Tékozló Homár

Nem látott a vendég fejébe a szálloda

2015.08.18. 10:30 | Homár Hilda | 236 komment

 hotel.png

Érzésem szerint ez az a poszt, ahol a posztolónak nincs igaza, de lássuk, mit mond a köz, olvasás után szavazzon: elvárható, hogy a hotel személyzete kilogikázza vagy legalább gyanítsa a vendégszámból az elhelyezkedési problémákat, vagy a vendégnek kell ilyen esetben plusz köröket futni?

Hello!

A gyulai Hunguest Hotel Erkelbe foglaltunk szállást. Mivel öten vagyunk (két felnőtt plusz három kisgyerek - 2, 6 és 8 évesek), ezért egy sima szobában már nem férünk el (nem lehet három pótágyat berakni), így vagy apartmanszobában szoktunk lenni vagy összenyitott két szobában.

Megérkeztünk, felmentünk, és meglepődve tapasztaltuk, hogy a két egymás melletti szoba nem összenyitható...

Lementünk a recepcióra, hogy valami tévedés történt, erre kiderült, hogy nem, az okos értékesítő kolléga azt gondolta, hogy majd két kisgyerek külön szobában alszik (vagy az általuk javasolt B opció: egyik szülő egyik gyerekkel, másik a másik kettővel... Köszi, igazi családi nyaralás).

Szobát cserélni persze nem tudtak, teltház van (illetve az ötből két éjszakára igen, tehát költözhettünk volna az összes cuccunkal kétszer...), kompenzációt ajánlottak: kapunk ebédet a félpanzió mellé. Azt köszönettel nem kértünk, mivel leves és főzelék egyébként is van az árban, és az bőven elég. Akkor a vacsorához kapunk italt. Köszi, de az nem oldja meg azt, hogy macerásabb így az élet, folyamatosan két kulcskártyával rohangálunk egyik szobából a másikba, és a gyerekeket se hagyom nyugodtan egyedül éjszakára egy szobában. Kérünk inkább árcsökkentést, ha már nem azt kaptuk, amire számítottunk.

Erre már előkapta a vezető az adu ászt: de hiszen nem jeleztük külön a foglalásnál, hogy összenyitható szobát kérünk... "Szobák száma és típusa:​ 2/kétágyas standard szoba 1 pótággyal Dürer**** szárny (keleti fekvésű)" Tehát abban igazuk van, hogy ezt igazolták vissza, és tényleg nem jeleztük külön az összenyithatóságot, de mivel úgy kértük a foglalást, hogy 2 felnőtt és 3 kisgyerek, nem pedig úgy, hogy két szoba, eszünkbe se jutott, hogy ezt külön kéne jelezni, hiszen ha egy picit is elgondolkodott volna az értékesítő, legalább megkérdezte volna (másik szállodáknál így történt...).

Hát ja, ha tudtuk volna, hogy debilek dolgoznak az értékesítésen, akik nem láttak még gyerekeket, akkor tuti jeleztük volna, ezt más szállodáknál ki tudták találni segítség nélkül is. De persze, megkérdezi az igazgatót. Megkérdezte, aki azt mondta, hogy elfogadtuk a visszaigazolásukat, úgyhogy ez van. Hát gratulálok.

Persze, ha szigorúan a tényeket nézzük, semmiben sem hibáztak. De ha azt nézzük, hogy végezte a munkáját az értékesítő (nem gondolkodott) és az igazgató (pár tízezer forint fontosabb neki, mint a vendégek elégedettsége), akkor igen. Adna 10% kedvezményt, az egy ekkora szállodának semmi, viszont mi jó szájízzel hagynánk itt a őket és ezt a posztot se írtam volna meg. 

dinyus

update:

Hazaérkezésünk után jött egy automata email, hogy értékeljük a szállást. Leírtam, hogy minden jó volt, de azért összefoglaltam a problémánkat. Pár nap múlva jött rá egy reakció az igazgatótól. A problémánkra ezt írta : " Az értékesítés által  április 23-án adott ajánlat 2 külön szobára volt érvényes, sehol nem szerepel az összenyitható kifejezés. Ennek oka, hogy összenyitható szobáink csak korlátozott számban érhetők el (összesen 10 pár van), és már ekkor le volt foglalva az összes, így nem tudtuk Önnek azt ajánlani. Ön a foglaláskor sem jelezte felénk, hogy családi szobára tart igényt, hanem elfogadta az általunk felajánlott 2 db szobát, melyet így is igazoltunk vissza. Mi azt biztosítjuk a vendégnek, ami a visszaigazolásban szerepel, jelen esetben ez 2 külön szobát jelent."

Tehát továbbra is ragaszkodnak ahhoz, hogy mi vagyunk a hülyék, el nem ismernék a hibájukat. Válaszoltunk nekik persze, de úgy sincs értelme, aki kisstílű, az is marad.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az antiochiai szent kézigránát 2015.08.18. 10:31:30

Elaludtál Hilda? Azt hittem nem lesz reggel poszt. Szóval 'Ső...

sáros_tehén 2015.08.18. 10:34:50

Ha nem szólsz, akkor honnan tudják hogy mit szeretnél?
Mellesleg több módon is próbáltak kompenzálni. Persze ez nem volt jó a beképzelt arcodnak.

Szerintem a szálloda 100%-ban korrekt volt veletek.

Az antiochiai szent kézigránát 2015.08.18. 10:35:54

Csak hogy kilegyen a 3, ha valaki el nem rontja: Azt mondjuk nem értem, miért problémázik a poszter az éjszakán. Mi a tököt lehet éjjel csinálni ha nem aludni( főleg gyerekkel... Azoknak meg aztán hót mindegy melyik szülő alszik velük). JElezni kellett volna, nem utólag picsogni, ha már a T. Önérzetes Példás Szülő mindenképp a teljes alommal együtt akar aludni. Amúgy a -2 éves gyerek tetszik :D Már a megfogalmazás :D

sáros_tehén 2015.08.18. 10:37:54

@Az antiochiai szent kézigránát: :D Jövőre fogják elkezdeni csinálni.
Biztos naptár alapján dugnak :))

Az antiochiai szent kézigránát 2015.08.18. 10:37:55

Hajjaj, van ige szavazat is. Ezek szerint itt a poszter? :D @sarostehen_: Elrontottad a mesterhármast :'(

lcsaszar 2015.08.18. 10:46:45

Egy 6 és egy 8 évesnek tök buli külön szobában aludni. A posztoló nem írta, hogy végül is hogy oldódott meg. Dacból nem fogadták el a vacsorához az italt, pedig az nem kis tétel egy ilyen szállodában.

Aureliano Buendía 2015.08.18. 10:52:31

tényleg egy idióta. Az ilyen maradjon otthon, talán a családja ki tudja találni, mire gondol, ha nem szól.

A másik meg, hogy elég sok kompenzációt felajánlottak annak ellenére is, hogy nem volt igaza, mivel azt kapta, amit foglalt. De tipikus fillérbaszó mentalitás.

Nem kér ebédet, mert benne van a leves és a főzelék az árban. Baszki, ez egy hétig ellenne levesen és főzeléken. Gondolom, a reggeli svédasztalosból még az útra is csomagolnak szendvicset.

Feltehetőleg az volt a baja, hogy nem kapta meg a 10% kedvezményt, amit ő akart kikövetelni a szállodától. Amit meg felajánlottak, azt nem fogadta el. Ezért a sértettség.

A szálloda ebben az esetben maximálisan korrekt volt.

lcsaszar 2015.08.18. 10:54:37

"Mucikám, el tudnád intézni, hogy Ubulka és Hümérke legalább erre az egy hétre külön szobában aludjon? Ne kelljen már a 11-ig tartó párnacsatájuk és dumálásuk miatt virrasztanom. A 2 éves Ödönke is szeretne már 8-kor aludni" "Nem gond drágám, de a szálloda valami italt kínál a vacsorához cserébe" " Micsoda? Mit képzelnek! Ide sem jövünk többé!"

Darth Revan 2015.08.18. 10:55:59

Na, az ilyen emberek teszik sirba a szolgaltato szektorban dolgozokat.
1) a posztolo hulye, nem jelzi mit szeretne
2) bar nem a szalloda hibaja, meg probaljak a helyzetet valamivel kompenzalni
3) akkor is a posztolonak all feljebb

Hulye, buta, picsa.

Amugy meg a 3 gyerek kibirja, hogy a picsa annyuk nem nyit rajuk minden ot perben.

AtiSnatch 2015.08.18. 10:57:50

"Érzésem szerint ez az a poszt, ahol a posztolónak nincs igaza"

Ez már akkora hülye, hogy te is észreveszed? Haladunk.

Aureliano Buendía 2015.08.18. 10:59:19

„Tehát továbbra is ragaszkodnak ahhoz, hogy mi vagyunk a hülyék” ---> és igazuk is van.

„el nem ismernék a hibájukat.” ---> ha a gondolatolvasás képességének hiánya hiba, akkor igen, hibáztak.

„Válaszoltunk nekik persze, de úgy sincs értelme, aki kisstílű, az is marad.” --->„kompenzációt ajánlottak: kapunk ebédet a félpanzió mellé. Azt köszönettel nem kértünk, mivel leves és főzelék egyébként is van az árban, és az bőven elég.”

Így van. A ki kisstílű az is marad. És még posztot is ír róla.

2015.08.18. 10:59:35

@Az antiochiai szent kézigránát:
Azért akar összenyitható szobát, mert a szülők dugni akarnak az egyikben, de azért könnyebben ránéznének a 3 kölökre, hogy el ne kanászodjanak.

Amúg ez a poszt a múltkori ingyen koncertes párja, ez a poszter is beképzelt valamit, amit senki nem ígért, aztán meg rinyál.

Aureliano Buendía 2015.08.18. 11:00:30

@AtiSnatch: de ugye? Ezen én is meglepődtem.

lcsaszar 2015.08.18. 11:05:57

"Apuuu, a másik asztalnál rántott húst esznek" "Hallgass kisfiam, és edd szépen a főzeléket!"

Manyecska 2015.08.18. 11:09:58

Bazdmeg ez nem igaz a tegnapi pasit savazzátok mert NEM FIGYELT ODA mit ír alá...a recepciós meg csak a munkáját végezte??? Nyilván nem zárom be a gyerekeket egy külön szobába nem is értem hogy merülhet fel..

anitám83 · http://kep.ivpicture.hu/223232.t.jpg 2015.08.18. 11:17:29

Pár hete nyaraltunk ebben a szállodában. Soha!!!! ilyen elégedett még nem voltam szolgáltatással, mint az Erkelben. Minden problémát azonnal megoldanak amennyiben ez lehetséges, figyelnek a vendégre stb....Allergiás vagyok elég sok ételre ( alapanyagra), jeleztem nekik előre. Minden nap volt olyan étel (3 féle) amit tudtam fogyasztani. Igy aztán még a választhattam is. Annyi volt a varázslat, hogy előre jeleztem.

Aureliano Buendía 2015.08.18. 11:18:51

@lcsaszar: „de apúúúúúúúúúúúúúúúúúú, már 4 napja főzeléket eszünk” „Csend kisfiam, ez van az árban. Inkább egyél még egy tányérral, legközelebb csak holnap reggel lesz evés.”

sáros_tehén 2015.08.18. 11:20:26

@Manyecska: Otthon is egy szobában alszik az egész család? Mert a szállodában 2 ajtó választja el őket.

Manyecska 2015.08.18. 11:21:20

Ja, én voltam. @sarostehen_: monnyuk nyilván nem bár egy kétéves gyerek még simán..

Manyecska 2015.08.18. 11:23:05

@sarostehen_: de most tényleg ki az a f.... k.. aki egyedül hagyja idegen helyen a csimótáit bezárva ráadásul,akinek van gyereke az tudja bármi történhet, ja hogy ezeknek itt nincs ja bocs:D.., sza te végignézel minden dugaljt be van e dugva, az ablakon van gyerekzár??? pl..nem olyan bonyolult ez..

dinyus76 2015.08.18. 11:23:17

Tudom, hogy általában a posztoló a hülye, de azért mielőtt válogatott sértéseket vágtok a fejünkhöz, azért gondolkodhatnátok, hogy mi lehet a problémánk. Egy értékesítőtől igenis elvárható, hogy tudja (ahogy a többi szállodánál tudták is), hogy egy család egy légtérben szeretne lenni. És ezt egyértelműen ki lehet találni abból, hogy 3 kisgyereknek is kérjük a foglalást. Nem kell gondolatolvasónak lenniük, csak gondolkodniuk. Egy 6-8 éves gyerekkel bármi történhet az éjszaka (pl. elkezd hányni, leesik az ágyról - mindkettőre volt már példa nyaralásnál), aminél eléggé hasznos, ha a szülő nem egy teljesen másik szobában van.
A kompenzációval meg nem az volt a célunk, hogy minél többet lehúzzunk a szállodáról, hanem hogy ha macerásabb a nyaralásunk, akkor azt valahogy kompenzálják. És ne olyan dolgokkal (ebéd), amire nincs szükségünk. Látszik, hogy az itt anyázó idiótáknak (mert más szót nem tudok arra, aki ilyen minősíthetetlen stílusban ír számára ismeretlen emberekről) nincs gyereke, és annyira birkák, hogy mindent elfogadnak, amit eléjük tolnak ("De jó, kapunk ingyen rántotthúst ebédre, höhö, legalább még dagadtabbra esszük magunkat!").

Manyecska 2015.08.18. 11:25:16

@nemNewl: azért jó ez a poszt mert most kivételesen nem te vagy a legnagyobb köcsög, és ez jóóóóóóó :DD

dinyus76 2015.08.18. 11:25:59

@sarostehen_: nem egy szobában alszunk, hanem 2 szobával arrébb, de azért ha bármi van, legalább halljuk.

dinyus76 2015.08.18. 11:27:08

@Aureliano Buendía: svédasztalos reggeli és vacsora volt, tehát abszolút nem volt szükség arra, hogy még ebédnél is dugig együk magunkat. Minden nap másféle leves és főzelék volt, nagyon szerették a gyerekek.

Manyecska 2015.08.18. 11:27:11

@sarostehen_: hallod...mesélek egy sztorit..Békéscsabára megyünk most a pááárom keresztfiához /71 éves/..:D..vmelyik éjjel beszéltek telefonon, na nekik van csomó csirkéjük meg a szomszédban két komondor..mi gyerekek nélkül megyünk..

dinyus76 2015.08.18. 11:28:07

@anitám83: Minden mással egyébként mi is elégedettek voltunk, ezen kívül minden tökéletes volt. Ezt le is írtuk nekik a kapott értékelésben nekik.

Manyecska 2015.08.18. 11:28:31

@dinyus76: múltkor egy f-sz, Balatonon, bemászott a 5.-en lévő erkélyről hozzánk a másik erkélyre mert kizárta magát!:DD képzeld el ezt a gyerekes szobában. Az enyémek még ki is löknék "szatír" felkiáltással..:DDD

Aureliano Buendía 2015.08.18. 11:31:11

@dinyus76: ismered a mondást a néma gyerekkel és az anyjával?

Ezen kívül miért várod azt, hogy mindenki kitalálja a gondolataidat? És mi van, ha azt feltételezik, hogy a gyermekeid annyira vagányak, hogy örülnek neki, hogy külön szobában alhatnak?

A probléma gyökere akkor is az, hogy nem jeleztétek ELŐRE, mit szeretnétek.

A kompenzációval meg az volt a bajotok, hogy nem úgy akartak kompenzálni,a hogy ti azt elvártátok volna.

sáros_tehén 2015.08.18. 11:31:44

@dinyus76: "A kompenzációval meg nem az volt a célunk, hogy minél többet lehúzzunk a szállodáról"

De a 10% azért jólesett volna a semmiért mi?? Az nem lehúzás??

Troppauer_Hümér 2015.08.18. 11:32:09

@lcsaszar: Hümérkét nem bántani!

Posztolót lehet. Sőt, kell.

Manyecska 2015.08.18. 11:33:17

@dinyus76: ja, te a poszter vagy? Jó.

Aureliano Buendía 2015.08.18. 11:33:32

@dinyus76: ajánlom figyelmedbe a szavazás eredményét.

Rajtatok kívül mindenki a „nem”-re kattintott:)

Manyecska 2015.08.18. 11:35:25

@Aureliano Buendía: hát oszt? idiótákkal szemben mi a jelentősége?

AtiSnatch 2015.08.18. 11:35:45

@Troppauer_Hümér: "Mucikám, Ubulka már szépen alszik, de Hümérke már megint csaprészeg és a szobalányt inzultálja. Valamit csinálhatnál már vele..."

dinyus76 2015.08.18. 11:39:35

@Aureliano Buendía: de, jeleztük előre. 5-en szeretnénk szobát foglalni. Nem két külön szobát, szobát. Családi nyaralás, érted. Tehát az értékesítő tudta, hogy egy családot kell elhelyeznie. És ha egy kicsit is gondolkodik, legalább megkérdezi, hogy két külön szobát kérünk-e.

Darth Revan 2015.08.18. 11:41:04

@dinyus76:
az, hogy svedasztalos reggeli meg vacsora benne van az arban, attol nem kell magad degeszre zabalni.
a kisgyereknek meg pont nem tesz jot, ha kihagy egy etkezest, mert elotte teletomted reggelivel.

Troppauer_Hümér 2015.08.18. 11:42:08

@AtiSnatch: Ja, Mucika is megdugja a szobalányt mert az nem rinyál, ellentétben a hetvenhatossal.

anitám83 · http://kep.ivpicture.hu/223232.t.jpg 2015.08.18. 11:42:22

@dinyus76: Amikor megkaptad az igazolást a foglaláskor miért nem hívtad fel őket? Egyértelmű, hogy két db szoba az nem egy családi szoba.

Troppauer_Hümér 2015.08.18. 11:43:56

@AtiSnatch: Vagy a mellbősége. Dioptriája. Napi konfliktusainak a száma.

Aureliano Buendía 2015.08.18. 11:47:23

@dinyus76: vagy pedig te szólsz, mikor látod, hogy ez két külön szoba, hogy „de csókolom, ugye ezek egybenyithatóak, mert Gézuka, meg Gerzsonka hajlamosak leesni az ágyról, és be kell hozzájuk rohanni?”

sáros_tehén 2015.08.18. 11:48:03

@dinyus76: Én úgy szoktam szobát foglalni, hogy előre jelzem, hogy franciaágyas szobát kérünk. A 2db ágy összetolva nekem NEM az. Érdekes, eddig mindenhol meg tudták oldani. vagy szóltak, hogy abban az időpontban NINCS ilyen szoba. No problem, mentünk máskor, vagy máshova.

Aureliano Buendía 2015.08.18. 11:48:30

@Darth Revan: valamint az útra sem kell csomagolni szendvicset. Mindegy. Hagy. Nem érti.

dinyus76 2015.08.18. 11:56:24

@Darth Revan: nem tömtük tele, annyit ettek, amennyire szükségük volt. És egy levessel meg egy főzelékkel jóllaknak ebédre, nem hagynak ki étkezést.

Troppauer_Hümér 2015.08.18. 11:56:52

Van aki tíz százalékért eladná az anyját is.

Orál Bandi elfogadta volna a piát kompenzációként.

dinyus76 2015.08.18. 11:59:38

@anitám83: igen, ezt valóban elrontottuk, de azért, mert a korábbi tapasztalataink alapján fel se merült bennünk, hogy két külön szobába raknak egy családot.

Az antiochiai szent kézigránát 2015.08.18. 12:00:21

@dinyus76: Jaj de tudtam, hogy te is itt vagy :D Amúgy ha javasolhatom, ne vágd azt az egyébként is sovánka fát magad alatt, mert ezt bizony te basztad el. Lehet öntudatos, meg a földhöz is vághatod magad és hisztizhetsz, de a tényeken nem fog változtatni... Mindegy, legalább egy jó reggelt szeretél nekem

dinyus76 2015.08.18. 12:00:46

@Aureliano Buendía: nem csomagoltunk. Reggeliztünk, ebédeltünk, vacsoráztunk. Senki nem tömte magát degeszre, nem maradt éhes, nem vitt el magával kaját.

Józsi, a migráns köcsög 2015.08.18. 12:02:30

nicsak, nicsak, vannak még csodák: végre létjogosultságot nyert a "posztoló hülye" kategória is!
ennek örömére most megiszok egy dupla pohár hideg vizet!

dinyus76 2015.08.18. 12:04:44

@Az antiochiai szent kézigránát: szerintem ez a fa azok szerint sovánka, és azok szerint hisztizünk, akiknek nincsenek kisgyerekei. Nem mondtam, hogy mi nem hibáztunk, de igenis igazunk van abban, hogy nem gondolkodott az értékesítő.

Józsi, a migráns köcsög 2015.08.18. 12:05:03

@dinyus76: a szállodának honnan kéne tudnia, hogy ti egy család vagytok és nem két felnőtt akik barátok, fejenként egy ill. két gyerekkel felszerelkezve?
két szobát kértél, szobánként egy pótággyal, ezt pedig meg is kaptad.

sáros_tehén 2015.08.18. 12:08:45

@dinyus76: Jeleztétek, hogy egybenyitható szobát akartok? NEM. Innentől kezdve NEM a szálloda a hibás hanem Ti.

Gondolom ha 16-18 éves gyerekek lettek volna és egybenyitható szobát kaptok, akkor azon menne a hiszi, hogy de felnőtt gyereket miért akarnak rátukmálni a szülőre.

dinyus76 2015.08.18. 12:09:11

@Józsi, a köcsög: de ezt mondom: nem két szobát kértünk. Foglalásnál a neten be lehet írni, hogy hányan mennek és a gyerekek hány évesek. Ezt tettük meg. Sehol sem kértünk két szobát.

Darth Revan 2015.08.18. 12:10:22

@dinyus76:
de igenis igazunk van abban, hogy nem gondolkodott az értékesítő.

A szalloda megprobalt a lehetosegeihez merten valamivel karpotolni, holott ok annyiban hibaztak, hogy nem olvastak a gondolataidban.

ha extra elvarasaid vannak legkozelebb szolsz, es nem varod el, hogy kitalaljak.

Nem te vagy az aldozat ebben az ugyben, hanem a szalloda, aminek megprobalod rontani a hirnevet, de sikertelenul, mert a leirasodbol az latszik, hogy mindent megtettek a lehetosegekhez kepest, hogy karpotoljanak valamivel.

Józsi, a migráns köcsög 2015.08.18. 12:11:24

@dinyus76:

idézlek: " "Szobák száma és típusa:​ 2/kétágyas standard szoba 1 pótággyal Dürer**** szárny (keleti fekvésű)" "

Az antiochiai szent kézigránát 2015.08.18. 12:13:18

@dinyus76: Mindenki szerint, aki tud gondolkodni, ti vagytok a hibásak. Tényleg verheted a nyálad itt, de nem lesz igazad és csak a saját szellemi sekélységedről állítasz ki bizonyítványt. Persze most még remekül szórakozok ezen, de mint nyilván te is tudod, (szellemileg) fegyvertellenel csak idaig-óráig vicces hadakozni.

dinyus76 2015.08.18. 12:13:38

@sarostehen_: igen, persze, jelezhetnénk mindent előre, a továbbiakban így is fogunk tenni, mert ezek szerint egy értékesítőtől nem várható el, hogy gondolkodjon, miközben a munkáját végzi, és esetleg rákérdezzen magától, hogy külön szobát szeretnénk vagy egybenyithatót.

Az antiochiai szent kézigránát 2015.08.18. 12:15:50

@dinyus76: De csak hogy a te képességeiddel is megértsd: Ha jöttök ketten és kértek vizet( mondjuk két decit fejenként), akkor vagy két kétdecis pohárban viszem ki, vagy egy kancsóban ( a kedvedért 4 decis). Nekem a default a két pohár, mert ketten jöttetek. Egy pohárba nem tölthetem az összes vizet és mivel nem kértétek a kancsót, nem abba kaptátok. Így már okés? Szólj, mert tudok még egyszerűbb példát is.

sáros_tehén 2015.08.18. 12:16:12

@dinyus76: "Nem kell gondolatolvasónak lenniük, csak gondolkodniuk. Egy 6-8 éves gyerekkel bármi történhet az éjszaka (pl. elkezd hányni, leesik az ágyról - mindkettőre volt már példa nyaralásnál), aminél eléggé hasznos, ha a szülő nem egy teljesen másik szobában van."

Otthon nem egy teljesen másik szobában van??

"nem egy szobában alszunk, hanem 2 szobával arrébb, de azért ha bármi van, legalább halljuk."

Tehát otthon rendben van, hogy 2 szobával arrébb van. De egy szállodában elfogadhatatlan, hogy a szomszéd szobában van. Érdekes a logikád.

dinyus76 2015.08.18. 12:16:57

@Az antiochiai szent kézigránát: bocsánat, de az itt kommentelők jó részére nem igaz az, hogy tud gondolkodni. Csak pocskondiáznak minden posztban. Pont ők a szellemileg fegyvertelenek, nem pedig én.

dinyus76 2015.08.18. 12:18:28

@sarostehen_: ha nem érted a különbséget az otthoni két szoba és a szállodai két szoba között, akkor kár is magyaráznom.

sáros_tehén 2015.08.18. 12:19:08

@dinyus76: Egy értékesítő az alapján tud segíteni neked, HA ELMONDOD, hogy mit szeretnél. Hidd el sem idejük, sem energiájuk nincs ahhoz, hogy kitalálják, hogy a "kedves" érdeklődő mire gondolt.

Jövőben javaslom az astro TV-n foglaljatok szállást. Ott lehet kitalálják mit is szeretnétek.

Balint Gyuri bacsi 2015.08.18. 12:20:15

Sztem a posztolo is firtathatta volna a telefonban de az "ertekesito" egy agyatlan droid volt.
Majd idovel talan tovabb lat az orranal es valoban vendeglatos lesz.

Bombaló 2015.08.18. 12:20:31

@dinyus76: Ne fokozd.

Például, ha az értékesítőnek nincs gyereke? Hülye kér(d)ésre, hülye válasz fog születni.

Foglalni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes.

sáros_tehén 2015.08.18. 12:20:53

@dinyus76: A saját hülyeségedet kéne megmagyaráznod.. úgyhogy írd le bátran.. elolvasom.. (már az egész iroda rajtad röhög..)

schrödinger macskája 2015.08.18. 12:22:25

Èrted? Ha meg kapta volna a 10%- ot, akkor nem lett volna gond, ha külön szobàban alszanak a pulyàk. 10%- ot èrnek a gyerekek.

Aureliano Buendía 2015.08.18. 12:23:11

@dinyus76: azért, mert te elbasztál valamit ne a szálloda legyen a hibás. Azért, mert nem bólogatunk a hülyeségedre, ne mi legyünk már a hibásak.

Ha pedig nem bírod elviseli azt, hogy mások nem úgy gondolkodnak, mint te, és nem azt a választ adják, amit szeretnél hallani/olvasni, akkor ne írj posztot.

Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.

Sz4bolcs 2015.08.18. 12:24:31

Ez az a szituáció, amit inkább a hotel igazgatónak kellett volna beküldenie a homárra...

juhuuu 2015.08.18. 12:25:21

Megnéztem a szálloda foglalási oldalát, és nem értem mit magyaráz a posztoló: "de, jeleztük előre. 5-en szeretnénk szobát foglalni. Nem két külön szobát, szobát. Családi nyaralás, érted. Tehát az értékesítő tudta, hogy egy családot kell elhelyeznie. És ha egy kicsit is gondolkodik, legalább megkérdezi, hogy két külön szobát kérünk-e."

A honlapon csak 1 és 2 ágyas szobákból lehet választani, ezek után lehet megadni, hogy hány felnőtt és hány gyerek venné igénybe (0, 1, 2 a kiválasztható opció mindkét esetben)

Tehát kedves posztoló, hol kértél 1 szobát, jelezve, hogy 3 gyerekkel mész?
Vagy mégis inkább 2 szobát kértél?
És lám, azt is kaptál!!

És a szálloda dolgozói azért mert nem találták ki, hogy te egybenyíló szobákat akarsz még nem debilek!

Manyecska 2015.08.18. 12:25:45

@dinyus76: ahh.cigánytempó. Jó az nekik..hagyd!:)

Bombaló 2015.08.18. 12:27:16

@dinyus76: "Foglalásnál a neten be lehet írni, hogy hányan mennek és a gyerekek hány évesek. Ezt tettük meg. Sehol sem kértünk két szobát."
Tehát, ha egyéb kérés nincs és utazik 5 fő, melyből 3 gyerek, a szobák 2+1 ágyasak, szerinted hogy fogják elosztani?
Default 2+3.

ui.: Vagy keressetek 5 ágyas szobát. Ott még ajtó sem lesz, ami lefogja a hangokat.

Megvan a nyúl kecsegek! xd 2015.08.18. 12:29:07

@Józsi, a köcsög: :DDD két buzibarát mi?? bár elnézve a kommenteket :DD...

Józsi, a migráns köcsög 2015.08.18. 12:33:34

amit a posztoló szeretett volna az a junior lakosztály, csak valamiért mégsem azt kérte a foglalásban. érthetetlen.

Manyecska 2015.08.18. 12:36:42

@Balint Gyuri bacsi: vagy valami nyárimunkás diák...ezek a hullámvasúton sem fékeznek csak nyomják ész nélkül..@Az antiochiai szent kézigránát: Te mióta lettél ilyen arrogáns barom??:D

Az antiochiai szent kézigránát 2015.08.18. 12:43:17

@dinyus76: Tény, de ezzel nem ér takargatni a mentális hiányosságodat. Bár az eddigiekből az jön le, hogy amíg nem kapjátok meg a kielégítő "A szálloda volt a fasz, nem ti", addig itt fogod játszani az önérzetest. De ha egy kicsit is gondolkodnál, rájönnél, hogy hülye vagy.

2015.08.18. 12:45:21

@dinyus76:
Az lehet, hogy sokan majdnem minden posztolót csípőből fikáznak, de ez esetben igazuk is van. Te hibáztál, és próbálod a szállodára kenni.

Ha valahol szállást foglalok, akkor bizony szobát foglalok, és nem csak létszámot adok meg, rábízva a szállodára a részleteket. Ugyanis eltérő igények lehetnek, ami szerinted így logikus, az másnak lehet máshogy az, mert más egy másik család igénye. Valaki írt is rá egy példát, hogy 2 felnőtt, 3 gyerek más felállásban is lehet.

penzor 2015.08.18. 12:47:56

@Aureliano Buendía: ja ja. Meg csupán csak nõ: ezeket úgy nevelik, aszt képzelik, hogy majd az õ gondolataikat. Irracionális szarok. Persze netje, családja, munkája van. Gondolom hasonló fejbeni kapacitással menedzseli mindet.
A ponton érthetõ a másvalakibe kihelyezett gondolkodás - bár, mint látjuk, nem szerencsés - hogy a jópénzek kifizetése mellé járjon a figyelmesség, a csillagok mérõfoka is ez, de itt a posztoló burokban nevelkedettsége, 'mindent a picsám alá kapok a férjem pénzéért cserébe', ezáltal satnyult agya keltette hülyedívapicsásság túlharsogja ezt a gesztuselvárást. Mindent csak viszonylataiban, rendszerben gondolkodva. Valahol mindig is szántam az ilyen zeroworldprloblemeseket: ha nem sikerül maximálisan körbeugráltatni magukat a pénzükért, megy a világnak sírni, mintegy gyerej. A szállcsi meg múkodjon a besorolásának mekkfelelõen. 2 vélelmezésem, h mivel Mo., így a szolgáltatóközeg se igen tanult a dologból, másik; tuti az ilyen poszter kölkei lármáznak mindig, everybody nagy örömére.

Józsi, a migráns köcsög 2015.08.18. 12:51:11

@penzor: szerintem ideje nővé válnod testben és lélekben is, kezdesz nagyon hasonlítani rájuk.

penzor 2015.08.18. 13:00:03

@Józsi, a köcsög: akkor ezt most fejtsd ki, mert attól, hogy tényeket ecsetelek, hadd ne énmagam legyek már a tény, köszi. Különbenmeg egyes makacs nyelvek szerint már eleve nõ vagyok, szóval nyitott kapukat döngetsz kukiddal. (d,x)
@dinyus76: mennyibe volt az egész happening? Gazdagok vagytok? Jól esik kötözködni velünk, nem volt e-lég(ia) a szállodával?(x,d) Kiskorodban nemmertél egyedülaludni, ezt projektálod a csemetékbe? Történhet valami, megérkezik a télapó pl. Azt is szabotálnád? Meg nem kell ennyire majrézni, ha elhull akármi miatt is a kölök, hát elhull, majd lesz másik! Egyesek milyen körülményesek. Tudom már, éljünk klasszikál, amerikai filmekben, ott is nagy díva(t) volt az egyben nyitás.

atörökkk 2015.08.18. 13:00:51

Prosztolót lehet már?

Igi1.0 2015.08.18. 13:01:57

AZT MAJD ÉNN DÖNTÖM EL, MIKOR VAN IGAZA A POSZTERNAK

Az érzéseid meg senkit nem érdekelnek, aki írja a bevezetőt.

Hilda igivé akar válni!?

Troppauer_Hümér 2015.08.18. 13:02:37

@Józsi, a köcsög: Pedig igaza van. Most elvárja hogy mindenki kitalálja a gondolatait, a következő óhaja mi lesz? Egyenlő munkáért egyenlő bért? Élvezni a szekszet?

Most kell megálljt parancsolni míg nem késő.

cmx85s 2015.08.18. 13:03:34

Idevezet a családi adókedvezmény.
Csinál 3 gyereket és azt hiszi, nem csak az állam nyalja ki a s...ét, aztán fel van háborodva, ha mégsem.
És innentől lehet engem is savazni, hogy egy önző piszok, szemét disznó szingli vagyok, akinek nem sikerült párját megtalálnia a 6:4-es nő-férfi arányban. Az ilyen önző szemetek fizetik az adót, tartják fent a tb-t, és még a nyugdíjukra is takarékoskodjanak, mert a gyerektelenségért halmazati büntetésként még a nyugdíjat is elveszik tőlük.
Olyan, mint a devizahitelesek esete volt: aki felelősségteljesen gondolkodott, nem vett fel devizahitelt, mert ép ésszel fel lehetett mérni, hogy hova fajulhat a dolog. Igaz, az ilyeneknek most nincs lakásuk, házuk sem. De sokmilliós, rinyálni való adósságuk sem.

Józsi, a migráns köcsög 2015.08.18. 13:07:25

@penzor: a nő egyik ismérve a legalább csekély, de valamilyen szintű empátia gyakorlása:) tudod, vannak az irgalmas nővérek meg az irgalmatlanok: forum.p24.hu/forumkep/9/85467/399/11963165/1.jpg

@Troppauer_Hümér: hosszabb láncot!

Józsi, a migráns köcsög 2015.08.18. 13:09:25

@atörökkk: csináltam screenshotot az utókornak :D

atörökkk 2015.08.18. 13:10:27

@Józsi, a köcsög: ma gyereknap van, állítólag lehet :D

penzor 2015.08.18. 13:11:07

@Józsi, a köcsög: ikszdé .jpg. Jah, csak az az empátia nehogy éBÖFFrdekirányított legyen egészen véletlenül. Mostpedig végigolvasok mindent, gondolom Manyecska lesz a merítésben.

Az antiochiai szent kézigránát 2015.08.18. 13:11:20

@Manyecska: Nebáncs. A következőt megsimogatom. Amúgy meguntam, mán nem bántom őtse, nem vitzes már... ikszdé?

Igi1.0 2015.08.18. 13:11:53

Most hiába dob ki mindig, Hildának 1 jótanács: ne akarjon én (igi) lenni mer úgyse sikerül neki.

Sokan utánoznak utánoztak már de mindig elbotolnak.

Hagyma is szereti a blikken osztani, de ott sem én vagyok igazsàgos néven. :(

Amúgy a poszternak:

Ajjaj

Ha nem ért hozzá kérjen segítséget már a foglaláskor

Online is van már élő chat jobb helyen

Halkan megsúgom, hogy görögbe már külön teszik a gyerekeket a szülöktől, külön vigyáznak rájuk, külön programokkal tehát a szülök minél kevesebbet látják a kölköket nem kell nagyapó hogy addig vigyázzon rájukk mig ők gruppiznak

yaksi 2015.08.18. 13:12:24

Nem semmi a posztoló. Alapban ugye nem szívesen hagyná a gyerekeit külön szobában, de ha kap 10% kedvezményt, akkor már nem probléma... Gyerekek háta mögé rejtett fillérb.szóság??

Az antiochiai szent kézigránát 2015.08.18. 13:15:54

@Manyecska: Hát nemszerecc? Hova jut ez a világ :( Pedig még a vasadat is visszagörbítettem volna...

Manyecska 2015.08.18. 13:17:21

@penzor: szűrjél már szerencsétlen, viberezek egy órája nyugi.

Az antiochiai szent kézigránát 2015.08.18. 13:19:53

@Manyecska: Amúgy eddig is meglehetősen gúnyos voltam azokkal akik hülyék, ez miért lep meg? :D

Manyecska 2015.08.18. 13:21:50

@Az antiochiai szent kézigránát:inkább nem most kezdett el mozogni a pici, ilyen hullámok meg dobog:))) cuki:)

kombusz 2015.08.18. 13:28:08

Ha anyámék olyan helyre vittek volna "nyaralni" ahol 5napig fözeléket kell ennem, tuti én is megsértödtem volna és külön szobába akartam volna aludni :D

Manyecska 2015.08.18. 13:31:11

@kombusz: :D naja.El kéne olvasnom a poszt csak véletlen megint eszem.:D

penzor 2015.08.18. 13:37:14

@dinyus76: értem én, hogy rólad szól a világ. Nem baj, hogy mi nem rettegünk attól, hogy nem fogad el a világ 2kg pluszsúllyal a testünkben? Nem kötözködni akarok tényleg, de annyira ordítanak a paráid, defektjeid, lassan minden széjpen kidomborodik. Ez itt egy szihológuskör és a kezelésre szorulók önként jelentkeznek. Külön aranyos volt, h azzal kezdted, tudod, hogy a többi posztoló hülye, de ti nem. Mint a fózómúsorba, mikor a sok okos nekifutott a rizottónak, de pont azért, mert meg lett mondva, h jól csinálni nehéz. Nem is sikerült egynek sem. Nem jól mérték fel magukat. Te miból érzed úgy, h ez a poszt kivételes, hogy más, eltér? Mert veletek történt? Ált. van egy szakadék a poszterek-kommenterek közt, ezért hatnak ilyen marginálisnak szép, emberi értékeink. Az meg csak érzelmi ecerúségedet húzza alá, ha nekiállsz itt szúrósnak szánt odamondogatásokat gyártani minden átmenet nélkül, szúzies, ártatlan mivoltod után közvetlenül. Olyan ez, mint a börtön vagy a zártosztály; ha bármh oknál fogva te vagy a rács/poszt túloldalán, hiddel, hogy tevagy a hülye.
Manyecskát soha nem szúrom.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.08.18. 13:40:02

"de mivel úgy kértük a foglalást, hogy 2 felnőtt és 3 kisgyerek, nem pedig úgy, hogy két szoba, eszünkbe se jutott, hogy ezt külön kéne jelezni, "
A szállodának vagy nem esett le, hogy nincs 5 ágyas szobájuk, vagy mit gondoltak?

Abban nincs igaza a postolónak, hogy oké, nem jelezte, hogy összenyitható szoba kell, de mondjuk a 2 felnőtt + 3 gyereket hogy a francba gondolta a szálloda 2 szobába? :D

lcsaszar 2015.08.18. 13:42:31

Na (majdnem) pont így jártam én is. Felhívom a panziót, mondanám, hogy mit szeretnék. A recepciós a mondat közepén leráz, hogy foglaljak a honlapjukon. Na jó, beírom, hogy apartman, 2 felnőtt, 1 gyerek. A helyszínen kiderül, hogy tetőtér klíma nélkül, nagy nappaliban ahol a TV ott a gyerekágy, ablaktalan kis szobában két felnőttágy. Konyha a nappalival egy légtér. Mindegy, csak aludni jártunk oda, nem kértünk árcsökkentést.

Manyecska 2015.08.18. 13:42:33

@ColT: jajjjmá ilyet ne kérdezz ITT mer szétszednek mint a lábtörlőt:D! Bizti azt hitte menekültek.xd

Manyecska 2015.08.18. 13:44:05

@penzor: de baszki most kettő fél év múlva ez plusz húsz, qwára nem mindegy:)!!

Igi1.0 2015.08.18. 13:44:11

@Manyecska: már válaszoltam

Állok rendmellyezésre :)

Igi1.0 2015.08.18. 13:45:37

@lcsaszar: hát nem akarok elárulni miért van igaza a poszternak de ez egy ősi szállodai trükk, de csak itthon tartanak ilyen szinten mert harc van a helyekért

Igi1.0 2015.08.18. 13:47:26

JÓTANÁCS:

HA BELEDÖGÖLSZ SE NYARALJ ITTHON!!!

penzor 2015.08.18. 13:49:25

@lcsaszar: én ama pillanatban hagytam vón egészt picsbe. Én szent szavamba neugasón. Be. Le. Kivéve, ha nagyon indokolt, nagyon jó ritmusérzékkel és már a nagyját végighallgatta. Bámulatos, mennyire nem finom a világ.
@Manyecska: mentális szótárt melékelj önmagad mellé (legaláb te ércsd magad).

Manyecska 2015.08.18. 13:50:58

@Igi1.0: ezt pofázom én is hogy ezt is csak itthon lehet elképzelni :P

Igi1.0 2015.08.18. 13:52:44

@Manyecska: úccse ertik

Magyar utazási irodát magyar szallodákat magyar maszekokat kerülni, mint a pestist

Kis angoltudással foglalj külföldieknél utat

Manyecska 2015.08.18. 13:53:52

@penzor: de most miért vendéglátásban nem ALAP hogy mindent a vendégért..? képzeld ha mintha egy szülésznő rutinból tenné a dolgát. nagyon nem mindegy.A zember általában azért megy nyaralni hogy jól érezze magát /jó, tudom csimótával öngyilkosság, nyilván/..azt mi van ha egyik gyerek éjjel asse tudja hol van azt elindul félkómáson a szüleit keresve őőőőő.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.08.18. 13:53:54

@Manyecska: Azokat a pincébe tette volna másfélszeres áron

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.08.18. 13:56:13

@lcsaszar: A kommentelők nagy része kiakadt volna ha ezt kapják, de nem akad, ha postban olvassa :D LOL

Mondjuk ha lerázott volna, hogy foglaljak a honlapon, akkor szegényebbek egy vendéggel....

Igi1.0 2015.08.18. 13:57:53

EZ SZÁNDÉKOS NEM ÉRTÉS ESETE tehát károkozás, itt nem a poszter a hibás.

Direkt bák el

Dikusz 2015.08.18. 13:58:06

Olvasva a többi hozzászólást, látom már mások is rákattintottak a szálloda honlapjára. Én is megnéztem, bár ismerem eléggé őket, jártam több szállodájukban is.
A gyulai szálloda az egyik legjobb közülük, bár nem a legolcsóbb, de a szolgáltatások minőségiek. Az értékesítő személyzeté is. Miért kellene visszakérdeznie, hogy milyen szobát szeretne a vendég? Másrészt úgy gondolom, ha online foglalt, biztos van lehetősége külön megjegyezni, hogy van valami kívánsága. Pl., ha én mozgássérültel utazom, és nem jelzem, hogy olyan szobát kérek, akkor biztos, hogy nem olyat kapok.
Úgy szoktam csinálni ha szállást foglalok, hogy a honlapon megadott telefonszámon felhívom a szállodát, bemondom az adatokat, és rendben is van a dolog. Pár nappal az indulás előtt ismét felhívom a szállodát a biztonság kedvéért.
A 10% kedvezményről annyit, hogy ez a szállodalánc már az első alkalommal is ad eleve ennyi kedvezményt az árból, csak törzskártyát kell kérni, nem sok plusz elfoglaltságot jelent, szerintem igen jó marketingfogás. Más cégeknél ezt nem tapasztaltam. Ebben az esetben meg a semmire is korrekt lehetőségeket ajánlott.

Igi1.0 2015.08.18. 14:03:01

@Dikusz: nem áruljuk el az ősi trükköt

Szállodásnak is élni kell valamiből

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2015.08.18. 14:03:32

@dinyus76: 10% visszatérítésért már hányhatnak különszobába a gyerekek????
Pénzért minden megvehetŐ??

Igi1.0 2015.08.18. 14:08:11

@batgirl: lengywleknél természetes csak nálunk van alkáni trükközés

Az adőzássalfoglalással utaztatassal

Manyecska 2015.08.18. 14:16:04

@Igi1.0: jó, írtam az Igi 1.0-ra megint.

Manyecska 2015.08.18. 14:17:38

Most akartam szobát foglalni de már elment a kedvem tőle :DD

Igi1.0 2015.08.18. 14:18:41

Már rég nem ott tartanak külföldi irodák, ahol mi itthon

Rendkívül szervezettek, mindent precízen, tömegeket mozgatnak gyorsan, nincs 2-3 óra várás új buszra, ha baj van rögtön jön másik, plusz pénzért átszállhatsz, ha önként jelentkezel

Gyerekek külön részlegben, két hét alatt csak pár alkalommal látják a szülöket, külön gyerekeknek szolgáltatásokkal, egyénre szabottan is ha mondjuk a gyerek nem mehet x helyre betegség miatt

A szülöknek választási lehetőségek nem muszáj egész nap a parton dógleni, korosztály szerint elhelyezve, választhatsz, kivel lennél, melyik ülésen, melyik szobában

Azt kapod, amit foglaltál, ha elnézik, kárpótlás de ha túl hangosan szexel a szomszéd akkor is szólhatsz

Csak mi magyarok kevesen vagyunk, az utazási iroda nagy ívben letojja az ügyfelet, magyarok bnak ki magyarokkal ez nálunk dívik, hogy nem azt kapod, amit szeretnél

Máshol azt kapd, sőt még extrákat is mindent a vendégért, tehát ha egyedül nyaralnàl az is szuper lennne anyi a program nem is kerül annyira sokba

A poszter jogosan reklamál mert itthon tojnak a pofádba sőt még ki is röhöghetnek nyugodtan hogy te vagy a hülye értelmi fogyatékos minek jöttél ide csőró magyar

Matteo79 2015.08.18. 14:27:20

Azèrt az is megèrne egy misèt, hogy a kommentelôk biztos igazuk tudatàban hogy tiporjàk szerencsètlen posztert. Vègre felülkerekedhetnek valakin... Azt sem làtjàk be hogy kevèsbè tàmadò vèlemènnyel több esèlye van hogy poszter elfogadja vègre hogy olyanra szàmîtott ami bàr nem lehetetlen, ugyanakkor nem is elvàrhatò. Kedves poszter ezen tèren rosszul van bekötve a koràbbi jò tapasztalatok elkènyeztettèk. Ettôl mèg lehet nagyszerû ember, csodàs anya. Csak azt kellene belàtni hogy elbènàzta.jòt tenne az àltalànositani romlò, amùgy is trakikus moràlnak...

Igi1.0 2015.08.18. 14:30:00

Ez olyan átverés amikor a hely mindennel tud védekezni, amivel csak akar mert neki lesz igaza

Igi1.0 2015.08.18. 14:32:18

Hupsz

Az a jó hogy csak a szakmabeliek értik a poszt lényegét

Hát ez marhajó XD

ancsika 2015.08.18. 14:32:34

- lefeküdnél velem 1millióért?
- le
- és 100ft-ért?
- nem vagyok kurva
- azt már eldőlt, csak az áron vitatkozunk...

a kurva aki 10%-ért megvehető...

lcsaszar 2015.08.18. 14:37:16

@Igi1.0: Na azért a magyart sem kell félteni. Svédasztalnál 5 perc alatt felzabál mindent, mint a sáska. Megpúpozza a tányérját lazaccal, pedig utálja a halat. Ott toporog az étterem ajtaja előtt a beengedésra várva. Aki pár perccel később ér a reggelihez, az megszívta. Megint csak tisztelet a kivételnek.

Manyecska 2015.08.18. 14:40:13

@Matteo79: Hát ennyi. A legjobb aki else olvassa csak rutinból fikáz. Poszter is csak rutinból rendelt azt beszopta /már bocs/..@Igi1.0: nehogy valami más szakmára asszociáljanak :D

Dikusz 2015.08.18. 14:46:56

igi1.0 - kár, hogy nem áruljátok el, mi az? Igaz, én nem vagyok vendéglátós.
A későbbi hozzászólásodnál - ha túl hangosan szexel a szomszéd, és kiderül, hogy csak rácsapta az ujjára a budiajtót, akkor ő is kap kártérítést?:)

batgirl - elnéztem a címzettet, már majdnem válaszoltam, hogy akár a ventilátorba is. Bocsi:)

Igi1.0 2015.08.18. 14:47:57

Az is megvan hogy tudják a szállodák, melyik néppel hogyan kell bánni, miet szeretnek, mik a szokásaik hogyan lehet őket pl helyrerakni, ha túlzásba vinnék

Itthon magyarnál külfödinek mindent szabad tehát ezért kerülendők a hazai szálláshelyek ezért vannak ilyen trükkök amik a nyaralástól is elvehetik a kedvet

szelidorzo 2015.08.18. 14:48:51

@dinyus76:

1. Gyakran a posztoló is vadász. De azért mások és én is problémáztam már olyanon, amiért nem savaztak a fórumozók.

2. Egy értékesítő, naponta kap jó pár megrendelést. Nem fog azon töprengeni, hogy milyen módon osztják be a vendégek a megrendelt szobákat, ágyakat. Az érdekli, hogy a megrendelésben szereplő tételeket a kért időpontra tudja-e teljesíteni.

2. Te (Ti) rendeltetek 2 szobát 2 és 2+1 ággyal. Ezt teljesítették. A megrendelés végén szokott lenni egy kis rublika, ahol egyéb igényeket lehet kérni, vagy kérdezni. Saját bevallásod szerint nem írtad nekik, hogy egybenyíló szobákat szeretnél. Lehülyézed az értékesítőt, hogy a megrendelésedből nem találta ki, hogy neked ilyen igényeid vannak.

Megsúgom, Te legalább ennyire hülye vagy, mert nem jelezted. Tudod néma gyereknek az anyja (picsája) sem érti a szavát.

A szálloda ennek ellenére próbált kompenzálni (telítettség miatt nem tudott egybenyíló szobát adni már. Erre Te még idejössz ekézni Őket, lehülyézni az értékesítőt. Szóval Te egy elég prosztó posztoló vagy.

Igi1.0 2015.08.18. 14:50:51

@Dikusz: igen zajongásért szólnak a recepciósnak azok pedig a hangosan bulizókak

Ha pl éjjel túlzásba viszik a részegen pisilést az utcára

Csak álumk ezt em merik megtenni külföldi vendégeknek szólni ők elsőbbséget élveznek

Könnyű kitalálni, a poszter direkt kapott másik szobát, pedig tudták, miyet akart volna, de nem vádolhatod meg a szlldát panziot mert em tudod bizonyítani

Igi1.0 2015.08.18. 14:52:33

A poszter benézte meg ő a hûlye mer nem pontoSCH oszt ki vitatkozatna ezzel!?

Manyecska 2015.08.18. 14:58:24

@Igi1.0: nyilván..de azért Hilda is úgy idomítja már a kommentelőket mint a veszett kutyákat szokás, azt figyelem, én azon röhögök egész nap:)..xd /dx/..

venszivar 2015.08.18. 15:01:36

"Nem látott a vendég fejébe a szálloda"

Nem vót nékik egy kis balta v. szekerce, esetleg egy kőmíves kalapácsuk???
ÉN bíz belenéztem vóna a "gondolataiba" s adtam vóna nekíjje 10%-ot!!!
"nesze itt az apró, te mocskos állat!":):D:)

Az antiochiai szent kézigránát 2015.08.18. 15:01:55

@Manyecska: Hilda csinál bármit is? :D Ez újdonság :D

piroshangszóró 2015.08.18. 15:02:56

Amikor éhes vagyok és megkérem az asszonyt, hogy hozzon már _valamit_ a konyhából, és erre visszajön a rossz _valamivel_...aztat nagyon úúútáállóóm én is. Oszt' még nem is akar kompenzáni.

CID. 2015.08.18. 15:09:01

Minden idióta kommentelő színesíti a homárt, de ez az igi már nem az unalmas kategoria..... Bazd már ki Hilda, meg ugysem fogja senki, max a 230.

szelidorzo 2015.08.18. 15:09:16

@Sz4bolcs:
Nálad a pont!

Valóban ezt a szállodának kellett volna posztolni!

penzor 2015.08.18. 15:12:40

Megoldas szerintem: poszterina gondolom foallasu anya, beszukult tudattal, masfajta dimenzio ez, mint a tobbseg altal, vilagnak elfogadott dimenzio. Hat ennyi. Bar eszes anyukak joval nehezebben esnek e csapdaba. Abban Manyecskanak igaza van, hogy konnektor, meg ilyenek. Mi ilyenekre nem gondolunk, de nem is kell, igazi szulo szijjal fixalja a kis kocsogoket + makteaval bekabicsa es lehet menni gratiszitalozni a foldszintre. S bajologni. Persze koktelruhaban.
A kiskolkok szeretik megolni magukat, ami rendben is van. Kiveve, ha az elso 4 evben 1 ejt sem aludt vegig senki a kurva bomboles miatt. Akkor bosszanto lenne a sok befektetett kin hiabavalosaga purcanas eseten.
Remelem azert a tortenetet elibink taro punszija azert jo! Am 3 gyerek utan ebben sem vagyok biztos!

Manyecska 2015.08.18. 15:14:06

@penzor: én már 16 éve nem alszom hajnali hatnál tovább, megsúgom!:XD

penzor 2015.08.18. 15:15:22

@CID.: mar kibaszta, de ez ilyen terminatoranyagbol van, vagymi, nem lehet elpusztitani.:(

penzor 2015.08.18. 15:16:37

@Manyecska: nem is nezel ki tobbnek 68-nal!:D(x)

gabors 2015.08.18. 15:17:37

160 !!!

posztot olvastam de ennyi komment ????

CID. 2015.08.18. 15:19:37

@penzor: Na ne hízelegj már neki, 86 lesz az.

gabors 2015.08.18. 15:21:11

"Érzésem szerint ez az a poszt, ahol a posztolónak nincs igaza,"

1. akkor miert van itt ???

2. akkor kit kell sajnalni ???

3. posztolot lehet-e ekezni vagy kitaltas lesz belole ???

Az antiochiai szent kézigránát 2015.08.18. 15:21:20

@gabors: Mindenki veszettül együttérez a poszterrel...

AtiSnatch 2015.08.18. 15:23:01

@venszivar: Lóbert gidát vagy LGO gidát? nem mindegy!

Manyecska 2015.08.18. 15:26:33

@penzor: haha. amúgy pont olyan mintha azt írnád csak buzik vannak vagy nők no comment.

Homár Hilda 2015.08.18. 15:27:09

@sarostehen_: gyerekeknek tökre nem mindegy ám, hogy idegen helyen vagy otthon ébrednek fel éjszaka, úgyhogy épp emiatt lett volna érdemes előre pontosítani, hogy mit is szeretnének.

gabors 2015.08.18. 15:27:54

@dinyus76: 'És ha egy kicsit is gondolkodik, legalább megkérdezi, hogy két külön szobát kérünk-e. "

most komolyan ???

most mar vilagos!!! baromira sajnallak mert masok nem birjak KITALALNI Te mit is gondolsz

gabors 2015.08.18. 15:29:02

@Az antiochiai szent kézigránát:

most mar latom hogy jott ossze a heti csucs .....

azert 10% ugy gondolja hogy a poszternek igaza van (vagy csak sokat ittak mar)

Manyecska 2015.08.18. 15:31:45

@gabors: Én spéciel nem gondolom de nem is húzom le/alázom mint állat, ész nélkül ráadásul.@venszivar: a Szikorát levághatnátok mondjuk..

szelidorzo 2015.08.18. 15:32:53

Csak megnéztem már a szálloda foglalási oldalát.
Eddig azt hittem a posztoló szőke nő, oszt ennyi. De nem ez egy idióta!!!!

Kis idézet az oldalról:
Kiegészítő árak:

Pótágy 12 éves kortól - Dürer szárny: 9 000 Ft/fő/éj
Pótágy 6-12 év közötti gyermek esetén - Dürer szárny: 7 000 Ft/fő/éj

Pótágy az online foglalási rendszerben nem foglalható. Igényét kérjük, hogy a megjegyzés rovatban szíveskedjen jelezni (1 szobában 1 pótágy helyezhető el).
A megadott tájékoztató jellegű árak a szálloda szabad kapacitásától függően csak korlátozott számban és időben állnak rendelkezésre!

Ezek után megnéztem milyen szobák foglalhatók egyáltalán a jelzett épületszárnyba:

1. Egyágyas szoba
(Dürer standard keleti)
2. Egyágyas szoba
(Dürer standard nyugati fekvésű)
3. Kétágyas szoba
(Dürer standard keleti)
4. Kétágyas szoba
(Dürer standard nyugati fekvésű)

Akkor feltenném a 10 pontos kérdést!

Van-e olyan felsorolva, hogy egybenyíló családi szoba?

NINCS!

Akkor mégis miből kellene kitalálni az értékesítőnek, hogy dinyuska mi a faszomat akar?

Eddig csak röhögtem a tyúkon, de így még bosszant is, pláne, hogy még mindig nem érti a történtek okát.

Homár Hilda 2015.08.18. 15:34:11

Ja, és ismételten kérek mindenkit, hogy az idiótázást hagyja abba, főleg, hogy láthatóan anélkül is el tudjátok mondani, hogy szerintetek igaza volt-e a poszternek vagy sem.

Az antiochiai szent kézigránát 2015.08.18. 15:34:25

@gabors: én most meg nemtudom, hogy most Manyi utál vagy sem :'( Há remélem nem, azé'

@Manyecska: Najó, de te valószínűleg nem unatkozol annyira :D Benn vagyok fél kilenc óta és már kétszer végigvittem a super mariot... Balra...:D ( amúgy ez a héten már legalább a harmadik aki csak sajnáltatja magát. Csak éljem meg, hogy egyszer a poszternek legyen igaza)

venszivar 2015.08.18. 15:35:20

Úgy "látom" helga "beadta a derekát"!:D

Megalkuszik a mennyiség oltárán...

EL is élvezne egy 1000 db feletti komment láttán!!! ő legalább megláthatná.:DDD:)

szelidorzo 2015.08.18. 15:35:59

Vegyétek tudomásul, minden kommentelő hülye, mert nem érti a posztolót.

Szóval Mindenki hülye, csak a posztoló gőzmozdony.

Az antiochiai szent kézigránát 2015.08.18. 15:36:43

@Homár Hilda: [...] <-Ide nem írom le úgy ahogy gondoltam, azt amit gondoltam. De amúgy attól eltekintve, hogy hogy fogalmazzuk meg amit megfogalmazunk, az ilyeneknek tényleg minek adsz felületet? Annyi de annyi jogos panasz van minden nap. Nem akarom elhinni, hogy csak ilyenek írnak neked...

CID. 2015.08.18. 15:37:14

@venszivar: De te már igen:) Ha nem gond, maradnék az asszonynál. Tapasztalataid nem érdekelnek hazug cigány ;)

homar-fan 2015.08.18. 15:37:48

Hülye-e a poszt-toló-e?

8 éves meg 6 éves gyerek otthon is anyuval alszik? A mi korunkban 8 éves gyerekek már hetekre mentek táborozni 2 db felügyelőtanárral, nem, hogy a szomszéd szobában kelljen aludniuk! Hát micsoda dolog ez?!

A proszt-toló meg ostoba mint az éjszaka...

Az antiochiai szent kézigránát 2015.08.18. 15:40:04

@homar-fan: De nemszabad ilyet mondani, épp az előbb mondta Hilda. Na. Most büntetésből simogasd meg a posztoló fejét és adj neki kekszet!

CID. 2015.08.18. 15:42:54

@CID.: Hülye. Ezt a hazug jelzőt minek irtad, olyan mint a nedves víz.

venszivar 2015.08.18. 15:43:57

@Az antiochiai szent kézigránát: HA! igaza lenne, akkor azt írnánk, hogy:

- úgy van!
- igazad van!
- ne hagyd magad!
- ó te szegén!-
- igazad van!

MÁS?!?ötlet? írj egy hatodikat:)

HA csaj s csinos s 77-nél(ötvennel) fiatalabb, akkor én sunáznám!!! IS!

Az antiochiai szent kézigránát 2015.08.18. 15:45:14

@venszivar: És a sajnálom a posztert hol marad? Vagy az már negatív? :D

venszivar 2015.08.18. 15:46:11

@CID.: PÓTOLHATATLAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

most te írj egyet!:)

Homár Hilda 2015.08.18. 15:46:47

@batgirl: gondolom a kedvezmény kompenzálta volna valamennyire, hogy a szülők külön alszanak.

CID. 2015.08.18. 15:48:42

@venszivar: Pótolhatatlan, asszony szerint a kutyánk, te pöcs :D

szelidorzo 2015.08.18. 15:49:17

@homar-fan:

Igaz. Az én lányom is 7 éves kora óta nyáron jár ottalvós táborokba. (arra vigyáztam, hogy addigra már tudjon úszni rendesen, de azt egy év alatt bőségesen megtanult) Így mehetett a balatonhoz, dunai holtághoz, stb táborozni. Faházba, sátorba, stb. De nem is picsog semmiért, nem kapaszkodik az anyja szoknyájába, 10 évesen önállóan meg tud főzni egy ebédet (meg tudjuk enni gond nélkül)

venszivar 2015.08.18. 15:49:32

@Az antiochiai szent kézigránát: Az már degradáló, ja s negatív felhangú.:)

DE lehet, hogy bennem van a hiba! Ritkán sajnálok valakit! ENGEMETET ki s mikor sajnál?!?:):D

CID. 2015.08.18. 15:51:46

@Homár Hilda: Szerintem a kölykök a másik 10%-ot, összedobták volna, hamár nem kell a hülye anyjukkal egy légtérben aludniuk.

Manyecska 2015.08.18. 15:52:37

@CID.: most nem értem, dugja a Robit? :D

venszivar 2015.08.18. 15:58:01

@szelidorzo: ÚGY is KELL! ÉN s mások is (csajok,fiuk 14-15évessen) faházas nyaraláskor vettük el egynás szüzességét...régi szép idők!:)

Még nem kell izgulnod,TALÁN van még 4-6 éved......rá.:)

JunkieeeBoy · http://junkieeeboy.blog.hu 2015.08.18. 16:01:18

@cmx85s: Pontosan! Minden gondolatoddal egyetértek... gyerek - adó - devizahitel!

Ha csaj vagy, te vagy az én emberem! :D
Bár ha a nicked 85, én sajna 90-es vagyok... :'(
:D

venszivar 2015.08.18. 16:03:23

@CID.: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

CID. 2015.08.18. 15:48:42
@venszivar: Pótolhatatlan, asszony szerint a kutyánk, te pöcs :D

EZT BEKERETEZTETEM!!!

te!
-nagyobb a farka!?!
-jobban nyal?!?
-tovább s többször bírja!?!
-meg NEM piál?!?
-nem büdös a pofája...?!?

milyen fajta???:DDDDDDDDDDDDDDD

tetves patiszon 2015.08.18. 16:09:11

@dinyus76:
az van hogy csak mert szültél hármat még nem körülötted forog a világ.
"Hát ja, ha tudtuk volna, hogy debil az anyuka aki nem látott még online űrlapot akkor tuti jeleztük volna, ezt más anyukák ki tudták találni segítség nélkül is."
te debilezel le másokat? lassan 40 vagy és síkhülye
szánom a férjedet meg a gyerekeid de sajnálom ezt a bolygót hogy rászabadítottál még 3 potenciális magadfajtát

penzor 2015.08.18. 16:16:15

@JunkieeeBoy: az irasabo kitunik, hogy pasi. De aranyos, hogy ennyire ki vagy ehezve, ennyire remelsz.:) Nekem is szivembol szolt, asszem. Harmasban buzulhatnank, ha mar igy alakult.

CID. 2015.08.18. 16:21:34

@venszivar: ne röhogj te kuki, tényleg annak hívja, mondjuk megértem :D

venszivar 2015.08.18. 16:27:15

@CID.: Gyereket NEM tudsz "csinálni"?:D

azért azt már ne várd el a pöcstöl..., te fasz.:):D

CID. 2015.08.18. 16:36:43

@venszivar: Szuka, te nagyon hülye. Gyereket csinálni, hogy a fatyjaid terrorizálják az oviba, suliba? Vegzálják a saját fajtájukat;)

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.08.18. 16:41:18

Jányom pont a héten fakadt ki, hogy a három kölkesek oly kedvezményezéseket élveszkedhetnek, hogy felháborgott azon amiket kaphathak lehetőségként a zállamtól, meg mindenhol.
Adókedv, 1etem, ingyen könyv, családsegítő, menza.... azt még sorolta fél óráig! Mi sok minden jár nekik ingyé.
Azt még el is vannak szállva, azon dohogott.
Montam is neki, tik mé' kotonba gyárcsátok az unokáimat?

venszivar 2015.08.18. 16:52:08

@CID.: Akkor legalább fogadjatok örökbe 3-4 háborús betántorgót....az asszonyodnak 2-3 16-20 éves körüli pasit (pappírjuk úgy sincs róla).

te meg egy 3-4 gyerekes szűz menyecskét...

NE a szuka kutyát kúrogasd a szállodai külön szobába, amik egybe nyithatóak!!!:(:D

CID. 2015.08.18. 17:11:17

@venszivar: Már nézegettem őket, de mindnek olyan füstös cigánypofája van, azokba meg ugye, max vasvillát nyomunk:) Ti bazdmeg tényleg levágtok egy gidát?

apaarpi 2015.08.18. 17:19:17

Kedves dinyus!

3 gyermeket neveltünk fel, kb. 2.5 év körkülönbség van köztük, ma már nagyobbak, de ekkora korukban is jártunk szállodába, sőt, akkoriban többet, tehát ismerem a helyzetet.

Az, hogy 1 családi szobában, lakosztályban, apartmanban, vagy összenyitható szobában szeretnétek lenni, abszolút érthető, mi is MINDIG így voltunk akkoriban(nagyobb gyerekek már örülnek a külön szobának).

Viszont: az, hogy te ezt a foglaláskor nem jelezted, és a visszaigazoláson se tűnt fel, na meg utána egészen a megérkezésig nem figyeltél erre, az csak a te hibád, figyelmetlenséged, stb.
Igen, előfordulhatott volna az, hogy az értékesítő rákérdez, de ezt ELVÁRNI, és ennek hiányában debilnek nevezni, hát, nagyon erős.
Az, hogy többféle kompenzációt is felajánlottak (pedig semmit nem hibáztak), és neked egyik sem felelt meg, akár érthető okból is, - bár csak az egyiket indokoltad, italt is elfogadhattad volna -, csak az általad kitalált, az a te gondod.
Az, hogy telt ház esetén nem tudnak cserélni, természetes.

Soha nem fordult elő, hogy erre ne figyeljek oda FOGLALÁSKOR, nem is volt ebből baj egy esetben sem.

Nagyon kár volt ide posztolni, gyakorlatilag "helybe jöttél a pofonért".

Escaped 2015.08.18. 17:20:40

@Matteo79: utóbb csak olyanok posztolnak, akik olvasás nélkül írnak alá szerződést, nem értelmezik az általuk alákörmölt szöveget stb. Egy idő után unalmasak ezek az álgondok.

@lcsaszar: Pont ugyanezt opvastam egy amerikai szerző tollából. A honfitársairól írta.

@Homár Hilda: Az ilyen posztok helyett nem lehetne egy jó kis Termékmustra, Teszteltük, vagy ilyesmi rovat?

Aureliano Buendía 2015.08.18. 17:50:25

és hova tűnt a posztoló? Csak nem megsértődött?:)

CID. 2015.08.18. 18:20:09

@Aureliano Buendía: Valamelyik kölyköt hánytatja.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2015.08.18. 18:25:51

@Aureliano Buendía: magába nézett és halálra rémült. vagy éppen kiveri a nappali falát hogy egybenyíljon a gyerekszobával.

Aureliano Buendía 2015.08.18. 18:29:07

@CID.: @sugargiraffusplumps.: bennem még az a kérdés merült fel, hogy a gyermekei fognak-e tőle 10% kártérítést kérni azért, mert az elmúlt 2-6-8 évben nem volt egybenyíló szobájuk?

Valamokka 2015.08.18. 18:37:23

@dinyus76: Miért kellene az értékesítőnek akármire is gondolnia, ha ti lefoglaltok X szobát Y feltételek szerint? Miért ne lehetne mondjuk nálatok már évek óta az a rendszer otthon, hogy a legkisebb csak akkor tud aludni, ha apukával alszik együtt, a másik kettő meg anyukával? Miért ne lehetne az értékesítő egy gyermektelen, 23 éves srác, akinek nyilván fogalma sincsen róla, milyen az, ha kicsi gyerekekkel kell nyaralni?
Az értékesítő azt gondolta, hogy aki küldte a foglalást az felfogta amit olvasott, pl azt a kitételt is, hogy "ha egyéb kívánsága van, kérjük írja be a megjegyzés rovatba"...

CID. 2015.08.18. 18:55:37

@Aureliano Buendía: Biztos vagyok benne, hogy nem. Ahogy elérik a megfelelő életkort, elmenekülnek otthonról. De lehet, hamarabb :)

2015.08.18. 20:00:52

De komolyan most ... ez egy poszt?
Szegény kölykök, reméljük az apjuknak magasabb az IQ-ja, és az eszüket nem az anyjuktól örökölték.

venszivar 2015.08.18. 20:05:34

@Pink Petsch: HA több lenne, akkó nem ezt az eszetlen .icsát vette vóna el....:)

persze lehet, hogy az anyós baromi jó nő s azt huzagolja! más megoldási ötletem NINCS!

laliazöreglány 2015.08.18. 20:34:16

@Valamokka: Hát ez az. Az értékesítő egy hülyebunkó, mert nem gondolta, hogy aki küldte a foglalást, az nem fogta fel, amit olvasott.Méltó büntetésként javaslom, hogy 1 hétig gyakorolja a gondolatolvasást dinyuskán.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.18. 20:47:51

ha valamit lefoglalok, akkor olyat amilyen nekem kell, ha egybenyilo 2 szobas, akkor azt
ha ezt nem fejtem ki, akkor a "debil" azt gondola amit akar
10 % kedvemennyel, meg mar nem lett volna gond a 2 kulon szoba?
erdekes
tessek azt foglalni ami szuksegeltetik

[c] 2015.08.18. 23:27:07

@Manyecska: "sza te végignézel minden dugaljt be van e dugva, az ablakon van gyerekzár???"
6 és 8 éves kölykökről van szó (a kicsi alhatott volna a szülőkkel), ebben a korban mi már felértük ésszel, hogy nem kellene a konnektorba nyúlkálni. Bár nem csodálkoznék, ha a posztoló gyerekei ebben lemaradtak volna kortársaiktól.

Artech 2015.08.18. 23:28:48

@ColT: B opció: egyik szülő egyik gyerekkel, másik a másik kettővel...
És ez miért baj?
Otthon is így alszanak?
Bár nekem egy gyermekem van, különszobával rendelkezik, de rendre elcseréli az alvó helyet az anyjával:)

hobbitroll 2015.08.18. 23:40:33

@poszt-o-LÓ: vadász ... vadász ...
"aki kisstílű, az is marad."
tükörbe néztél e már ma? Szerintem a szavazás állása mindent elmond. Mást hozzátenni nem szükséges.
Legyen neked könnyű a föld ;)

penzor 2015.08.18. 23:43:51

@Artech: azért remélem félálomban nem dugod meg a gyerekedet.:Dé(x)

Escaped 2015.08.19. 07:40:43

@Igi1.0: Abból mi haszna van a szállodának, ha direkt nem olyan szobát ad, mint amilyenre (titkon) vágyom?

@Homár Hilda: Ez a posztsorozat direkt azért lett kitéve, hogy a fogy.véd-hez kapcsolódó hátrányt nem szenvedett posztoló csekély értelmi képességén ledöbbenő hozzászólókat tiltani lehesen?

Eyetleg az új dizájn mellé nem lehtne új poszt típus: olyan, amiben a posztert megkárosítják (mint a Goodboy vs. Telenor), vagy valami Teszteltük, Kipróbáltuk rovat?

penzor 2015.08.19. 09:28:12

@Escaped: úgy összességében álgyúval lõsz verébre. Igi esetében vérebre. Nem gondolod? Választ, s(&) logikát várni? Ezektõl? Bátor.

joska61 2015.08.19. 09:41:29

Alighanem ezt a katyvaszt közösen hozták össze. Szó' mindenki hibás.

Manyecska 2015.08.19. 10:49:20

@[c]: Igen, amikor a balesetek történnek néha pont ez van "nem gondoltuk volna"..
bármit kinézek belőlük, bár az enyém már nagy, de a kereszfiam most lett 11 éves, majd egy évet nevelgettem..simán!:D

Manyecska 2015.08.19. 11:09:51

@hobbitroll: és ha leidiótázzák/qrwázzák ez mennyiben segíti elő fejlődését esetleg??
Ma már gondolkodtatok?? :D:P

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2015.08.19. 17:01:42

@Atörökk: elfelejtettem elmenteni amikor lecsaptam a gépet :(

Atörökk 2015.08.19. 17:04:00

@sugargiraffusplumps.:
Francba, pedig ritka összeszedett kommencs volt :D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2015.08.19. 17:25:06

@Atörökk: elkérjük hildától? neki megvan a dobozban :) :)

bendeguz75 2015.08.19. 19:52:24

Minden hotelben limitalt ay osszenyithato szobak szama. Elobb a posztolonak fel kellett volna hivnia oket vagy irni egy emailt, hogy van e egyaltalan ilyen lehetoseg a hotelben. Egyertelmuen a posztolo a ludas. A hotel meg korrektul jart el, mert bar nem hibaztak, megis probaltak karpotlast adni.

pervie but hot (törölt) 2015.08.20. 04:03:18

"Hát ja, ha tudtuk volna, hogy debilek dolgoznak az értékesítésen"

A debil itt a posztoló volt. Meg arrogáns, fillérbaszó, kommunikációképtelen, felelősséget hárító. Pont így fröcsögött volna akkor is, ha kapnak 10% árengedményt. Vannak még ilyen emberek... Ugorgyunk.

pervie but hot (törölt) 2015.08.20. 04:20:11

@dinyus76: te egy rettenetesen ostoba ember vagy. Biztos nagy a farkad/jó a segged (nem figyeltem, hogy kan cagy szuka vagy-e), hogy a párod veled van. Vagy ő is pont ilyen ostoba és így tökéletesek vagytok egymásnak. Háron gyereket kár volt ennyi IQ-val összehozni, csak a genetikai defekteket halmozzátok bennük. Remélem egyik-másik gyerek félrekufircolásból származik, így még van egy minimális esély arra, hogy nem totál retardáltak.

Bluemotion 2015.08.20. 09:20:44

@szelidorzo: Rátapintottál a lényegre.

Kupon Károly 2015.08.20. 16:18:44

Érdemes megnézni a szálloda lapját, csupa debilek járnak oda. Asszongya:
"Egy ilyen színvonalú szálláshelytől az a minimum, hogy akkor iszom meg reggel a kávémat, amikor jól esik."
Kedvesem. Ha hajnal háromkor akarsz kávézni, felöltözöl szépen, és a picsádat elvonszolod egy éjjelnappaliig

Kupon Károly 2015.08.20. 16:20:29

"Az ember ilyen helyre pihenni érkezik, és megengedhetetlen, hogy éjjel 3-ig ne tudjon aludni, a közeli szórakozóhely programja vagy a szállodában rendezett esküvő miatt."
Tisztelt házasulandó pár! Az esküvőt sajnos nem áll módunkban szállodánkban megtartani, mert Józsika nem tud aludni. Köszönjük megértésüket!

hobbitroll 2015.08.20. 19:07:20

@Manyecska: már ne is haragudj, de ha csak GONDOLSZ valamire, hogy mit szeretnél, akkor ne reklamálj, hogy nem azt kaptad amit vártál.
Egyépként ...
- tudod mi a különbség a tudatlanság és az apátia között?
- nem tudom, és nem is érdekel

(nem tudom mit tanul a sok/?/ lehüjézésből, de nem is érdekel :P )

Megvan a nyúl kecsegek! xd 2015.08.21. 13:33:54

@pervie but hot: dehogy te mekkora egy paraszt vagy büszke vagy rá? @Kupon Károly: azt írta ha "jól esik" hol lácc olyat hogy hajnali háromkor eshet?:D barom.

Manyecska 2015.08.21. 13:37:29

@hobbitroll: lehet bennem van a hiba általában velem szoktak kommunikálni az emberek/eladók..nem vagyok akkora paraszt hogy csak írásban..:D:P:D..Mindenki azon agyal mekkkkkkora húúúúú meg háááááá ..volt szerencsétlen poszter minden:D...a nyomorult ügyintézőnek legalább át kellett volna suhanni az agyán hogy nem lehet hogy esetleg egy család foglal?
:DD

Ne magatokból induljatok ki van akivel még szóba áll a családja...:D

Atörökk 2015.08.21. 13:44:11

@Józsi, a köcsög:
Ahh, máris melegség járta át keblemet :D

hobbitroll 2015.08.22. 08:47:27

@Manyecska: Naccerű. Látom a megoldásra rájöttél egyedül. A kulcsszó: kommunikáció! Ezt felejtette el a pószter. Kár őt védeni. És csak ismételni tudom magam. Ha nem mondja el, mit szeretne, ne várja a csodát. Az ügyintéző/recepciós nem gondolatolvasó. Nem bonyolult, egyszerű ez mint egy faék (vagy a pósztoló)

"...általában velem szoktak kommunikálni az emberek/eladók..nem vagyok akkora paraszt hogy csak írásban..."
Ezt olvasva nem is értelek ... de tényleg.

hobbitroll 2015.08.22. 08:51:34

@Manyecska: ps.
"...a nyomorult ügyintézőnek legalább át kellett volna suhanni az agyán..."
Lehet, hogy átsuhant, de honnan tudod, hogy pár hete - hónapja nem futott bele a másik féle iqbajnokba? "Mit okoskocc vaze? Kértem két szobát, van vagy nincs, b*szom*ny*daravatalon".
Gondolom ezt hallottad(mondtad már a csimotának) te is : néma gyereknek anyja se érti a szavát ;)

melaena 2015.08.24. 12:44:29

Alap balfasz a leveliro.
Tavaly nyaron ugy mentunk nyaralni negyen,hogy a haverom a csajaval,egy masik haver,meg en.
Az elso dolgom volt jelezni,hogy a paros kozos agyat szeretne,en pedig kulon agyat a pajtival.

Persze egyszerubb lett volna lapitani,akkor talan az egyik erosebb bebaszas utan osszejon valami este,de az azert elegge lutri lett volna ...

Legalabb beleirta, hogy szerinte is az emberunk a kolbasz ...

McZozo 2015.08.24. 16:48:36

Nem szoktam egyeterteni mikor ekezik a posztolot, de jelen esetbe en is ugy latom, hogy itt nem a szalloda hibazott, sot a posztolo sajat maga irja hogy meg kompenzalni is probaltak. Es igen furcsa hogy ingyen ebed eseteben nem szamit mert kenyelmetlen meghat kisgyerek de ha penzt kap vissza akkor mar nem kisgyerek es nem kenyelmetlen.

Brit Kék Macska 2015.08.24. 19:27:58

Aha, három gyerekkel annyira előreláthatóan gondolkodik, hogy ilyenbe belefut... Mi ketten megyünk még csak, de mindig előre MINDEN paramétert visszaigazoltatok e-mailben, nemcsak éjszaka, fő, ellátás, kinyomtatom, és viszem magammal. Ha nem rutinos, akkor azért, ha meg gyakran jár, nem nagy ügy minden foglalásnál leírni, mit akar, rutin.

titokmost 2015.08.24. 19:37:28

A posztolo egy vicc. Nevetseges. Rohej, hogy ezt megirta es a sajat tudatlansagat, es az onmagaban elvart igenyeit, melyet senki nem lat, ki is posztolja.

szala@ 2015.08.25. 16:21:12

Látom sok itt a "jóindulatú" szakértő. Évek óta figyelem a TH hozzászólások minőségének romlását, de ennek a posztnak a reakciói már tényleg kritikán aluliak. Bár korábban élveztem a vicces megjegyzéseket és sokat lehetett tanulni mások hibáiból, mostanra fröcsögő, megmondó emberek gyülekezete uralja itt a teret. Részemről ez volt az utolsó post, amit olvastam. Ég veletek! Akinek nem inge...

hobbitroll 2015.08.25. 18:29:25

@szala@: akkor olvasgasd a bibliát. Várj, mégse. Tele van az is csomó marhasággal. Szex, drog, testvérgyilkosság ...

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2015.08.30. 12:06:12

azt is megkérdezhette volna a zügyintéző, hogy fogyatékos személyek vannak-e a családban.
sok macerát megspórolt volna magának és kollégáinak is.

Intelli 2015.12.03. 23:58:47

Én maximálisan ügyfélpárti vagyok de úgy kib@sztalak volna a kölkeiddel együtt, hogy a taknyotokon csúsztok.
süti beállítások módosítása