Tékozló Homár

Óraállás-lejelentés és egyszarvú-könnycsepp

2015.06.05. 15:51 | Homár Hilda | 132 komment

screenshot_2015-06-05_15_50_27.png

Dani meglehetősen szarkasztikus levélre ragadtatta magát amiatt, hogy a Díjbeszedő Holding megszüntette az emailes óraállás-bejelentést. Szerintem vicces, de kicsit túlreagált a nyervogás, mert azért messze nem arról van szó, hogy ezentúl egy A és B hét rendszerben, napi nettó 16 és fél percet nyitva tartó irodába kell Rákosborzasztóra zarándokolnia az ügyfeleknek (a telefonos és díjnetes megoldástól az appig egy csomó megoldás maradt még). A Díjbeszedő Holding nyilván gyászolja a Vízművektől kapott megbízást, azért kommunikálja ilyen hülyén azt, hogy egy megoldás megszűnik, de sebaj, mert van ezer legalább olyan kényelmes.

Tisztelt Díjbeszedő Holding Zrt.

Engedjék meg, hogy gratuláljak, sikerült még tovább bonyolítaniuk a rendszert, és ezúton kérném Önöket, hogy mindenképpen küldjék még ki 20 x ezt az értesítést, úgy, hogy közben pontosan tudják h már jelenleg is a Díjneten jelentem be az óraállást (hiszen ez az Önök felülete). Praktikus lenne talán az 1956-ban emigrált, jelenleg Ausztráliában élő rokonaimnak is kiküldeni ezt az értesítést, mert - bár szerencséjükre sosem éltek Budapesten - mi történik, ha egyszer hazalátogatnak, és csak úgy kedvük támad egy szabadon választott vízóra állását bejelenteni? Komoly veszélyt jelenthet ez a rendszernek!

Másik javaslatom, hogy a MÁV-ot is vonják be a rendszerbe, és a jövőben a vonatok előrelátható késését sem hangosbemondón, hanem a díjneten jelentsék be. Opcionálisan bővíthető még a rendszer coming outokkal (az aztán a bejelentés!), eljegyzésekkel, sőt, ki-, be- át- és feljelentésekkel is.

Ugyanakkor ha már írok, azt is szeretném megtudni, hogy egyebekben az Önök cégéhez való felvételnél szűrési paraméter az IQ egy bizonyos értéket meghaladó szintje? Ha igen, akkor egy az érték több mondjuk kb. 5-nél? Másik fontos kérdés, hogy kapnak-e valamilyen tréninget bürokratikus fogyasztó elüldözésből, vagy ösztönös, Istenadta tehetséggel teszik mindezt? Vajon minden Díjbeszedős felső fiókjában van egy kis Sztálin vagy Alexander Bach szobrocska, és reggelente ahhoz fohászkodik, hogy "ma se kelljen értelmes munkát végeznem"?

Vagy hogyan alakul ki egy ilyen döntés? Reggeli meetingen felmerül valakiben, hogy eddig még volt pár olyan fogyasztónk, aki pontosan jelentette be az óraállásait,  és pontosan is fizetett, hát nem lehetett rájuk késedelmi sarcot tenni?

Első ötlet: "Ne lehessen kényelmesen bejelenteni az óraállást, csak úgy, hogy ha azt egy egyszarvú könnycseppjével áztatott hajnali liliomlevélre Superman lézerszemével gravírozzák fel."

Főnök lehurrog: "De akkor mi lesz azzal a mérőállás bejelentő rendszerrel, amit igen kedvezményesen, pár millióért készített el nemrég a szomszéd gimis srác? Még a végén - természetesen teljesen alaptalanul - korrupcióval vádolnak meg!"

Kreatív munkatárs (ebben a kontextusban az, aki egyszerre nem ért a marketinghez, pr-hez, hr-hez, minden egyéb, a 60+-os vezetés számára érthetetlen angol eredetű rövidítéshez, és TERMÉSZETESEN az informatikához, ellenben mivel más sem, ezért soha nem bukik le): "Rendben, akkor spammeljük azokat, akik véletlenül ezt használják halálra úgy, hogy egy életre elmenjen a kedvük a Díjnet.hu-tól!"

A javaslatot pedig végül elfogadják, mert valójában senki nem tudta, hogy mit jelent az a szó, hogy spammelés.

Természetesen a fentiek csak egy kissé szarkasztikus elme képzeletének szüleményei, ám kérem vegyék észre a mögöttes mondanivalót, és egy - akár közösségi - műelemzés alkalmával derítsék ki, hogy vajon mire gondolhatott a költő. A - maguknál, sok-sok pénzt el - költő.

Üdvözlettel:

Dániel

U.I.: Ha kiküldenek levélben egy fizetési felszólítást, praktikus lenne feltüntetni rajta azt, hogy az milyen szolgáltatóhoz tartozik. De ez már egy másik történet...

U.I. 2: Meg lehetne hirdetni cégen belül a versenyt, arra vonatkozóan, hogy ki találja meg elsőként a sértően durva helyesírási hibát az idézett levél tárgyában.


Tisztelt Ügyfelünk!

>
> Mint bizonyára Ön előtt is ismert, a Fővárosi Vízművek Zrt. folyamatosan saját hatáskörbe vonja a mellékvízmérők leolvasását, ezzel párhuzamosan megváltozik a leolvasás gyakorisága is (erről bővebb információt többek között Társaságunk központi telefonos ügyfélszolgálatának automata menürendszerében, honlapunkon, illetve a www.vizmuvek.hu honlapon is találhat).
>
> Az említett folyamattal párhuzamosan a mellékvízmérő-állások fogadásában Társaságunknál is változás áll be.
>
> 2015. augusztus 1-jétől kezdődően nem áll módunkban az e-mailen beérkező mérőállásokat fogadni, a jövőben Önnek kizárólag az alábbi elérhetőségeken lesz lehetősége a számlán feltüntetett diktálási időszakokban a mérőállások bejelentésére:
>
> Társaságunk honlapján megjelölt lehetőségek igénybevételével, többek között telefonon a (06-1) 414-5000-es központi számunkon keresztül, illetve online módon, a Díjnet rendszeren keresztül (www.dijnet.hu), valamint a Fővárosi Vízművek Zrt. (www.vizmuvek.hu) honlapján megjelölt csatornákon keresztül.
>
> Az egyéb csatornákon (e-mail-ben, telefaxon, postai úton, kirendeltségi gyűjtőládákba elhelyezve, stb.) érkező, illetve a nem megfelelő időszakban bejelentett mérőállások feldolgozására 2015. augusztus 1-jétől nincs lehetőségünk, azokról visszajelzést sem küldünk Ügyfeleink részére.
>
> Felhívjuk továbbá szíves figyelmét arra, hogy az éves leolvasás hónapjában nem áll módunkban mérőállását elfogadni.
>
> Amennyiben a fenti tájékoztatással kapcsolatban további kérdése merülne fel, ügyfélszolgálati munkatársaink Társaságunk ismert elérhetőségein készséggel állnak rendelkezésére.
>
> Tisztelettel:
> Díjbeszedő Holding Zrt.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.06.05. 15:54:07

A „megszüntet” szó a szabályzat 27/a pontja alapján alapján rövid ü-vel írandó. Az Osiris-féle Helyesírás (2005, 54. oldal) felsorolja a szűn(ik) igének azokat a képzett alakjait, melyekben rövidülés történik: szünet, szünidő, szüntelen, szüntet.
Hasonlóan például: bíz(ik), de: bizakodik, bizalom, bizomány, bizottság, biztat, biztonság, biztos.
Az említett szavak többi alakjában a tőbelseji magánhangzó megőrzi hosszúságát.

www.e-nyelv.hu/2009-05-12/megszuntet-vagy-megszuntet/

AtiSnatch 2015.06.05. 15:57:43

Nagyon jó... Hogy vége a melónak.

milyennőazilyen 2015.06.05. 16:15:16

Lassan jöhetnének a nyaralásos átb..verések.
Vizet csak a csatornából!

Antalbaba 2015.06.05. 16:27:30

Innen üdvözlöm a korszerűsítést: Windows telefon + Android tablet = hozzáférés nulla. Bár a visszajelzések alapján amúgy sem működik az Otthon+, úgyhogy csak fizessünk, mint a birkák.-(

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.06.05. 16:48:15

ennyti irni a semmirol?
van 2 honlap egy telefonszam
miert cask az emil jo?
amugy te nem koltessz ott penzt, te kifizeted a vizfogyasztasodat

2015.06.05. 16:51:53

@hagyma: cask ? az valami új készpénzkímélő megoldás ?

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.06.05. 16:54:48

Fürdeni nem kötelező, csak inni!
Na de vizet?? Abba bacnak a halak!
Igyunk szeszt! :)
Emillel v. Emil nélkül tök mind1..... Kimegyek mostan söré' meg bagóé'......:)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.06.05. 16:56:07

@Kulics: angol helyesiras ellenorzo:)
javitgat, javitgat

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.06.05. 16:58:22

a csakot kovetkezetesen hordora
miert?

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.06.05. 17:06:16

@hagyma: Ékezetes klaviatúrha még DHL-el is rendelve kishazádból max 3 ropi. (ten dollars)
Nekünk sem 1Xű téged bogozni!
Tudod: "más szemében a szálkát...."
Ja és csókol Lőrincce!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.06.05. 17:20:05

@fülesválasztó-punaszagú-tangakorc: hat nem nagyo ertetted
be van kapcsolva a helyesirasellenorzom es az javitgat javitgat ami cask tole telik:)
ja, 2 katt es van ekezetem, de nem hasznalom

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.06.05. 17:22:18

az angol helyesirasellenorzom naturlich

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.06.05. 18:44:50

@ColT: Micike, aki az emiles bejelentéseket dolgozza fel, túl sok SPAM-et kap, meg egyébként is nehéz a primitív levelekből kihámozni, hogy melyik benne az óraállás, úgyhogy ezt a lehetőséget becsukták.

Van még két probléma, ami ehhez nem köthető. 1. Dániel valamit elfelejtett befizetni, és fizetési felszólítást kapott. 2. Dániel írói szárnyait rajtunk próbálgatja. Repülési engedélyt erre nem kap.

Aureliano Buendía 2015.06.05. 19:48:06

Danikám, ez rohadtul modoros lett. Ha normálisan leírtad volna, még meg is érteném a problémádat. Így csak azt látom, hogy rohadtul rád férne egy kiadós baszás. Már megbocsáss.

milyennőazilyen 2015.06.05. 20:50:23

@Aureliano Buendía: még a jobb keze se ér rá, mert ilyen hülyeségekkel foglalkozik... férfiak

Aureliano Buendía 2015.06.05. 20:57:58

@milyennőazilyen: ne szdd a férfiakat, Dani nem közűlü(n)k való

milyennőazilyen 2015.06.05. 21:07:21

@Aureliano Buendía: tudnék rólatok mesélni :D
el bírtok veszni a részletekben

Aureliano Buendía 2015.06.05. 21:11:30

@milyennőazilyen: csak alaposak vagyunk. Ellenben veletek, következetesek is;)

milyennőazilyen 2015.06.05. 21:20:31

@Aureliano Buendía: jah drágám, egyszerre maximum egy dologban,
nekünk a fejünkben excel táblázatnak kell futnia, hogy összetartsuk a családot (névnapok, születésnapok, esedékes befizetések, mi van a gyerekkel, mit kell ma elvégezni)

igazságos 2015.06.05. 21:38:25

@Antalbaba: bezzeg az iPaden minden fut java nélkül is :)

Aureliano Buendía 2015.06.05. 21:39:16

@milyennőazilyen: excel táblázat? Na, azért túlzásokba ne essünk. Legjobb esetben is csak egy txt jegyzet win 98-on:)

milyennőazilyen 2015.06.05. 21:54:47

@Aureliano Buendía: oké, de akkor a ti agyatok commodore64-es a téglás játékkal :D

igazságos 2015.06.05. 21:56:14

@milyennőazilyen: hagyd úccse veheted fel a versenyt a régi motorosokkal :)

milyennőazilyen 2015.06.05. 22:00:37

@igazságos: honnan tudod mióta "motorozom"? ;-)

Aureliano Buendía 2015.06.05. 22:03:14

@milyennőazilyen: és abakusz volt a jeled az oviban?:P

milyennőazilyen 2015.06.05. 22:05:39

@Aureliano Buendía: az a tiéd volt, hé! az enyém a tudományos zsebszámológép :D
(minek a zsebszámológép? nem tudja valaki fejből, hogy hány zsebe van?)

milyennőazilyen 2015.06.05. 22:19:21

én megyek Dániel helyett is házaséletet élni :*

Black Hole 2015.06.05. 23:59:24

@milyennőazilyen: van pasid? Milyen állat? Elég ha a füle és/vagy a farka méretét megadod! Azokból már ki tudom következtetni :-)

igazságos 2015.06.06. 00:27:29

@Black Hole: ha lenne pasija, az nem engedné homározni :) nem csoda, hogy itten csak nős pasik mernek írogatni. :)

Black Hole 2015.06.06. 00:35:33

@igazságos: ez így van! Nekem is szokta mondani a nejem, hogy "fogd be a pofád, oszt' menj inkább homározni!".

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.06.06. 07:57:04

@atpijkamo: Mondjuk akkor lehetne értelmesebb lehetőség, mint mondjuk az e-on netes órabejelentési felülete.

Az írói véna egészen összejött, csak az maradt el, hogy a sztoriból ki is derüljön valami :d

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.06.06. 09:32:47

@milyennőazilyen: Ja, hogy Excel? Akkor azért vagytok így megkavarodva.

Black Hole 2015.06.06. 12:48:52

@milyennőazilyen: a "mikor tudok találkozni a szeretőmmel" kimaradt :-)

Manyecska 2015.06.06. 14:26:03

bammeg vizmuvek helyett edda műveket olvastam..xd

Manyecska 2015.06.06. 14:35:07

@milyennőazilyen: tegnap a pasim idegallapotba volt mert vegigtekert a varoson..ill.tolta.àtmaszott par helyen.köveken a vàllàn.lanchid alagutjaban negyen jottek szembe vmelyiket el akarta ütni.ezert felkenodott a falra.xddd..vagy négyszer halt meg elmondasa szerint.azt beult egy presszoba belekotott egy cigo hogy mit bamulsz? azt akarod hogy balhe legyen..Erre asssingya: mér, akarod hogy legyen..??!..xdd Zolika a pultos gyorsan bement flipperezni.màn ismeri.xd hiaba aki sotokànra jàrt.

gabors 2015.06.06. 15:03:12

ma lesz triple crown a fejlettebb orszagban ....

a sportfogadasbol eloknek is figyelmebe !!!

kb 40 eve volt ilyen ....

hajra american farao !!! gyutmentek elonyben

gabors 2015.06.06. 15:06:10

@Black Hole: es senki se varandos se nem vetelet el ..

... kiskutyat sem nyuztak meg ...

vmi van meg??? .. .ja nagymama roki lett .... (tudom de szombaton nem fogom magam vissza)

Black Hole 2015.06.06. 15:11:58

@gabors: rokimami banyatankal tömött villamoson! Az má' valami :-)

Manyecska 2015.06.06. 15:45:45

@gabors: igen a Fonodo miatt fel van turva.

gabors 2015.06.06. 16:10:07

@Manyecska: fonodjon az orban anyosa !!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.06.06. 17:26:18

vannak am amerikaban jo pszichiaterek-pszichologusok
nem olcsok, de akinek mar a fonodo villamosrol is orban anyosa jut eszeben NY-banm annak erdemes kolteni ra
a hatszamjegyubol

gabors 2015.06.06. 19:48:26

fonodjanak a "pszichiaterek-pszichologusok" kolcson rajuk a szipak ..

lovak mennek nemsokara Belmont-ban

AtiSnatch 2015.06.06. 19:55:12

@Fancy Desires: ez neked releváns? A kurv@@nyád.

milyennőazilyen 2015.06.06. 20:52:57

@ColT: csak a példa kedvéért írtam, de esküszöm lassan, hogy a FÉRFI olvasók is megértsék :)

@Black Hole: ha jól el vagyunk látva cekcuálisan nem megyünk félre

1:0 a barkának, fákk

@Manyecska: jól nyomja a csávó, egy álat :D

gabors 2015.06.06. 21:02:16

most nezem tiszta amerikai futan lesz

hagymak mind tegnap/tegnap elott letettek az eskut oszt mos mind fasza amerikai ....

mint americai farao

Mityu Addideapénzt kft LE 2015.06.06. 21:07:50

Én is már csak járókerettel tudok írni... Ölég lassú.

milyennőazilyen 2015.06.06. 21:15:21

@ColT: nem vagyok gyors, és gépíró (nem nekem betűz, vagy tűz be a főnök ;))

milyennőazilyen 2015.06.06. 21:16:21

@Mityu Addideapénzt kft LE: szar lehet azzal eltalálni a klaviatúrán a betűket :D

igazságos 2015.06.06. 22:21:24

@Manyecska: remélem, a spermabankban nem így fogsz olvasni :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.06.06. 22:29:39

@gabors: lovakra altalaban cask eloben fogadok, bar a KY derbyre tettem 15 dollart
de elment
ma jot Serena
Barca utban:)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.06.06. 22:31:40

@gabors: T cask velem foglalkozol, meg a miniszterelnok urral
nod nincs?
meg letehetned mar az allampolgarsagit
nem nagy ugy, batran vagj bele, harmadszorra tuti sikerul meg neked is

igazságos 2015.06.06. 22:40:55

@hagyma: te sosem fogysz ki a maradékból!?

igazságos 2015.06.06. 22:51:04

@gabors: te azt várod, hogy gyüjjön!?

gabors 2015.06.06. 23:37:27

hagyma ne aggodj ertem, akkor mikor majd akarom es kell is .. elsore minden menni fog ... addig maradok menekult ... nekem teljesen megfelel a legalis zoldkartya soha nem bujkaltam ezelott sem ezutan sem ...

a miniszeter elnok urnak meg uzenem (altalad is) hogy igen vannak akik ELMENNEK es soha nem mennek vissza kb 300/400 ezren vannak mar ... de nem gond mert a semjen felekbol van meg eleg oda-at !!! minnel tobben vannak AZOK annal tobben mennek el

gabors 2015.06.06. 23:42:33

@igazságos: valamiert faj neki hogy nem mindenki allampolgar ... nem tudom miert az EU utlevel egyre jobb sot kezd jobb lenni mint az usa ...

miert is kernek allampolgarsagot ?? ja hogy akkor nem vennenek ujjlenyomatot a JFK-n aha ... hamarossan a hagymaktol is vesznek akkor mar semmi kulonbseg nem lesz hajra repik !!!!

Black Hole 2015.06.07. 00:16:11

@gabors: szerintem mindenki állampolgár! Csak nem mindenki amerikai
:-)

Black Hole 2015.06.07. 00:17:46

@igazságos: ha nem gyün, akkor mit köll csinálni? :-)

gabors 2015.06.07. 00:21:51

@Black Hole: a pont nalad !!!!!!!!!!!!

mier is kellene vizsgaznom ??? attol csak rosszabb allampolgar lennek

Black Hole 2015.06.07. 00:27:06

@gabors: ha levizsgáznál, akkor magassabb rendű lennél! Az arcod is XXL-es lenne egy héten belül :-D :-D

gabors 2015.06.07. 00:32:51

na azert ez a belmont ... is valami 90k fizeto nezo !!!! Roland Garros az meg semmi ...

azt lehet sima parizsit csinalnak holnap beloluk ....

remlem hagyma fogadott valamire es nem nyer :-(

gabors 2015.06.07. 00:38:21

@Black Hole: dehogy egy heten belul ott mindjart .....

ez az amerikasag ez azonnali lattam mar ijet ... hazajott anyos azt amerikai volt ... tegnap meg gyuttment persze azt most meg mar jane smith echte amerikai ... ez sem mentette meg persze a szivinfarktustol ... de igy megy ez ...

nem volt valami hasonlo itt is ??? bujkalo gyuttmentbol ALLAMPOLGAR ... lasd sajat blog

gabors 2015.06.07. 00:39:41

@Black Hole: "ha levizsgáznál, akkor magassabb rendű lennél! "

az tutti foleg az itt szulettett majmoknal ... bocs afrikai-amerikaik ..

Black Hole 2015.06.07. 00:50:09

@gabors: hát asszem én már megmaradok szar európainak. :-D

gabors 2015.06.07. 01:18:47

triple-crown !!!

na a tudjuk kik megint nyertek

ra-adasul, hagyma, egy gyuttment ult a lovon !!!

Manyecska 2015.06.07. 07:24:14

@milyennőazilyen: ràkoscsabàn nőtt fel.xd husz éve lakunk szemben egymassal a Duna két oldalan.xdd. megyek főzni.harom nap utam vegre aludt ejjel;-). màra elvesztettem.de legalàbb megpucolta a kajat tennap.

Manyecska 2015.06.07. 07:30:10

@igazságos: khmm ez a pasi hihhhetlenul namindegy.xd odaatta a pinkodjat + kartya tegnap.vettem reggelit.lelepjek most??? xd bakker viragot is kell locsolni a teraszon szomszeddal kozos.levonultak a telekre.bingo.segithetnel fozni karalabet kell vàjni.xd..

Manyecska 2015.06.07. 07:32:58

azvot mar hogya 4000 Ft.os HugoBoss alsok elol lukadnak?!! nem birjak a strapat xdd naon vicces. ON sirva rohogos.xdd

milyennőazilyen 2015.06.07. 10:32:43

@Manyecska: haggyad mán, a lonsdale bal herénél...
www.amiakonyhambolkikerul.hu/news/porkolt-mashogy-sutoben/
itt ma ez
megyek medencébe, qrva meleg van

Troppauer_Hümér 2015.06.07. 11:47:24

Aki van olyan ökör, hogy veszi a Hejjnekem Hungária termékeit az figyelmesen közelítse meg a dolgot: az asszony hozott nekem hat doboz jóáras Sopronit tegnap, ami tejfölszindrómában szenvedett, azaz összezsugorodott 0,4 literre. Úgy már nem is volt jóáras. Persze megmagyarázta a szóvivőpicsa a térfogatcsökkentést, állítólag a keményen dolgozó kisemberek miatt van, hogy kevesebb pénzért prémium (muhaha) termékeket is meg tudjanak venni. lol, ikszdé, ikszdé.

Állítólag jön a hajléktalanoknak a féldecis kiszerelés.

Troppauer_Hümér 2015.06.07. 11:51:20

@Black Hole: Szegény Tom Hanks-nek magyarázd ezt be, mit összevárt annak idején egy reptéren?

Black Hole 2015.06.07. 12:14:04

@Troppauer_Hümér: jah, oszt' a rák se ment érte :-D

milyennőazilyen 2015.06.07. 13:18:24

@ColT: érdekes az elgondolás, csak saját magam főnöke vagyok :D

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.06.07. 15:26:45

@gabors: hetero vagyok
boldog hazassagban
szolok joelore

Black Hole 2015.06.07. 16:38:38

Most egész megnyugodtam!!! 444!!négy négy!!!!!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.06.07. 16:44:48

@Black Hole: apropos, neked meg van mar az Ir?
csinalni kell ha ott akarsz maradni, mert a nemzetkozi helyzet fokozodik

Black Hole 2015.06.07. 16:47:55

@hagyma: láss el kérlek tanácsokkal! Magamtól olyan hülye vagyok :-)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.06.07. 16:54:24

@Black Hole: az utobbi teny, az elobbit nem igerhetem, bar ha megfizeted....
/vanilia fagyit nem fogadok el cask cash/

Black Hole 2015.06.07. 17:01:43

@hagyma: majd gyűjtögetek sok pénzt! Gondolom nem vagy olcsó! :-)

Hogy teljesen őszinte legyek, nem is az eszed irigylem, hanem az önbizalmad! Ha a kettő egyenesen lenne arányos, valószínű atomfizikusköltőhadvezéragysebész lennél :-) :-)

Manyecska 2015.06.07. 17:09:00

@milyennőazilyen: xd azért ma. is megtért hozzâm..xd holtàbol is.fuggonyt mostunk romantikus.xd en mar tegnap kistrandoltam magam keresztfiammal nemsoka jo messze koltiznek most kell meg egyet csinalnom.xd

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.06.07. 17:36:04

@milyennőazilyen: Akkor érdekes lesz ha magadat húzod meg :)

@Black Hole: Hát még tőle

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.06.07. 18:44:30

@Black Hole: most ne zavarj , egy meccs hianyzik es nagy kanallal eszunk este:)

Black Hole 2015.06.07. 18:51:10

@hagyma: értettem mester! Kussban leszek :-)

Bár kicsit értetlenkedem azon, hogy egy ekkora agytröszt anyagi helyzete hogyan múlhat egy meccsen?

venszivar 2015.06.07. 18:55:41

barom!

hatodik hó van! anyádnak ne felejtsd el a 10$-árt.....

te, barom!

Atörökk 2015.06.07. 18:58:32

@Black Hole: meg nem értett zseninek lenni soha, sehol nem volt kifizetődő, lásd például Teslát. Persze ez csak elméleti példa, hagyma biztosan nem fog hozzá hasonló dolgokat kitalálni. Jelenleg a sportfogadás forradalmasításán dolgozik, a jelek szerint mérsékelt sikerrel. De hát nem jöhet belőle össze minden évben európai kéjutazás,

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.06.07. 19:02:42

@Black Hole: ezen ertetlenkedhetsz
de ez a hobbym
cask nyerni jo, de semmi koze az anyagi helyzetunkhoz
mi kemenyen dolgozo emberek vagyunk
@venszivar: 20

Black Hole 2015.06.07. 19:09:25

@Atörökk: az a baj, hogy Tesla zsenialitásához felemelkedni, hagymáéhoz meg lesüllyedni nem tudok :-)
Hülye-e vagyok? :-D

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.06.07. 19:11:08

@Black Hole: az
mar oszinten bevallotad 16:45-kor
szep az ha valaki tisztan lat
na kezdodik a masodik felido
nem beszelve a baseballrol:)
tovabbi jokat

Black Hole 2015.06.07. 19:18:17

Mivel már megint hülye voltam, és értetlenkedtem, most büntiből százszor leírom, hogy cask :-)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.06.07. 19:26:30

@Black Hole: eleg ha bekapcsolod az angol helyesirasellenorzot, kicsereli nekd a csakot
utolso meccs 3-1:)
ha igy marad tisztan $290.31
tudom itt a homaraknak apropenz, de en birnam:)

Atörökk 2015.06.07. 19:27:13

@Black Hole: tisztán látszik, veled van a baj.

igazságos 2015.06.07. 19:32:26

@Manyecska: szerintem mostanra már kivette a fizetését, oszt csak annyit hagyott rajta, amennyit költhetsz.

Black Hole 2015.06.07. 19:33:23

@hagyma: jééé, nem mondod! Csak nem jelent valamit angolul? De mikor magyarul társalogsz, miért használsz angol helyesírás ellenőrt! Bámulatos ember vagy :-)

igazságos 2015.06.07. 19:33:35

@Black Hole: NEM EMLEGETNI, MER MEGHALLJA.

Black Hole 2015.06.07. 19:34:29

@Atörökk: lehet mégiscask öngyi leszek :-D

Black Hole 2015.06.07. 19:36:17

@Black Hole: na, virtuálisan a pofám leszakadt :-D

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.06.07. 19:41:32

@Black Hole: nem kapcsolom ki
en mar annyit nyekegek angolul, hogy irjak nemzetkozi blogokra is
sot hat magyarok kozul egy kajablog van cask, meg a tradiciok miatt a Homar
itt oskovulet vagyok
meg 10 perc a meccsbol:)

Manyecska 2015.06.07. 20:06:17

@igazságos: xd csak eltekertem a nemzeti dohany.es sörboltba.asse tudtam hol jarok.asszongya penztaros kie a kartya hogy nevreszolo.mondon a ferjeme.xdd mi ez a baromsag..ha raneznek lassak hogy o x.Akos..?? xd ehh

Manyecska 2015.06.07. 20:10:59

@igazságos: jah kifizeted a rezsit mega gyerektartast szaz ropi szevasz.xdd

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.06.07. 20:36:00

@Atörökk: ha tudnad micsoda erzes volt
14 baseballmecss megfogadva 2 dolcsival
reggel felebredsz es latsz ennek fejeben 6.300 dollart
amugyis mentunk volna, jovore is megyunk
de igy jobban esett:)

Black Hole 2015.06.07. 20:59:50

@hagyma: írsz nemzetközi blogokra angolul? Basszus, ettől most hasra estem, pedig ülök! Szerintem ez egyedülálló teljesítmény! Erre talán más nem is képes, rajtad kívül! A döbbenettől alig kapok levegőt!

djlashungary 2015.06.07. 21:06:25

az a fajta poszter, aki személyesen jól összehúzza magát, e-mailben bezzeg megy neki a pökhendiség a semmiért. igazi hungarikum tahó.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.06.07. 21:10:44

@Black Hole: az ironiad is hagy kivannivalot
az alap kikapcsolotatnad velem az angol helyesiras ellenorzot
kozod?/es ennek ellenere megvalaszoltam/
ekezeteket akarsz
kozod?
neveld a nejedet meg ha van a gyerkeidet
foglalkozz veluk
izzadsagu amit szerencstlenkedsz

beszelgessetek gaborsal, less kozos tematok:)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.06.07. 21:11:54

@Black Hole: ja a less azert less, mert azt is javitja
mielott meg....

Black Hole 2015.06.07. 21:17:19

@hagyma: lehet, hogy most sem én kezdtem veled társalogni? :-D

venszivar 2015.06.07. 21:48:29

barom!

Oda írtam, hogy hat hóra 10$! te egy értetlen barom vagy! te barom!

bezzeg a térkő kamera...., te barom!

igazságos 2015.06.07. 22:00:47

@Manyecska: szerintem biztos van neki másik bankkártyája, de nem tőlem tudod. :)

igazságos 2015.06.07. 22:11:36

@hagyma: nehogy meghalld véletlenül azér

Manyecska 2015.06.08. 08:10:57

@igazságos: főleg hogy este kilenckor én gépeltem helyette a határozatokat a munkahelyén. Ő meg anarchiajeleket rajzolt a tesztlapra amit múltkor a milliós tréningen attak ezért hazaküldték.:DDDD hetente tartanak soktízmilliós tréninget közben a ző munkája nem várhat mer olyan. Kicsit elborult az agya.:D

Manyecska 2015.06.08. 08:18:29

@igazságos: kicsit ideges mermár régi neki kellene a x.bizoccságba ülni havi 800.000-ér, csak nem volt elég hosszú a nyelve/:D/, de azér kínlódjál a melóval.Ezért tart itt a zország. Szerinted kábé kinek a pénzén tartanak tréningeket?? :D ne onoljunk.

Manyecska 2015.06.08. 09:07:18

@hagyma: behalt a fész úgy hallom. nem lehet csöcsöket pinolni...
jóvan engem is leb.sztak mer a futár direkt ide hordja a raktár helyett /25 éves, hím/ a dobozokat, udvarlás céljából /már egy éve/.LOL :D Fejletlen országokban kedves a futárszolgálat!:D
hámost micsináljak a felét én hordtam le nem jó buli!

joska61 2015.06.08. 09:57:29

Ha nem írjátok előre, hogy nyervogás, talán elolvasom.

Lenyalt Hayú Trónörökös 2015.06.08. 10:06:01

@joska61: csak a Hilda írta. Szorulhatna belé több tisztelet, vagy ha az nem, hát magasabb választékosság. Mert az egy dolog, hogy a pórnép ekéz, de a bõrfoteles ne. Külömben azt mondom, a posztoló túl sok idegen számot hívogatott, azért történt ez!

Lenyalt Hayú Trónörökös 2015.06.08. 10:35:01

Kurvára halottak vagytok, ezért nem lélegeztek. Naív! Szervíz! Négynyóc!

metal · http://electric.blog.hu 2015.06.08. 13:07:18

Azért elég vicces az, hogy IQ-zik egy olyan ember, aki egy értelmes mondatot nem tud összehozni:

"Ugyanakkor ha már írok, azt is szeretném megtudni, hogy egyebekben az Önök cégéhez való felvételnél szűrési paraméter az IQ egy bizonyos értéket meghaladó szintje? Ha igen, akkor egy az érték több mondjuk kb. 5-nél?"

Legalább olvasná el, mielőtt hülyét csinál magából!
süti beállítások módosítása