Tékozló Homár

Amikor Zac Efron nem vigasztalja az eMag ügyfelet FRISSÜLT

2015.03.27. 15:54 | Homár Hilda | 216 komment

emag_1.png

A hét legdurvább sztorija.  

UPDATE: A kommentekből úgy tűnik, hogy nem egyértelmú, szóval: nem, nem kapta vissza a pénzét.

Tablet helyett román dévédét neki

Karácsony előtt pár nappal rendeltem az Emagtól interneten keresztül egy Asus FonePad 7 táblagépet.Sejtettem, hogy nem ér már ide az ünnepekig, de sebaj, majd jön. Jött is a mail, rendelés felvéve. Szuper.

Karácsonyig persze nem ért ide, viszont pár napra rá hozta is a 3 betűs D-vel kezdődő és végződő futárcég embere este fél 6-kor a csomagot. Szokásos eljárás, itt írja alá, addigperszeodanemadom a kezedbemígkinemfizeted. Aláírtam, kifizettem, majd átnyújtotta, s már lépkedett is lefelé a lépcsőn. Itt már sejtettem, hogy valami nem stimmel, ugyanis eléggé könnyűnek tűnt a cucc. Oké, hogy manapság egy tablet sem 5 kiló, de azért, na, ez gyanús volt...téptem is le a szélét gyorsan, még az ajtóban állva, még a futár sem ért le a lépcsőházból.

Nos, a csomagban legnagyobb megdöbbenésemre semmilyen táblagép nem volt, annál inkább egy román nyelvű Zac Efron már ránézésre is csöpögős dvd! "Norocosul", magyarul "A szerencsés"(sírjak, vagy röhögjek??:D), de legalább "color dolby digital", ez is valami 58 900Ft-ért ugye....

Kisebb sokkot kaptam szerintem ott akkor az ajtóban, de még így is annyira gyorsan történt minden, hogy a futár még mindig a lépcsőházban volt. Hallottam. Mint valami elmebeteg rohantam papucsban utána. Arra gondoltam, hogy rossz csomagot adott (utólag kiderült, nem, ez valóban nekem jött). Kiabáltam utána, hogy ember, várjon már, nem jó csomagot adott le....meg még istentudjamiketkiabálhattam. De mire leértem, pedig olyan gyors voltam, mint szerintem még soha(:D)...már be is ült az azt hiszem narancssárga(fújj) színű furgonba és el is hajtott a ház elől.

Arra is emlékszem, hogy annyira dühös voltam, hogy majdnem utána futottam, papucsban, hóban..., na de gondoltam azt még se, így is eléggé bridzsitdzsonszosra vettem a figurát, lebegtetve a kezemben a szerencsést, a hóban, papucsban, minusz 17ben, "álljon meg uram", pont akkor volt az a bazihideg...

Hát elment. Én pedig vissza a harmadikra. A vadi új Zac Efron dévédémmel, 58 900-ért. Amúgy biztos vagyok benne, hogy nagyon jól hallotta a futár, amint utána kiabálok...talán egyszerűen nem akart már ezzel foglalkozni aznap, este fél 6kor, vagy fene tudja. De azt nem hiszem most már, hogy ő hibázott volna..., s mint utólag kiderítettem, ők nem is vállalnak semmilyen felelőséget a kiszállított csomagokért, meg sem nézheti a vevő, amit átvesz, épp ezért ( ez nem vicc, tényleg így van). Csak abban az esetben, ha külsőleg sérülés található a csomagon, akkor lehet már a futárnak ott helyben reklamálni. Ezen nem volt.Szerencsésen megérkezett.:D

Ekkor már felfedeztem, hogy mégsem a futár cserélte el a cuccot, ez bíz személyesen nekem jött, szerencsésnek mondhatom magam, legalább nem egy levélbomba volt benne... Nagyjából ennyi a biblia rajta:
1100247857-es számú rendelés
14439340-os utalási szám
771191589-as számú fuvarlevél
Tömeg:0.60(!!)kg
164080015583369O,track, HU-1652 BUD
20141223 084110-eMag.hu

Meg a futárcég elérhetőségei, és az eredetileg ezek szerint bukaresti (onnansohasemmit!!) székhelyű(eztseértem) S.C.DANTE INTERNATIONAL S.A. címe és telefonszámai.

Szóval felmentem, szó szerint lendületből bedobtam az ajtóból a dvdt a szobába, vártam pár percet, hogy lenyugodjak kicsit, s felhívtam először a futárcéget (semmi), aztán az emagömlést, jelenlegmindenkollégánkfoglalt, .....sejtem...blabla, (semmi)... Aztán próbálkoztam az e-maillel, ügyfélszolgálat, panaszbejelentés, info, minden módját megpróbáltam, ahová csak lehet. Úgy az első 4-5 levélnél jött is az automata válasz:

Tisztelt Gabriella K.,Rögzítettük a 2014 december 30-i üzenetét a következő számmal: 880417 Egyik eMAG tanácsadónk válaszolni fog a legrövidebb időn belül, a helyzet kivizsgálása után.Üdvözlettel,eMag.

Egy hónapig semmilyen választ nem kaptam. Semmilyet. Annyit sem, hogy így jártál paraszt, sajnáljuk. Semmit. Persze, hogy senki nem vizsgálta ki az ügyet. Nem bunkó módon írtam nekik, szépen kértem, nézzenek utána, mert nem azt küldték, amit rendeltem, a vételárat kifizettem.., vagy kérem vissza a pénzem, vagy küldjék meg az eredetileg megrendelt árut. Semmi.

Aztán küldtem még jó pár levelet, amire egy ideje már automata válasz se jön, nyilván letiltottak, mentem a spambe...mint valami kéretlen féreg... De azért boldog új évet kívántak sms-ben. Hogy is lehetne nem az, amikor megszereztem az év legjobb romantikus filmjét...?! "Cel mai bun film romantic al anului."

Azóta, lassan 3 hónapra ezt a levelet kaptam:

Tisztelt Ügyfelünk!
Elsősorban elnézését szeretnénk kérni az okozott kellemetlenségért. Kérjük küldje vissza az Ön által tévesen megkapott DVD-t az alábbi linken található űrlap kitöltésével. http://www.emag.hu/info/form/aruvisszakuldesi-jog

Valamint, kárpótlásként szeretnénk Önnek felajánlani egy 2000ft értékű kupont melyet minden eMag által forgalmazott termékre tud levásárolni. A kupon felhasználási ideje:2015.03.16

Elnézését kérjük a hosszabb válaszadási idő miatt. További szép napot!

Nem éltem a lehetőséggel. Írtam nekik már 100 levelet, telón hiába hívom őket, feljelentést állítólag nem érdemes tenni, mivel román székhelyű cég... inkább lezártam magamban az ügyet, többet az életben nem akarok hallani felőlük.‎ Elmehetnek a 'csába.

Gabriella

UPDATE márc. 31.

Megjelenés után elküldtük a posztot az eMagnak, akik  nekünk ugyan nem válaszoltak, jelentkeztek viszont Gabinál!

Helló, az előbb felhivott egy hölgy az emagtol, h délután ha haza értem visszahiv, mivel kell vmi nemzetközi számla kód az utalashoz és azt a számla bizonylaton tudom megnezni...szóval hogy ha megvan, akkor holnapi nap utálják az 59ezer ftomat..kivancsi vagyok így is lesz e..
udv:
Gabi
UPDATE 2. ápr. 1.
Na, válaszolt az eMAG nekünk is! Ezt küldték:

Tisztelt Homár Hilda!

Köszönjük a levelét, a poszt megjelenését követően felvettük a kapcsolatot az ügyféllel, és bizunk benne, hogy számára is megnyugtató módon rendezni tudjuk a kialakult helyzetet. 

Szives közreműködésüket a jövőre nézve is köszönjük.

További szép napot!

Tisztelettel:

XY

UPDATE 3. ápr. 2.

Ez is megvolt, mégsincs este. Ezt kaptuk Gabriellától.

Helló, megjott az sms, visszakaptam a pénzt :D, nagyon köszönöm a segítséget, örök hálám a homárnak!:)

 

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.03.27. 15:59:01

Ha tetszik, ha nem a futárnak, amíg nem nézem meg, nem veszem át. Szegény :-(

Rosszindulatú Vászka 2015.03.27. 16:00:58

Nem értem. Pénzt visszakapta? Vagy az árut megkapta? Vagy lemondott a pénzről?

herk 2015.03.27. 16:01:39

"feljelentést állítólag nem érdemes tenni, mivel román székhelyű cég.."
Gondolom az emag-ot kérdezted vagy a feladót nem?
Esetleg nézz már utána neki jobban. Lehet nem akkora durranás megoldani az ügyet.

"Szokásos eljárás, itt írja alá, addigperszeodanemadom a kezedbemígkinemfizeted."
De mi más lehetne az eljárás?
Ha kibontod és nem az van benne, mint amit rendeltél, akkor pénz vissza?
És mi lesz a kibontott csomaggal?
Egyébként meg én biztos csak akkor venném át, ha előbb kibonthatom. Ha igy nem adja oda, akkor nem kell sehogy.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.03.27. 16:02:15

Pedig fox hallani. Ezek a tévében reklámoznak. (Az sem ingyen van, mit gondolsz, ilyen palimadarak kell megfizessék az árát.)

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.03.27. 16:04:35

Gabriella is idegenszívű, románokkal szopatja magát.

Magyar seggbe magyar lófaszt!

herk 2015.03.27. 16:05:51

"Valamint, kárpótlásként szeretnénk Önnek felajánlani egy 2000ft értékű kupont"

Mondjuk ezt nem értem. Most visszakapta a pénzét ÉS még kap egy 2000 ft-os kupont? Mert ez igy kbra rendben van.
De ha nem kapta meg a cuccát se pénz, de adna egy 2000 ft-os kupont, akkor rendesen huylék ülnek az emagnál és erős gyógyszerre lenne szükségük.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.03.27. 16:10:52

@Rosszindulatú Vászka: Nem vagy te kicsit telhetetlen?

@herk: Meg kifizethette a postaköltséget, meg állhatott sorba a postán. Hülyének is megéri.

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.03.27. 16:12:05

De ciki! Román DVD....ettől még a kínai telefonnak álcázott zsebrádió is menőbb.

Aureliano Buendía 2015.03.27. 16:13:53

@herk: én arra tippelnék, hogy visszakapta, plusz kárpótlásul a pénz. Nem hiszem, hogy 59 pénzt hagyna veszni. Te sem hagynád. Ha nem kapta volna vissza, akkor azt kiemelné a levélben.

Rosszindulatú Vászka 2015.03.27. 16:15:00

@atpijkamo: azt hallottam, hogy merjünk nagyot álmodni.

@Aureliano Buendía: én hagynám a pelcsába, tökre pronyó dolog románokkal pénzen vitatkozni. Hát nem? De. Naugye!

Aureliano Buendía 2015.03.27. 16:15:39

Gabi, a DVD mellé hallgass manele-t (román mulatós: kb., mint Lakodalmas Lajos & Co, csaak nagyobb a kultusza).

www.youtube.com/watch?v=fspIcJ7m1ao

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.03.27. 16:16:58

Szerintem kupon vadász! Nem is a tabletka köllött neki.

Aureliano Buendía 2015.03.27. 16:17:48

@Rosszindulatú Vászka: pláne a lovaink után!

@Aureliano Buendía: *Ultra Fillérbaszó Vadász

Rosszindulatú Vászka 2015.03.27. 16:18:47

A Corvin plázába ma olcsóbb a tablet. A rendesebbik almás. Nyitási akció.

Lütyő felügyelő 2015.03.27. 16:43:36

Ha ennyire nem kell neki a pénz, van pár elfekvő dévédém a sarokban. Odaadom százezerért, a csomagra meg ráírom az illúzió kedvéért hogy Asus laptop.

Lütyő felügyelő 2015.03.27. 16:45:17

@Rosszindulatú Vászka: Nagyon úgy fest. Ez a tantrikus szex új formája.

Lütyő felügyelő 2015.03.27. 16:47:14

@atpijkamo: Sose értettem, hogy miért tótoktól vagy románoktól kell megvenni ugyanazt a kínai bóvlit? Az EMAG ráadásul nem is olcsó.

Lütyő felügyelő 2015.03.27. 16:48:43

@herk: Mondjuk kétezer forint helyett küldhettek volna egy lovat, ha már úgyis mind ellopták őket.

Rosszindulatú Vászka 2015.03.27. 16:49:55

Ma még a neten soppolunk, oszt holnap gyün a kalóriaszegény hambi, majdf lemondunk a gumicukorról, mert rájövünk, hogy az is állatbúl van és már csak egy lépés a vibrátor, guminő meg alkoholmentes sör.

ancsika 2015.03.27. 16:52:32

emagnál már bele lehet nézni a csomagba mielőtt fizetnél, tessék nézegetni...

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.03.27. 16:52:45

@Lütyő felügyelő: Na de nem az árgépen néz utána, hanem meglátja az első SPAM-et a levelesládájában, vagy a tévéreklámot, és már minden el van döntve.

A SPAM-re vásárlók számára Lucifer egy iszonyú bugyrot tart fenn a pokolban.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.03.27. 16:54:07

@Lütyő felügyelő: "küldhettek volna egy lovat"

Küdtek, küldtek, csak a küldönc ellopott majdnem mindent, csak a nemiszervét kézbesítette.

AtiSnatch 2015.03.27. 17:03:55

Kűggyék vissza a lúkat, oszt maj trágyalun!

Manyinak meg happygangbanget!

igi1 2015.03.27. 17:34:05

Ne idegesítsetek máma nyomorékok

IPAD b+ hányszor mondjam még!?

Inkább legyen hálás h nem küldték ezt a sz@rt....

igi1 2015.03.27. 17:36:05

Na ki megy máma az istyle megnyitóra!?

Valljatok csak... :)

@atpijkamo: szerintem lucifer körberöhögi az így vásárlókat plusz kupont is ad hozzá a legközelebbihez...

igi1 2015.03.27. 17:37:09

@Rosszindulatú Vászka: ne idegesíts te se màma

Látsz te valahol tehenet még!?

Na ezé ne emlegesd a hamburgert....

Rosszindulatú Vászka 2015.03.27. 17:43:49

@igi1: aha, én szoktam látni tehént, elég gyakran. Még lilát is. Mi a problémád? Akarsz beszélni róla?

igi1 2015.03.27. 17:47:01

@Rosszindulatú Vászka: sztem ne akard tudni miből van itthon a hamburgerek többsége l
az oké h lilát láthatsz svájca mer hát nem mind1 a fejlett ország vs. Balkán tehenek közti különbség se érted

igi1 2015.03.27. 17:48:12

Amúgy nem tudok elmenni az istyle megnyitóra pedig iMacet akartam venni...

Manyecska 2015.03.27. 17:58:29

@AtiSnatch: köszi, most mikulásnapot is tartok.@igi1: én semmiképp, a dühöngő fázisban vagyok éppen xddd ON

igi1 2015.03.27. 18:02:31

@Manyecska: akkor tudud h hová kell menni levezetni :) vagy inkább kihez :)

igi1 2015.03.27. 18:03:58

@Vadászbaszó nyúl: vadászbaszarlan :)

Ja mondtam már jövő héten vérhold lesz!?

Mind ki fogtok nyiffanni :)

Rosszindulatú Vászka 2015.03.27. 18:43:00

@igi1: én szeretem a szóját meg a nutriát is.

Manyecska 2015.03.27. 19:22:17

@igi1: nem lehet mert fegyvere van, nem is akármilyen, ja meg igazi is. Még a végén megsajnál és lelő:DDD...bár akkor ugrik a nő, azt meg nem akarja :P

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.03.27. 19:35:13

@Manyecska: Vigyázz mert kiveszi és fejedhez teszi a fegyverét ha nemet mondsz!:))

Manyecska 2015.03.27. 20:00:35

Amúgy tényleg durva a sztori! Nem hiszem el hogy ennek így kell rendjén lenni..
ez a sor meg : "Aztán küldtem még jó pár levelet, amire egy ideje már automata válasz se jön, nyilván letiltottak, mentem a spambe...mint valami kéretlen féreg.." szíven ütött. Tényleg marha szar malmozni..nem hinném hogy letiltották csak iktatták a szemetesbe..

Brummabrumma 2015.03.27. 20:02:20

Én nem hagynám annyiban. Az Európai Fogyasztói Központ pont a külföldi cégekkel szemben tud segíteni. www.magyarefk.hu .egy próbát megér szerintem

Manyecska 2015.03.27. 20:03:47

Én mindig azon gondolkoztam amikor a futár hozza a kajautalványt NEM-e cserélte ki rajta a matricát.."véletlen"..mivel nejloncsomagolás. Eddig még rajtam kívül egy állatnak sem jutott ez eszébe mondjuk.

Manyecska 2015.03.27. 20:06:10

Ilyen esetben rendőrségi feljelentés nem játszik?

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.03.27. 20:23:34

- Milyen a román hi-fi torony?
- Barna medve nyakában oláh cigány hegedül.

hobbitroll 2015.03.27. 23:03:36

@atpijkamo: támogatom! sőt! ki is terjeszteném!

Minden seggbe magyar lófaszt!

@Rosszindulatú Vászka: b+ :)

Black Hole 2015.03.28. 01:54:48

A Kádár idejében ez nem történhetett volna meg!

1000rörö 2015.03.28. 11:51:51

E mag Isten őrizz!Rendelés, van pont egy. Megjött, szuper, sértetlen, ölöm bodotttá. Aztán nincs magyar nyelv. Telefon sajnáljuk, küldje vissza. Tudják orvosolni? Ők nem. Hívatalos szervíz? Ugrik a garancia. Végül hívatalos szervíz ahol kiderült: Szingapurban leesett a hajóról, majd Kínába került onnan a romány cég megvette és árulja Magyarországon. Onnan, soha semmit!

igi1 2015.03.28. 12:19:24

@1000rörö: mér, aszitted, Magyarhonba gyártották!?

De hát minden cég Chinából hozat. Azér kínaji. Kínajit meg kínajitól kő venni, b+, ha magyar nyelvet akarsz, akkor tanuljá meg angolul, mer a magyar itthon sem menő már.

Nem tudom, én sohase éreztem kényszert és erőszakot, hogy bármit is rendeljek ilyen emagos cégektől.

Ugyanaz, mint a vatera, a teszvesz, az olx, meg a többi, ezek mind egy bagázs, mind ugyanolyan szar, hát akkor már ebay, pedig az se nagy szám lett mostanra, meglehetősen lezüllött az is.

Minek vegyen itthonról 400-ér, mikor ugyanúgy ki kell várni a 2 hetet, és ugyanúgy külföldről is ingyenpostával megveszed 400-ér.

Sok értelme így nincs, az emagnak se, valamiből élniük kell azoknak is.

De azér 58000 forintér egy cd -t küldeni, nem semmi. Ez olyan, mintha veszel iPad -et kínajitól 20.000-ér, oszt kapsz téglát helyette.

igi1 2015.03.28. 12:25:18

@fülesválasztó-punaszagú-tangakorc: egészségedre

Emag is hirdethet itthon, attól még lehet tudni, kinek a biznisze, mér kell ilyen helyekről rendelni, ha csak 1-2000-el drágább mondjuk az edigitálnál. (jó, azt is ismerjük)

Úgy unom már a sok cirkuszt, ki kéne menni Ámerikába egy kicsit lazítani.

A gond az, hogy mostanság sok cigány, mint Majka is odatart. Az nem fér a csököttagyúak tudatába, ilyen Radics GIgik és Majka félékbe, hogy ott tanulni, dolgozni kell, ott ha nem elég jó a nyelvtudásod, már kinéznek, ott rögtön levágják, hogy itt is meg ott is csak egy ingyenélő cigány, semmi több.

Asssziszik ezek, hogy majd Amerikában jobb lesz egy cigánynak.

Hát jobb is, mer ezeknek sehol máshol a világon nincs olyan jó dolguk, mint Magyarországon. Haza is takarodnak, mihelyt tehetik.

Külföldön nem tűrik a rendbontókat, Andy Vajna adócsalót is hazatakarították, mint a szemetet. Kállay Saunderst is kitoloncolták, amikor már túl sok balhéja volt. Kanadából szintén mindenki repül, aki cigány, ott nem számít, mennyire tehetséges az egyed mondjuk a zongorázásba, aki cigány, az cigány.

igi1 2015.03.28. 12:30:55

Szóval Sabbath-ot ünnepelni sem menő, mer a zsidók is mást se csinálnak, mint haragítsák magukra a népet a viselkedésükkel.

Legutóbbi húzásuk Angela Merkel ügy volt, aki azér jött Magyarhonba, hogy jól odamondogasson, egyébként meg a magyarokat gyűlölő zsidóknak nyaljon, megsimogassa a fejecskéjüket egy kis zsével.

Ha már Sabbath.

Hiába rinyálnak, fel kéne fogni a valóságot, hogy nem lesznek ezek közkedveltebbek, mer évszázadok óta sem változtattak a viselkedésükön.

Aki 200 év alatt nem bír alkalmazkodni, integrálódni, az ezután se fog.

Ha már uncsi a poszt, muszáj feldobni ilyen csekélységekkel, mer unalmas a sok balfék rinyálása, hol a szolgáltatók miatt, hol az ilyen saját magukat tökön szúrjuk dolgok miatt.

A durva meg az, hogy semmi sem változott, mindig újra és újra ugyanaz, senki sem tanult a hibáiból a történelem során.

Ha már punciszagú felhozta a Sabbath-ot, ünnepeljük meg méltón, csak mondanám Hildának, ő kezdte. :)

Én szóltam.

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.03.28. 12:34:19

@igi1: ...meg kell várni amíg lebukik a nap! na meg a kurmány... :)

igi1 2015.03.28. 12:36:35

Kedves ISTYLE!!!!

NEM MENŐ A HÓNAP VÉGÉN MEGNYITÓT TARTANI.

Balfékek, ennyit se tudtok!?

Ki akar 100.000-ér Macbook kedvezményt, amikor a hónap végén már egy garasa sincsen a többségnek, ráadásul húsvét előtt, amikor mindenki húsvétra tartalékolja azt is, amit félre tud tenni.

Látszott a megnyitóról készült képnél is, nem voltak olyan sokan, péntek este 7-kor, ennél sokkal többen szoktak lenni mondjuk egy iPhone 6-os árusításnál a T előtt.

Kevestelltem a sorban állást, ráadásul egyesével álltak, ami még becsapósabbá tette a képet.

Szóval legközelebb tessék már időzíteni:

! AZ EMBEREK A HÓNAP ELEJÉN KAPJÁK A FIZETÉSÜKET

! NEM ÜNNEP ELŐTT EGY HÉTTEL KELL AKCIÓZNI DRÁGA CUCCOKAT

Sokan szerettek volna kedvezménnyel venni Macbookot (én is) sokkal nagyobb sikernek kellett volna legyen az eseménynek.

Nem hirdették meg kellőképpen, meg hát rossz időpontra tették.

Minden kereskedő tudja, ilyenkor húsvétra készülődnek, nem karácsony, nem nagyobb ajándékokat vesznek.

Ilyenkor kaját vesznek, húsvéti nyuszit zabálnak (csokiból meg egyébből) , nem Macbookot vesznek.

Pedig én is vettem volna iMacet, de inkább várok még egy kicsit, Amerikába szívesebben repcsiznék.

igi1 2015.03.28. 12:39:09

Szóval április 4-én vérhold van, ja és szeptemberben lesz még egy napfogyatkozás.

Aki lemaradt volna.

igi1 2015.03.28. 13:12:36

@fülesválasztó-punaszagú-tangakorc: a kormányt az ilyen zsidó Simicska - félék pénzelték / pénzelik

Most assziszik, vannak olyan helyzetbe, hogy eleget loptak már, nem kell Simicska, csakhogy azért van félnivalójuk tőle.

2000 év alatt is a zsidók uralják a világot, pénzügyi téren is.

Fogadjunk, ez az emag is a tudjukki kezébe van, aki meg szintén zsidó.

Nem hibáztatnám a posztert, de legközelebb iPADET, azaz I P A D E T vegyen, inkább későn, mint korán óccsón zac efron dvd-t 60-ér.

Azér megfigyelhető, hogy egyre több a tanulópénz:

50-60-80 ezer forintoknál alább nem adják!

Tehát igenis, van itt pénz, ebben a kis nyomorult országban is, csak jól titkolják még mindig.

igi1 2015.03.28. 13:15:48

Csak xólnék, hogy korábban SZOMBAT VOLT A PIHENŐNAP, amikor nem voltak nyitva a boltok.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.03.28. 13:20:05

@igi1: szombaton deligvoltak nytiva
csxolok
szombaton a zsido boltok voltak zarva
sot csaxolnek, nagyon gyerekkoromban meg nem is volt szabad szombat
akkoriban vezettek be
es vasarnap minden de minden bolt zarva volt

igi1 2015.03.28. 13:34:06

@hagyma: oszt túlélted!? nem döglöttél éhen!?

sőt akkor még tévé se volt mindennap

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.03.28. 13:56:22

@igi1: hat meg elek
akkor az volt, hogy anyam elment szombat delelott a boltba es mino csoda, be tudott vasarolni 2 napra
ma ez sokaknak problemat jelent
amugy mi atlagban heti egyszer megyunk vasarolni
mi be tudunk 1 hetre is
micsoda bravur!!!!!!!!!!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.03.28. 13:58:40

egyebSt is mindenhol azt olvasom 4 million Magyar melyszegenysegben el es az a legnagyobb problema hogy vasarnap nem tudnak shoppingolni

igi1 2015.03.28. 14:14:17

@hagyma: azt is nézd meg, hogy a mélyszegénységben élők közül hány embernek büdös a szája a sok bagózástól

mer a cigire mindig kell lenni zsének

jobb helyeken betáraznak

sőt régen 2-3 hétre előre vásároltak nagyobb tételben

nem haltak éhen

oszt csak kenyeret, tejet, meg friss húst vettek csütörtökön, vagy kedden, amikor hozták

wifizni is lehet jobbaknak telik rá

Amúgy mondtam már, nyilvános hálózaton wifizni facebookolni sokkal veszélyesebb, mert azt könnyebben fel lehet törni!?

Aki akar, az úgyis talál magának programot, nem kell vasárnap együtt lenni mindenáron.

Sokan azér háborodtak fel, hogy a kormány meg akarja mondani, mit csináljanak vasárnap.

Eddig is te döntöttél arról, hová mész, ezután is te fogsz, nem minden zár be, el lehet foglalni magad, gyerekeket lepasszolni, oszt jóvan.

Sokaknak volt az a szórakozásuk, hogy vasárnaponta lementek a boltba 10 dkg szalámit venni. :) Oszt kiélték magukat egy hétre, minden pletykát kitrécseltek a bolt előtt, oszt hazahúztak, eltelt a vasárnap fele.

Azért érdekes, hogy nem tudnak már mindent lenyomni a torkunkon, mostanra internetadónak is kéne lenni (kicsi van is). Ezt a boltbezárást is el fogják kaszálni. Van még magánnyugdíj - elvétel, nemzeti dohánybolt, nemzeti útdíj de hát azér a dohánybiznisz is régen kényelmesebb volt:

Lementél a kocsmába vasárnap, vettél egy cigit, a pultuslány adott, oszt elvoltál a kocsmába fél napot, nyugiba pöfékelve. Most meg mehetsz a dohányboltba, kettesével, meg az illegális cigicsempészekhez cigit venni.

MEGDÖBBENTŐ AZ IS, HOGY TEMETÉSRE, NYUGDÍJAS EMBEREK 2 MILLIÓKAT ADNAK BRÓKEREKNEK.

Értem én, hogy bankba ne, de azért hülye lennék brókernek adni a zsémet, aki akkor is lenyúl, ha sz@rik a pofámba.

Régen is így gazdálkodtak a brókerek, most is így csinálják, ez évszázados gyakorlat, mi fog változni ezek után!? Semmi. Orbán se hülye, tud ő jól mindent, ez is csak egy jól menő biznisz volt, ami még más kezében futott, nekik meg kellett, mint a magánnyugdíj.

Nem tudom, mi folyik itthon, de mindenki be van dilizve rendesen már.

Mintha mindenki csak mérgesítené magára a másikat. Most már mérges, dühös a többség, valakin pedig le kell vezetni előbb-utóbb a feszültséget.

Kíváncsi leszek, ki lesz az áldozat.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.03.28. 14:19:44

@igi1: hat ahogy elneztem azt a tomeget, mar ahogy kinez a brokerhaz elott, nem tozsdecapaknak neztek ki, de brokerhazba teszik a penzuket
tedd be vazze az OTP-be, onnan visszakapod
a trafik se tragedia, elmegy vesz egy 10-es kartont, 10 napig rendben van
amugy meg az az otletem a szokasos tunteteseket rendezzek vasarnap es meg van a kozossegi progi

Manyecska 2015.03.28. 14:23:05

@igi1: vasárnap együttlenni a legjobb ne viccelj. :D ja, szül a főnököm lánya beugrom kisegítő szülésznőnek majd beszámolok holnap mi lett a végeredmény!:P szegény már megkapta az infúziót..

Manyecska 2015.03.28. 14:25:59

@igi1: legtöbb szerintem az ukrán csempészcigit szíjja nem a méregdrága Málygolyót, én nem sajnálom tőlük..

igi1 2015.03.28. 14:33:53

@Manyecska: há azoktól is elvették a játékgépet

az folt nagy csapás pofon vénszivaréknak amikor mindenkitől elvették a segíjt és csak családonként 1 ember kaphatta meg

@hagyma: nem!? komolyan mondom ennyi erővel nekem is adhatnák a temetésre félretett kétmilliójukat b+

bankba lealább van betétbiztosítási alap ha csődölnek

igaz az se ad 2% nal több kamat de a 7% is irreális

3-4% kamat amiben gondolkodnék nem betétból fogsz agyot kaszálni

igi1 2015.03.28. 14:45:12

A nyuggerek meg sose fognak érteni a pénzhez ez se változott

a poszter is ezé alfék mer nem ért a vásárláshoz pénzügyekez

emagtól nem vásárolunk, vagy csak utánvéttel

aki nem küld 50 ezer ft felett utánvéttel az csaló

mielőtt vásárolunk neten utána kêne nézni a cêgnek is nem fáj az

ha nem èletbevágó 1-2 napig várhat a tablet

úgy szoktam h hétfőn, kedden rendelek, mert előtte utánanézek a terméknek cégnek a hétvégén úgyse szállítanak jövő héten meg úgyis jön a csomag

ha gyanús vmi ne írd alá
ez a baj sokan nem hallgatnak a belső hangra, a poszternak pedig azonnal figyelmeztetett

Ez ritkaság és nagy dolog ha észreveszel gyanúsat már a csoag átvételekor

egyébként nem értem azér 1 tablet meg egy dvd nem ugyanolyan a dvdek zötyögnie kellett volna!

Ugye annak van hangja is ha egy cd dvd ütődik a csomagban (csomagolástól függ)

ettol még fel lehet jelenteni a céget ez viszont lopás ha nem adják vissza a lóvét

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.03.28. 14:49:39

@igi1: nezd az ilyen brokerceg meg tozsde a gazdagok jateka
bukok-bukok van mashol meg boven
nekem a legnagyobb amerikai banknal van szamlam, nagyon kicsi a kamat, de a penzem sosem fog eltunni
majd tozsdezek ha dollamilliomos leszek

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.03.28. 14:53:57

@igi1: lehet azt, sot kell elore fizetni, cask meg kell nezni honnan
ha en holnap rendelek a best buytol egy akarmit, lehuzzak aszamlamrol, de hogy az hianytalanul es egyben itt less az hetszentseg
es siman leteszik az ajtom ele, ha nem vagyok itthon
es meg mindig minden rendben volt
ugy vettem ki ez az emag valami roman ceg
hat mexikobol vagy nigeriabol en sem fogok rendelni

igi1 2015.03.28. 15:01:45

@hagyma: lehet h román de ez kis ország itt mindig minden 1 kör kezében 1 ember kezébe fut össze

ezér nem volt itt rendszerváltás sem változás 30 év alatt

mert ugyanaz a kör irányít már vagy 100 éve

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.03.28. 15:46:29

@igi1: Aggya oda a felesleges pézét a nyugger az onokának és ne a brokinak!

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.03.28. 15:51:33

Aszonta haverom fia: "...pézt, kocsit lakást adjon a vén a zifjuságnak a többit csessze meg"

Mondtam neki: "...te kis zigóta! mit tettél le az asztalra hogy követelgess??"

A kis rühes egész nap cseszi a netet...

Black Hole 2015.03.28. 17:42:18

@Lütyő felügyelő:
@ColT:
Ti néha nem estek gondolkodóba, hogy ki az a férfi-nő páros, akik nemzéséből megszülethetne a galaxis ura? A géniusz, aki ha világot akarna teremteni, már a hatodik napon a lábát lógatná unalmában, pedig az a világ minimum kétszer akkora lenne mint a mostani, és nagyságrendekkel tökéletesebb!

Lütyő felügyelő 2015.03.28. 18:23:10

@Black Hole: Hm. Egy siket és egy emigráns keresztezése megoldaná még a globális felmelegedést is.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.03.28. 18:41:58

@Black Hole: Nem, mert hibák mindig vannak, és abból lesz. Szerintem a Bene Gesserit Breeding Program létezik, Igi az egyik ilyen melléktermék.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.03.28. 18:48:50

@Black Hole: ertem en a celzast
hat van aki angliaig jut es ott se tul boldog
van aki amerikai less szereto feleseggel
hat ez van
@Lütyő felügyelő: testi hibaval nem elegans viccelodni, de leked rajta

Lütyő felügyelő 2015.03.28. 18:51:38

@hagyma: te kevered a testi hibát a fogyatékossággal.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.03.28. 18:56:18

@Black Hole: koszonom, nagy munka volt benne. de aki itarto, szorgalmas es celjai vannak annak a szerncseje is megjon
@Lütyő felügyelő: hat a hallas is a tested resze, de legyen neked
fogyatekossaggal nem elegans viccelodni
igy job?

Black Hole 2015.03.28. 18:57:59

@Lütyő felügyelő: hogy mondhatsz ilyet? Méghogy ő kever valamit valamivel! Az egyszerűen nem létezhet! :-) :-)

igi1 2015.03.28. 19:06:17

@Lütyő felügyelő: nem, nem keveri.

Ha téged ez a megjegyzés boldoggá tett, egészségedre, intelligens ember nem sértődik meg rajta, ellenben téged minősít.

igi1 2015.03.28. 19:09:03

@Black Hole: ne legíé nyalis

hagyma már foglalt így marad max. csak a fia

evvan, én is belátom, nem jó helyre születtem

Manyecska 2015.03.28. 19:09:58

ma már az újszülöttek is felemelt középső ujjal jönnek a világra.

igi1 2015.03.28. 19:11:02

@fülesválasztó-punaszagú-tangakorc: há már a házi feladatot is a szülők írják, b+, van ráérős ideje a net előtt cseszni el a fiatalkorát na.

Black Hole 2015.03.28. 19:12:34

@igi1: há' mé' nem csapsz le rá? :-)

igi1 2015.03.28. 19:12:55

@Manyecska: ugye. De már anyuka hasában követelőzésre vannak bekódolva. :)

A főnök lánykája meg assziszi, őt önmgaáért szeretik, na meg két gyerek után se hagyják majd el egy fiatalabbér. XD

igi1 2015.03.28. 19:14:09

@Black Hole: nem tudom, lassan úgyis mind meg fogunk dögleni, 2 éven belül. :)

Addig meg má minek nyűglődjek egy pasival.

Netuddki. 2015.03.28. 19:14:44

Azér' itt valami nem kerek.

A cégnek magyar telefonszáma van, 30 napos áruvisszaküldés, magyar EU-s adószám, 27% ÁFA-t számláznak, stb.
Honnan tudom? Én is rendeltem már tőlük többször. Szóval magyar fogyvéd még akár illetékes is lehet ha kell.

Lehet, hogy Gabriella valójában egy konkurens cég és csak le akarja őket járatni?

Black Hole 2015.03.28. 19:17:45

@igi1: hogy ne unatkozz! Azért egy farkon nyűglődni nem olyan rossz :-)

Manyecska 2015.03.28. 19:21:52

@nicktolvajmentesítő_kovi1970: hát elég kalandosra sikerült az írása..@igi1: addigra már a legtöbb örül hogy megszabadul tőle, tegyük hozzá!xd

igi1 2015.03.28. 19:27:42

@Manyecska: akkor meg az a gond, hogy a főnök fele királyságát is viszi váláskor.

:)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.03.28. 19:30:28

@igi1: me' halunk meg 2 even belul?
tudsz valamit?
@Black Hole: a stilus az ember

igi1 2015.03.28. 19:32:49

@hagyma: mer betámadnak az oroszok pár atombombával :)

De ti is jól megszívjátok, a globális felmelegedés, meg Észak - Korea miatt.

Úgyhogy gond 1 szál se.

Majd közvetítek.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.03.28. 19:39:59

@igi1: OK
atomhaboru nem less
ha lenne mi gyozunk, de nem less
OK varoom a kozvetitest:)
Eszak korea nem ellenfel
globalis felmelegedes nem erint
van meg circa 20 evem...
na so...

igi1 2015.03.28. 19:45:48

@hagyma: nem tudom, úgy unom ezeket az oroszokat is

Ezek se tanultak a történelmi hibáikból, ugyanolyan f@szfejek, mint voltak, nem nyugszanak.

De hogy Dániát atombombával fenyegessék, hát a k@rva anyjukat.

New York is eltűnik, a felmelegedés miatt.

Csak szóltam.

igi1 2015.03.28. 19:50:11

Más kérdés:

HA A BARÁTNŐ TUDTA, hogy a pasinak mentális problémái vannak, mégis dolgozik másodpilótaként, de nem szólt, akkor

NEM GYILKOS, meg részt vett 150 ember kinyiffantásával!? A hallgatás is beleegyezés, ugyanúgy be kéne dugni a börtönbe.

Mondjuk azér, ha valaki mellettem folyamatosan rémálmökkal küszködne, zuhanásról, miközbe másodpilóta, hát alaposan összesz@rnám magam, az tuti.

Most mér kellett 150 embert kinyiffantani.

Értem én, hogy öngyi akarsz lenni, de hát akkor csináld egyedül, b+.

Vegyél be mittuodmén 60 gyógyszert, vagy ugorj le egy hídról a jéghideg vízbe.

Most mondjátok meg, milyen szörnyű halál az, ha lezuhansz egy repcsivel is.

Ráadásul itt nem ájulhattak el azonnal, mer állítólag lassan ereszkedtek.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.03.28. 19:53:46

@igi1: hat en nem NY-ban elek, hala egnek
nekem visszatero almom,, hogy a foldon vagyok, de latom hogy egy repulo zuhan le es rohannek segiteni
de sosem erek oda
mondjuk en nem vagyok pilota

Netuddki. 2015.03.28. 20:12:43

@igi1: Mire fel a többes szám? Az ecceri ruszki pógárt is csak az érdekli meglegyen a mindennapi betevő. Akik valójában kavarják a szart azok a putyin és a hozzá hasonló fejesek. Ha azok ki lennének lőve megoldódna a Föld legtöbb problémája.

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.03.28. 20:28:10

@Manyecska: a gumikesztyű tisztasági meneager segédeszköze :)

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2015.03.28. 21:11:35

Sunáznám a Gabit, ha jó bögyös

Lütyő felügyelő 2015.03.28. 21:13:22

@hagyma: A siketsége a kisebbik fogyatékossága, tehát gáláns voltam.

Zsibbasztó végigolvasni a monológjait, a csúcspont pedig kettőtök egymás melletti elbeszélése.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.03.28. 21:27:03

@Lütyő felügyelő: ne olvasd vegig...
en kedvelem
nem az eszeert szeretjuk, de van hatarozott velemenye a vilag dolgairol
es van traktorja is

Józsi, a migráns köcsög 2015.03.28. 21:58:33

hüje tajparaszt románok.
aszongya: s.c. dante, miközbe az alighieri vót.

igi1 2015.03.28. 22:04:48

@hagyma: á, hagyd is, egyszer csak észreveszi

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2015.03.28. 22:05:24

Hát izé, nehéz ehhez hozzátenni valamit.
Sajnálom a homárt!

igi1 2015.03.28. 22:05:46

@enpera: sokba kerül az manapság nektek

@Lütyő felügyelő: aha, szóval az fáj, hogy kihagyunk a buliból

örömmel beveszlek, ha szeretnéd

:)

igi1 2015.03.28. 22:07:06

@dr. phil. Sün‼ ツ: amikor már én sem tudom csinálni a Homáron a bulit, akkor tényleg el lehet temetni a Homárt....

Mondtam én, ezek a szűrés gombok, a folytonos adminváltogatások, a legvégére meg berakni egy nőt, aki meg moderálgat is!, egyet jelent a halálos ítélettel

elég gáz, de hát ez a zindex

igi1 2015.03.28. 22:09:10

Jó részek lesznek a Szulejmánban, bekeményítenek, jön Szulejmán új csaja. :)

gabors 2015.03.29. 00:19:48

@igi1: "
New York is eltűnik, a felmelegedés miatt. "

Miert tunne el ???? A viz alatt ott lesz az faszan meg ket-haromszaz evig ??? Ugy mint pl Velence :-}

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2015.03.29. 07:57:10

@igi1: ugyan, nekem semmibe, csak jól kell csinálni. Pl viszek két román vhs kazettát cserében.

Manyecska 2015.03.29. 09:42:33

@igi1: lotyófelügyelő? feltétlen...megyek mulatni pá!:D lovacska, stb./nem olyan.:D most vasárnapi apukák per anyuka vagyok csak semmi cicó:D/:))

igi1 2015.03.29. 09:47:45

@gabors: pedig most ti is kaptok a pofátokba szerinted minek köszönhető a mostani hó!?
szal gond 1 szál se nem marad ki senki a buliból az oroszok miatt

Szerintem nem csak a vezető hülye hanem az orosz nép is mer az van a vérükben hogy akkor ők legyenek a világ urai

sz@rnak is a félelemtől az északi népek rendesen ha már Dánia is megkapta a magáét

@enpera: nagyon ráfázik minden pasi manapság erre

nem olcsó már a nőzés minden luvnya megkéri az árát ingyé semmi sincs

ingyen ott van a vhs meg a pornóoldalak

evvan mindenki pénzelszívó dög lett

kivétel nincs

a románoktú nem rendelünk mer ellopták a lovainkat egyszer nem kérünk többet belőlük

Javaslat: aki még teheti költözzön Ausztriába meg Svájcba azok megúsznak minden bulit

a németek előbb utóbb jól meg fogják kapni ha sokat rendszabályoskodnak

ja
kettesem volt a lottón úgyhogy ingyé vót

off

aki nem bír követni végigolvasni az szűrjön és kügyön róla képet

igi1 2015.03.29. 09:51:40

@Manyecska: én bírom a lütyőt mióta a kedvenc filmemben a káposztazabálást népszerűsítette

jó nem paradicsomos káposzta vót csak káposztaleves de ezt is inkább hagyjuk

bírom az öreget na nem tehetek róla neki mindent elnézek a káposzta pr reklámért

lcsaszar 2015.03.29. 11:02:34

Elgondolkoztunk-e már a "mag" bizonyos jelentésén? e-MAG = ?

Lütyő felügyelő 2015.03.29. 11:40:43

@igi1: Első normális hozzászólásod. Fog ez menni!

igi1 2015.03.29. 11:46:42

@Lütyő felügyelő: nyugi azé nem fogok nyalni

de a káposztaleves prt nem lehet űberelni

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.03.29. 12:34:49

@lcsaszar:
e = elb@szott
M = műszaki
A = anyagok
G = garmadával
:)

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.03.29. 13:27:25

SPAM Száll a kakukk a fészkére
RTL+ kedvenc filmem volt...

gabors 2015.03.29. 14:39:34

@igi1: tenyleg volt ho felesegemmel skype-on eppen beszeltem tegnap....

itt valoban dul a nyar es vasutallomas es kornyeken mar dulnak az oroszok rendesen...

amugy en sok republikanussal szemben hiszek a tudosoknal Pachauri-val es a mostani ENSZ-es Pasztor-ral (akit klimavaltozasi "ugyeletesnek" neveztek ki) tobbszor is talalkoztam ... sot kornyezetvedelemben dolgoztam 20-at az almult 25 evbol ....

engem nem kell errol megyozni ... (az oroszkrol sincs tul jo velemenyem azok mindig egy szemet nep volt)

Manyecska 2015.03.29. 15:48:07

@igi1: ha rám hallgacc Hullámvasútra havibaj közben NEM szállsz fel. gondoltam jó lesz /háromszor/ najah xdd.. Anyám mindig elmeséli hogy szerinte ő ott elvetélt egyszer detutira.:O xd

Manyecska 2015.03.29. 15:57:00

@igi1: jah, mellesleg Andriska megszületett épp a hullámvasúton kaptam meg az sms-t próbáltam reagálni de sürgősen meg kellett kapaszkodjak pont indult a mandula, xddd 3500 gramm, 50 centi, tisztára mint az enyém vót:)..

Vadászbaszó nyúl 2015.03.29. 16:00:35

Na szóval megállapítottam, mindannyian hagymának születünk, cask van, aki továbbtanul.

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.03.29. 16:10:37

@Manyecska: Agyvérzést kapott a macska? Megárthatott neki a lejtmenet...
Sz@rügy. :)

Manyecska 2015.03.29. 17:31:07

@fülesválasztó-punaszagú-tangakorc: xddd most nézem lefeküdtem "kicsit " aludni előző hsz-em óta ezexerint másfél órát:O most hogy megyek shoppingolni? javagy zárva van a ruhabót is..:P

Manyecska 2015.03.29. 17:38:10

@fülesválasztó-punaszagú-tangakorc: bakker, a tengerimalac másfél órája tartózkodik az infralámpa alatt, monnyuk arrébb mehetne van rá egy métere a ketrecben.Alszik mint a kiscsibe.Ja, nem, most esett hanyatt xd dáthás a gyöngyöm :P

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.03.29. 17:42:16

@Manyecska: Szolizik, ....vagy előre edzik a desznyó torra! :)

igi1 2015.03.29. 17:44:22

@Manyecska: infralámpa nem LUXUS!? Csak hogy kötözködjek, drága mulatság ám az. :) Tudom, egyik ismerősnek kaméleonja van. :)

mostanság mindenki fiút szül, vagy mivan!?

egyébként mindenkit támogatok, még a ciggákat is, ha fiuk van XD

Mer azok nem szaporodnak annyira, mint a csajok, meg hát mégse lány.

@gabors: izgat ez az Obama kérdés, jövőre választások lesznek nálatok, nem!?

Obama meg nem indulhat ugye.

igi1 2015.03.29. 17:51:49

@gabors: az oroszok nagy része is sokat szenved, de a vérükkel van a baj: a szenvedés alatt is világuralomra törekszenek, meg arra, hogy ők legyenek a világ urai.

Meg voltak leckéztetve a rubel válsággal, mer Putyin olyan, mint 1 kisgyerek: pattog, pattog, nem veszik komolyan, de sajnos megvan már az alattomos terve, hogy kell mindenkit elintézni.

Mostanság mindenki arra vár, megteszi-e, hogy atombombát vet be. Be is vannak sz@rva rendesen az északi népek, a fegyverkezésétől, meg Dánia fenyegetésétől.

A klímaváltozást nem kell magyarázni, annak legfőbb oka USA, azoknak nem érdekük visszafogni a környezetszennyezést.

Egyszer csak el fog jönni az a pont, amikor minden rossz egyszerre fog hatni, minden rossz egyszerre összejön, az meg senkinek se lesz jó, pláne ha megint jönnek a szocik Európába, aminek vannak már jelei is. (mondjuk sokak véleménye az, hogy most is kommunizmus van már, hiába jobboldali EU vezetése)

Érdekes ez a parázás is, mindenki árgus szemmel figyeli az oroszokat, de mégsem tesznek ellenük semmit (nyugodtan fenyegetőzhetnek) De hogy készek bármikor atombombát bevetni, arra is sok utal, nem csak Dánia fenyegetése.

Úgyhogy lehet, hogy az oroszok többségének a napi betevő megkeresése a cél, de mégiscsak inkább az, hogy más népek leigázásával legyen nekik jobb.

Az USA mégis kisgyerekként kezeli Putyint is, bármikor megrendszabályozzák, csak hát ha odacsap, mégis az Európai Unió fogja megszívni, meg Európa, nem az USA.

Majd meglássuk. Mindenesestre mindig emlékezzetek majd rá, hogy én szóltam, addig se aludjatok nyugodtan, meg parázzatok tovább éjjelente. :)

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.03.29. 17:53:03

Egy havernak volt ilyen lukimalac. Kölkei kapták karácsonyra. Tavaszi tutujták, oszt mikor elunták kibacták a tik ólba!
Na volt is visítófrász kotkodáéknál azt hitték potkány az új albérlő! :)
Mikor rájöttek hogy nincs gáz, együtt aludtak, ettek, futkároztak, és pöfeszkedtek. Egy évig laktak aszt diszidált Tádé. :(

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.03.29. 18:03:09

@igi1: Dehogynem szaporodik a cigger! Mindig fog akadni a fehér csajok között sötét idióta akik összehálnak velük egzotikus gyökérre vágyva!

igi1 2015.03.29. 18:03:46

Még 1 kérdés:

Akkor mi is azért vagyunk hülyék, mer túl sok házi feladatot írattak velünk a 90-es években!?

igi1 2015.03.29. 18:05:30

@fülesválasztó-punaszagú-tangakorc: hja, hideg van neki a tyúkólba

Vennének inkább tyúkot, b+, na az legalább tojást is tojik.

Ennyi erővel. Mi a fene van abban, hogy nézegetsz egy tengerimalacot, meg takarítasz utána.

Akkor inkább kaméleont, az legalább nem fut el, na meg meg lehet fogni a kezedbe, válladon elvan nyugton.

Manyecska 2015.03.29. 18:25:25

@fülesválasztó-punaszagú-tangakorc: xd tíkólban há hülye ez?? xd@igi1: semmi poén nincs benne, most épp a virágaim alól húztam ki-földigérő ablak- legeli őket xdd csak a fiam megsajnálta apa új csajának a fiának volt ez a lukimalac, azt szartak rá, fiam meg hazahozta pár hónap után. Szegény egyet tudott épp ugrani a ketrecben, se háza, se szénája! nem vót-alap- mer a csaj tisztaságmániás..a malac olyan skorbutos volt hogy máig nem engedi hogy megfogják mer fájt neki:((( csak gubbasztott. De nagyon interaktív ha meglát mindig fütyül utánam najah ez is csak egy pasi :P:D

Manyecska 2015.03.29. 18:28:40

@igi1: még az apja mondta hogy "te, ezek szarnak erre az állatra" xdd mondom bazdmeg nem vagyok ZOO, már elég a talált kutyám!

Manyecska 2015.03.29. 18:33:36

@fülesválasztó-punaszagú-tangakorc: amúgy itt volt lukimalac-kollekció, a Tengerimalac-város gondoltuk bevisszük majd oda azt elengedjük:P..a Holvoltdekurvadrágavolt Parkban..meg a szurikáták csúcs ahogy ki akarnak szökni:)! Olyanom még nem volt fiam haza akart hozni egyet múltkor xdddd simán befért volna a táskába. De mi a rákot csinálok itthon egy szurikátával?? xd

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.03.29. 18:35:56

A jövő héten meg köll vennem a kölnit...
Lehet még kapni Krasznaja Moszkva-t??

igi1 2015.03.29. 18:36:33

@Manyecska: egyébként ez a legszemetebb, hogy a kisgyerek elmegy egyedül, utána meg rátukmálja a feleslegessé vált állatot

A rokonnak is így lett tengerimalaca, hogy a megunt, öreg állatot tukmálták rá.

Mondjuk nem is bírta sokáig, mer megfagyott. Senki se mondta nekik, hogy szobahőmérsékleten kell tartani. :)

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.03.29. 18:40:49

A kis falum főtere padjai tele van szurikátával!
Átlagéletkoruk 60 felett van, azt nyújtogatják a nyakukat és két lábra is állnak ha valami történik a láthatáron!
Ők pótolják a térfigyelő kamerákat!
Fleshmob...

gabors 2015.03.29. 18:47:10

@igi1:
"Obama meg nem indulhat ugye. "

Nem .... ez alkotmanyos szabaly es kicsit maceras itt alkotmanyt modositani 2/3 nem eleg...

gabors 2015.03.29. 18:58:30

@igi1: nekem ehhez mi közöm ?????

csak szolok hogy nem emlited a tulnépesedést mert az sokkal nagyobb környezeti károkat okoz mint az USA bármikor vagy most végez{ett} ...

az meg hogy atomfobiád megint bekattant pláne nem az ém saram....

de amugy folytasd ... felolem mert bár nehezen teheto rendszerbe ennél lehetne rosszabb is ....

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.03.29. 18:58:36

Nézegetem a locsoló verseket, hogy legyen idő megtanulnom...

Leltem is egy kicsiknek valót imént de mocskos fantáziám azonnal átírta:

Piros tojás, fehér nyuszi,
Locsolásért jár a puszi.

Kemény tojás, dögös nyuszi,
Kanos vagyok és nem buzi.

(...de a vén bugyirohasztóknak nem mondom, mert a végén mást is akarhatnak)

Manyecska 2015.03.29. 19:03:44

@igi1: nem, magától jutott eszébe...a kutyát megtanítottam erre a "nagyon hülye" számra /fiam szerint/ profin végigvonyítja velem közben csóválja a farkát, csúcs xdd!

www.youtube.com/watch?v=cLyUcAUMmMY

Manyecska 2015.03.29. 19:07:25

@fülesválasztó-punaszagú-tangakorc: xddd kömény volt mera kutya a lépcsőn feküdt azt terpeszben mentem le a lépcsőn és nagyon hamar leértem az aljára xdd

igi1 2015.03.29. 19:07:27

@gabors: há végül is, kérdezzé meg 1-2 északi népet, van-e atomfóbiájuk. XD

Azok valahogy most nem örömködnek.

Dánia, Lettország, meg a többi...

Nincs más dolgunk, mint várni, de ne tessék aztán csodálkozni.

Manyecska 2015.03.29. 19:09:49

@fülesválasztó-punaszagú-tangakorc: keresztfiam is asszonta úgy lenne igazi a hullámvasút ha a kanyarban körfűrész lenne..xdd nameg Jancsi és Juliska helyett Tankcsapda szólna, néha elgondolkozom milyen nevelést kapott otthon xddd xd

gabors 2015.03.29. 19:13:04

@igi1: mi a f@sztol félnek Daniában (mar megint) oroszok leatomozzák őket ??? marhaság túl közel vannak Leningrádhoz ...

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.03.29. 19:14:05

Életre való a kis ebadta!:)
Eleven legyen inkább, mint bélyeget nyálazzon naphosszat!

igi1 2015.03.29. 19:15:04

@gabors: há nem tudom, b+, NE FENYEGESSENEK senkit az oroszok

Van mitől félni, ha beijedtek, én is beijednék, ha 1 cigga fenyegetne mondjuk nyilvánosan.

Azért nagy dolog volt ez a kis összezördülés Oroszország meg Dánia között, azt mutatja, hogy az oroszok egy pont után nem fognak válogatni a bevethető eszközökben.

gabors 2015.03.29. 19:15:05

Ja elmentem a Tesco-ba mert ugylátszik bojkottálták a kdnp szabályokat ... gondoltam akkor már támogatom ezt a kuruc mentalitást ...

gabors 2015.03.29. 19:18:30

@igi1: Ne aggodj igi a dánok majd megvédik magukat ... ahogy kell ... az oroszok mindig csak papirtigrisek voltak soha nem volt VSZ egy nagy dolog voltam en is a seregben b+ ....

Manyecska 2015.03.29. 19:31:17

@fülesválasztó-punaszagú-tangakorc: há, anyja bárénekesnő vót fiatalkorában..hozzáment a zongoristához..folytassam?:) szegényhez bemegyek holnap a klinikára amíg még lehet..nincs jól:(...

Manyecska 2015.03.29. 19:33:01

@gabors: pedig én pont ma említettem meg a pasimnak hogy szeretnék még egy gyereket xddd pedig már van két lánya. Az jó jel, fiam már van úgyis:P

igi1 2015.03.29. 19:38:42

@gabors: jóvan, ha te mondod. :)

Mostanság Amerikába akarnék menni, de nagyon. Két hétre.

Manyecska 2015.03.29. 20:23:51

@igi1: most van a vb élőben, tök jó hogy a pasim /informatikus eredendően/, hobbikocka, nem vesz rész rajta, mer két napja megy már :DD :
www.youtube.com/watch?v=Am8yZ_LypkI

Manyecska 2015.03.29. 20:24:58

@igi1: ja, egymillió dollár a nyeremény!! 2x4-en maradtak ..

gabors 2015.03.29. 21:06:38

@Manyecska: hát álljatok már le mert 1.5 fold kellene már most is :-)

minek annyi gyerek ??? IS-nek tobbet kell majd legyilkolni itt vagy a putyinnak

gabors 2015.03.29. 21:10:35

@igi1:

"Mostanság Amerikába akarnék menni, de nagyon. Két hétre. "

Hát miért nem mész ???

Te is ki vagy tiltva ??? Ha nem nem sokkal drágabb ott sem turistáskodni mint Londonban (sőtt talán meg olcsobb is)

igi1 2015.03.29. 21:21:31

@gabors: ha idén nem, jövő májusba mindenképp kihagyhatatlan.

Amúgy meg is lettünk dicsérve, mer 3 hónapra megkaptuk az ESTA-t, de két hét alatt hazajöttünk, idő előtt.

Úgyhogy gond 1 szál se, de vízumot is kaphattunk volna 10 évre.

gabors 2015.03.29. 21:49:50

@igi1: Az ESTA ugyanugy mint a vizum csak utazásra vonatkozik NEM az ott tartózkodásra ... azt az I-94-ra illetve az utlevélbe irják bele ha beengednek ... az lehet bármi amit a bevándorlási tisztségviselő jónak lát ... 3 honap is akár amugy hosszabitható ....

igi1 2015.03.29. 22:32:03

@gabors: mondtam én egy szóval is, hogy az ESTA sem vízum? na ugye

szóval most már nem gond kimenni

lóvé kéne hozzá

Vadászbaszó nyúl 2015.03.29. 22:36:53

Most akkor a nyúl mégsem lesz beperelve? A Havannára olcsóbb a hév jegy?

igi1 2015.03.29. 23:17:54

@Vadászbaszó nyúl: finom volt múlt héten a nyúlpöri

olyan, mint a csirke, csak kicsit rágósabb

igi1 2015.03.29. 23:20:27

@Vadászbaszó nyúl: mér lenne!? végtére is van valami hasznotok... pláne így Húsvét felé.

Tojjatok csak sok tojást, azér tartunk titeket vagy mi.

Vadászbaszó nyúl 2015.03.29. 23:21:38

@igi1: tanulj meg főzni, te nyomorult.

Cikkcakkajkú Atta Troll 2015.03.29. 23:27:59

A nyuszi nem rágós, he rendesen megfőzik.

gabors 2015.03.29. 23:47:17

oriasi siker volt ismet nem kapott golt a magyar vallogatott ... nem is rugott !!! pedig orban is elment (állitolag)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.03.30. 00:29:00

@gabors: ja
cask eppen hajszalhijjan atomhaboru tort ki es az amerikai iskolakban tanitottak hogy kell a pad ala bujni ha baj van
igen a miniszterelnok ur kint volt
nagyon szep tole
amerikai elnokok is jarnak sportesemenyekre
es 2 perccel a vege elott meccslabdank volt
de hat a Magyar atok
de nincs baj az x-el

gabors 2015.03.30. 01:12:59

@hagyma: "cask eppen hajszalhijjan atomhaboru tort ki"

volt egy két kilomteres az hajszál ...

propaganda .... mond valamit ??? tudod Hruscsev mar el is temette a mostani országod kapitalista imperialistáit ...

most meg nincs CCCP ... de van USA ...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.03.30. 01:37:37

@gabors: hhat azokrol az idokrol, jobban hiszek a nejemnek
itt realisan meg volt az oroszoktol valo felelem az emberekben
es hat a helyzet feszult volt tenylegesen

Manyecska 2015.03.30. 08:15:10

@Vadászbaszó nyúl: hát csak nektek lehet szórakozni, iszogatni együtt?? én meg álljak ma is ott a szentendrei HÉV-állomáson este nyolckor, lefagyott a lábujjam:((..vaze? Még ha kikötözős szex után rágyújtottam volna a házat, megérteném....

Manyecska 2015.03.30. 08:29:09

@igi1: ha téged direkt sz.patnának hagynád??? :D

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.03.30. 08:30:24

@Manyecska: Legalább paskolta a fenekedet eksön közben? ;)

Manyecska 2015.03.30. 08:32:31

@Vadászbaszó nyúl: de megígérem hogy utána küldök neki egy szép Skanzelizé számot!!

Manyecska 2015.03.30. 08:39:11

@Cikkcakkajkú Atta Troll: tényleg cakkos a szája. De jól áll neki. izé, a szája.

AtiSnatch 2015.03.30. 08:42:19

És eljött a pillanat, amikor teljes mértékben támogatom Hilda törekvéseit a cenzúrával kapcsolatban! Hilda törölj ki mindenkit a picsába.

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.03.30. 08:56:58

@AtiSnatch: Igazad van! Több komojságot!
Vesszen az e-MAG!

Manyecska 2015.03.30. 09:25:20

@AtiSnatch: Zacc Efron nevétől is MÁR a sikongató lábrázás jön rám.

2015.03.30. 09:39:52

"emagömlést"

jajdejópofa kis cuki vagy

Vadászbaszó nyúl 2015.03.30. 10:04:49

Tütűűt! Mindenkit beperelek a gecibe!

joska61 2015.03.30. 10:11:26

"Nem éltem a lehetőséggel. Írtam nekik már 100 levelet, telón hiába hívom őket, feljelentést állítólag nem érdemes tenni, mivel román székhelyű cég... inkább lezártam magamban az ügyet," Télleg bent hagyott 60 rugót...? Vagy nem értem, vagy értem, de nem akarom érteni.

AtiSnatch 2015.03.30. 10:21:08

@joska61: "UPDATE: A kommentekből úgy tűnik, hogy nem egyértelmú, szóval: nem, nem kapta vissza a pénzét."

Szerintem aki hülye, haljon meg.

Manyecska 2015.03.30. 10:34:31

@Vadászbaszó nyúl: figyelj, ha minden hülye f.szra van ideje, rám miért nincs???

Manyecska 2015.03.30. 10:46:54

@Vadászbaszó nyúl: pláne hogy Ő keresett... wáttáfákk? Hilda nem állította át az órát??

Troppauer_Hümér 2015.03.30. 11:11:44

Na itt úgy látom minden a régi. Ja nem, rosszabb lett.

Lütyő felügyelő 2015.03.30. 11:13:47

Hilda is öngyilkos lett mint Jackyll?

Vagy már tavaszi szünet van?

Manyecska 2015.03.30. 11:17:26

bele köll szarni, "elegánsan"

ferand1979 2015.03.30. 12:26:03

elég nehéz bizonygatni azt, hogy nem Tabletet küldtek, hanem DVD-t.. Gondolom nem kisdobozos DVD tokot csomiztak be, hanem nagydobozost.. Kb. Tablet méretűt. Nem fogja senki a csomagolásról megmondani, hogy abban mi volt..
Talán a súlya.. Az rávezethet.. De annyira könnyű az ultravékony Tablet... Ha csak a készüléket nézzük... Bár kábelek, leírás, stb.. még lehetne hozzá...
Hajdanán 10-15 éve már lehetett hallani arról, hogy az interneten megrendelt laptop helyett egy nagy tégla-kő-beton-stb darabot küldtek.. Akkor még mosolyogtunk, hogy persze mennyire bizonytalan az Internet, mennyire nem biztonságos...
Manapság már szerintem van az a felület, van az a weboldal, ahonnét lehet biztonságban rendelni.. De ez bizalom kérdése..
De HA valaki bizonytalan weblapról rendel eszközt, vállalhatja a rizikót, hogy nem kap semmit, rosszat kap, nem azt kapja.. Ezek közül a 3. a legérdekesebb..
Az, hogy nem kapsz semmit, bizonyítható, mert nem hozták ki, nem írtad alá, stb...
Az, hogy rosszat kapsz, visszaküldheted, mert rossz, megjavítják, kicserélik, stb..
De ha eleve nem azt kapod, mivel bizonyíthatod? Netán kamera előtt, vagy Közjegyző esetleg ügyvéd előtt bontottad ki?? Otthon... egyedül..... Azt mondhatsz amit akarsz..
Mint ahogy erre majd a küldő szolgálat is azt mond amit akar...
Még talán a Posta is kicserélhette a cuccodat egy általa nem kedvelt DVD-re... Vagy tényleg a küldő cég próbálta a rövid távú bevételét növelni...
hosszú távra úgysem számol.. Kis idő és bezárja a boltját, úgyis a "rendszer" enged újat megnyittatni...
És Te az 'így járt" kategóriába esel..
Amúgy sajnállak...

JunkieeeBoy · http://junkieeeboy.blog.hu 2015.03.30. 14:10:07

@ferand1979: Röhöghetsz, de nagyobb értekű külföldi csomagok esetén, teljesen megszokott eljárás az úgy nevezett "unboxing video" készítése... pont az ilyen esetek miatt! (és pl. paypal is "elfogadja az unboxing videot, mint bizonyíték")
Ez csak egy plusz biztonság, ha "olyan helyről rendeltél"... ha minden ok volt, akkor meg egyszerűen törlöd a felvételt!

Manyecska 2015.03.30. 20:27:16

@Vadászbaszó nyúl: ha már homár. Én ide tanulni járok :P

CID 2015.03.31. 06:39:37

@Manyecska: És, mit tanulsz itt kicsim?;)

ferand1979 2015.04.01. 13:33:46

@JunkieeeBoy: unboxing kép vagy videó... Amikor telerakod a dobozt a megrendelt termékkel.. Lefotózod vagy levideózod.. És becsomagolás előtt kiszedsz 1-2 terméket. Van is bizonyítékod, meg nem is..

1000rörö 2015.04.01. 15:36:58

@1000rörö: Toronyeszű @igi1! Lopott volt/"leesett"/, de látom mindenhová beugatsz, hisz te vagy az öreg nagyrendelő unokája.
süti beállítások módosítása