Tékozló Homár

Kávé helyett számhordozással az alacsony vérnyomás ellen

2014.08.11. 09:02 | Homár Hilda | 126 komment

20461596_s.jpgMagyarországon 10 éve van lehetőség a számhordozásra, de még mindig nagyon kell akarnia annak, aki élni akar vele. Andi leveléből nem derült ki, hogy melyik szolgáltatóhoz igyekezett, csak az, hogy a T-Mobillal próbált szakítani egy hónapig folyamatosan. Ami mondjuk onnan nézve nem is sok, hogy mi  két éve a Telenortól váltunk meglepő fordulatokkal teli ügymenet során augusztus elejétől november végéig. Ha van olyan olvasó, akinek csak úgy, minden fakszni nélkül sikerült számot hordoznia, jelentkezzen már legyen szíves!

Kedves Homar!

Próbáltam valami felhasználható infót gyűjteni a T-Mobile-al szemben az oldalukon, mert végleg elfogyott a türelmem.Nem tudom mennyiben jelent megoldást vagy segítséget, ha valaki olvasná a történetet. Talán valaki segítene.

Kb 3 hete eldöntöttem, hogy férjemnek amint lejár a hűségideje a T-Mobilnál, rögtön váltunk másik szolgáltatóhoz. Csupán annyit szerettünk volna, hogy számhordozással működjön a dolog. De nem működik.

Személyesen bement az ügyfélszolgálatra, ahol kérte, hogy írják át a lakcímét, ami közben megváltozott. Közölte a műkörmös, műszempillás kisasszony, hogy nem tudja átírni mert gond van a rendszerrel, menjen be másnap.(mintha az embernek más dolga se lenne, mint oda járni). Másnap egy másik szép hölgy valami csoda folytán módosította a címet, de erről nem ált módjában igazolást vagy bármi mást adni, de mi elhittük. Sajnos.

Amint letelt a hűségidő, bementünk a másik szolgáltatóhoz, ahol felajánlottak egy kedvező lehetőséget, ha új flotta előfizetést kötünk a régi mellé, de mi nem kértük, mert ragaszkodtunk a számhordozáshoz, és ezt csak akkor tudtuk megtenni, ha új flottaként kezelik. De ez nem is lényeg, csak az, hogy lemondtunk a kedvezményről és megkötöttük az új előfizetést. Igen ám, de másnap hívtak, hogy a számhordozást a rendszer elutasította, mert nem egyezik a lakcím az új és régi előfizetés között.

Az ezt követő 10 nap eseményei röviden: személyesen 3x, telefonon 4x, levélben 2x kerestük ez ügyben a T-Mobilt, legyen már szíves ezt a bonyolult műveletet, mint a lakcím módosítás elvégezni, de mai napig semmi. Jelenleg 2 előfizetést fizetünk, mert még bízunk a számhordozásban, de nem tudom kinek és mit kellene írni, hogy végre történjen is valami. Folyamatosan a 72 órás hibaelhárítási időre hivatkoznak, de mivel a személyes ügyintézést nem lehet igazolni, mert nem hajlandóak semmivel igazolni, hogy ott jártam, így minden egyes újbóli megkeresésnél újra 72 óráznak. Ha nem lesz más, felmondom a szerződést, és elveszik a régi szám.

De ennek tényleg így kell működnie? És megkérdezi a műkörmös kislány, hogy különben is minek akarom átírni a címet? Semmi köze hozzá, hogy mit miért kérek, neki az lenne a dolga, hogy kinézve a pillái mögül elvégezze a feladatot. HA valakinek alacsony a vérnyomása, javaslom terápiára a bajai ügyfélszolgálatot.

Írtam a Fogyasztóvédelmi Hatóságnak is, segítséget kérve, de szerintem feleslegesen tettem. Megsúgták, hogy kötbér fizetésére kötelezhetem, ha 72 órán belül nem hárítják el a hibát, de szerintem, ha felmondom az előfizetést, már mindegy lesz. Mit csinálnak az informatikusok a T-Mobilnál? Vagy ez az egész csak azért van, hogy valaki ne tudjon váltani íly módon szolgáltatót?

Magyarország, én így szeretlek!

Ez után írtam még egyszer a a Telekom részére, ahol már követeltem a kötbért és jeleztem feléjük, hogy a Békéltető Testülethez is elmegyek, ha nem fizetnek. Ezt a levelet továbbítottam a Nemzeti Média Hatóság felé is. Úgy döntöttem, a hó végét már kivárom, mert így is úgyis kiszámlázzák a hónapot, meg nem is volt kedvem még egyszer bemenni az üzletükbe. Minden nap nézegettem a honlapon, hátha változik a cím, de semmi.

A Telekomnak küldött levetet követő 2.nap, már be sem tudtam lépni az online ügyfélszolgálatra, valamit harácsoltak éppen. Gondoltam, csak nem a címet írják át? És láss csodát, péntek reggelre új cím fityegett a monitoron!! Régen éreztem ilyen eufórikus állapotot, soha nem gondoltam volna, hogy egy lakcím változás ekkora örömet tud majd egyszer okozni az életben.Még aznap elindítottuk a számhordozást.

Közben a T-Mobile is kiköhögött magából egy sms-t, miszerint válaszoltak levélben. Ebben az áll, hogy 5000Ft-ot jóváírnak majd a következő havi számlámból. Milyen következő haviból? Ember. Nem lesz már több, nem baj? A júliusiból le tudtak vonni 3500-at, mert annyi volt az előfizetési díj, a maradék pénzből meg rendezzenek bulit. Javaslom, cseréljék le a rózsaszínt is nagy lila ködre, mert az jobban jellemzi a céget.

Andi

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.08.11. 10:38:07

@uraaam: "minek váltogasd évente a telszámod"

Azt nemtudom. Facé kell ugrálgatni a szolgáltatók között.

Aureliano Buendía 2014.08.11. 10:39:09

@atpijkamo: figyu, ha valakit földhöz vág az, hogy az ismerősét 6 helyett 16 forintért hívja, az inkább küldjön postai levelezőlapot.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.08.11. 10:39:35

@dr. phil. Sün‼ ツ: ja neki könnyű..hosszú a nyaka és jobban látja az újposztokat.

Főleg, ha ő teszi fel őket.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.08.11. 10:39:42

@uraaam: küzdjenek meg, aki nagyon akar az úgyis megtalál.

Aureliano Buendía 2014.08.11. 10:40:11

@dr. phil. Sün‼ ツ: a zsiráf csalt, meg különben is. Ő homár hilda, úgyhogy úgy könnyű, hogy kirak egy posztot, majd gyorsan ráelsőz.

telkoe 2014.08.11. 10:41:06

olyamatosan a 72 órás hibaelhárítási időre hivatkoznak, de mivel a személyes ügyintézést nem lehet igazolni,

Telefonon ugyintezni, idopontot / referencia szamot feljegyezni es panaszt felvetetni.

Írtam a Fogyasztóvédelmi Hatóságnak is, segítséget kérve, de szerintem feleslegesen tettem. Megsúgták, hogy kötbér fizetésére kötelezhetem, ha 72 órán belül nem hárítják el a hibát, de szerintem, ha felmondom az előfizetést, már mindegy lesz.

Ezek szerint megsem felesleges, arrol meg nem a FogyVed tehet hogy hogy a kotber es elofizetoi jogviszony anelkul kavarog a fejecskedben hogy megertened mirol van szo. Szamhordozasi panaszra az NHH hatekonyabb.

Magyarország, én így szeretlek!
Nem az orszag a hibas azert mert butuska balfek vagy, bizonyara teged is igy szeret valaki.

Aureliano Buendía 2014.08.11. 10:41:15

@atpijkamo: mer a Zegyik szarabb, mint a másik, de mindig reménykednek benne, hogy mégsem.

Szerinted van itt igazi verseny az ügyfelekért?

Aureliano Buendía 2014.08.11. 10:42:26

@sugargiraffusplumps.: jó, így is lehet nézni a dolgokat, de ha valami nagyon régi és kedves imserősöd talál meg ugyanazon a számon, de már 3 szolgáltatóváltás után, akkor biza örülsz, nemdebár? Dedebár.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.08.11. 10:42:52

@uraaam: Nemtom. Van ilyen hétvégén ezer perc ingyen, vagy mittomén. Nulla vagy 16000 talán már nem mindegy.

Én nem is engedném a számhordozást.

Nem is látok olyan hajdenagy különbséget a mobilszolgáltatók között. Mondjuk mind a hármat megjártam, és tizenéve a Vodánál vagyok.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.08.11. 10:43:46

@uraaam: "Szerinted van itt igazi verseny az ügyfelekért?"

Szerintem nincs. Szóval kár görcsölni a szolgáltató változtatgatással.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.08.11. 10:46:56

@telkoe: "Megsúgták, hogy kötbér fizetésére kötelezhetem, ha 72 órán belül nem hárítják el a hibát"

Miért kellett ezt súgni? Mindenki tudja, de ott van az ÁSZF-ben is.

Aureliano Buendía 2014.08.11. 10:47:29

@atpijkamo: én pannonos vagyok a kezdetektől. Sokáig feltöltős, most flottás.

Eddig nem volt bajom, telefonálok-fizetek. Viszonylag jó áron veszem a perceket, jó flottában vagyok.

De nekem nem lételem a telefon, nem belőlem fog a pannon vezér új autót venni.

Aureliano Buendía 2014.08.11. 10:48:45

@atpijkamo: annyiban nem, hogy az oldalkocsim veszeteles volt, és ahhoz, hogy ő is bekerüljön a flottába, át kellett jönnie. De nem volt nagy truváj. Kb. 1 napig nem volt elérhető.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.08.11. 10:49:18

@batgirl: már te is? sniff!! :(

@uraaam: nekem ez fordítva működik. ha tönkremegy a simkártyám akkor veszek egy újat, új számmal, megint odaadom azoknak akikkel amúgyis kapcsolatban vagyok és kész. akinek hiányzom és kimarad a szórásból az úgyis addig keres amíg meg nem talál valahogyan. a többiek száma meg nem kell. nomeg van személyes kapcsolatrendszer, ismerős ismerősének az ismerőse, stb.

másik előnye a nemhordozásnak, hogy megszűnnek a biztosítós, reklámos, újságelőfizetős hívások egy jó időre, mert ugye egy idő után elkerülhetetlenül belekerül a szám az összes létező adatbázisba. néha frissítek.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.08.11. 10:50:25

@uraaam: Évente egyszer feltöltöm a kártyát, oszt jónapot. Fizessen telefonért akinek két annya van. Túlárazott szar.

Andrea Soltészné 2014.08.11. 10:50:37

@atpijkamo: Ezt te sem gondolod komolyan ugye?

é̶̸͜͠r̀͜͡d̷̸͟͠e̴̢͠͏k̨͘͢͠e̶̕͞s̵̷̛ 2014.08.11. 10:52:56

Andi, a ronda dagadt asszony, aki a nadrágot hordja otthon. áhá.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.08.11. 10:52:57

@Andrea Soltészné: Én sehogyan sem gondolom, nem hordozom és kész. Van egy számom, egy szolgáltatóm, tizenéve, facé ugráljak, minek?

Lásd, még @sugargiraffusplumps.: egy normális lény.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.08.11. 10:53:43

@sugargiraffusplumps.: Tudod, ameddig senki nem vállalja be, addig te vagy a nyertes:)
Mert az tuti, hogy valaki közülünk.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.08.11. 11:01:59

@sugargiraffusplumps.:
Mosmá igazán bevallhatod, nincs ezen mit szégyelleni!4!!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.08.11. 11:08:34

@batgirl: @dr. phil. Sün‼ ツ: kéremszépen, nem olyan családbul származok én, hogy ilyen barbibabás kényszervallatás alatt megtörjek !

Aureliano Buendía 2014.08.11. 11:08:34

@sugargiraffusplumps.: jah, akkor te feltöltőkártyás vagy.

Én monnyuk nem váltottam szolgáltatót a kezdetek óta, ez tény. De a számomat megszerettem. A kéretlen hívásokat meg ki lehet szűrni.

Ha nagyon nem akarják feladni, egy megbaszom anyádat a ravatalozóban szerű mondat tud ezen segíteni.

Aureliano Buendía 2014.08.11. 11:10:26

@atpijkamo: akkor te is feltöltős vagy.

Nekem sokáig volt az, és tényleg túl van árazva. 41 ft volt asszem a percdíjam a végére. Most 4, ha hálón belül hívok, 6., ha más szolgáltató mobilját.

Kb. 33%-ot spórolok havonta. De, ahogy írtam, nem lógok a telefon.

Aureliano Buendía 2014.08.11. 11:11:39

@sugargiraffusplumps.: akkor minnyá lejáccom neked a Dóra a felfedező összes részét.

Garantáltan megtörsz.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.08.11. 11:13:54

@uraaam: jesszum..azt kb 3 percig néztem valamelyik nap egy vendégségben. Lapáttal kéne agyonverni, aki kitalálta.

@sugargiraffusplumps.: nem lehetsz mindíg résen..oszt úgy jársz mint a dzsekill, egyszer lebukta.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.08.11. 11:15:29

@batgirl: @uraaam: igen tisztelt bíróság, én ártatlan vagyok! legalábbis néhány helyen még mindig.. :)

Aureliano Buendía 2014.08.11. 11:16:52

@sugargiraffusplumps.: na, de ha előfizus vagy, és beszar a kártyád, akkor cseréli a szolgáltató. Hisz az előfizud még él.

Ha leszakad a gombot, akkor sem egyből új kabátot veszel.

Ne legyél maóóórgit!

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.08.11. 11:17:08

@sugargiraffusplumps.: "@batgirl: @dr. phil. Sün‼ ツ: ... kényszervallatás ..."

Inkább vennéd megtiszteltetésnek, hogy elég értelmesnek tartanak hozzá.

Aureliano Buendía 2014.08.11. 11:18:37

@batgirl: brutál. De ha egy önérzetes hároméves azt akarja nézni, akkor nincs mese.

És énekelheted vele együtt, hogy „hátizsák-hátizsák”.

Zsiráf szerintem 3 perc után azt is bevallaná, hogy ő volt dzsekil is, és szereti a vaníliafagyit.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.08.11. 11:20:35

@uraaam: én kabátot akarok, mert nem tisztítcsa a néni a tisztítóban.

Aureliano Buendía 2014.08.11. 11:20:43

@batgirl: ui.: tényleg, ki volt zsekil? Hogy buktatta le magát?

Hilda is bukorr már bele, hogy másik névvel válaszolt, amit egy barkács oldalon használ;)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.08.11. 11:20:45

@uraaam: namostan itt az úgy megy, hogyha beszarik a kártyám, akkor a szolgáltató 15 ajróér kicseréli, mindezt kérvényezni kell és postán kiküldi oszt egy hét alatt meg is vagyunk vele. addig viszont nincs telefonom.

a bótba elmenni meg 10 perc oszt azonnal van egy új sim-kártyám ami ugyanúgy 15 ajróba fáj.

@atpijkamo: no igen. de én egy végtelenül szerény állat vagyok, nem tuttad? :D

Aureliano Buendía 2014.08.11. 11:24:54

@sugargiraffusplumps.: postán. Legalább tértivevényes, ajánlott küldeményben?

Nekem 2002 óta ugyanaz a SIM-kártyám van (még a pannon-feliratos). Sikerese vagyoke?

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.08.11. 11:27:32

@sugargiraffusplumps.:
Aham.
Mindenki így kezdi....
Asztàn eccer csak kiugrik a nyúl a bokorbú!!4
Izé, akarom mondani, a zsiràf a fábul.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.08.11. 11:29:17

@uraaam: appszolúte sikeres vagy, mer az enyém az kábé három év alatt mindig tönkremegy, már a sokadik telefonszámot fogyasztom el.

telkoe 2014.08.11. 11:33:47

@atpijkamo: Megsúgták, hogy kötbér fizetésére kötelezhetem, ha 72 órán belül nem hárítják el a hibát"

Miért kellett ezt súgni? Mindenki tudja, de ott van az ÁSZF-ben is.

Ezt a poszt irojatol kellene megkerdezni. Gondolom igy trendyn lehet leirni, hogy hulye volt az ASzF ertelmezesehez, de a FogyVed segitett neki.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.08.11. 11:39:30

@agresszív kismalac:
Egy zsiráf?
Nahallod, hát megrágcsájja, mit tenne vele!4!

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.08.11. 12:20:49

@agresszív kismalac: "@sugargiraffusplumps.: Mi a faxt csinálsz vele?"

Minden hívás előtt kiveszi a SIM-et, és újra beteszi. Gondolod, nem kéne?

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.08.11. 12:21:55

@agresszív kismalac: "@dr. phil. Sün‼ ツ: De hát, a zsiráf nem rágcsáló!"

Má hogy ne lenne? Szerinted egybe nyeli le e leveleket?

Aureliano Buendía 2014.08.11. 12:52:04

@atpijkamo: szerintem be kéne csomagolni alufóliába.

Bluemotion 2014.08.11. 12:57:10

Én körül-belül 3 hónapja váltottam Vodafone-ról T-mobilra. Felvették az igényemet az ügyfélszolgálaton és a 14 napos átfutási időn belül meg is történt a szolgáltatóváltás. Most megint csak én voltam a szerencsés? :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.08.11. 13:01:49

na, akkor egyes megmondoemberek szerint megint a posztolo a hulye, mert miert akar szolgaltatot valtani es hogy jon ahhoz, hogy a szamat is vine

pazar megkozelites

Bluemotion 2014.08.11. 13:03:06

@Bluemotion: Egyébként amíg nem vették át a kérelmet, addig ment a Vodafone-os utána pedig 1-2 napon belül aktiválódott a T-mobilos SIM-kártya.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.08.11. 13:05:14

@sugargiraffusplumps.:
Toljál valami nyúposztot, Hildám, mer eszt má kicsontoztuk!!4!

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.08.11. 13:26:36

Hilda! Hogy lehet, hogy az FB-én már új homár poszt van??????????????????????

Aureliano Buendía 2014.08.11. 13:27:14

@uraaam:

Szabályleszaró fikamatyi

Nem lenne pénze másra, csak a fapadosra, de ő magyar, nem érdeklik a szabályok, azokat majd ő írja. Jól megbüntetik a túlsúly miatt, innentől csak egy érdekli: minél jobban lejáratni a céget, hogy senki se utazzon velük. Teleszemeteli a Facebookot, ír a Homárra és úgy érzi, rögtön kevesebben repülnek fapadossal. Aztán rájön, hogy kikúrt vele az élet és nincs másra pénze, újra foglal fapadra. Bármi történik, ő csak jól járhat: megint szarik a szabályra, ha megússza, ő az élet császára, átverte a mocskos szolgáltatót, ha meg újra lebukik, jöhet újra az egóját éltető kurvaanyázós bosszúhadjárat.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.08.11. 13:46:55

@dr. phil. Sün‼ ツ: "@batgirl:
Demáhogynem!4!!"

Nyehehe. Ha van hozzá kép, akkor homárposzt, ha nincs, akkor valami más. Ehhez nincs.

András a debrecenieknek üzen DINNYE ügyben. Igaza van? vagy András csak a szemben lévő zöldéséges?

"Tisztelt Debreceniek !
A Kishegyesi úton TESCO-val szemben a busz megállónál a volt PROFI ÁRUHÁZNÁL lévő dinnye árustól ne vegyenek dinnyét, de egyáltalán semmit sem ! A sok napja a Napon álló fonnyadtat, ízetlen kaszadinnyét adja el jó dinnyeként drágán. Taktikája: erladáskor egy másik kupac...ra mutogatva állítja hogy az az olcsóbb, mert több napos de valójában a drágábban frissként eladott is olyan!
A többi áruja is ilyen minőség lehet ezek után. Engem is átvertek, ezért hívom fel a figyelmeteket erre a pofátlanságra ! Az ilyeneket ki kellene még a városból is tiltani megfelelő bírság kíséretében !
"

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.08.11. 14:06:52

@atpijkamo:
Akkor megállapíthattyuk, hogy ez vagy valami, vagy.megy.valahová!!44!!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.08.11. 14:17:50

Mary beleesett a Magyar fikmekbe, ha tudtok otletet ami jo es angol felirattal elerheto
ne kimeljetek
thx

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.08.11. 14:34:40

@hagyma:
Pfff, én még nem néztem angol felirattal magyar filmet, ergo fingom sincs, melyiknek van ojannya!4!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.08.11. 14:38:47

@dr. phil. Sün‼ ツ: OK
de melyiket gondolnad
nekem semi nem jut eszembe
a sose halunk meg,
meg az egri csillagokon ma rtulvagyunk
/azutan majd ranezek,, van-e angolul/

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.08.11. 14:58:02

@hagyma:
Van egy csomó:
A tanú 1-2
Csinibaba
Legényanya
Zimmer Feri
Üvegtigris
...
...
...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.08.11. 15:01:18

@dr. phil. Sün‼ ツ: az elsot nem ertene , a tobbi meg nekem is gagyi
de azert kosz
majd keresek valami athidalot

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.08.11. 15:03:15

@agresszív kismalac: ez nem is rossz otlet:)
meg a {al utcai fiuk
meg esetleg valami 56=rol
na less itt mozi
fekete varos
[lyesmi
na beinditottatok a fantaziam:)

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2014.08.11. 15:03:48

@atpijkamo: Asszem két hete volt Puzséréknál a tíz legrosszabb második rész. Kétes dicsőség, de egy magyar film nyert.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.08.11. 15:05:12

@atpijkamo: hat az ritka szar lett
de kivanta a tortenelmi helyzet

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.08.11. 15:07:00

@agresszív kismalac: hat nekem emlkeimm szerint talan a terminator volt aminek talan a masodik resze meg job is volt az elsonel
altalaban ez ritka
a harmadiktol pedig beindul az ubergagyi roki 6 meg ilyenek

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.08.11. 15:07:02

@atpijkamo:
@hagyma:
Hát kinek a pap, kinek a ministránsfijú, ugyi!!4!
Aszontad, sorujjunk fôl párat.
Ez jutott eszembe...

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2014.08.11. 15:11:28

Hogyan kerülnek a "Fűre lépni
tilos!" táblák a gyep közepére?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.08.11. 15:12:08

@dr. phil. Sün‼ ツ: nem komplenoltam
nekem nem jottek be
lehet Marynek bejonnenek
a koszivu emberre is rakeresek
talan meg az uvegtigris, bar nekem nem OK, de a tul Magyar humor nem jonne at asszem
a sose halunk meg az bejott
az egri csillagokat ma otszro megnezte:)
miota otthon voltunk megbolondult:)
most 850 fotot kellett papiralapon megrendelnem

Manyecska 2014.08.11. 15:15:45

@batgirl: komolyan mondom, hányd le a szöszös részt és akkor nem látszik:D

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.08.11. 15:22:57

@Manyecska: "hányd le a szöszös részt"

:)) Manyíííííííííííííííííííííííííííííí!

Aureliano Buendía 2014.08.11. 15:31:13

@atpijkamo: most olvastam a mail-ed, majd utánanézek. Régebbi poszt.

Manyecska 2014.08.11. 15:32:42

@atpijkamo: most komolyan mondom, valamivel le kell fedni..ez nem igaz hogy visszadobják. Anyám is pont így járt..
Amúgy rohadjon meg aki a hullámmedencét feltalálta:D asszongyák nem lesz nagy, azt elindul a laza kétméteressel! állok szájtátva mint az orrkarikás tyúk amikor elküldték a faszba mondom "bmeg ti normálisak vagytok??" :DD aztán azt még fokozták. Mára a sejtjeim is hullámoznak, jó éjt lefexem.:P
Ja, a Palatinusra ráférne egy festés. Utoljára nyolcéves koromban voltam ott szerintem azóta nem festették:DD na jó kb. öt éve. Ajtócsere, meg ilyenek szintén.:OOOO elég érdekes..

Manyecska 2014.08.11. 15:35:54

@hüjehalyó: köszi édeszke! Reggel voltam. Piroscsipkés fransziabugyinál lejjebb nem adom. Ja, a szarvasos pizsik elfogytak sajnos, igaz már nem lesz szezonja.

Manyecska 2014.08.11. 15:40:51

@hagyma: Kontroll!:DD Indul a bakterház. Mici néni két élete:D, Valami Amerika!:D mega kutyás filmem, most jelölték Oszkárra, a Fehér isten. de azt torrentről még úgyse tudod, sza. Nem mintha mi töltenénk, á.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.08.11. 15:41:34

na a Magyar himnuszt megtalaltam angol felirattal
az mar j olesz
meg a witmann fiukat meg a kontrollt
az utibbival ezte beprobalkozok,, meg en sem lattam

Manyecska 2014.08.11. 15:44:03

@batgirl: nálam se látszik nyugi:)
.
ha az én posztom nyugodtan savazzatok de a bosszúm édes lesz és durva.:D

Homár Hilda 2014.08.11. 15:53:30

@batgirl: a dinnyésre gondolsz? minden nap van, ami csak a FB-ra kerül ki, mert valami miatt nem elég egy poszthoz, de oda meg jó.

Bluemotion 2014.08.11. 17:03:06

@hagyma: Ezekhez felirat se kell: Hókefélke, Tágrazárt combok, Bolygó neve anál, Végső megoldás anál stb.
Csak írd be a Google-be, hogy Kovi és dobálja is a jobbnál jobb magyar filmeket.

nickM 2014.08.11. 17:08:43

OFF

@hagyma: :) www.youtube.com/watch?v=6OOubj4UAX4 (a felirat helyenként ótvar, de csak tolmácsolsz ;) )

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.08.11. 17:12:13

@Bluemotion: az a helyzet, hogy konzervativ csalad vagyunk
igy ezek kiesnek
ez van
a szex nalunk maganugy es nem vagyunk kivancsiak masokera

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.08.11. 17:15:11

@nickM: na ez mar tul Magyar
es semi kedvem enekelve forditani:)
en mar tudom kb mit nezne szivesen
na azok nincsenek meg angolul

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.08.11. 17:18:52

amugy minden feilmet eleve angol szinkronnal de minimum angol felirattal is el kellene latni, mert annelkul kit erdkel?
mar a magyarokon kivul
egy Jokait vAGY Mikszathot nem talalok angol felirattal

Jegkoko 2014.08.11. 17:54:42

Érdekes én anno simán eljöttem 2007 ben a t-mobiltól majd átmentem a pannonhoz kb minden a leírtak szerint történt a kártya a megfelelő időben aktiválódott.Majd 2 éve a bluemobilehoz mentem és ott se volt semmilyen probléma.

nickM 2014.08.11. 18:41:05

OFF

@hagyma: ;) pedig kíváncsi lennék rá, de igazán. Viszont, ha tudod mit keresel és írsz egy listát, egy fokkal könnyebben segítünk. :)

További magyar hang 2014.08.12. 19:29:06

2009-ben váltottam T-Mobil-ról (feltöltős) Pannon-ra (előfizetéses) számhordozással: T-Mobil irodájában elmondtam, hogy váltani fogok számhordozással, beírta a számítógépbe, kiadott egy igazolást, hog nincs tartozásom és jóváhagyják a számhordozást, kb. 5 perc.
Elautóztam a Pannon irodájába, kb. 5 perc.
Pannon-nál megkötöttem a szerződést, átadták a kártyát (a telefon mindig is saját, csakis független, hűségidő, részlet, miegymás nélkül), aláírtam pár helyen és azt mondták, hogy 1-2 órán belül működni fog, kb. 10 perc.
Hazaautóztam, kb. 10 perc.
Betettem a kártyát a telefonba, hogy kipróbáljam működik-e már és működött, azóta is a Telenor-nál vagyok 30-as számmal.
Az egész procedúra megvolt fél óra alatt.

new by the way 2014.08.17. 09:49:23

"Kb 3 hete ELDÖNTÖTTEM, hogy férjemnek amint lejár a hűségideje a T-Mobilnál, rögtön váltunk másik szolgáltatóhoz"

lol :DD
süti beállítások módosítása