Tékozló Homár

Csalódott a vásárló a SPAR akciós marhalábszárában

2014.05.30. 15:10 | Homár Rezső | 869 komment

Spar 001.jpg

Karesz hosszasan keresgélte a pörköltjéhez valót, aztán nagyon boldog is volt, amikor a SPAR-ban végre talált annyiért és olyan marhalábszárat, amire vágyott. Otthon érte a meglepetés, 1.123 kg bőnye és zsiradék formájában. Szerinte ez az arány felháborító, amit meg is írt az üzletnek, ám hiába.

Szerdán akartam vásárolni Szegeden SPAR akciós marha lábszárat 1490 Ft/kg. áron. 12 kg-ot szerettem volna venni, de ez csak a 4. áruházukban sikerült, volt ahol nem volt semennyi (Szeged, Árkád), volt ahol a kiszolgáló hölgy végigtapogatta az összes sertéshúst, mire én mutattam meg neki, hogy melyik a marhahús, de ott sajnos csak kb. 5 kg volt összesen. Végül a Tápai utca 50. szám alatti SPAR üzletben jártam sikerrel.

Olvasson tovább!

Miről ismerszik meg a buszra váró utas?

2014.05.29. 09:12 | Homár Rezső | 371 komment

A BKV-tól tudjuk, hogy csak az az utas, aki a megállóban áll. Aki arrébb áll, fut, megálló után az ajtón kopog, könyörög, netán megállón kívül a busz elé veti magát, az nem utas. És fölvenni csak az utast kell. Na most ez az Orangeways-nél másképp lehet, legalábbis Attila levele szerint. Ő jólnevelten a megállóban várakozott, mégsem sikerült felszállnia a buszra, úgyhogy írt is gyorsan nekik egy levelet, kíváncsian várjuk a választ.

Tisztelt Orangeways,

panaszt kívánok tenni, mert a mai napon május 23.-án 11,55 perckor néhány külföldi utassal együtt hiába vártuk a Budapestre induló buszukat a bécsi repülőtéren. Pár utasnak előre megvásárolt jegye volt, páran pedig a Volánbuszról maradtak le, így a helyszínen szerettek volna jegyet venni.

Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása