Atörökk 2014.07.24. 21:31:53

@sugargiraffusplumps.:
Mér nem nésztétek meg a cerkát, megevót blankolva? :D

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.24. 21:32:11

@batgirl:
Hát az nem derűt ki, de rendes kis csaj!4!
Nem a gabriseszter, asztat má levettem!44!

Anomalocaris (törölt) 2014.07.24. 21:32:33

@atpijkamo: Teszteltem, észre veszi-e valaki a hibát! Nyertél egy bögrét.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.07.24. 21:32:56

"Palvin Barbara pont annyi szerepet kapott a történetben, mint egy váza."

Váza = Jó nézni, néha belerak az ember ezt meg azt, de alapvetően az esztétikai értékét becsülik, nem a praktikumát.

www.origo.hu/filmklub/blog/hir/20140723-elegge-kiszurtak-palvin-barbaraval-herkules-irina-shayk-palacsik-timea-marozsan-erika.html

Black Hole 2014.07.24. 21:34:15

@Manyecska: Írországot zöld szigetnek hívják, szóval télen/nyáron zöld. Táncolni meg úgy tudok mint az állat, a ház bele remeg :-)

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.07.24. 21:34:17

@Nattramn: A tízpöttyös börét köszönöm! De most már nem úszod meg, elő az eredetivel!

Manyecska 2014.07.24. 21:34:40

@dr. phil. Sün‼ ツ: majd megtudod, nyugi.@atörökk: háde álmomban? mondjuk nem probléma asse.:D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.07.24. 21:34:53

@Black Hole: haggyálmár, mindég lovat akarnak. meg zongorát meg vitorlázni meg teniszezni. mondom nekik, basszus, a gólya nyilván összekeverte a házszámunkat a rócsildékéval.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.07.24. 21:37:07

@Black Hole: Valamelyik Monkban volt, hogy a gyereknek 10 éve megvan az aranyhala. A tanára meg azt mondja, hazudik, mert az csak 2 évet él. Persze a szülők pár évente kicserélték. Szóval job az aranyhal, mint a póni.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.24. 21:37:40

@Black Hole:
Lófax!4!
Én nyugton vagyok akkor is, ha nem fizecc!
De lásd, hogy úriember vagyok, meghílak egy sörözésre, ide, a zerdőmbe!
Mit szósz?

@atörökk:
Pffff, hát én drukkolok!44!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.07.24. 21:39:10

@atörökk: eszt most nem értem drágám. izé, nem a vezetéket blankojjuk? monnyuk a villanyszereléshez annyit értek, hogy fölkapcsolom a vellanyt meg le.

Atörökk 2014.07.24. 21:40:47

@sugargiraffusplumps.:
Bizonyos népek uttyanutty lekapják a cerka elejit! Mármost lehet, akkor nem kis keresztet kellett vón' csinálni :)

Black Hole 2014.07.24. 21:40:58

@Nattramn: hoppá, itt mi lett elírva?
perzse = perzsa?
perzse = persze?

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2014.07.24. 21:41:21

Még van egy óra a mosásomból. Ha elaludnÁk, akkor valamelyik francia főnemességre vágyó Teregessen márki!
Köcce.

Black Hole 2014.07.24. 21:42:49

@batgirl: remélem nem az én volt feleségem, mert akkor sikítozni kezdek, az meg egy férfinak nem áll jól.

Atörökk 2014.07.24. 21:43:11

@dr. phil. Sün‼ ツ:
ha elékerül, mekkérdezzük, mit végzett!

Anomalocaris (törölt) 2014.07.24. 21:44:05

@Black Hole: Ez egy szójáték volt, pontosan ezekre az elemekre építve. Mert én ebben is jó vagyok.

Atörökk 2014.07.24. 21:44:31

@estrella negra:
Én márki teregettem, nem tudok még nemesebb lenni.

Black Hole 2014.07.24. 21:45:24

@Manyecska: én is tudom, hogy mitől döglik a légy, asszem nem lenne szükséged altatóra! Ebből is láthatod, hogy igazi perzsa vagyok.

Black Hole 2014.07.24. 21:48:34

@Nattramn: a volt sógor a kedvenc nagy testű kutyáját megnyúzatta, a bundát szépen megcsináltatta, oszt' most azon üldögél, mikor nézi a tv-t. De az egy alaphülye, ez tény.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.07.24. 21:51:16

@Black Hole: "buksikám, hogy ízlene neked ez a csont ha megérhetted volna!"

Black Hole 2014.07.24. 21:53:05

@sugargiraffusplumps.: itt valami komoly összefüggés lehet köztünk, mert az én gyerekemben is hasonló hajlam ébredt. Ha már volt zátonyra futott házasságod, akkor lehet én vagyok a volt férjed :-)

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.07.24. 21:53:49

@sugargiraffusplumps.: "@Black Hole: "buksikám"

Na!

A juhásznak megdöglik a kutyája, megfőzi, megeszi.
- buksikám, hogy ízlene neked ez a csont ha megérhetted volna.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.07.24. 21:55:51

@Black Hole: hát a fene tuggya :D hogy hínak? ha te vónál az, akkor a gyerek óvodáskori képét még igazán elküldhetnéd mer arrul nincs másolatom!!

Black Hole 2014.07.24. 21:55:52

@atpijkamo: ezt a hal tartás dolgot nem értem. Nem tud se' pitizni, de dorombolni, akkor meg minek? Ráadásul hülye is. Szóval, nem veszek akváriumot.

Black Hole 2014.07.24. 21:59:03

@dr. phil. Sün‼ ツ: megegyeztünk! vásárolj be jól, vegyél rövidet is, aztán viszek én is Irish piákat, a tudorkával meg majd lesz ami lesz. Így akkor minden stimmel?

Black Hole 2014.07.24. 22:00:39

@Nattramn: akkor bele csaptam a lecsóba rendesen :-)

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.24. 22:08:20

@Black Hole:
Megeggyeztünk!
Vendégem vagy!4!!!
Itt alhacc, mikó akarsz!
Pacsit rá!44

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.07.24. 22:35:30

@dr. phil. Sün‼ ツ: dugd el a vaniliafagyit, mer eleszi a medve elol

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.24. 22:37:32

@hagyma:
Ehh, nőkre vadászik!
Majd elmegyünk sörözni egyet!44!
Vagy ír viszkit iszunk!
Jó lesz!44!

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.07.24. 22:37:52

- Doktor úr, kérem heréljen ki engem!
- Na de uram, ezzel nem szoktak viccelni!
- Ne kérdezzen semmit, csak heréljen ki!
- Egészen biztos benne, hogy ezt akarja?
- Igen, csinálja már!
- Na jó, nyissz-nyissz. Kész van. De most már árulja el, miért akarta?
- Hát tudja zsidó lányt szeretnék feleségül venni, és õ kérte, hogy heréltessem ki magam.
- Véletlenül nem körülmetélést mondott a menyasszonya?
- Á, de igen. Ez a pontos kifejezés!

www.origo.hu/nagyvilag/20140724-befekudt-egy-korulmetelesre-penisz-nelkul-ebredt.html

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.07.24. 22:42:52

@dr. phil. Sün‼ ツ: Igit ki ne haggyatok
nelkule nem buli a buli

Aureliano Buendía 2014.07.24. 22:43:58

Még on: húbezmag, a poszter nem egy sikeres állatfajta.

Black Hole 2014.07.24. 22:44:49

@atörökk: vagy a dumámtól. Nejem szokta mondani, hogy még egyet szólok, és megöli a méreg. Ilyen alapon a legyet is ledumálom a falról.

Black Hole 2014.07.24. 22:46:41

@estrella negra: nem, mert betakarták. dobtak rá vagy 1,5m vastag földtakarót.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.24. 22:56:03

@hagyma:
Mindenképpen meghíjjuk!4!
Döncse már el a traktormizériját!

@uraaam:
Te hun vótá eddig?
A tökkné tartottad a gyertyát?

Black Hole 2014.07.24. 22:58:35

@sugargiraffusplumps.: elég az azonosításhoz az, hogy ha elárulod, hogy meg tudsz-e enni egyszerre fél kg kenyeret, fél doboz bolti zsírral + 2 fej vöröshagymával? Ha ez megy, akkor küldöm a képet :-)

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2014.07.24. 23:01:28

@Black Hole: Én megt'ok. De, asszem, nem voltam a nejed. :-/

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.07.24. 23:03:34

@Black Hole: az elso nejed egy kifejezett urino volt
Mary eleteben mostanaban evett eloszor zsiosknyeret de tetszett neki
mondjuk csak ket szeletet es lilahagymaval
a froccsot nem kedvelte, tisztan a bor jobban ment

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.07.24. 23:04:57

@dr. phil. Sün‼ ツ: akkor megnyugodtam
kerunk majd kepes beszamolot
Iginek belisz , az legyen!!!
azt szereti

Black Hole 2014.07.24. 23:06:54

@estrella negra: én ebben már nem vagyok biztos! Vagyol-e 120kg?
És még egy teszt kérdés: egy komplett rúd "nyári turista szalámi", tudod a kis rövid vastag, az is megy egy vacsorára, a már megszokott fél kg kenyérrel?

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.24. 23:08:37

@Black Hole:
Megeggyeztünk!4!
Mikó gyüssz?
Meghijjom a szakértőnket, oszt randiztok!44
Én mongyuk nem tartok gyertyát, me fölösleges!44

@estrella negra:
Jóvan, bazzeg, elírtam.
De mosmá nem baj, mer szakadok!44!!

Black Hole 2014.07.24. 23:15:29

@dr. phil. Sün‼ ツ: megyek, ahogy tudok. Nem lesz ott szükség gyertyatartásra, mert ott pijálás lesz! majd jól beqúrunk, oszt' kihajtunk egy tank gázolajat a traktorjából, meg hasonló mókák lesznek!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.24. 23:16:22

@estrella negra:
Nyem.
Sehogyswnwm.
Abbú má vót ölég.
Rakendroll, and bikicsunáj!444!
www.youtube.com/watch?v=K-Op1Mng4oY

Black Hole 2014.07.24. 23:17:57

@estrella negra: ezek szerint nem volt semmi köztünk :-(

Black Hole 2014.07.24. 23:19:38

@hagyma: Fél centi vastag volt a zsír? Mert úrinők úgy szeretik.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.24. 23:23:47

@Black Hole:
Jóvan, megeggyeztünk!
Idegyüssz, én meg elcsbittom a szakértőnket!4!4
D-s mellek, apám!44
Beszarsz!4!!

Black Hole 2014.07.24. 23:27:36

@dr. phil. Sün‼ ツ: remélem van jó hifi a traktorjában, oszt' jól szól benne a hevimjúzik!4!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.07.24. 23:38:29

@Black Hole: ah nem, ezek diszkret kenyerek voltak
korcsmarosok nem pazaroljak a zsirt se meg a kenyeret se
de tenyleg otthon evett eleteben eloszor ilyet
mondjuk itteni zsirral en sem ennem meg

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.24. 23:41:05

@Black Hole:
Hát asztat nem tom!
D-s mellek, éééérted????
Belefexő, megpusztúsz!4!!!
Na jó, megbirizgálod...
Mit fizecc, ha összehozom?

Black Hole 2014.07.24. 23:49:32

@hagyma: disznyózsíroskenyeret má' 100 éve nem ettem én se'. De amikor kacsát sütünk, akkor másnap reggel kacsazsírt kenek a friss kenyérre.

Black Hole 2014.07.24. 23:52:17

@dr. phil. Sün‼ ツ: hát má' aszittem megbeszéltük, hogy iszunk mint az állat! Más mi köll még?

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.24. 23:54:45

@Black Hole:
Semmi.
Mit nem értesz?
Rakendroll lesz, vazzeg!!4!

Black Hole 2014.07.24. 23:59:27

@dr. phil. Sün‼ ツ: akkor minden ok. itt a vita tárgya max az lehet, hogy mit tegyünk a CD lejátszóba.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.25. 00:04:13

@Black Hole:
Ohh, ez nem kérdés!44
www.youtube.com/watch?v=v2AC41dglnM

A csöcsösön maj megosztzunk, ne aggóggy!4!44

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.07.25. 00:11:30

@Black Hole: hat mi nem sutunk kacsat
amugy kacsat meg libat meg tovabbra sem evett eleteben
olyan nagyon en sem vagyok oda erte, igy nem eroltetem + aranyarban van es vekonka itt
jo libamajat nezegettem neki otthon , de nem talaltam
Igi neg nem hozott, pedig neki van

Black Hole 2014.07.25. 00:15:26

@dr. phil. Sün‼ ツ: látom értesz a zenéhez:-)
Nagydudással meg süttetünk pogácsát, ha má' ott lesz, legyen haszna. Meg ha fogy a cefre, elküldjük a boltba.

Black Hole 2014.07.25. 00:18:22

@hagyma: itt nagyon jó a kacsa, kb €8 egy szép. Persze frissen vágott, a fagyasztott nem jó. A liba viszont degenerált áron van.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.25. 00:21:59

@Black Hole:
Óóóó, nagyon egy hüron pendülünk!444
Bebaszunk, mind atom, oszt jóvan!4!
www.youtube.com/watch?v=pAgnJDJN4VA

2014.07.25. 00:31:47

Hosszú levél egy igen-igen sok sebből vérző T-Home kalandról.

Nem is annyira hosszú!
De azért nem olvastam el.
A poszter egy hülye!

Black Hole 2014.07.25. 00:32:20

@dr. phil. Sün‼ ツ: mondjuk én inkább Black Sabbath-on szocializálódtam, de ezek az ausztrál fiúk is jól nyomják.

2014.07.25. 00:33:17

@Black Hole: @dr. phil. Sün‼ ツ: látom értesz a zenéhez:-)

Gondolom fésűn és selyempapíron játszik!

Black Hole 2014.07.25. 00:35:41

@Cicmen: basszus, gyerek koromban mit össze kínlódtam ezzel, de nem jött össze :-D

2014.07.25. 00:45:18

@Black Hole: basszus, gyerek koromban mit össze kínlódtam ezzel, de nem jött össze :-D

Sitten még megtanulhatod! :)))

Black Hole 2014.07.25. 00:56:03

@Cicmen: sitt az jó hely, ott sokat lehet tanulni. Ráadásul ingyen. De ha már így eszembe jutott, annak idején nagyon felbasztam magam azon, hogy a whiskys a sitten diplomát szerzett ingyen, nálunk meg a 3 gyerek nem győzött suli mellett dolgozni. Mondtam is nekik, hogy valakit csapjanak le, utána már nem gond a tanulás. Sőt, ha valami jó kis bankrablást csinálnak, néhány halottal, akkor van rá esély, hogy filmet forgatnak belőle, és híres emberek lesznek, meg kapnak jogdíjat.

2014.07.25. 01:09:21

@Black Hole: nagyon felbasztam magam azon, hogy a whiskys a sitten diplomát szerzett ingyen

Ingyen, de nem állami pénzen, pont a filmes fizette ki neki jogdíj helyett mer az törvénytelen lett volna.

Black Hole 2014.07.25. 01:22:57

@Cicmen: bűnözést kamatoztatott, akárhogyan is nézzük, a becsületes ember meg sokszor vért izzad, hogy a gyerek tanulhasson. Ez disznóság, hogy ilyen megeshet.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.07.25. 03:57:11

@Black Hole: ugy tudom keramikusnak tanult ki es van valami gagyi foiskolai papirja
ha a gyerkeidnek ehhez 30 bankrablasra es 13 ev bortonre van szuksege, akkor biztasd oket erre az utra:)

kamuinkaperubó 2014.07.25. 04:41:05

olyan jó hogy egyesek itt chatelgetnek...a főoldalon egyetlen hsz sincs a témával kapcsolatban.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.07.25. 05:18:03

@kamuinkaperubó: ezek ilyenek
az okosbrigad megmondta a holgynek, hogy ne nezzen tv-t mert milyen mar az?
meghogy tv-t akar nezni?
hat ne nezzen
tema lezarva
azutan elenyelegnek egymassal, engem lebarmoznak es nyugovora ternek
ez most a homar
az nem baj, hogy egy idosebb nyomorek ember egyetlen szorakozasa lenne
megmondjak a tutit, mennyen kirandulni, meg dugjon
evvan

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.07.25. 05:32:21

@kamuinkaperubó: mert pl lerihattam volna, hogy itt pl amerikaban ha koltozok, akkor beviszem a "szerkezeteket" belteri egyseg, modem tokom tudja mi, s meg sorba sem kell allnom, mert van kint egy doboz amibe bedobhatom, azt naponta uritik es szam alapjan tudjak, hogy tenyleg leadtam-e
onnantol nem szamlaznak
postan is be lehet kuldeni
/termeszetesen ha husegido, meg ilyesmi van, azt a szerzodes szerinti osszegben fizetni kell/
nade ha ezt leirtam volna akkor en vagyok a hulye nem a T home
csak majd amikor az itt fikazok kerulnek olyan helyzetbe, mint a posztolo, akkor majd neznek ki a fejukbol, ha az lesz a valasz, hogy mennyel inkabb dugni

amellet sem kene feltetlen elsiklani, hogy az idos hazaspart Tiszananan ketszer kifosztottak fel ev alatt, ezert kell ujra koltozniuk, de ez mellekszal, ciganybunozes nincs

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.07.25. 05:55:10

es nem lenne baj ha tudnank hogy van ez a labancoknal, albaniaban, vagy Iginel
a posztolonak azert nem tudok tanacsot adni, mert nem tudom az otthoni biroi gyakorlatot
itt tuti nem fizetnek, ha igazam van
a kikuldott fizetesi felszolitast irasban megtamadnam
utana pereljenek ha akarnak
egy biztositoval volt ilyenem 3 eve
jogtalannak tartottam a kovetelest, ezert visszairtam, hogy NEM fizetek, mert...
azota is semmi
arra kell nagyon figyelni, hogy me haggyon ki egyetlen eljarasi lepest sem
tehat barmilyen szamlat kap, ami nem OK, rogton valaszolja meg, hogy nem OK, mert... es ezert nem fizet
stb.
ha nem veszik at a belteri egyseget, irasson egy papirt, hogy nem veszik at
stb.
ha mindenki kepviselne az erdekeit, a szolgaltatok is eljutnanak oda, hogy szolgaltatok es nem hatosag
na joeccajat

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.07.25. 06:27:10

@kamuinkaperubó: Mit lehet erre mondani? Idióta a T, amit tudtunk. Szokásos szervekhez fordulás. Gyors megoldás nincs rá.

@hagyma: Nézd meg az itthoni műsorokat, és megérted. Illetve akinek esze van, az magától nem nézi. Bocs, de értelmes embert a Tahóvilág 6. szériája és a különböző kamu-magánügy sztorik nem kötnek le, főleg nem gagyi megvalósításban. (És nem, nem szórakoztatók.)

dani27bpbp 2014.07.25. 06:53:02

"Elmondtam, hogy mi idős, 60 feletti emberek vagyunk, egyetlen szórakozásunk a TV, kértem, hogy méltányosságból, emberségből, lehetőleg ne várják meg a 30 napot."
Ezzel kellett volna kezdeni a posztot, el se olvastam volna.

Manyecska 2014.07.25. 08:10:26

@dr. phil. Sün‼ ツ: még döglik viennában a szállcsiban neüvölcs.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.07.25. 08:39:21

monnyuk azt még mindég nem értem, hogy a palacsinatsütővel mér nem lehet tévét nézni ha már azt muszáj csinálni mindenképpen.

@ColT: ezt hiába magayarázod nekik. valóvilág nélkül meghalnak azonnyomba.

Manyecska 2014.07.25. 08:42:01

@sugargiraffusplumps.: én vasalás közben.de csak hétvégén max. van aki a konyhában is nézi a eszmeraldát etc.Brutál!@dr. phil. Sün‼ ツ: még most is alszom. Kávét.sokat!

Manyecska 2014.07.25. 09:01:22

Bár mire azt a sok csadort kivasalom../:DD/ na, nyúlposzt!

joska61 2014.07.25. 10:05:11

A szolgáltatást nehéz náluk lemondani, ez tény. Próbáld meg most a munkaviszonnyal ugyanezt, még jutalmat is kapsz.

Manyecska 2014.07.25. 10:08:24

@hagyma: késni fog a Gardián!:D

Martinicske 2014.07.25. 10:52:47

Irgalmatlanul furfangos ez a T-Home, hogy a postára vitetik a beltériket.

Ugye?

Szarul néznének ki a szolgáltatást lemondók az ügyfélszolgálatokon, amikor lerakják a pultra a 3 beltérit meg a digitális elosztót azzal, hogy "Basszátok meg a szarotok!" Inkább kifizetik a postaköltséget. :)

Gondolhatjátok mennyire fel vannak készülve erre a cucc átvételére postán, de hát ott az ember már hozzá van szokva, hogy lófaszt a seggébe.

Bluemotion 2014.07.25. 14:09:03

Ami a posztoló írt, az a saját krimi könyvének reklámja?

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.07.25. 18:53:16

@Black Hole: akkor mégse. mondjuk én se ijedek meg a kajától de ez mégis túlzás! gondolom azért váltál el tőle mer drága volt etetni... :P

Black Hole 2014.07.25. 19:10:08

@sugargiraffusplumps.: ruházni se' vót' olcsó. Mindent azonnal kihízott. Érdekes az, hogy eleinte nem is volt dagadt. Meg az elején még röhögtem rajta, hogy mennyit tud enni. Később aztán az arcomra fagyott a mosoly. Mikor háziszalonnából ettem egy szeletet mikor megkezdtem, és mikor 3 nap múlva akartam a rántottába tenni aztán nem volt belőle, nagyon hülyén néztem. Karácsony környékén vágtunk disznót, húsvétra már kellett sonkát venni. A füstről haza vitt kolbász 2 hét alatt eltűnt. Szóval, ha más nem is, de az étvágy rendben volt.

MrZed001 2014.07.25. 20:13:30

A T-shit felette áll a törvényeknek.
Rá nem vonatkozik még az a jogszabály sem, hogy amit vettél terméket oda kell visszavinned, ha garanciális probléma van, ahol vetted.
Na oda nem, ha a T-szartól voltál olyan hülye venni valamit, mert irányít a gyártó szervizébe, őt át se veszi, nem is foglalkozik vele.

Aureliano Buendía 2014.07.25. 22:19:50

@dr. phil. Sün‼ ツ: a mai este nyilvános főpróbája volt

nickM 2014.07.26. 00:10:15

@Mariann924: Kedves Mariann!
Ha véletlenül visszatalál még: mindenképpen érdemes lenne bevonni a családból valakit, lehetőleg egy agilis gyereket/unokát!
Többször elolvastam a történetet, sajnos nem egyértelmű - legalábbis számomra*. Ezek szerint több hónapon át fizettek olyan szolgáltatásért, amit nem vettek igénybe? De miért?
Jelen helyzetben a legelső(!) feladat kibogozni, hogy a T-től kapott levél az mi? Fizetési felszólítás/meghagyás? Ajánlott/tértivevényes/"szimpla" levél? (Fontos, hogy határidőn belül az általuk igényelt formátumban vitassák a követelést!)
Ha jól értem, a hatvansok-ezer forint egy része a "hűségidő" alatti kilépésért fizetendő kötbér(?). Ebben az esetben érdemes felkérni a szolgáltatót, hogy igazolja a szerződés létrejöttét (írásbeli szerződés esetén biztosítsák a lehetőséget a megtekintésre, szóbeli szerződés esetén pedig visszahallgatás lehetőségét, vélhetőleg ehhez fel kell keresni a területileg illetékes központot, sajnos másképp általában nem megy) FONTOS, hogy ezt mindenképpen írásban (is) tegyék meg, lehetőség szerint tértivevényes küldeménnyel.**
Van átadás-átvételi jegyzőkönyv az egységekről?

*Leszögezném nem vagyok jogtudor és végképp nem kötekedni szeretnék, de attól tartok senki sem tud tanácsot adni mindaddig, amíg nem látja át mi is történt.
** Ugyanakkor - amennyiben a szerződés mégis létrejött, ez az összeg nem vitatható. :(

Mariann924 (törölt) 2014.07.26. 09:18:51

@nickM: Köszönöm a soraidat és a segítő szándékodat!
Nagyon röviden:
2013.október 21-án elköltöztünk, ezt október 16-án jeleztük feléjük telefonon, majd november 04-én írásban is lemondtuk a telefont és az internetet, mert a SAT TV-re ígéretet tettek, hogy áthelyezik Ezt a levelet nem találják. Ekkor függőben volt egy utolsó számlájuk,(11eFt.körüli összeg, amiből cca. 4-5eFt.lett volna a jogos) amit azért nem rendeztünk, mert már novemberre szóló tételek is voltak benne, de kértük számtalanszor a pontos elszámolást. Aztán kezdődött a már leírt huzavona a TV áthelyezéséről, amit végül dec.20-án meguntunk és tértivevényes levélben lemondtunk, megerősítve benne az előzőleges telefon és internet lemondásunkat is.
A probléma az, hogy ők figyelmen kívül hagyták a lemondásunkat, -no meg azt az aprócska tényt, hogy semmilyen formában nem vettük igénybe egyik szolgáltatásukat sem, ami általuk leellenőrizhető - hanem még változatlanul számlázták februárig az át nem kötött TV-t,a telefont, meg a netet és innen ered a hatvanvalahányezer Ft-os követelésük. A szerkentyűk leadásáról van papír, decemberi dátummal, mert addig vártunk az átszerelésre. Remélem most egy kicsit érthetőbb, de nagyon ideges voltam amikor írtam, meg a hosszúsága miatt szerkesztésre is került, ezért lehet, hogy kimaradtak belőle lényeges információk.
Még egyszer köszönöm a kedvességed, szép hétvégét kívánok! Mariann

Mariann924 (törölt) 2014.07.26. 09:36:47

@nickM: Ja és még csak annyit:
A telefonra és internetre - állítólag - eltörölték a hűségidőt, mert technikailag általuk nem volt megoldható.
Hogy a SAT TV-vel mi a helyzet, arról nem szólt a fáma, de mivel azt sem tudták áthelyezni (hogy miért, annak csak a Jóisten a megmondhatója) gondolom ott sem lehet hűségidő. Tehát a követelésük nem a hűségidőről szól, ... (?)

jcsaba 2019.04.18. 21:31:53

Tudom, (nagyon) rég volt már, de azért kíváncsi lennék mi lett a vége.
süti beállítások módosítása