Tékozló Homár

Ráncfelvarrás, cicaharc II.: Itt a Homár Offoló

2014.09.20. 11:22 | Homár Hilda | 317 komment

Indul az új élet, ez a Homár Közösségi Izéje, az Offoló esetleg Dühöngő. Kéretik ezentúl itt megbeszélni a vacsora és az élet nagy kérdéseit, hogy a posztok alatt a híres releváns tartalmak maradjanak a mindenkori sorstársakat, ötleteket, megoldásokat kereső vagy csak megnyugvásra vágyó Homárok hasznára. Szikárabb verzióban ugyanez: ezentúl ez alatta poszt alatt lehet offolni. Kikerült egy oldalboxba, hogy mindig elérhető legyen, a posztok alatti offolást viszont a jövőben irtani fogom. A virágozzék száz virág jegyében köszönöm az együttműködést.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2014.09.20. 11:43:51

Kikerült egy oldalboxba, hogy mindig elérhető legyen, a posztok alatti offolást viszont a jövőben írtani fogom.

Javasolnám, hogy ide legyen kitéve a releválni tilos tábla!
Kíváncsi leszek a vegytiszta fantáziátlan, humortalan, okoskodó relevátorok játszóterére!

Homár Hilda 2014.09.20. 11:47:24

@Cicmen: na megcsípted a lényeget: EZ a játszótér, a blog nem az. Ha csinálsz egy releválni tilos táblát, kiteszem!

2014.09.20. 11:59:44

@Altaïr: Mi az az írtani?

Gondolom ahogy téged most eltüntet a "púposkodásért" :)!

CsakMintTe 2014.09.20. 12:15:24

@Cicmen: Tűnjünk együtt, nekem is "báncsa" a szemem. Az irtásnak semmi köze az íráshoz. És ha kvázi rendet akarunk tenni - aminek a sikerében egy picinyt kételkedem -, akkor legyen teljesen rend.

Ez a homárosfajta offkényszer egy rég kialakult, berögzült, szerintem megszüntethetetlen izé, ami nélkül lenne kábé négy relevánsnak nevezhető reag... Nem egy remek dolog, de még mindig kisebb baj, mint egy poszt idegesítő helyesírási hibákkal. A blogtulaji felelősség a tartalmon kívül a minőségre, igényességre is kiterjed... Szerintem.

Ja és Hilda: mint exmoderátor, kívánok neked az irtáshoz irtó nagy türelmet, már ami a mennyiséget illeti :)

Homár Hilda 2014.09.20. 12:23:16

@Altaïr: eh, természetesen irtani, kösz, jav.

Manyecska 2014.09.20. 12:28:43

@CsakMintTe: kíváncsi vagyok fog-e működni..:))
.
Ja, a mai homártalira igyekvőknek üzenem hogy a beígért 20 db lekváros pali tésztája már a hüttőben, várakozó állásponton:)) Bele is nyaltam, milyen. :DD najó kiskanállal, nyugalom.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2014.09.20. 12:31:14

Saját kis véleményem, bár ez a poszt témájához képest pont az ON kategóriába tartozik :) :

Szóval: Szerintem egy átlag kereskedő-szólgáltató, stb. amikor megjelenik jogosan, vagy akár jogtalanul egy poszt róla, akkor az olvasottságot nézi. Ott is van oldalt a számláló. Jobban komolyan veszi a Homárt (illetve a róla szóló bejegyzést), hogy ha sokat mutat a számláló. Nem mindenki gondolja tovább, hogy a számláló nem azt mutatja, hogy hányan olvasták a Homárt, hanem azt, hogy hányan kattintottak rá. És a törzskommentelők -néha én is ebbe a körbe tartozom, vagy inkább ennek a határán vagyok - nagyon sokszor frissítik az oldalt, tehát rengeteg plusz megtekintést generálnak.

A másik dolog: Én - és szerintem sokan mások - nem csak a dolog komoly részéért, vagyis magáért a posztért járunk ide, hanem röhögni is. Viszont így jobban megrögzül az emberben, hogy kire-mire vigyázzon, mint szimplán a száraz tények többsége. Nagyon sok száraz tényt elolvastam/megtanultam már életemben, és nagyon nagy részüket azért felejtettem el, mert puszta száraz tények voltak, nem kötődtek semmihez.

Mindez magánvélemény volt, és most vissza az OFF-hoz:

Itt Tiranában szép napos idő van, és 26 fok :) Ez a dolog jobbik része. A rosszabbik, hogy nincs időnk lemenni strandolni a tengerpartra :(

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2014.09.20. 12:34:16

@CsakMintTe: Csatlakozom :)
@Manyecska: Erre én is kíváncsi vagyok.
A party-n résztveőket meg üdvözlöm innen a távolból, sajnos nem tudok találkozni velük :( Viszont holnap, ha akarok, nem kell messze menni, és találkozok a Római Pápával. Vele viszont nem lehet sörözni :(

Manyecska 2014.09.20. 12:36:04

@Jani haverja: oké, átadom. Itt is kb 25 fok, napsütés.

Homár Hilda 2014.09.20. 13:27:04

@Jani haverja: dehát senki nem mondta, hogy ezentúl csak karótnyelt stílusban lehet hozzászólni! hogy érdemi vagy nem, az ettől független kérdés. A szolgáltatók sajtófigyelő része meg biztos lehetsz benne, hogy el tudja dönteni, hogy vajon a címlaptól vagy a cseteléstől nő-e épp a szám a felső sarokban.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.09.20. 13:39:08

ide???mi a szart offoljak ide???? Ez elég elmebeteg ötlet.

Disznó Úr 2014.09.20. 13:49:31

Jó ötlet. Marha unalmas a gyökerek évődése / anyázása között a lényeget keresgetni.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2014.09.20. 14:09:42

@Homár Hilda: Akkor viszont kérdeznék egyet: Mi az offtéma?
Írok erre két példát:
1./ Múltkor volt ez a poszt:
homar.blog.hu/2014/09/16/a_nap_mar_szolgaltat_az_elmu_meg_nem_enged
Erre Cicmen, meg mások is, de főleg ő, írt(ak) egy csomó humorosat, hogy pl a posztolónak elég rosszul van berendezve a háza, mert még a TV is a földön van, stb.
2./ Itt (a Homáron) szokott megbeszélés tárgya lenni a sok magánügy, a Homár törzskommentelőjeinek a személyes találkozója, a különböző helyeken lévő időjárás, stb.

Az addig egyértelmű, hogy a másidok példámbanleírtak, tényleg OFF. De az első példámban leírt történet OFF-e? Merthogy ezt itt a "játszótéren" nem lehet megvitatni, merthogy azok a poénok ahhoz a poszthoz tartoznak, ha itt a "játszótéren" írnánk ilyesmiket, akkor elveszne a humortartalmuk. Viszont - ha úgy vesszük - akkor semmiképp sem relevánsak a témával kapcsolatban, érdemi információ, vélemény, stb. nincsen bennük, csak humorosak.

Más: Nem csak nagy szolgáltatók léteznek, ezt Te tudod a legjobban, hiszen Te rakod fel a posztokat. A kis szolgáltatóknak pedig nincsen se sajtófigyelője, se senkije, azok pár személyes kisvállalkozások. Úgyhogy nekem meggyőződésem, hogy ők nem profin figyelik a Homár nézettségét, és nem profin következtetnek a várható hatásokra, hanem egyszerűen megijednek, hogy húha, ezt nagyon sokan látják. Ugyanezt a következtetést vonják le a kommentek számából is. És ha jogos a panasz, akkor ez azért jó, mert orvosolják a hibát, ha meg netán nem jogos a panasz, akkor meg idejönnek, és leírják az álláspontjukat, és ebből is mindenki tanul.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2014.09.20. 14:13:25

@Tiborfalvi Tibor: Ne, mert a végén megsajnálja a posztolót a moderátor, és kimoderál! D

Homár Hilda 2014.09.20. 14:23:16

@Jani haverja: remek példa. 1-es típus maradhat ott, 2-es típus idevaló. nem olyan bonyolult: ez nem egy cset, hanem egy tematikus blog. a témáról beszélgetni a poszt alatt ér, tök másról meg nem. enniy.

a kis szolgáltatók persze, hogy nem sajtófigyelik a homárt, de ellemzően reagálnak, amikor elküldöm nekik a posztot, hiszen nekik sokkal több vesztenivalójuk van.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2014.09.20. 14:48:01

@venszivar: Tényleg ilyen VOLT.

De rossz hírem van: Már senki sem fogja látni, mert lebontották, és Tirana második városközpontja lesz helyette.

Én még láttam :)

BlackIce19 2014.09.20. 14:53:31

Jó régóta "némán" követem a Homárt, de úgy látom, elkéne ide egy releváns vélemény az olvasói táborból is.
Kedves Hilda, rögtön két észrevételem is lenne.

1, Az offolók kiszűrésével az oldal látogatottsága garantáltan nem csak a frissítések elmaradása miatt fog megszűnni.
A mostani posztok 90%-a unalmas, és élvezhetetlen. Valószínűleg ha nem követhetném az alatta folyó agymenést, nem olvasnám őket, vagy éppen csak átfutnám.

2, Ez az egész "ráncfelvarrás, cicaharc (?)" arra hivatott elvileg, hogy a színvonalat növelje. És itt a porbléma.
Nagyon cukika a stílusod, a bevezető szövegeken át a csatolt -nem igazán releváns- képekig, de ritkán üti meg azt a színvonalat, amire egy komoly cég felkapja a fejét.
A vodafone még talán elnézi a dühös madárkás indítást, de némelyik... ha már a kommentelőket ráncba tetszik szedni, ne feledje el önmagát is.
Mert így lesz egy gyerekes, unalmas, alig látogatott blogunk, aminek aztán végképp semmi értelme.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2014.09.20. 15:06:48

@venszivar:
Ez volt a "pályaudvarról" az összes érkező, és induló vonatok menetrendje:
kepkezelo.com/images/a5wg328ddmvor0i.jpg

Ez meg az összes lehetséges állomásra a díjtáblázat:
kepkezelo.com/images/d1guc2ptwbgshy0fgi.jpg

DDD

Nem hiába szüntették meg a p.csába az egészet :)

Bluemotion 2014.09.20. 15:38:04

@BlackIce19: Hi-hi-hi, és te melyik offolónak vagy az álregje? :)

Aureliano Buendía 2014.09.20. 15:41:30

@Disznó Úr: most komolyan, csak azért léptél be ide, hogy ezt ideböfögd? Nézve a többi homáros hozzászólásod, nem te vagy a releváns csapat kapitánya, az tuti.

Aureliano Buendía 2014.09.20. 15:45:32

@Jani haverja: az egész vasutat? Mondjuk nagy múltja nincs is, asszem, csak 47-től van/volt vasút...?

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2014.09.20. 16:13:10

@Aureliano Buendía: A személyszállítást. De a teherszállítás is haldoklik, az ország speciális helyzete miatt (a domborzat miatt itt nincs tranzitforgalom, mert könnyen kikerülhető ez a vékonyka, de nagyon hegyes ország) tulajdonképpen felesleges az is.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2014.09.20. 16:16:20

@Aureliano Buendía: De a tehervonatok is csak Vora-ig mennek, nem jönnek be Tiranába. Az célszerű is, ott van ugyanis pl.a központi vámudvar, meg egyebek, tetejében onnan autópálya van mind Tirana, mind Durres felé, onnantól meg az ország többi része felé.

CsakMintTe 2014.09.20. 17:29:20

@Homár Hilda: OK, akkor közelítünk. Az én kérdésem - mily meglepetés - a posztbéli helyesírási anomáliák kivesézése. Tudnom kell előre, hogy a szervííííz és autóóóómata típusú kommentsorok irtódnak-e, csak hogy időben felkészüljek az esetleges frusztrációim megfelelő kezelésére :)

BlackIce19 2014.09.20. 17:31:23

@Bluemotion:

Éppenséggel egyiknek sem, és elég beszűkült gondolkodásra utal ha valaki imígyen gondolja, hogy aki nem offol, az már nem is állhat az offolók pártjára.
De ha már itt tartunk, bár kitörölhetem a hátsó felem a médiatechnikusi végzettségemmel, arra jó, hogy idevessem további gondolataimat is, olvasva Hilda érveit.

- A számok magukért beszélnek. Ha valaki veszi is a fáradtságot hogy kiszámolja, ezer olvasó közül csak száz az, aki valóban érdemleges (és senki nem fogja ezt így kiszámolgatni), az 1000 akkor is 1000. a 100 pedig 100. Leírva nem kérdéses, melyik a jelentőségteljesebb.

- A nagyonhülye multik, és a kis cégek is tisztában vannak vele, hogy a kommentelők nem a blog szériatartozékai, azt nem a közönségéről kell megítélni. Egyedül a hangvétel, a tartalom, de legfőképpen az olvasottság az érdemleges.

- A kritika kritika marad attól függetlenül, hogy ki mit böfög alá. A szolgáltatókat az fogja érdekelni, hogy hányan viszik tovább a rossz hírüket.

- A blog elsődleges célja tudtommal fogyasztóvédelmi, nem ingyenes tanácsadás. A "posztoló nem találja a releváns hozzászólásokat" így elég életszerűtlen. Pláne, hogy legtöbbször tényleg a posztoló a címeres ökör, jobb is, ha nem találja őket.

Elég egyszerűen el lehet képzelni a dolgokat a szolgáltatók szemszögéből:

1, Nagy nézettségű blog, igényesen megírva!, nagyon nagyon rossz kritikával, ezernyi, de nem éppen releváns kommentelővel (ami eleve nem "tartozéka" a cikknek, csak lehetőség, hogy a közönség alávesse véleményét).

2, Kis nézettségű blog. A cikkek igénytelen halmaza, alatta pár okoskodó kommenttel. Látszólag senkit nem érdekel a fennálló probléma, max. annak házilagos megoldása.

Házi feladat: vajon melyik a rosszabb nekik??

A jelenlegi helyzet meg egyszerűen vicces.
A blog feje "Ráncfelvarrás, cicaharc" nevezetű sorozatban, gyerekes videók alatt próbálja rendre utasítani olvasóközönségét, beszórva a releváns tartalom közé, "itt trollkodhattok!" felkiáltással...
A Homár mikor kerül fel vajon a Homárra?

BlackIce19 2014.09.20. 17:35:02

@BlackIce19:

Hozzátenném, ez az utóbbi dolog az, ami valóban komolytalanná teszi az egész bagázst a szolgáltatók szemében.

Bluemotion 2014.09.20. 18:29:51

@BlackIce19: Valószínűleg te nem régóta ismerkedsz az Internet tudományával. A Blog.hu-n lévő blogoknál, eddig többször is volt tisztítás, ráadásul a Homárnál jóval nagyobb látogatottságú oldalak esetében. Remélhetőleg ez az információ nem fog kibillenteni a mindennapjaidból.

BlackIce19 2014.09.20. 18:34:40

@Bluemotion:
Nem fog kibillenteni a mindennapjaimból :)
Csak arra szerettem volna rámutatni, hogy a blog jelen esetben, ezzel a hangvétellel, képtelen ellátni funkcióját. S ez nem a kommentelők hibája, ahogy nem is lesz az.
Persze, lehet pont olyan, mint a többi blog.hu-n lévő blog, csak éppenséggel akkor nem lesz több, mint egy blog, ahol zúgolódhatnak a szerencsétlenül járt posztolók. Holott jóval többet ki lehetne hozni belőle.
Csak ahhoz egy kis ész kéne, olyan moderátorral aki a tartalomra és látogatottságra törekszik, nem diktátori kötelezettségét gyakorolja az alattvalókon :)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.09.20. 18:47:56

Virágozzék bazmeg, de ide most mit? Ha meg kimoderálsz, hát ki.

BlackIce19 2014.09.20. 19:01:26

@Bluemotion:

De követhetjük Hilda gondolkodásmódját is, ha elég vizuális alkat vagy:

*Szupivicces cím*

*Csillámpónis kép*

*Értelmetlen bevezető néhol helyesírási hibákkal!, sokszor magát a posztolót fikázva (lehet ő a hülye, de ettől a csúnyarossz multi nem fogja rosszul érezni magát)*

*ctrl+c ctrl+v*

*csúnyarossz kommentelők kiszűrve, releváns tartalom*

Eddig állati jó, csak közel s távol köze nincs ahhoz, amiről elvileg az egész oldal szól. Komolytalan vicc az egész, nem több, mint egy blog.hu-s oldal.
És itt már felesleges arról beszélni, hogy a csúnyarossz kommentelők miatt nem veszik komolyan az oldalt, és mindenki fejezze be az offolást. Mert nem az a probléma.

Persze, lehet arculatot és "küldetést" váltani, csak akkor azt tegyük nyílvánosan, és ne így.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.09.20. 19:10:59

@ColT: és mi van, ha azt mondjuk, hogy ez így nem jó? Személy szerint megtorpedózandónak (milyen szó má') tartom. Vegytisztán elválasztani a szart a májtól, ejj, hova lészen a fűszeresség? Lehetne a posztmodern blogfőnök egy érzelmileg analfabéta és akkor tán kevesebb digitális port kavarna ez, bennem legalábbis, de így? Tudatos szándékosság? Az. Előjele? Azt mán vegyjele, no meg nézőpontja válogatja. Sehogyse fog ez így működni. Tegyük meg Coltot vagy Kompot homárdos rendszergazdának, úgy lesz a jó! A sok betérő ugató meg sok ludat jácik, de az igazi húsosfalatok a desznyók és hát bejáratott már a moslék folyásának útja, meg mikéntje, éjjen a konzervativitás, meg a géprombollás! A géprombollás csak az Acerekre, meg a Fujitsu/Siemensekre vonatkozzék!
Más rendelkezésem egyeNlőre nincsen. Linzerkarikákat hozhattok még.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.09.20. 19:15:06

@BlackIce19: amúgy az elején - nyilván a hanyag elődök utáni kontraszt miatt is - az elején egészen úgy tűnt, hogy tartalomra és látogatottságra törekvés megyen. Mondjuk ez ma is igaz, de nagy árral. Nem érzem vérszubjektívnek a véleményemet, persze úgy is annak van véve általába, már a téma sajátosságánál fogva is.

BlackIce19 2014.09.20. 19:45:50

@Kellemes Zérókomponista:
Igen, az elején még nekem is szimaptikus volt, de mostanra tényleg komolytalan lett az egész.
Csak szolgáltató szemmel nézve: idióta képek, idióta szövegekkel, a moderátor már-már lehetetlen megnyilvánulásai a saját olvasóközönsége felé - ez a poszt úgy ahogy van, még mindig kiakaszt, és nem elsősorban azért, mert "offellenes" -, tényleg nincs más szó rá, mint az, hogy komolytalan.
Már magam se tudom mióta olvasom a blogot, de az elődök akármennyire is voltak hanyagok, azokban a posztokban legalább volt valami tartás :D Olyan férfiasan ijesztőek voltak.
Most elérkeztünk arra a szintre, amikor Batman rószaszín tütüben akar igazságot osztani. Lehet hogy igaza van, de a rosszfiúk max. körberöhögik, véletlenül sem tartanak tőle.

Manci néni, a szomszéd 2014.09.20. 19:47:57

Sziasztok drágáim, a posztolót már lehet?

BlackIce19 2014.09.20. 19:48:31

@Kellemes Zérókomponista:
De igazából az offellenesség is kiakaszt.
Nyilván az sem jó, ha nem érkezik releváns válasz csak hülyeség, de amíg alapvető problémák vannak az egész rendszerrel, ne a törzsgárda kiírtása legyen már az elsődleges szempont...
Manapság az egyetlen olvasható dolog a blogon.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.09.20. 20:05:06

@BlackIce19: "Manapság az egyetlen olvasható dolog a blogon."
Bár mostanában nem tettem soka hozzé, de köszi.

"de az elődök akármennyire is voltak hanyagok, azokban a posztokban legalább volt valami tartás :D"
Most szűnik meg az íz. Tán örökre.

Megdobbent 2014.09.20. 20:34:59

Pfij, mi lenne EDE-vel ebben a rendszerben? 3 komment, hogy mekkora taplo, aztan vege, nincs itt semmi latnivalo :>

Black Hole 2014.09.20. 20:45:41

Az vót' má', hogy sunáznám?

Black Hole 2014.09.20. 20:53:26

@Manci néni, a szomszéd: csókolom Manci néni! Mit tetszett főzni vacsorára? Nem mintha nagyon érdekelne, de azt mondták, hogy ilyesmiről lehet itt beszélni! Később esetleg beszélhetünk az élet nagy kérdéseiről is, de csak ha ráér. Nem akarom föltartani!

Black Hole 2014.09.20. 21:19:08

@Jani haverja: hát nem is tudom, nekem fenntartásaim vannak vele kapcsolatban. Nekem egyszer volt egy Hilda nevű nejem, de az félelmetesebb volt, mint a Gyalog Galopp című filmben a vérnyúl! Azóta félek az ilyen nevű nőktől, de ezt már talán mondtam is itt. Szörnyű múlt kísért, na! :'(

Bluemotion 2014.09.20. 22:53:41

@BlackIce19: Hilda elég jószívű, én már azért is szoktam figyelmeztetést osztogatni, ha valaki nem találja a billentyűzetén az ékezeteket, és a relevanciáról még nem is beszéltünk :)

Black Hole 2014.09.20. 22:56:31

@Jani haverja: nem tom', de Hildát biztos nem! :-)

Bluemotion 2014.09.20. 23:02:31

@BlackIce19: Egyébként az egyedi látogatók (unique visitor) számának nyilvántartása számít ma az egyik legrelevánsabb adatnak azt illetően, hogy mennyire népszerű egy blog vagy egy weboldal. Ebben az esetben többet ér 100 egyedi látogató, mint 10 amely generál mondjuk 500 oldalletöltést.
A jobb oldalon található számláló az összes oldalbetöltést számolja - amelyet akár én is növelhetek egy nagyon egyszerű szkript segítségével - és nem az egyedi látogatók számát jeleníti meg.

Leone_510 2014.09.21. 00:04:01

akkor már ide sem lesz érdemes feljönni röhögni? úgy tűnik... :(

Harui 2014.09.21. 00:37:17

Igazán nincs sok jogom beleszólni, hisz csak egy olvasó vagyok már a régmúlttól kezdve. Még a Nagy elnémulás előttről, mikor a kilincstörés, asztal csapkodás, sőt még a sünözés is új divathullám volt a kommentek között. Amikor kevesebb darab, de több releváns vagy humoros komment jött az amugy jobb bevezetökkel megáldott bejegyzésekre. Azokat még végigolvastam, az elmúlt időbe csak egy részét olvasom, mert túl sok.

Kedves Hilda, értékelem, hogy a blog érdekeit nézed, de megfázást ne puskával kezelj! A törzsközönség nélkül egy egy n+1 fröcsögő, sótlan és unalmas blog volna. Elérnéd azt, amit majd egy évnyi posttalanság nem tudott és kivéreztetnéd a homárt. Mert az Offoloknak köszönhetjük, hogy még van hol despotát játszanod!

A megoldási javaslatom a fentiek keveréke volna. Az első 40-60 komment releváns (humorban vagy segítségben) utána mehet az off. Ezekre a postokra érdemben nagyrészt más nem is lehet, mint hogy "A post tolót már szabad?" Mert általában tajgetosz pozitívak!

Kedves Offolok, mindenképpen maradjatok és folytassátok, ugyan olyan bűnös élvezetet okoztok írásaitokkal, mint másnak a valóság showk és realitik a kereskedelmi csatornákon.

Manci néni, a szomszéd 2014.09.21. 01:12:49

@Black Hole: Drágám, a vacsorát ne feszegessük. Kipróbáltam egy új receptet, mindent úgy csináltam, ahogy le volt írva, és a végeredmény egy borzalom lett. Annyira nem sikerült, hogy a férjem inkább lement az ivóba sört vacsorázni, és csak nem rég jött haza, de már meg is bocsájtott nekem.

Black Hole 2014.09.21. 03:59:00

@Manci néni, a szomszéd: máris az élet nagy kérdéseit feszegetjük :-D

2014.09.21. 07:28:39

Jól csinálod Hilda, ne hagyd magad! :) Unalmas volt már a debil csetklub szófosását kerülgetni - és ha éppen kivonulnának akkor a háttérből jönne egy csomó új kommentelő, tiszta haszon a blognak. ;)

venszivar 2014.09.21. 08:06:56

@földalatti: KÍVÁNCSIAK LESZÜNK RÁ! NE röhögtess! Lesztek vagy öten-hatan, NÉHA NÉHA!

de sok sikert:):D tahókám:)

Manyecska 2014.09.21. 08:15:04

Amíg én itt vagyok szófosás lesz, mindenhol. Gondoltam jobb ha szólok!
:D

Manyecska 2014.09.21. 08:28:02

@Harui: :D bűnös élvezetet?:D
Kaptam a tegnapi blogtalin vénszivartól egy cserép termő! erőspaprikát, tekintettel a beszólásaimra..:DD nagyon ász!!:)

venszivar 2014.09.21. 08:36:34

@Manyecska: ÚJ neved, tegnaptól! Kuka!:):D

amit a ""sok"" ottani, tegnap esti "szófosásodtól" kaptad, tőlem....

venszivar 2014.09.21. 08:56:05

@Harui: JÓL beszélsz! polgártárs!

De miért nem szóltál hozzá, hozzánk eddig....

EZUTÁN, ezen VÁLTOZTASS, SZÁMUNKRA+SZÁMODRA POZITÍV IRÁNYBA!:)

(BÍZOM BENNE, HOGY A TÖBBIEK IS EZT GONDOLJÁK! szinte BIZTOS!)

VÁRUNK!

Manyecska 2014.09.21. 08:56:46

@venszivar: én élőben is csendbe vagyok, tudom nem menő, viszont feleségnek tökéletes asszongyák:P, mellettetek szóhoz jutni művészet...

venszivar 2014.09.21. 08:58:33

LÉPEM!

"engesztelésül"! a tegnap esti egyedüli kiruccanásomért, most a NEJEMMEL sétálunk egy nagyot

venszivar 2014.09.21. 09:00:27

@Manyecska: CCCCCCCCCCCCCCC

NEHOGYMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,TE szegény elnyomott, áédozat!:)

Unbiased 2014.09.21. 10:09:17

@BlackIce19: fáradtságot => fáradságot (lásd még: szervíz-szerviz, egyenlőre-egyelőre, stb.) Ez most részemről off volt, nyelvtannáciskodás, vagy mindkettő?

Leone_510 2014.09.21. 10:38:20

esetleg ha valamilyen egyszerű művelettel betűszínt lehetne váltani akkor aki rugózik a lényegi hozzászóláson az színt vált és megírja az okosságot, aki pedig abban a színben offol azt lehet büntetni, de szerintem minden hozzászólás lényegi és nem kellene ez az erőszak :)

Manyecska 2014.09.21. 10:38:29

@venszivar: na mondom én!! :P Vót egy kis elhajlás mi, sejtettem hogy megpocsékolják egymást hajnalig :D:D@Fée verte: nem hozta, de hozott ajcsit:P tőle vártam volna a legkevésbé szóval tényleg jólesett.

Manyecska 2014.09.21. 10:41:57

...sose gondoltam volna hogy egyszer a vénszivar fog jót tenni a nyomorék lelkemmel.:DD@Leone_510: írjon másik nikkel nem egyszerűbb?:)) Én meg itt iszom a kávémat, mondom milyen kellemes azt közben tea:DD megyek nyomok egy duatlont-bicikli+úszás-aztán kifexem a medence partjára, most rámfér. szép napt.

Manyecska 2014.09.21. 10:43:56

Nyihh, a Jokkurával valszeg nap mint nap találkoztunk futtában hajnalban itt a pékségben! :DDDD kicsi a világ!:)

gabors 2014.09.21. 13:29:03

ez ugy halott ahogy elkeszdodott 1111

koszi "ugyes" kezdo megoldas :-)(

Aureliano Buendía 2014.09.21. 13:42:53

@Black Hole: pedig tegnap megtehetted volna:P

Atörökk 2014.09.21. 13:47:06

Tüüütűűűűűűt!!!

Aureliano Buendía 2014.09.21. 13:48:22

@atörökk: az bammeg. Jó hamar leléptél. Kénytelen voltam egyedül lealjasulni:)

Atörökk 2014.09.21. 13:52:04

@Aureliano Buendía:
Szerintem nem emlékszel, mikor léptem le. Amúgy hajnal 2 mióta korán? ;)

Aureliano Buendía 2014.09.21. 14:01:15

@atörökk: ahhoz képest, hogy máskor végig szoktál tobzódni, szerintem korán;)

Aureliano Buendía 2014.09.21. 14:11:47

@atörökk: ne haragudj, nem akartam a vallási identitásod megsérteni :)

Black Hole 2014.09.21. 14:22:19

@Aureliano Buendía: miért? Suna+-os?
Azé' látom fasza vót' a buli :-)

Manyecska 2014.09.21. 14:23:48

@Aureliano Buendía: mér? a zsiráff szerint meg k.vára hadarok, most mivan?
Biztos nagyon fasza dolog hajnal négyig inni aztán színeset ásítani a porcelán troliba:DD de most egy aquatlonon tobzódtam, benne leszek a tévébe lehet:D..még sosem úsztam üvöltő zenére de nagyon f.sza volt!!

Manyecska 2014.09.21. 14:25:50

bassza meg nyuszi kifogytam a dresszemből, a hasamnál lötyög:((( :D!
-4kg mondom én:O

Aureliano Buendía 2014.09.21. 14:27:56

@Black Hole: ezt neked kéne megítélned, te voltál nagyon rákattanva:)

Az volt. Szerintem.

@Manyecska: ittam mellé a vizet is, így nincs ásítás:)

Manyecska 2014.09.21. 14:27:58

...valaki a versenylovának küldött számot a BrúnóMarstól, mielébb.:D én meg a Rózsaszín Párduct aki szereti.:D

Manyecska 2014.09.21. 14:30:19

@Aureliano Buendía: egy keveset én is, gyorsúszásnál elkerülhetetlen!:D

Manyecska 2014.09.21. 14:31:40

hehe, a duatlon uccsó befutója negyedórát ráhúzott még, nade 1000m úszás +1000 m futás után egy 90kg-os köpcös csókának nem sok esélye volt de naaaagy tapsot és hullllámzást kapott:DD na kuss. ON.

Manyecska 2014.09.21. 14:35:45

Valami webkamerát kérünk csatlakoztatni ide mert épp úszódresszben térdeplek a szőnyegen.:D még..

Manyecska 2014.09.21. 14:38:54

@Aureliano Buendía: bisztos én is élveztem volna ha iszom, de max. antialkoholista vagyok. Na meg a társaság is szar volt. :DD:P:D

Aureliano Buendía 2014.09.21. 14:42:25

@Manyecska: én is csak piával tudtam elviselni őket:D

+Z 2014.09.21. 14:53:14

@Homár Hilda: Kedves Hilda! Minden tiszteletem a tiéd, hogy próbálsz rendet tenni. Lenne egy javaslatom nekem is: szerintem az offolókkal nincs akkora probléma. Gyakran írnak releváns hozzászólást is, ki milyen témában jártasabb. A poénjaik pedig többnyire jók, szebbé teszik az ember napját, ha munka közben néha rápillant a Homárra.
Amit viszont igazán irtani kellene, az a sértegetés. Van egy olyan érzésem, hogy több poszt, és több releváns komment születne, ha az embernek nem kellene attól félnie, hogy már az első kommentben megalázzák, lehülyézik, lebuzizzák, lefillérbaszózzák.
Tisztelni kellene azt, aki hajlandó megosztani a problémáját a közösséggel, akár konkrét segítséget vár, akár csak együttérzést. Ha pedig a posztolónak nincs igaza, lehet azt közölni normális hangnemben is. Erre is volt már példa bőven, szerencsére azért az intelligens vitázók vannak többségben szerintem.

Black Hole 2014.09.21. 14:53:55

@Manyecska: nyuszi mögötted van? Mer' csak úgy éri meg kamerázni :-D

Manyecska 2014.09.21. 15:03:04

@+Z: aha ezt mondom én is! régen több volt a vicces/érdekes poszt. kiaz a hülye-rajtam kívül-aki posztol ide ha hatszor küldik el a jóédesanyjába az első tíz kommentben..?:)

Manyecska 2014.09.21. 15:09:26

@Black Hole: kivettem a tengerimalacot, csak..

Bluemotion 2014.09.21. 15:27:40

@+Z: Hihetetlen, hogy mennyi "alvó" regisztráció felébredt :)

megamenn 2014.09.21. 15:34:47

Az mekkora polgári engedetlenség lenne már, ha az aktuális posztban nem szólnánk a témához, az OFFolóban meg kitárgyalnánk...

Manyecska 2014.09.21. 15:42:23

@Black Hole: jó kerek, megnéztem tükörben:P :DD már értem miért dudálnak folyton:( :D

Black Hole 2014.09.21. 15:46:48

@Manyecska: mármint mi kerek? Vagy mid kerek? Hogyan helyes a kérdés? :)

Homár Hilda 2014.09.21. 17:36:37

@BlackIce19: Sajnálom, hogy nem tetszik a stílusom, de ezzel együtt tudok élni. Viszont itt mire gondoltál? "Persze, lehet arculatot és "küldetést" váltani, csak akkor azt tegyük nyílvánosan, és ne így." Hetek óta jeleztem kommentben, sőt egy külön posztban is, hogy a posztok alatti offolásnak vége. Ezen kívül a múlt héten találkoztam a törzsgárda képviselőivel is ez ügyben. Ennél nyilvánosabban hogyan kellett volna?

@Harui: Miről beszélsz? lehet hogy egy évnek tűnt, de csak egy hónapig nem volt Homár, a kivéreztetést meg a despotát meg szerintem te sem gondoltad komolyan.

Egyébként mindekinek, aki most csodálkozik az off-irtáson: homar.blog.hu/2007/06/13/egy_ketto_harom_ujra_lehet_kommentalni_a#more97890

Fée verte · www.malacful.blog.hu 2014.09.21. 17:40:21

@távcsöves vécépunpa: Releválni itt? Nem, nem, soha! Bár a cicás ketrecharc és a Sesame Streeten kívüli témák itt OFF-ok... Akkor ok.
+1!

Fée verte · www.malacful.blog.hu 2014.09.21. 17:50:12

@Homár Hilda: Vigyázz! Látod, mi lett Szilyvel is.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.09.21. 18:04:28

@Harui: Amúgy ennyi, nagyon is igazad van.

Nos, a külön offolós topic max. hétvégére jó, szerintem. Különben vagy érdekfeszítő postokat kéne kitenni, vagy elfogadni, hogy egy idő után már nem csak a post lesz a téma.
Megoldásis javaslat, utólag : látsszon az eslő 100 komment alapból. Oda szokott kerülni ami releváns.
Illetve az offnak jelölt kommentek lennének a legjobbak, ha a blogmotor tudná.

Amúgy ja, a sünözéskor már én is itt voltam :) Már akkor is, amikor nem kellett indapass :)

Ja, másik poén. Bárátnőmnek vázoltam a Homár jelenlegi állását (nagyjából képben van). Mesélem neki, hogy szakmai bloggá akar ez itt válni.
Reakció
" - De hát az hót unalmas lesz."

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.09.21. 18:06:49

@Homár Hilda: Ez azért nem volt rettenetesen kőbe vésve. Szily elég engedékeny volt.

venszivar 2014.09.21. 20:09:17

@Fée verte:
Fée verte · www.malacful.blog.hu 2014.09.21. 09:08:20
@venszivar: Nem merted csetbulira vinni?

Szó sem volt róla, hogy bárki is elhozza a párját, tehát nem a merészség hiánya, hanem a hallgatólagos "megegyezés" okán NEM volt théma.....ennyi.

mruniverzum 2014.09.21. 20:18:21

Nem tudom, hogy mi lesz így az oldallal, majd meglátjuk.

Nekem hiányozni fogtok. Köszönöm a rengeteg sírva röhögést, amit kaptam tőletek.

Edét és Pötyi bá-t ez a közösség tette naggyá. Béke.

Black Hole 2014.09.21. 20:23:23

Szerintem még azt is be kellene vezetni, hogy aki kommentelni akar, annak előbb meg kell oldani egy többismeretlenes egyenletet, és ha nem lesz jó eredmény tesztidőn belül, akkor egy hétre ki kell zárni a blogból!!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.09.21. 21:48:34

@Black Hole: Áh, kirakni egy övid szöveget, és le kell írni, mi van benne.

Rosszindulatú Vászka 2014.09.21. 21:59:47

Ja és a subbán is úgy kezdődött, hogy kaptunk egy csetfalat az akkor még létező indás iwiw-utánzaton.

Az eredményt minnyájan ismerjük.

Sztem.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.09.21. 22:11:47

@Rosszindulatú Vászka: Néha kéne az ilyen helyekre (index) egy ember, aki ismeri az ősi bölcsességeket.
"A szart is becsülni kell mert van szarabb"
"Ha nem rossz, ne javítsd meg"

Rosszindulatú Vászka 2014.09.21. 22:23:50

@ColT: monnyuk már nem túl sok indekszes nagyblogból nem vagyok kitiltva. Már ami maradt. Tulképpen a bedemarci hisztzijét se vágtam a subbán. Szikszét senem. Szűcsgyuláéit se. Eggyel több nem nagy ügy. Amúgy is kezdek leszokni az indekszről, egyre jobban zavarnak az elütéseik, meg hejesírási hibáik, meg az igénytelenségük.

Kár érte.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.09.21. 22:27:10

@Rosszindulatú Vászka:
Eztet a szitut ecseteltem a Hildának tegnap este.
Szerintem nem volt foganattya.

Rosszindulatú Vászka 2014.09.21. 22:29:26

@dr. phil. Sün‼ ツ: neki is van főnöke, konkrét elvárásokkal. Ez van.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.09.21. 22:31:31

@Rosszindulatú Vászka:
Bonyolúttab ez annál.
Télleg, tegnap mé nem érté oda?
Monta ottan valaki, hogy hívott telefonon is, oszt mégse....

Homár Hilda 2014.09.21. 22:36:54

@ColT: feljebb is írtam: ami a témáról szól, ha áttételesen is, az maradhat, ezt tartom is, de szerintem túl van ez parázva és beszélve is most már.

Rosszindulatú Vászka 2014.09.21. 22:38:31

@dr. phil. Sün‼ ツ: családi ügy. Inkább innen tilcsanak ki, mint otthonról.

Rosszindulatú Vászka 2014.09.21. 22:39:33

@Homár Hilda: mi bajod a válaszerre gombbal? Hasznos cucc.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.09.21. 22:42:37

@Rosszindulatú Vászka:
Monnyuk, ha otthonról kitiltanak, akkor ráérsz blogtalira menni!
Azé gondold át....

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.09.21. 22:49:00

@Rosszindulatú Vászka: "@Homár Hilda: mi bajod a válaszerre gombbal? Hasznos cucc."

Helimeli mondta, hogy tableten nem működik, ha kép vagy videó van a posztban.

Mongyuk nekem a kommentablak se jelenik meg sokszor. De ha már megjelenik, akkor megy a hivatkozás is. Nótbúkon nyomulok.

Szar ez a blogmoci, és 8 év alatt csak romlott.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.09.21. 22:51:19

@Rosszindulatú Vászka:
Naugye!
Jó kis buli vót!44!

@atpijkamo:
Mijóta betették ezt a PI-mérőt, azóta nekem se megy az egyik gépen a kommencsablak.
Hajrá zsindex!44

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.09.21. 23:15:01

@Rosszindulatú Vászka: Ezek nem suszterek. Az egy rendes mesterség, meg lehet tanulni, és tisztességgel művelni. Ezek gányolók max.

@dr. phil. Sün‼ ツ: Most hogy mondod, pár napja van ez a kommentablak eltűnés, és pár napja lett lejjebb tolva a számláló. Tényleg lehet, hogy az okozza. Nagyon szar!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.09.21. 23:28:21

@atpijkamo:
Az hát!
Belinkoltak valami oldalt, amire harap egy-két tűzfal.
Evvan.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.09.22. 06:15:44

@Rosszindulatú Vászka: Én nem követtem a Subbát, mi vót ott? Mert mondjuk egy olyan blogon, aminek az a mission sora, hogy "Mindennapi mocsok", nem hinném, hogy sok minden belekötni való lehet a kommentelőkbe. :D

@atpijkamo: Nekem hetek őta, de valami Flash/Javascript/mittoménmi baja lehet.
Böngészde becsuk, újra kinyit, és megy tovább.

joska61 2014.09.22. 09:22:15

Uffolni szabad, tessék mondani? Csak offolni nem? Akkor uff.

dailyvicodin 2014.09.22. 10:55:56

tehetett volna valami szaftos kis posztot ide..

ONolni szabad-e?

2014.09.22. 11:37:24

@Homár Hilda: de szerintem túl van ez parázva és beszélve is most már.

Na ez jó! Nem ezért van a blog? Hagy pörögjön a számláló!
Ha meg unod akkor rossz helyen vagy!
Ezt a munkát úgy sózták rád ahogy nézem!

venszivar 2014.09.22. 11:44:08

@Cicmen: Miért nem jöttél el? Ott megbeszélhetted volna vele személyesen.

Martinicske 2014.09.22. 11:44:21

Az a baj, hogy hatalom nélkül ez így csak vergődés.

Ha saját fejlesztés lenne a blogmotor és lehetne fícsöröket fejleszteni hozzá amivel kezelhetővé válna a probléma akkor nem kellenének az ilyen posztok, de nem is fognak megoldani semmit.

Nyilván valóan saját motor nem igen lesz mert pénzbe kerülne. Ugyanígy ahogy a moderáció is, mivel ennyi kommentet rendesen valós időben moderálni az egy teljes embert igényelne. Erre szintén nincs keret. Keret pedig azért nincs, mert ennek a blognak a hirdetési felülete - ez nagyon csúnyán fog hangzani, de ki kell mondani - értéktelen. Nincs is olyan hű de sok látogató és azt se lehetne mondani, hogy ami van az A+ -os lenne, vagy ha már egyik sem akkor legalább igen jól targetált, de az sem. Ráadásul valljuk be elég sok kekeckedő, kákán csomót kereső ember olvasgatja ezt a blogot, az utolsó hely lenne ahol hirdetnék.

Furák ezek a képek is amik illusztráció gyanánt megjelennek, gondolom van egy félelem a szerzői jogok miatt még pluszban, ennek a blognak az írása egy problémás ügy lesz mindig. Szerintem itt igazi minőség nem lesz soha.

Én inkább indítanék egy másik oldalt - ha komolyak a szándékok - ahol az első naptól fogva a minőségen van a hangsúly a kommentekben és a cikkekben egyaránt és csak korrektül megírt átgondolt, bizonyítékokkal alátámasztott cikkek jelenhetnének meg.

hobbitroll 2014.09.22. 13:25:03

Ennek így mi értelme van? Nincs poszt. Nincs posztoLÓ. Nincs kit savazni. Ez így fosch. Offolni sincs kedvem egy ilyen poszthoz. (ahogy a kommentek számából látni vélem, másnak se nagyon)

Rosszindulatú Vászka 2014.09.22. 13:38:17

Drága Hildácska!

Ottan van a új poszt, ami tipikusan az újmódi homárposzt iskolázatlan példája.

Mert mivelhogy:

1. lezárt történet
2. se nem fogyasztvédő, senem fogyasztói történet (lévén a trükköspárna "tulajdonosa" az OEP-től "kapta" a cuccost, nem áll jogviszonyban a gyártó céggel.

Szumma szambázzunk:
innen kezdve nem lehet segíteni a poszteren, max bíztatni, de vitára alkalmatlan a cucc. Lehet a címkék közé beírni, hogy "sopánkodás".

Hát ez van.
Teccikérteni?

Bluemotion 2014.09.22. 13:46:05

@Martinicske: Én nem tudom miről van szó, a blog motor nem egy licencelt Wordpress.

Bluemotion 2014.09.22. 13:51:11

@Rosszindulatú Vászka: Ez nem egy kötelező dolog, nem kell minden új poszthoz írnod, ha úgy ítéled meg, hogy érdemben nem tudsz hozzászólni.

Martinicske 2014.09.22. 13:51:31

@Bluemotion: nem egészen értem mire gondolsz. Mit értesz az alatt, hogy "licencelt Wordpress"?

A WordPress ingyenes.

Aureliano Buendía 2014.09.22. 17:34:46

@Rosszindulatú Vászka: meg azért is, hogy szombaton nem jöttél.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.09.22. 18:42:19

Régen a homárba is több anyag vót!
Keresnünk köll egy svejci homárt!!!4

megamenn 2014.09.22. 19:03:37

Húúú vazz, ezt láttátok már?

"Kedves elhunyt" - kezdi levelét az Elmű
2014.09.22. 14:08 | Homár Hilda
halál ügyintézés elmű

1684_8505_Hagyatek2.jpg

És nem, ez nem egy Örkény egyperces első mondata, hanem állítólag az áramszolgáltató hivatalos levele. Mégis mit gondolhatott az, aki ezt fogalmazta, kinyomtatta, aláírta? (a képet innen köcslönöztük)

Kedves Homár!

Sajnos kénytelen vagyok végigcsinálni egy haláleset ügyintézését, ami első ránézésre könnyűnek tűnt, de a valóságban nem is olyan egyszerű. A szolgáltatók valamiért tabunak tekintik a halálesetet, honlapjaikon (ha van is), az erre vonatkozó eljárás egyszerűen hiányzik.

Nyugdíjas anyósom egyedül élt, albérletben, egy bankszámlán kívül semmilyen vagyontárgya nem volt. A lakást nyilván rövid időn belül ki kellett üríteni, szolgáltatásokat lemondani. Gondoltam, talán ez nem lesz túl bonyolult, pedig de:

- a Posta nem továbbítja a leveleit a mi címünkre, mert ezt a (természetesen fizetős) szolgáltatást csak a címzett igényelheti. Vagyis az elhunytnak kéne aláírnia a nyomtatványt.
- a DIGI a bejelentés napjától hajlandó lezárni a szolgáltatást. Nyomatékos jelzésünk ellenére a végszámlát az elhunyt elektronikus ügyfélkapujára küldték, újabb levélváltás után derül ki, hogy a túlfizetést majd egy külön nyomtatványon az kérvényezheti, aki a hagyatéki eljárásban a jogos örökös.
- a hagyatéki eljárást a jegyző indítja (amikor akarja), ebbe senkinek semmi beleszólása nincs, "majd jön az értesítés" (másfél hónapja várjuk).
- a Telenor semmilyen formában nem hajlandó a fennmaradt kb. 6.000 Ft feltöltőkártyás összeg másik feltöltős telefonra való átküldésére, "beszéljük le a kártyáról", ha van hozzá kedvünk.
- a Nyugdíjfolyósító 09.03-án kelt levelében felszólított, hogy a következő havi nyugdíj nem jár, azt haladéktalanul fizessük vissza a mellékelt csekken. A nyugdíj 09.12-én érkezett volna..
- a Bank nem szünteti meg a számlát, hiába voltam nyilvántartva, mint teljes jogú eljáró személy. Kérésemre a számlát zárolták, aztán 12-én felhívtak, hogy megérkezett a nyugdíj, fogadjuk-e? Megszüntetni csak a hagyatéki után a jogos örökös, blablabla..
- de a biztosítékot végül az ELMŰ verte ki. Az óraállást csak a lakás tulajdonosának aláírásával fogadják el, ez érthető. Két levelet kaptunk (természetesen a régi címre): egy lezáró számlát, amin 5.000 Ft tartozás van, csekk nélkül. Gondolom ezt is csoportossal akarják majd behajtani, kíváncsi leszek a Bank reakciójára. A másik levél viszont felháborító: "Kedves "elhunyt"! Értesítjük, hogy elfogadtuk(!) felmondását. Az eljárás lezárásához már csak egy személyes találkozás van hátra, amelyben ellenőrizzük az óra műszaki állapotát. Ehhez kollégánk telefonon fog Önnel időpontot egyeztetni." Hát sok sikert kívánok hozzá!

Nem értem, miért kell hátsó irodákban, titkos utakon, egy-egy jóindulatú ügyintéző segítségében reménykedve intézni ezeket az ügyeket (mert szerencsére akadnak ilyenek, és örök hála nekik!).
Nem értem, miért kell mindenhová legalább kétszer (de inkább háromszor) elmenni azért, hogy lezárhassuk ezeket az ügyeket. Miért nincsenek a szolgáltatóknál erre kialakított eljárások, nyomtatványok, stb.?

Csendes javaslatom: nem lehetne mondjuk mindjárt a halotti anyakönyvi kivonaton megjelölni egy eljárásra jogosult személyt (pl. aki fizeti a temetést is, hiszen rendszerint a temetési vállalkozó intézi az anyakönyvet), és a hátoldalán vezetni a kifizetéseket-befizetéseket (mint ahogy a születési anyakönyvi kivonat hátoldalán vezetik az igénybe vett támogatásokat)?

Illetékesek, kérlek, lépjetek az ügyben!

Köszönet és üdvözlet:
G.

Fée verte · www.malacful.blog.hu 2014.09.22. 19:28:09

@atpijkamo: Nekem tableten VAN Válasz erre gomb. Facen viszon kínszenvedés a képfeltöltés!

@Rosszindulatú Vászka: Prosztoló forduljon a MEOSZ-hoz! Meglátja, milyen az, ha tesznek a fogyatékosra! Az országos Szerv!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.09.22. 20:28:23

@mruniverzum:
Köszönnyük az együttérzést!
Sajnos mink alapból vagyunk ilyen degeneráltak, de örülök, ha teccett!4!
Majd összefutunk valahol!44!!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.09.22. 20:29:42

@Fée verte:
Oszt mér szenvecc a képfeltöltéssel?
Skiccpalizzá, vazeg!!!4

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.09.22. 20:42:30

Az a baj, hogy sokan komolyan veszik az életet.
Nem kéne!

Fée verte · www.malacful.blog.hu 2014.09.22. 21:02:42

@dr. phil. Sün‼ ツ: A saját különbejáratú cipőszelfimet? Hm, szerinted hányas lába van Montázs Pálnak?
www.facebook.com/officeshoes.hu?ref=ts&fref=ts

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.09.22. 22:12:06

@Fée verte:
Én egy eccerű kis állat vagyok.
Hát honnan tuggyam, mik a problémájid?

Fée verte · www.malacful.blog.hu 2014.09.22. 23:01:40

@dr. phil. Sün‼ ツ: Háhogy leírom! Tudod: ctrl+c, ctrl+v, ahogy illik. Mondjuk, így nemcsak leírom, de szaporítom is a oroblémát.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.09.23. 08:06:09

@távcsöves vécépunpa: köszönjük, nem, nem láttuk még, ezen a helyen. Ne offolj itt.

hobbitroll 2014.09.23. 08:31:11

'reggelit

offoljunk kicsinyt
www.penzcentrum.hu/vasarlas/megtalaltak_a_kiskaput_a_nyugdijasok_vamszedoi.1041985.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
eszem faszom megáll ...
amikor ilyeneket olvasok, felmerül bennem, hogy mire juthatnánk ha az átverés kitalálásába fektetett energiát más, hasznosabb célra fordítanánk :(

Atörökk 2014.09.23. 17:24:18

Vaúúúúúú!
Izé, tüüütűűűűűűt!

Aureliano Buendía 2014.09.23. 17:42:37

Na, relevánskodjatok!

Izé... táncoljatok pupákok!

Atörökk 2014.09.23. 19:31:47

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Nemnincs, most ettem. Lilát, kacsasülttel ;)

Vallalkozas Hatraltatasi Iroda 2014.09.23. 21:30:09

2.5 nap alatt csak 173 komment? gyenge.

Voksoltam a penészes kenyér poszt alatt, erre ugyanabban az ablakban átirányít valami köcsög oldalra ahonnan vissza se találtam a Homárra, újra kellett nyitni. Ez elég gáz/amatőr/stb. :D

Fée verte · www.malacful.blog.hu 2014.09.24. 00:52:50

@agresszív kismalac: Igazi, Homárra való megoldás, hacsak nem szükség szülte, egyszeri eltévelyedéy.

Fée verte · www.malacful.blog.hu 2014.09.24. 21:22:32

De én! Az edigital a kínai tabket mellé ajándék tokot ígért. Amikor nyugtázták a megrendelést még átvehetőként jelezték, ám az ájándék másnap még bevételezés alatt állt. Átvettem anélkül a táblagépet, majjd egy hét múlva a tokot. Újabb egy hét múlva a tok szétesett. A gépet tartő ,,fülecskék" ragasztása nem bírta a hőt. :-( A tápcsatlakozo pedig erősen mozog.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.09.25. 06:50:38

@Fée verte: Vettél egy kínai tabletet. Ezek nem túl meglepőek.

Mondjuk nekem is kínay van, de nem ennyire gáz. Mondjuk ha ennyire fostos lenne, akkor sem lepődnék meg, csak én megfelelő áron vettem 8ismerőstől ötér' :) )

Fée verte · www.malacful.blog.hu 2014.09.25. 14:19:54

@ColT: Ismerősök ilyenér' nem wdnának pénzt! Sokraén sem wzámítottam, 2 hét egy kicsit karcsú. A futàrJuk elviszi.

Atörökk 2014.09.25. 21:16:06

Őljöngjünk, dlágájim.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.09.25. 22:18:50

@Fée verte: Ezek adtak. Jól bírta a kisgyerek általi földhöz vagdosást. 2 kapcsolót cseréltem benne.
Mondjuk itt megdöglött a wifije nemrég, és még nem tudtam megpróbálni elront... megjavítani, de elsősorban könyvnek használom, arra meg így is jó.

Fée verte · www.malacful.blog.hu 2014.09.26. 22:25:06

@ColT: valahonnan le is kell töl..,izé. Megvenninzt a kurta kö
nyvet. Még megy a kínai csoda.

Hartmy 2014.09.27. 11:04:17

Most komolyan... Máskor megjelent egy post 11-kor és mire a délutáni kijött, addigra produkáltunk 400 hozzászólást. Ez a post kint van 7 napja és én vagyok a 189. ... Azért ez elmond valamit, nem? :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.09.27. 11:27:13

SPAM
www.facebook.com/media/set/?set=a.851949888171344.1073741825.138994429466897&type=1

@Fée verte: Asztali gépem le...rendelem, aztán USB-n rámegy a táblára.
Amúgy megjavult a wifaj. Nem a tablettel volt a gond. Volt egy áramszünet, és a router ugye újraindult... abban a pillanatban megjött a wifi a táblára!

Kibaszottmocskoskínaijai :D A router is onnan van...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.09.27. 11:28:52

@Hartmy: Off nincs ha nincs miről...
Ellenben a hétvégiben van élet. Csak nem merem oda tenni a spamet, mert kitilt a Hilda :D (Bár nem tudom, mennyire lehet zavaró neki a napi 1 képre link.)

Amióta ide pakolom a spamet, fele alá esett az amúgy sem túl fényes látogatottság :D Jobban teljesít!

Atörökk 2014.09.27. 11:31:37

@ColT:
Szerintem meg tedd ki oda is nyugodtan (émmiattam teheted idegesen is), simán elfér, sokkal jobb, mint a sok idióta okoskodó-fontoskodó hozzászólás.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.09.27. 12:10:49

@atörökk: Nem az a kérdés, hogy szerinted... :D

venszivar 2014.09.27. 12:28:12

@atörökk: lófasz MINDIG egy beszari volt-van-lesz! MÉG KITILTJA a hilda....:)

Aureliano Buendía 2014.09.27. 13:05:46

@Hartmy: ebből is látszik, hogy mi igazán nem tudunk offolni, full relevánsak vagyunk;)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.09.27. 14:33:31

Ejj de jó, hogy lett szűrés gomb, ki lehet takarítani a szemetet a kommentek közül.

Fée verte · www.malacful.blog.hu 2014.09.28. 00:31:20

@ColT: Az én gépem is egyből látta a wifit, mihelyst bekapcsolták a munkahelyen.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.09.28. 15:50:24

www.facebook.com/kilatas/photos/o.124288434368538/852523234780676/?type=1&theater

@Fée verte: Mert azzal még nem volt tele a cache :)

Álmomban nem gondoltam volna, hogy router oldali balhé lesz, mivel minden más wifajos eszközöm ment.

Melóhelyen szívtunk olyat, hogy az ipari Cisco wifi AP-ket nem bírták a win8-as gépek. Volt valami kis bugjuk, frissítés után szépen ment.

Fée verte · www.malacful.blog.hu 2014.09.28. 17:46:35

Nem, annak csak némi delej kellett.m

venszivar 2014.09.28. 17:48:45

lófasz! úgy mint a barom, te is kapásból hallgatsz a nevedre!!!:):DDD

Az pedig, hogy valaki szűr bárkit az a legnagyobb baromság! mert amit ír a szűrt, azt ATTÓL MÉG A TÖBBI kb. 95% LÁTJA, NETÁN OLVASHATJA!:)

A hátadra írom egy lapra, hogy megdugtam a csajodat! Lehet, hogy te nem látod, olvasod, de látják s olvassák mások! tízből 2-3 elhiszi s tízből egy úgy gondolja, hogy Ő is LEBUKOTT!:):D
lófasz! különben TÉNYLEG DUGJÁK MÁSOK IS a csajodat!:)))

lófasz, te egy gerinctelen senkiházi, anyaszomorító, sunyi impotens pöcs vagy ! te még szemétnek is kevés! egy HULLADÉK "embör" féleség!:):DDD

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.09.28. 18:19:36

@Fée verte: A Libreoffice jó, csak jó lenne, ha a MS olyan formátumokat találna ki, amik saját magukkal kompatibilisek.
Amúgy kurva egyszerű, mindet pdf-ben kell kifele forgalmazni, nem docban. És partnerektől PDF-ben kérni mindent.

Amúgy meg kérjetek oktatást a Libre-ről, ha lehet.
Meg mondjuk gondolom nem akarta a cég kiköhögni a MS Office árát.

Nekem pl. nem hiányzik a MS Office.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.09.28. 18:23:20

@Fée verte: A Win8 meg semmire nem jó ötlet... Dobjatok fel egy Classic Shell-t, akkor legalább lesz Start menü.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.09.28. 18:27:48

@Fée verte: Ja, komolyabb dolgokra meg amúgy a MS dolgai se jók, szóval a Wödör és az Excel is összeborul a komolyabb formázásoktól, utóbbi a nagyobb tábláktól. Komolyabb adatkezelésre adatbázis való, komolyann kiadványszerkesztésre meg DTP progik.

venszivar 2014.09.28. 18:59:11

lófasz az idegességtől remeg, dadog, habozik !

ugyan annak 4 percenként böfög valamit!
pedig EZ ITT OFFOLÓ HELY, lófasz. próbálj nem arra gondolni, hogy többen dugják a csajodat! A józsit!!!:):D:)

venszivar 2014.09.28. 19:12:25

@ColT (lófasz): megtaláltalak, meló közben vagy látható egy videjón! :DDD

www.youtube.com/watch?v=KZuPn4j8zuM

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.09.28. 20:19:10

@venszivar: "gerinctelen senkiházi"

Nagyon komolyan megharagszom. Szerteszét foglak ültetni!

venszivar 2014.09.28. 20:29:24

@atpijkamo: messzi vagy TE ahhoz! Lett volna RÁja alkalmad! Papi!:) lógsz min. eggyel!

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.09.28. 20:33:23

@venszivar: Ne nyavajogly már! Ígérem, eccer megvizslatjuk egymás pofáját.

venszivar 2014.09.28. 20:43:42

@atpijkamo: ARRÓL MÁR LEKÉSTÉL! Az a hajó már elúszott! (Tanácstalan elvezette....., mert Ő (is) ÜLT MELLETTEM). Állítólag kétszer ugyan abba a vízbe nem lehet belelépni!

Fée verte · www.malacful.blog.hu 2014.09.28. 21:59:09

@ColT: a komolyabb dolgokra ott van az Informatika /3 fő/ minden másra Gizikék /Andikák, Moncsíík/. Utóbbiak képesek nyolcezer borítékra rápecsételni a feladót /mink/ és felmatricázni a címzettet. Nem, nem lehet nyomtatni a borítékra, mer t nem és kész! Ezeket oktathatod! Mondjuk, szokták is. A főnök meg kernelig csupaszított Linuxról ábrándozik.. Aha.
Fenti okokból nem használunk olyan furmányos dolgokat,mint egy szál pdf, amellett ott kell lenni minden doksinak ,,wordben" is. Nehogymá Ancsiiika vagy Vikiiii küszködjön, mert nem tud beleírni! A grafikai megoldásokat grafikusok végzik otthonról, utóbb a tervezett névkártyák bele is férnek a kitűzőbe. Adatbázis-gondjaink vannak: a végzett Gizusok nem kommunikálnak egymással, nem hajlandóak összehangolni a listáikat, a 3szál szakember tonereket cserél, routereket /néha asztali elosztókat/ kapcsol föl, stb.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.09.29. 06:23:16

@Fée verte: Akkor csak mint nálunk. :S
Hogy a PDF mellett kell wödör is, az oké, csak mivel nem megy ki word doku, és nem is jön be (jó esetben), nem érdekes, milyen az office. A kernelig csupaszított Linux is hülyeség ebben az esetben, egészségesen korlátozva érdemes az ilyet (és a winfost is, itt is admin mindenki, aztán megvan az eredménye).

"Nem, nem lehet nyomtatni a borítékra, mer t nem és kész! "
Öntökönlövés :D Az ilyen tényleg pecsételjen.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.09.29. 06:24:22

@Fée verte: Amúgy ha már Libreoffice van, lehetne is Linux, mert ha nincs tartomány, meg MS Ofisz, nem sok minden indokolja a MS oprendszert, főleg hogy azért is fizetni kell.

Atörökk 2014.09.29. 07:30:54

@ColT:
8-10.000 kommentig elketyeg, az biztos.

Fée verte · www.malacful.blog.hu 2014.09.29. 09:38:07

@ColT: Nemcsak ö pecsétel, kolleginákat von el az Angri, izé, adminisztrációtól. Hajnali nyolckor már kérte egy elvtinő, hogy Igazolja (khm) az Info, hogy ő tableten dolizik otthon, mert csak így vehet újat számlára. Mit dolizik?- kérdezték. Hát,adminisztrátor. Khm, táblagépen,mi? Adminjogköre CSAK a triumvirátusnak van. Ámen. Winfosnak lennie kell! Gizikekompatibilis. Fönökmeg azt futtat a laposán, amit akar!

Fée verte · www.malacful.blog.hu 2014.09.29. 09:45:21

Grrr! A Máv wifin nem m1 a Faszbúk!

Atörökk 2014.09.29. 10:00:40

@Fée verte:
Államosítani! Izé, privatizálni! Visszafoglalni! No és pina!

Aureliano Buendía 2014.09.29. 16:47:04

@Fée verte: tragédia, skandalum, kirekesztés, nácikok!

Atörökk 2014.09.29. 18:48:28

Affenébe, mennem kell kísérletezni!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.09.30. 06:31:13

SPAM
kilatasgaleria.blog.hu/2014/09/30/kodszezon_2014

@Fée verte: Hovalett a kommentem?
Gizikekompatibilis a francot, ha a windózt se tudta megtanulni, akkor tök mindegy, mit adsz neki.
Mikor láttál utoljára Liunuxot? Ugyanolyan kezelni, mint egy windózt...

" kolleginákat von el az Angri, izé, adminisztrációtól. "
Gratulálok annak, aki hagyja...

A tabletesre nincsenek szavak.

Aureliano Buendía 2014.09.30. 16:33:54

@Fée verte: szívesen máskor is. Ja, és nem kell hálálkodnod, attól mindig zavarba jövök.

Fée verte · www.malacful.blog.hu 2014.09.30. 22:46:10

@ColT: Tökmijdegy, mit látok, amíg az az elfogadott nézet, hogy akinak papírja van róla,az ÉRT hozzá, nem kell tanítgatni, ha meg új dolgot vezetünk be, ahhoz senki sem ért, tehát tanítani kell.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.10.01. 07:13:07

SPAM
www.facebook.com/kilatas/photos/o.124288434368538/853860324646967/?type=1&theater

@Fée verte: Nem az volt a kérdés abban az esetben, hogy ők értenek-e hozzá, hanem hgy te találkoztál-e már 2009 utáni Liunxszal? Mert korántsem kockáknak való...

www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=_SSb4Nx2j0Y#t=170
Ez egy LXDE felületes Lubuntu, az eggyel ezelőtti kiadás. Ez a fapad. Csak arra akartam rámutatni, hogy annyira nem lóg ki a lóláb egy XP-hez képest.

Jó, ha a főnökeitek olyan hülyék, hogy a papírt nézik, és nem veszikészre azt, hogy az alkalmazottak egy része tökhülye, az más kérdés, azzal nem tudsz mit csinálni :S

Fée verte · www.malacful.blog.hu 2014.10.01. 19:39:45

@ColT: a Fiam is megmondta... Idézet volt több kollehinától. Sajna, nem tettem idézőjeleket. Mea klumpa. Pótlás: ,,"

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.10.02. 07:40:56

SPAM
www.facebook.com/kilatas/photos/a.252840271415645.69152.138994429466897/854385614594438/?type=1&theater

@Fée verte: Attól még lehet marhaság. Sken ezt hiszik, azt' azt se tudják, mit mondanak. Csekkold saját szemeddel.

Atörökk 2014.10.02. 10:43:18

Offojjatok, nyomurultak.

AtiSnatch 2014.10.02. 10:44:50

@atörökk: mit csinálok szerinted? igaz nem ide, hanem az aktuális poszthoz, de nem az a lányeg :D

Manyecska 2014.10.04. 17:38:29

@Aureliano Buendía: porszívózok vaze meg port törlök, de ha gondolod.@Nattramn: nem!!:P
Két komment közt várnod kell.

Manyecska 2014.10.04. 17:40:48

Szóval hogy lehet éjjel fényképezni, milyen beállítást kell használni pl.tegnap alkottunk a gyerekkel holdfényes vízben álldogáló kacsákról képet. Ez igenis fontos kérdés!!!!:D
Vakut nem használsz. Akkor mit? Vagy húztunk volna inkább haza?:D

Atörökk 2014.10.04. 18:25:30

@Nattramn:
Igen, a múlt hétvégi is. Meg a jövő heti.

@Manyecska:
Állvány, hosszú záridő.

Aureliano Buendía 2014.10.04. 18:42:05

@Manyecska: a szó, amit keresel: záridő.
Hosszú záridő+állvány, vagy valami fix pont késleltetett exponálással a te barátod.

Manyecska 2014.10.04. 19:19:20

Köszönöm,köszönöm!! én csak zajzárról /szkvelcs/ hallottam de az a rádiózásban van :D

Manyecska 2014.10.04. 19:21:20

Ahhh, reggel előbukkant a domb mögül egy csaj, állvánnyal, felsikoltottam hangosan úgy megijedtem az meg eldobta majdnem a készletet:DD......du. meg valami faszi lefényképezte a kutyámat..meg engem is sutyiban, láttam, na arra nem adtam engedélyt. Bisztos a mélybordó bőrkabátom van ilyen hatással rájuk szómiszó most hogy pénzeső van kikupálódtam:DDD:P ...ehhh..pasik:)

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.10.04. 20:26:30

@Nattramn: az exponáció a barátunk! Ezt vettem ki a mai napból.

Manyecska 2014.10.05. 08:13:48

@atörökk: "ritka mint szopóálarcon a szájzár"

Manyecska 2014.10.05. 08:23:41

@Kellemes Zérókomponista: fenti. már nem aktuális mer reggel van:)

venszivar 2014.10.08. 08:44:42

lófasz meg itt kínlódik!:D a csaját meg közben dugják! a józsit!:):D

Aureliano Buendía 2014.10.11. 17:37:05

Át kéne nevezni a topikot Kolt szpemeldéjének:)

venszivar 2014.10.11. 18:59:50

lófasz fosik, hogy hilda kitiltja :DDD ezért ijedtébe ide szarik...

Atörökk 2014.10.11. 19:26:23

@Aureliano Buendía:
Beszéld meg Hildával, úgyis te vagy vele diplomácijai viszonyban :D

Aureliano Buendía 2014.10.11. 20:25:10

@atörökk: tévecc, én az alkoholizmus utazó nagykövete vagyok;)

Atörökk 2014.10.11. 20:28:31

@Aureliano Buendía:
Tiszteletre méltó az ügy iránti elkötelezettséged. Ha másra nem, arra jó, hogy példádat látva az alkoholizmusnak minél kevesebb követője legyen.

Aureliano Buendía 2014.10.11. 21:29:16

@atörökk: ez is a cél, így ugyanis nem isszák el előlem.

Atörökk 2014.10.11. 21:32:12

@Aureliano Buendía:
Valakinek kell rossz példával elöl inni.

Atörökk 2014.10.12. 19:58:52

@ColT:
Hádde látnád, hogy néz ki tőle :D

Aureliano Buendía 2014.10.12. 20:28:58

@atörökk: na, de még úgy is szebb szál legény vagyok, mint te józanul:D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.10.12. 21:34:42

@atörökk: Valószínűleg amúgy is ronda, minek nézegetném? Akkor már a Manyecs... :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.10.12. 21:35:52

@atörökk: Meg ha veletek innék... akkor nem látnék egy idő után :D Hamarabb, mint amikor már ti sem láttok :D

@Aureliano Buendía: Ezt én már nem tudom, inkább nőkre specializálódtam :D

Manyecska 2014.10.15. 19:42:08

Na, csak az egyik szára van elszáradva, szóval szüretelünk legalább.
www.kepfeltoltes.hu/view/141015/100_1630_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Manyecska 2014.10.15. 19:47:29

Iginek spam:
www.kepfeltoltes.hu/view/141015/100_1616_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
nem rossz hátulról csak ne kopaszodna:DD..mindenesetre egy képet megért a pasi.:D

venszivar 2014.10.15. 20:20:39

Volt pofád a lófasz ístálójába szarni...

Manyecska 2014.10.15. 20:52:11

@venszivar: az hagyján a kézműves étnél még zuhanyozni is szoktam..:DD
A 10000 lájk gyémántporos szenvedése merengő ihletet rügyez!!

Manyecska 2014.10.15. 20:54:09

illetve az 10000 lájk szürke tűnődése folyómély szakadékba dönt..:D

Manyecska 2014.10.24. 14:27:58

Na, mingyár itt a gyerek apja-így tizenév után rájött most hogy beteg, meglátogatja:)- beágyazzak? :D:P uhh, rossz vicc.

Manyecska 2014.10.24. 15:46:39

Black Hole 2014.10.24. 14:45:44
@Manyecska: ezt mondom, hogy nehéz volt hozzá jutni! Ezért találták fel, a hasba rúgást, meg a *Kismama cementes zsák cipelő verseny*-t! :-)

jajjjézus. Elég volt most tavasszal összezárva lenni a sok abortuszossal egy kórteremben:(( képtelen lennék.

Manyecska 2014.10.24. 17:31:06

Csillárom, hajj! Vagy tillárom? Mindegy.

gabors 2014.10.26. 00:44:00

ez a hetvegi ???

vagy az internetado elvette mindenki kedvet a homartol !!!

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.10.26. 00:59:25

Kiadtak egy közleményt, amely szerint a januárban bevezetett GYED-extra okozta a születésszám-növekedést. A probléma csak az, hogy a minisztérium ezt az elmúlt 1-8 hónapban felvett adatokra alapozza.

index.hu/belfold/2014/10/25/az_ngm_szerint_8_honapig_tart_a_terhesseg/

gabors 2014.10.26. 14:20:27

@atpijkamo: harom nam alatt nem jott ossze 100 hozzaszolas ?!?!?!

fasza !!!!

Atörökk 2014.10.26. 15:03:44

Cseteltek itt, releváns, segítőkész hozzászólások a fizetett hirdetésben, izé, hétvégiben meg sehol??? Szégyejjétek magatokat, tróger banda!

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.10.26. 15:25:30

@gabors: Nem is a kommentek számát, hanem a minőségét hiányolom.

@atörökk: :))

gabors 2014.10.26. 15:57:39

@atörökk: mit lehet segiteni egy posztolonak aki olyan hulye hogy meg a Samsung futar sem szopatta meg ??

En irtam menjen az aldiba !!! vagy tesco-t kellett volna ???

Mo-n kimerithetetlen a szopatasok forrasa igy elobb utobb ez a sikeres posztolo is belefut valamibe WizAir ??

hetech 2014.12.01. 14:43:32

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
30 31 32 33 34 35 36 37 38 39
40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
60 61 62 63 64 65 66 67 68 69
70 71 72 73 74 75 76 77 78 79
80 81 82 83 84 85 86 87 88 89
90 91 92 93 94 95 96 97 98 99
100 101 102 103 104 105 106 107 108 109
110 111 112 113 114 115 116 117 118 119
120 121 122 123 124 125 126 127 128 129
130 131 132 133 134 135 136 137 138 139
140 141 142 143 144 145 146 147 148 149
150 151 152 153 154 155 156 157 158 159
160 161 162 163 164 165 166 167 168 169
170 171 172 173 174 175 176 177 178 179
180 181 182 183 184 185 186 187 188 189
190 191 192 193 194 195 196 197 198 199
200 201 202 203 204 205 206 207 208 209
210 211 212 213 214 215 216 217 218 219
220 221 222 223 224 225 226 227 228 229
230 231 232 233 234 235 236 237 238 239
240 241 242 243 244 245 246 247 248 249
250 251 252 253 254 255 256 257 258 259
260 261 262 263 264 265 266 267 268 269
270 271 272 273 274 275 276 277 278 279
280 281 282 283 284 285 286 287 288 289
290 291 292 293 294 295 296 297 298 299
300 301 302 303 304 305 306 307 308 309
310 311 312 313 314 315 316 317 318 319
320 321 322 323 324 325 326 327 328 329
330 331 332 333 334 335 336 337 338 339
340 341 342 343 344 345 346 347 348 349
350 351 352 353 354 355 356 357 358 359
360 361 362 363 364 365 366 367 368 369
370 371 372 373 374 375 376 377 378 379
380 381 382 383 384 385 386 387 388 389
390 391 392 393 394 395 396 397 398 399
400 401 402 403 404 405 406 407 408 409
410 411 412 413 414 415 416 417 418 419
420 421 422 423 424 425 426 427 428 429
430 431 432 433 434 435 436 437 438 439
440 441 442 443 444 445 446 447 448 449
450 451 452 453 454 455 456 457 458 459
460 461 462 463 464 465 466 467 468 469
470 471 472 473 474 475 476 477 478 479
480 481 482 483 484 485 486 487 488 489
490 491 492 493 494 495 496 497 498 499
500 501 502 503 504 505 506 507 508 509
510 511 512 513 514 515 516 517 518 519
520 521 522 523 524 525 526 527 528 529
530 531 532 533 534 535 536 537 538 539
540 541 542 543 544 545 546 547 548 549
550 551 552 553 554 555 556 557 558 559
560 561 562 563 564 565 566 567 568 569
570 571 572 573 574 575 576 577 578 579
580 581 582 583 584 585 586 587 588 589
590 591 592 593 594 595 596 597 598 599
600 601 602 603 604 605 606 607 608 609
610 611 612 613 614 615 616 617 618 619
620 621 622 623 624 625 626 627 628 629
630 631 632 633 634 635 636 637 638 639
640 641 642 643 644 645 646 647 648 649
650 651 652 653 654 655 656 657 658 659
660 661 662 663 664 665 666 667 668 669
670 671 672 673 674 675 676 677 678 679
680 681 682 683 684 685 686 687 688 689
690 691 692 693 694 695 696 697 698 699
700 701 702 703 704 705 706 707 708 709
710 711 712 713 714 715 716 717 718 719
720 721 722 723 724 725 726 727 728 729
730 731 732 733 734 735 736 737 738 739
740 741 742 743 744 745 746 747 748 749
750 751 752 753 754 755 756 757 758 759
760 761 762 763 764 765 766 767 768 769
770 771 772 773 774 775 776 777 778 779
780 781 782 783 784 785 786 787 788 789
790 791 792 793 794 795 796 797 798 799
800 801 802 803 804 805 806 807 808 809
810 811 812 813 814 815 816 817 818 819
820 821 822 823 824 825 826 827 828 829
830 831 832 833 834 835 836 837 838 839
840 841 842 843 844 845 846 847 848 849
850 851 852 853 854 855 856 857 858 859
860 861 862 863 864 865 866 867 868 869
870 871 872 873 874 875 876 877 878 879
880 881 882 883 884 885 886 887 888 889
890 891 892 893 894 895 896 897 898 899
900 901 902 903 904 905 906 907 908 909
910 911 912 913 914 915 916 917 918 919
920 921 922 923 924 925 926 927 928 929
930 931 932 933 934 935 936 937 938 939
940 941 942 943 944 945 946 947 948 949
950 951 952 953 954 955 956 957 958 959
960 961 962 963 964 965 966 967 968 969
970 971 972 973 974 975 976 977 978 979
980 981 982 983 984 985 986 987 988 989
990 991 992 993 994 995 996 997 998 999
1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009
1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019
1020 1021 1022 1023 1024 1025 1026 1027 1028 1029
1030 1031 1032 1033 1034 1035 1036 1037 1038 1039
1040 1041 1042 1043 1044 1045 1046 1047 1048 1049
1050 1051 1052 1053 1054 1055 1056 1057 1058 1059
1060 1061 1062 1063 1064 1065 1066 1067 1068 1069
1070 1071 1072 1073 1074 1075 1076 1077 1078 1079
1080 1081 1082 1083 1084 1085 1086 1087 1088 1089
1090 1091 1092 1093 1094 1095 1096 1097 1098 1099
1100 1101 1102 1103 1104 1105 1106 1107 1108 1109
1110 1111 1112 1113 1114 1115 1116 1117 1118 1119
1120 1121 1122 1123 1124 1125 1126 1127 1128 1129
1130 1131 1132 1133 1134 1135 1136 1137 1138 1139
1140 1141 1142 1143 1144 1145 1146 1147 1148 1149
1150 1151 1152 1153 1154 1155 1156 1157 1158 1159
1160 1161 1162 1163 1164 1165 1166 1167 1168 1169
1170 1171 1172 1173 1174 1175 1176 1177 1178 1179
1180 1181 1182 1183 1184 1185 1186 1187 1188 1189
1190 1191 1192 1193 1194 1195 1196 1197 1198 1199
1200 1201 1202 1203 1204 1205 1206 1207 1208 1209
1210 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219
1220 1221
süti beállítások módosítása