Tékozló Homár

Nem ittam SchweppesTonic-ot, mert nem volt benne a promócióban!

2014.08.20. 08:57 | Homár Hilda | 131 komment

CG_menubar.jpg

Egy kiábrándult kólaivó keserű levele, aki hiába szokott át pár éve a Cocáról a Pepsire, most csinálhatja vissza az egészet. Mert a marketingesek mindegy, hogy az egyszeri embernek jut-e világítós labda vagy nem. Nagy betűvel írni a garantáltat, majd kisbetűs részben rögtön viszonylagossá tenni azzal, hogy a (jelek szerint elég kicsi) készlet erejéig? Ügyes.

Kedves Tékozló Homár!

Egy olyan jelenségre szeretném felhívni a figyelmeteket, ami sokszor előfordul az olyan cégekkel kapcsolatban akik különböző játékokat hirdetnek meg pontgyűjtő - vagy mint ebben az esetben kupakgyűjtő - akciók keretében. A garantált nyeremények szinte azonnal elfogynak és nem kötelezi a játékot szervezőt senki arra, hogy a hirdetéseknél feltüntesse az összes elnyerhető ajándék típusonkénti darabszámát.

Mivel én sem kaptam meg azt amit a gyerekekkel együtt átvenni reméltünk ezért az alábbi kis szösszenetet juttattam el a Pepsi céghez. Korrektül továbbította az ügyfélszolgálat a levelemet a marketingosztályra, de mivel mint írtam nekik nem vártam, így nem is kaptam tőlük a mai napig feleletet.

És akkor most az augusztus 6.-i levél melyet névvel és lakcímmel ellátva juttattam el hozzájuk:

"Üdvözletem minden marketingesnek!

Ismét sikerült egy jól átgondolt akciótervet és médiakampányt szervezni.

Sokáig Coca-Cola termékeit részesítettem előnyben, de pár éve a három gyerekem közül a legidősebb fokozatosan átszoktatta a családot a Pepsi-re. A Pepsi Twist lett a legkedveltebb. És bár nem vagyunk napi fogyasztók hétvégéken és ünnepnapokon párüveggel mindig beszerzünk.

Ezért is örültünk, hogy a mostani akcióban egy világító labdára lehet 20 kupakot beváltani. Egyértelműen ez a termék volt az, ami miatt kb. egy hónap alatt összegyűlt a 20 db kupak. A tegnapi nap gondoltuk beváltjuk őket. Négy helyen is próbálkoztunk, de mindenütt jelezték, hogy már nem tudják a labdákat átadni, mivel már régen elfogytak és után szállításra nincs esély.

Nézzük akkor a tényeket:

Az akció július 1-től augusztus 31-ig tart. TV és egyéb promók jelenleg is futnak. A főcímekben : GARANTÁLT NYEREMÉNYEK szerepelnek és nem az hogy elfogyott a labda. Természetesen én is tudom, hogy nehéz ilyen esetekben megbecsülni az akció sikerét és ezért szabályzatban kell rögzíteni a követendő eljárást. Ez meg is történt: "A Játékos jelen játékszabályzat szerint tudomásul veszi, hogy a Játékban limitált darabszámú Funball vesz részt, így amennyiben a Játékban részt vevő limitált számú labda elfogy, a Játékosszámára a Szervező nem biztosít további más terméket."

Ez így korrekt is lenne ha augusztus végénél tartanánk (de még csak most van az akció közepe!) .

De számoljunk és nézzük meg a tervezésük folyamatát:

A beváltó helyek számát max 100-ra becsülöm.

A boltok alkalmazottai szerint hozzájuk 10 és 40 darab közötti labda volt eljuttatva (Chips-ből viszont Dunát lehetne rekeszteni és már van ahol tárolási gondokat jelent). Tehát átlagolva 3.000 labda lett a beváltóhelyekre elküldve és gondolom vagy 2 ezer lett ingyen kiosztva egyéb promós célokra.

Egy labda beszerzési ára nem haladhatta meg a 2 ezer forintot, így maximum 10 millió forintot fordítottak labdára a marketing budget-ből.

A mádia jelenlétre fordított egy napi költség viszont biztosan meghaladja az összes labdával kapcsolatos költséget.

A fent leírtak után már csak az a kérdés, hogy így elérik-e a várt sikert. Hosszútávú kötödést tudnak e kialakítani a vásárlók és a termékek között? Elégedett leszek-e mint Pepsi fogyasztó?

A válaszom: nem!

Nekem keserű maradt a szám, mert a gyerekeimnek ismét csalódniuk kellett (pedig nem ittam SCHweppesTonic-ot mert nem volt benne a promócióban). Választ és megoldást természetesen nem várok. A marketing csapatot sem zavarom hogy több idejük legyen számolni egy újabb akció elindításánál.

Üdvözlettel:

egy volt Pepsi vásárló"

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.08.20. 10:35:49

@sugargiraffusplumps.:
Te Hildám, délután is lesz poszt?
Vagy mire készüljünk?

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.08.20. 10:38:21

@dr. phil. Sün‼ ツ: mittomén. nekem délután dógom van, nyakig állok a pókhálóban!

Aureliano Buendía 2014.08.20. 10:38:45

@sugargiraffusplumps.: aztán meg megy a csodálkozás a sok elhízott, meg cukros kölök miatt.

A sima szódát gyerekkoromban én sem szerettem. Csak akkor, ha sznobi szörppel volt felütve:)

A zunokahúgom sem igazán iszik szénsavas üccsiket, nagy ritkán egy-egy pohár, de az is bőven elég szokott lenni.

Én meg inkább teát iszom, bringázáskor vizet vagy bort;) Régebben mindig vettünk 2-3 kólát, fantát nagybevásárláskor, hogy majd ha jönnek hozzánk vendégek, legyen mit inni. Aztán mindig ránk romlottak, mert ide inkább piálni járnak, mint meg magunktól nem isszuk.

Aureliano Buendía 2014.08.20. 10:40:32

Kezdek arra gondolni, hogy létre kéne hoznunk a THFB* Alapítványt.
Első nemes cselekedetünk lehetne az, hogy összedobunk a poszternek egy lasztira.

*Tékozló Homár a Fillérbaszókért

Manyecska 2014.08.20. 10:43:01

Tekintettel az ünnepre Zsolnayból eszem a körözötteskenyeret.

Manyecska 2014.08.20. 10:44:09

@sugargiraffusplumps.: de ma esőnap van, dugni kell.:DD

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.08.20. 10:45:21

@uraaam: no, mi pontígy vagyunk a sörrel. egy lityóval már hajat mostam, két decit a hús alá locsoltam, de még mindig van hat üveggel.

namost nyilván nem halálos a kóla se kis mennyiségben, de van olyan barom aki csak ezt issza.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.08.20. 10:46:22

@sugargiraffusplumps.:
Hát ha má egy zsiráfnak is nyakig ér, akkor télleg baj van!
Én ki se láccanék belülle!!!4

Manyecska 2014.08.20. 10:47:19

basszus mekkívántam a kólát levonszolom magam az éjjelnappaliba.:D

Aureliano Buendía 2014.08.20. 10:50:49

@sugargiraffusplumps.: persze, nem halálos, de nem is egészséges. Gyerekkorban meg főleg nem. A poszt alapján azonban sanszos, hogy naponta-kétnaponta elpattanhatott két liter náluk.

Depe 2014.08.20. 10:51:08

@VilMarci: van az 6000 Ft, abból kijött volna 3 labda neki...

kézműves étcsokimikulás 2014.08.20. 10:52:41

@Manyecska: nekedm egy hideg redbullt legyen szives a kisasszony,kofke...
:)

kézműves étcsokimikulás 2014.08.20. 10:53:47

@sugargiraffusplumps.: no,ezt most kar volt,lelkifurkam tamadt es allhatok neki en is takartitni...
:(
:)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.08.20. 10:58:34

@uraaam: háááhháá, tegnap még az anyám se ismert volna rám! kábé egy posztmodern indiánharcosnak nézek ki, televagyok kék foltokkal, húszcentis karcolásokkal és derékig tapodtam a sárban @Manyecska: mosfigyejj, gummicsimma nélkül! :D :D

Aureliano Buendía 2014.08.20. 11:00:41

@sugargiraffusplumps.: az oldalkocsim is tele van kék foltokkal. Csak ő bringával nekiment egy fának.
Harminc éves testben egy hatéves lakik, de komolyan:)

chloe queen 2014.08.20. 11:02:13

A Coca colat lecserélni Pepisre? Ilyenre sem vetemednék, max a Sprite-ot 7Up-ra. :)

De egyébként az tényleg szemétség, hogy nincs ott hogy kb hány darab az a garantál ajándék, bár ha odaírták volna is, akkor sem tudja a posztoló eldönteni hogy van-e még. Bár az is igaz, hogy ahol ott van hogy pl első 100 beküldőnek azzal már nem is érdemes próbálkozni mert kb 1 nap alatt elfogy. :)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.08.20. 11:03:24

@kézműves étcsokinyuszi: lelkifuri? istenőrizz. inkább igyá' egy sört!

@uraaam: azt meg hogy sikerült neki? hát mér engeded részegen bringázni?

Aureliano Buendía 2014.08.20. 11:04:34

@chloe queen: ezek is elfogynak pillanatok alatt. Ugyebár, aki szervezi a promót, már leadhatja a drótot az ismerősöknek, azok meg már előre elkezdhetik gyűjteni a kupakokat, satöbbi.
De az Ideális Fogyasztó hisz, gyűjt, vásárol.

Aureliano Buendía 2014.08.20. 11:06:04

@sugargiraffusplumps.: leginkább úgy, hogy nem tud igazán bringázni. Néha azt gondolom, hogy egy szatyorban nőtt fel, amit hosszú évekre egy kő alá rejtettek.

Jött egy autó szemből, ami eleve lassított miattunk, de az oldalkocsim nem hitt abban, hogy elfér, így elindult a fa felé. Én meg alig bírtam a röhögésem visszafojtani.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.08.20. 11:09:07

Húha, nagy halmozások történtek, nehéz volt olvasnom a posztot, majd'feladtam, de végül nem, oda se neki, itt a sztárkommentelő*, örültök hát most! (*mindannyian tudjuk, hogy egykis szar vagyok, akit sokan akarnának némitani, de elsőnek ám)
Ide írok valamit, hogy meglegyen a mondatkezdő nagybetű és láthatványosan tudjam idézni a Jéték!! szót, basssza meg; Játék, Játékos (ez a durvább), anyád. utóbbinak mégnagyobb anyád. Mostmár tényleg némitani kell, hisz' előbújt belőlem a kóltóra!!
Először azt hittem mártír, aztán teljesen más dimenzióba, másegyéb megvilágításba kúrta át a történetet ez a mondat: "de pár éve a három gyerekem közül a legidősebb fokozatosan átszoktatta a családot a Pepsi-re."

Nem lehet komolyan venni. Meg nem lepődünk, abból már kinőttünk. Mentség lehet a gyerek, de az sem igazán, mert abból meg lesz a Barabás Évi, meg a Szujó Zoltán, akik egy reggeli műsorban (igen, fertÓzott vagyok, láttam párszor páreBizódotszóval) egy Csupasz Pisztoly fócímdalát 2bit vásárielektronikusan hangban előadó, vibris beütéssel bíró, valami pörgő-forgó csellentyűcske termék működése közben elájulnak, hogy az milyen szuper már. Hát, lefagytam - úgy egy hétre. Kell idő a feldolgolgozásnak. Úgyhogy óvatosan a világító labdákra való hajtással. Most jut eszembe, hazudtam, mégsem olvastam végig, nehogy elfelejtsem ezt. Na.
Svepsz amúgy jó.
@chloe queen: svepsz jó, amit maxxal jelölsz, azok pont nem. Embereld meg magad. Légy állat, ahelyett, hogy a kifinomult királynót jáccod. El.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.08.20. 11:10:18

@uraaam: "hogy egy szatyorban nőtt fel, amit hosszú évekre egy kő alá rejtettek." Ezért jó, hogy járok ide!:D Sebaj, nincs licensze díje. Jó reggelt!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.08.20. 11:16:03

@uraaam: ezt ő is tudja? mármint a röhögős részt? ha igen miért, ha nem miért nem? ááá, le se írom inkább!! :(

ptspts 2014.08.20. 11:17:05

Nekem sajnos nincs világító labdám, de ha a posztoló talál egyet Vaterán vagy más aukciós oldalon, és megírja a címét (a sajátját meg az oldal címét is), akkor veszek neki egyet.

Úgy tippelem, hogy egy italgyártó cég marketingosztályának dolgozói magasról tojnak a valódi vevői igényeire. Ők csak a minél nagyobb profitot hozó eladásokra törekszenek, mert ezért fizeti őket a cég. Nem gond nekik, ha elveszítenek néhány vevőt (pl. a posztolót) mindaddig, amíg a profitok nőnek. Aki tiszteletre, megbecsülésre és viszonzásra vágyik, az a marketingosztályon hiába keresi.

Aureliano Buendía 2014.08.20. 11:18:55

@sugargiraffusplumps.: elég nehéz lett volna eltitkolnom. Láttál már tripla-axelt bringával? Na, olyan volt. Elfojtott röhögés közben leemelni róla a bringát megfizethetetlen. Minden másra ott a mászterkárd.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.08.20. 11:22:16

@ptspts: annak az Ajándékozási Osztályhoz kell forulnia.

Aureliano Buendía 2014.08.20. 11:22:26

@ptspts: rákerestem az ötleted nyomán:

!!!!!!!!!!!!!POSZTOLÓ!!!!!!!!!!!!!!

sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/labda_kiegeszito/pepsi_vilagito_funball_labda_uj_1947292757.html

2000 forint. Te mennyit is basztál el kólára?
---------------------------------------------------------------
Feleim a Homárban!

Mi lenne, ha összedobnánk ezt a 2000 forintot a poszternek, Hilda meg felvenné vele a kapcsolatot, és valahogy eljuttatnánk neki?

:)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.08.20. 11:23:27

@ptspts: i692.photobucket.com/albums/vv283/DeeKayL/CaptainObvious_have_this_rock.jpg

@uraaam: én eccer burkoltam el a bringámmal, téli hajnalon a tükörjégen, vaksötét uccában. örültem, hogy senki se látta. mint egy részeg pingvin a zsírosbödönben. kábé :D

Aureliano Buendía 2014.08.20. 11:23:33

@uraaam: bassza meg, elkelt, ez van, ha kapkod az ember.

Aureliano Buendía 2014.08.20. 11:26:33

@sugargiraffusplumps.: az is finom lehetett. Én eccer a szigeten pereceltem el futás közben, nem vettem észre egy akadályt.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.08.20. 11:31:10

@sugargiraffusplumps.: mindez olyan együttállás, hoyg csak direkt lehetett. Te extrém vagy. Meg is emelem a biztosítési szervízdíjadat.
@uraaam: mint a pácc penszer&terensz dombos filmben: fogadás narancslére, ha megvan a jelenet.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.08.20. 11:31:49

@uraaam: az volt a szerencsém, hogy a fejemet ért ütést némileg tompította a bordáim közé beálló lábpedál. ja, és ráadásul vizsgázni indultam aznap, átmentem!

@Kellemes Zérókomponista: mártír az annyakínnya, csak egy szerencsétlen marha. ezeket múzeumban kéne mutogatni a darwindíjasokkal egyetemben.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.08.20. 11:34:28

@Kellemes Zérókomponista: pedig pontosan csökkenteni kéne! 20 év alatt egyetlen orbitális taknyolás nem olyan rossz arány. (azt az egyet leszámítva, amikor a derékigérő csalánosba futottunk bele de az nem számít mer egyrészt nem én kormányoztam, másrészt hárman mentünk egy biciklivel...)

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.08.20. 11:38:31

@sugargiraffusplumps.: ragozd még, hátha napfényre kerül még pár súlyosbító körülmény.:D Ok, bemondásra csökkentem! Ami meg a sapkát illeti: abból is csak az hord ilyet, akinek belül nincs, így kifelé akar komponenzálni.:) Kin nem festene kínosan? Hát nemtudom. Én egyszer taknyoltam, akkor is épppont mögöttem jött egy komplett híradósstáb, egy karaván. Hátbazmeg. Értek a szerepléshön.
;$({[<újposzt>]})$;

megamenn 2014.08.20. 11:41:54

ez ütős probléma...ebbe simán belerokkanhat egy házasság. nem irigylem a posztolót, bizony most fel van adva neki a labda.

Aureliano Buendía 2014.08.20. 11:41:57

@sugargiraffusplumps.: fejedet ért ütés? Gyanakodtam ilyesmire, de ez sok mindenre szolgál magyarázattal;)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.08.20. 11:47:38

@uraaam: igen, mondták is sokan, hogy utána sokat javult a helyzet! :D

@dr. phil. Sün‼ ツ: a barátnőm. én a kormányon ültem... :D

@Kellemes Zérókomponista: akkó te valami kaszkadőr vagy?

kézműves étcsokimikulás 2014.08.20. 12:02:13

@sugargiraffusplumps.: nem szeretem a sorot...
:)
bacardi vagy ir whisky...

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.08.20. 12:03:32

@sugargiraffusplumps.:
Lenne még kérdésem, de asszem, inkább kihagyom...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2014.08.20. 12:14:45

@uraaam: Egyetlen olyan játszótéren jártam, ahol van relevanciája a világító labdának: a parajdi sóbányában. Bár ott meg időnként betiltják a focizást azok miatt a non frustration hülyegyerekek miatt, akik szüleik megromlott kapcsolata miatt asztmával igyekeznek élesebb gyermekfegyverré válni. Ők képesek berúgni a szemétledobó tárnába és utána indulni, igazi horrorcsúszda élményt beszerezve, és ráhozva a frászt a bányászokra meg a patkányokra.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2014.08.20. 12:17:22

@megamen: A "párja" bizonyára most variál, hogy elváljon, személyesen ölje meg balesetnek álcázva, vagy kérje egy ukrán ügyvédi iroda közreműködését (lövesse le).

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.08.20. 12:19:33

@Kitalátor (másként) gondolkodó: hát szerintem nem a gyerek a hülye hanem a szülő.

@dr. phil. Sün‼ ツ: kérdezzél bátoran. legföljebbb nem válaszolok :D

@kézműves étcsokinyuszi: brrr.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.08.20. 12:19:57

@Kitalátor (másként) gondolkodó: ipp tegnap gondoltam erre, hogy csodavárás, csodamegélés. A parajdi só! Mert az mennyiben elüt a többitól, de úgy ám! Faszom.. Ez a gyermekfegyveres frappáns összefoglalás a lényeglátás jegyében ez jó volt. A jövőben még prezentírozz ilyet, megköszönöm.

Aureliano Buendía 2014.08.20. 12:24:31

@Kitalátor (másként) gondolkodó: én ott nem is láttam fovizni gyerkőcöket. Mindig tollas, pingpong ment, amikor ott jártunk.

Ez is csak egy világító bizbaz, amire buknak a kölkök, és ezt kihasználják a marketingesek.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.08.20. 12:25:27

@sugargiraffusplumps.:
Áááá, nem akarom, hogy elpiruljon a monitorod!!4

Aureliano Buendía 2014.08.20. 12:25:42

@sugargiraffusplumps.: ebben az esetben valóban, no meg konzumidióta is.

Aureliano Buendía 2014.08.20. 12:26:50

@Kellemes Zérókomponista: meghát Parajd mégiscsak Erdély, tehát a mienk.

Troppauer_Hümér 2014.08.20. 12:29:18

Egy labda miatt visszakokásodik?

Ha anyu nem cumizik buzi lesz?

Troppauer_Hümér 2014.08.20. 12:33:01

@sugargiraffusplumps.: Gondolom nem volt nyereg a biciklin, oszt a barinő elvesztette a kontrollt.

Neked lett egy csengőtetkó a seggeden, még a hátul ülő járt legjobban?

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.08.20. 12:33:38

@Troppauer_Hümér: vigyázz, nincs flexed. Ahogy nekem sem. Könnyen felmerülhet a gyanú, hogy buzik vagyunk éppen emiatt. Csak óvatosan. Huszadika révén nem lesz ma újposzt, fogadom. Többet vissza nem adom.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2014.08.20. 12:38:19

@sugargiraffusplumps.: Igen, de a hülyeség járványos is, és öröklődő is.
@Kellemes Zérókomponista: Mivel Nagy-Magyarország területén a parajdin kívül csak egy látogatható (Tordán)de ott talán még mindig nincs olyan jól kiépítve a vendéglátó-rendszer, mert az aknaszlatinait sikerült pakurával elkúrni, nem sok választási lehetőség van a közelben. A wieliczkai és különösen a burkusföldi hasonló klímaterápiás sóbányák nemcsak drágábbak, különösen az utóbbiak, de amíg Parajdon (és Tordán) annak vannak nyelvi nehézségei, aki nem tud jól magyarul, amazok környékére nem a magyarokat várják elsősorban.
Egyébként a sóbánya klímaterápiás hatását első- és másodsorban nem a só okozza, hanem a radon nevű radioaktív nemesgáz, a kiegyenlített hőmérsékletű és páratartalmú csíraszegény levegő,
no meg az, hogy a hegyekben, különösen a Székelyföldön kevés a parlagfű, és sok az eső.

Aureliano Buendía 2014.08.20. 12:43:48

@Kitalátor (másként) gondolkodó: azért van valamennyi parlagfű ott is, mivel a Királyhágón túl is rám szokott jönni a tüsszögés, és az alatt az egy hét alatt sem múlik teljesen, míg ott szoktam lenni. No, meg az a másfél-két óra, míg odalent vagyunk, nem sok. De a hely überfasza.

igi1 2014.08.20. 12:52:20

Jó hülye a legidősebb gyerek.

Az apjára ütött nyilván.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.08.20. 12:54:24

@igi1:
Kiskezit csókulom!
A férjuradat hová rejtetted el?

InTheGajd 2014.08.20. 12:55:13

Az élet nagy problémái...

igi1 2014.08.20. 12:55:50

@dr. phil. Sün‼ ツ: kinyírtam 1 párnával, miközben aludt.

Aureliano Buendía 2014.08.20. 12:56:55

Végre!
Megtörtént ƒ„A KINYILATKOZTATÁS”

ALLELUJA!

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2014.08.20. 12:58:35

@sugargiraffusplumps.: Ágyat? Venni??? Maaaaargit!!! Hát mé' nem ücc egyet össze?
[csalódottmalacszmájli]

JunkieeeBoy · http://junkieeeboy.blog.hu 2014.08.20. 12:59:21

@uraaam: Ez jobb!
sport.vatera.hu/csapatsportok/labdarugas/labda_kiegeszito/pepsi_vilagito_funball_labda_uj_1958823128.html

"Tisztelt Marianna023_a! Tisztelt Kútvölgyi Marianna! Kérem azonnali hatállyal küldje el az általunk rendelt terméket, vagy utalja vissza a pénzt! Ezen kívül SOS vegye fel velem a kapcsolatot! Remélem tudatában van annak, hogy ez bűncselekménynek számít. Amennyiben nem kapok visszajelzést a mai nap folyamán, megteszem a feljelentést Ön ellen. Ezen kívül mindössze tájékoztatásul közlöm, hogy több rendőr van a közvetlen családi hozzátartozóim között, így pontosan tudatában vagyok annak, hogy milyen büntetésre számíthat egy ilyen tett elkövetője. Üdvözlettel, Galajda Nikoletta - galajdanikoletta"

xDDD

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2014.08.20. 13:04:07

@uraaam: A szódát (miszerint szikvíz) mindenki szereti, de csinálni senki nem akar.
Források:
Bikini: Ki csinál szódát
78-as körzet (tv-sorozat)
(In memoriam S.I.)

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.08.20. 13:09:06

@igi1:
Ajjaj!!!
Akkó azér nem láttuk má napok óta!
Vajon túlélhette?

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2014.08.20. 13:09:36

@ptspts: A profitok nem nőnek a Pepsi súlyosan veszteséges Magyarországon.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2014.08.20. 13:12:24

@uraaam: Legközelebb, ha röhögni akarsz, mondd neki, hogy fogjon keresztbe a kormányon, és úgy biciGlizzen.
Prájszlessz.

Aureliano Buendía 2014.08.20. 13:16:39

@agresszív kismalac: áá, nincs szükség ilyen trükkökre, megy az enélkül is;)

JunkieeeBoy · http://junkieeeboy.blog.hu 2014.08.20. 13:17:15

@uraaam: És ezek elvileg "értelmes" - pénzt kereső (feltételezem, ha vásárolni akar, akkor van pénze) - felnőtt emberek...
Egy sz*r PROMOCIÓS (azaz azzal még majd a pepsit fogod "reklámozni") labdáért ennyit "szenvedni"... akár a poszter... akár a vaterás emberke! Röhej! Röhej! Röhej kategória!
(amúgy nekem is van kupakom, megpróbáltam pár helyen beváltani még aug. elején sehol sem tudtam... beváltottam chips-re meg kólára és kész! Olvastam, hogy a "készlet erejéig"... felfogtam, hogy "lecsúsztam róla" és nem foglalkoztam vele! De ezért nem írok homár posztot meg kutyafüle... eszem-faszom megáll ezektől az emberektől! Komolyan ennyire nincs más dolguk, vagy más "öröm" az életükbe!? Marketing az egész, hogy vedd a cukros szarukat! Én Coca Cola párti vagyok, de Pepsi-ből megveszem a citromosat - Pepsi Twist-et és így pár hónap alatt simán összegyűlt 20-30kupak... 0,5 - 1 - 2L-es is promociós kupakos, de nem sír a szám, hogy nemjutott nekem labda! Általában ezek az pont-kupak gyűjtő akciók mindig ilyenek... kis készlet - hamar elfogy! Én pont ezért csak egy akció miatt nem fogok az adott termékből többet venni... ez a célja az akciónak basszus, hogy többet vegyél az adott gyár szarjából!

Troppauer_Hümér 2014.08.20. 13:31:17

@igi1: Később valószínű bele is rúgott. Mikor pöttyöslabda miatt Kokát hozott haza. Most kezdheti az egészet elölről.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.08.20. 14:12:12

Erdekes, a vizivasert, meg senki nem aja nlott vilagitoslabdat. Pedig sootetben a legjobb focizni.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.08.20. 14:19:40

@agresszív kismalac: ezer oka van annak, de leginkább azért mert áram nélkül nem megy a fúrógép meg a körfűrész se ;)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.08.20. 14:25:47

a másik meg az hogy ma estére kell de ízibe azonnyomban.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2014.08.20. 14:31:59

@uraaam: Akinek ilyen úri betegsége van, mint a parlagfű-allergia, az jó, ha tudja, hogy nagy valószínűséggel egyúttal pl. a többi ürömfélére (stb.) is allergiás. Hiába van kevés parlagfű, de a lerabolt, sorsára hagyott ipartelepeken 3-4 m magas fekete üröm bokrok is nőhetnek.
Felnőtt embernél egyébként legalább 10 nap a hatékony kezelés, és naponta négy óra a terápiás időtartam. Ez a teljes délelőttöt lefedi. Ebéd után ha esős-vacak idő van, irány a Sóhegy és közvetlen környéke (Alsósfalva, Felsősófalva), de ha nem esik, akkor a Parajd patak vagy a Kis-Küküllő mentén fel a Bucsinra, illetve alternatív programként ott a sós fürdő is. A legjobb sör a Telegdy-házban, a legjobb víz a Parajd patak mentén a falu felett az Aranykút nevű forrásban van. A Parajd mentén, falu széléhez közel, a cigánysor elején meg van egy terecske, ahol sok patakocska vize folyik össze, nagyrészt a föld alatt, és ahol jambusokban csobog a víz. Ja persze: ott van mellette az Áprily Emlékház, és a költő gyerekkori házának a kertje vége oda is nyúlt fel hajdan.

Aureliano Buendía 2014.08.20. 14:49:00

@Kitalátor (másként) gondolkodó: igen, a fekete üröm is a repertoár része. Kb. a kettő együttes virágzása nekem a kánaán.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2014.08.20. 15:23:30

@uraaam: Ilyenkor kell "tenger gyümölcseit" enni, dinnyével...

Nikorene 2014.08.21. 10:13:03

A posztert illetôen kb egyezik a véleményem az elôttem szólókkal, de ugyanakkor az eljárás, amit a posztoló szóvá tett szintén elítélendô sztem. Ha egy akció 2 hónapig tart, és folyamatosan reklámozzák, akkor ne fogyjon már el a termék félidôben... Vagy akkor vegyék le a reklámot. SEmmi különbséget nem látok ez és a között, amkor a tecsós újságban hirdetett akció már másnap nincs, az ilyen veôcsalogatás meg tudtommal tilos.

2014.08.21. 10:40:57

humor herold
(de a helyesírás nem megy neki)

ptspts 2014.08.21. 13:17:18

@agresszív kismalac: ,,a profitok nőnek''-et úgy értem, hogy egy konkrét marketingkampány után profit magasabb, mint a kampány nélkül lett volna.

joska61 2014.08.22. 12:16:26

Egyé helyette francia drazsét, meg dunakavicsot, az tuti benne van a promócióban. glurl.co/boldogiz

gio · http://www.napiauto.blog.hu 2014.08.23. 07:15:06

minek számolgatsz? :D

ott van, hogy limitált darabszám. kit érdekel, hogy te mit gondolsz? ünnepnapi kólafogyasztó, hahaha :D

Xezs 2014.08.24. 20:01:21

Igyatok szódát bazmeg, nem rohad szét a fogatok és nem lesztek dagadék disznók.
süti beállítások módosítása