Tékozló Homár

Brutál mód nyikorog a Nike, de a Playersroom szakértője nem hallja

2015.08.19. 14:40 | Homár Hilda | 267 komment

playersroom_logo.jpg

Ki mondta, hogy egy cipőnek csendben kell üzemelnie? Attól, hogy ez a hagyomány, akár lehetne trendszetter fícsör is a lépésre nyekergő cipő, igaz, ebben az esetben érdemes lenne a vevőket a vásárlás előtt ismertetni vele, mert hát ki tudja, tetszik-e nekik ez az újítás. Multimédiás panasz egy nem is olcsó nyekergő Nike-ról és a Playersroom panaszkezeléséről. 

Kedves Homárék!

Az én Playersroom történetemet nagy műgonddal öntöttem videóba és szövegbe.  Kérlek, biztosítsatok helyet a történetemnek, talán másokat megvéd a bajtól! Köszönöm, és minden jót kívánok!

Belátom, hogy az alábbi történet nem született volna meg, ha rendszeresen olvastam volna ezt a blogot…

Egy jobb minőségű, emberi kinézetű cipőt szerettem volna venni, így egy „Nike Toukol Air III”-ra esett a választásom… a Szinga Sport Kft. által futtatott Playersroom-ban. Pár hét használat után a bal cipő sarka járáskor jó hangos nyekergő hangot adott ki. Ez a talpszerkezet ujjheggyel történő megnyomására is hallható, külsérelmi nyom nincs. A Nike cipők gyakran nyekeregnek, mert a kínai gyermekek takarékoskodnak a ragasztóval a gyártás során. 

A történet innentől egy teljesen szokványos Playesroom-os eset; bemutattam a hibát, felvették a jegyzőkönyvet, és a reklamációmat persze elutasították. Kiss Béla bőrfeldolgozó ipari mérnök (továbbiakban, mint Béla) „független” szakértő –kötelességének eleget téve- a „szakvéleményében” elmagyarázza, hogy miért is nem megalapozott a reklamáció.

„Szakértői” vizsgálat gyanánt az előzetes szemrevételezést követően Béla –a róla alkotott vélemények helytálló ismerete okán próbazoknival mentegetőzve- felhúzta a cipőt a hátsó végtagjaira, majd ténfergett benne egy kicsit. Béla nem hallotta, hogy a cipő hangosan nyekereg. Mivel a talprész ujjheggyel megnyomva is kiadja az igen zavaró hangot, ezért joggal gyanítható, hogy a „vizsgálat” nem is került elvégzésre. Mindenestre a cipő most már nemcsak nyekereg, hanem mégössze is lett bélázva.

Azon túl, hogy ilyen komolytalan hangzású végzettséget mérnöknek nevezni sértőnek érzek magamra, és a többi, valódi mérnöki diplomákat szerzett emberre is, Béla „mérnöki” minőségét a kezéből kiadott szakvélemény tükrözi a leginkább: Kizárólag laikus vizsgálati módszert alkalmaz – azaz semmit sem használt a tőle elvárható tudásból, aminek nyilván oka van.

A „fenti módszerek alatt csak a "roncsolásmentes vizsgálat"-ot említi. Komoly mérnökként elfelejtette a vizsgálati környezet, a pontos vizsgálati és mérési eszközök és módszerek, illetve ezek eredményeinek bemutatását és elemzését, továbbá az ezekre alapozott konklúzió ismertetését. Tehát csak a lényeg maradt ki. Béla alkalmassága nem tisztázott, hiszen nem derül ki patáinak mérete, a testsúlya, hogy diagnosztizáltak –e nála a járásképet befolyásoló ortopédiai divertikulumot, továbbá az audiometriai vizsgálatának eredménye. A szakvélemény nem hiteles, hiszen nincs rajta pecsét, csak bélyegző. (Akár egy komolyabb márka sportcipőinek tervezésében is részt vehetne Béla, azonban mégis csak egy pitiáner kft. cselédjeként végzi el a piszkos munkát...)

A hókuszpókusz fokozása érdekében 6 db szabványt emleget, melyek közül 5-nek itt semmi értelme:

 • MSZ 3368:2002 : lábbelik fogalommeghatározásai – alapfogalmak, de minek?
 • MSZ 3367:2002 : lábbelik - teljesen irreleváns adatokat tartalmaz (szakítószilárdság, színtartósság, stb.)
 • MSZ ISO 9407:1992 : méretszámozás és méretjelölés – szintén irreleváns
 • MSZ ISO 4733:1988 : lábbeli hibák – a nyekergést hibának ismeri el, máskülönben nem kereste volna, azonban detektálni már nem sikerült.
 • MSZ ISO 14253:1987 : lábbelik érzékszervi vizsgálata - visszavont szabvány, amúgy az érzékszerveket kéne inkább vizsgálni, ha nem halljuk a hangos nyekergést…
 • MI 14277:1992 : a lábbelik minősítése szemrevételezéssel„ – ez is visszavont szabvány

 

A Players room és Kiss Béla kooperációjában született sunyi ügyekkel tele az Internet, számuk aránytalanul magas a többi, hasonló profilú bolthálózathoz képest. Mindig a Béla a szakértő, a reklamáció mindig elutasításra kerül valamilyen nevetséges indokkal. Korábban a „cipőkanál hiánya”, mostanában inkább a „járáspróba” a szöveg – Béla hogyan tud többféle cipőméretet hitelesen „próbajárni”? Vajon a női lábbeliket is szívesen „próbajárja” Béla, vagy ezt delegálja az erre szakosodott, Kiss Bella névre hallgató asszisztense felé? A probléma súlyát mutatja, hogy Bélának már „rajongói” oldala is van a Facebook-on.

A BKIK által hozott számos határozat mondja ki, hogy Béla

 •  „független” mivolta nem valósul meg; a vállalkozó és a szakértő közötti állandó, tartós üzleti kapcsolat kizárja a vizsgálat elfogulatlanságát. A megállapítást megtámogatja a tény, hogy minden, az Interneten fellelhető ügyben kizárólag a Szinga Sport Kft. számára kedvező szakvéleményt írt – legyen az akár az egy hónap alatt simára kopó cipőtalp, vagy épp a két hét alatt elengedő ragasztás. Korábban még playersroom.hu-s email címmel is rendelkezett!
 • szakértői kompetenciája kétséges
 • szakvéleményei semmitmondó általánosságokat tartalmaznak, szakmaiatlanok

 

A „szakvélemény” átvételekor a jól táplált üzletvezető-helyettes hölgy nem volt kíváncsi a cipő nyekergésére, sem az enyémre, az üzletvezetőt nem volt hajlandó felkeresni, csak a fogyasztóvédelmet dünnyögte lepasszolós stílusban, utalgatva a hátam mögött feltorlódott azon vevők magasabb prioritására, akiknek a történetét majd később olvashatjuk ugyanitt.

Ugyan fizikailag lehet járni egy hangosan nyekergő cipőben (ennyi erővel felemás, esztétikai hibás, netán festékkel leöntött cipőben is), azonban ez a lábbeli messze nem biztosítja a tőle elvárható minőséget. Nem elfogadható, hogy egy 23000 forintos cipő néhány hét után hangosan nyekeregjen, hiszen jogos igény, hogy viselője emberek közé tudjon menni.

Az ügyet már elvből is mindenképp végigjárom, melyben –a körülményeket tekintve- szerencsére több hatóságnak van illetékessége. Náluk fogok feljelentéseket tenni, az ügyfélkapun keresztül is.

 

Elérendő célok:

 • Az én kártalanításom
 • A Playersroom garanciaigény-kezelési politikájának vizsgálata
 • Bőripari Béla kompetenciájának, szakmai és etikai alkalmasságának vizsgálata
 • A Szinga Sport Kft. és Béla közötti sok éves gyümölcsöző szimbiózis részleteinek alapos feltárása
 • Bármi más, ami még adódik

 

Belas Room

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CID. 2015.08.19. 14:48:57

Kicsit nyikorog, na bumm, majd bekopik.

AtiSnatch 2015.08.19. 14:50:06

AZ annyába elküldő kommentek: 3...2...1...

AtiSnatch 2015.08.19. 14:52:54

minden bótjuk helyén ROOMkocsmát nyitni!

CID. 2015.08.19. 14:56:25

Egyébként, WD40- javasolta már valaki?

AtiSnatch 2015.08.19. 14:58:23

@CID.: szerintem a füldugó se rossz megoldás :D

a klan 2015.08.19. 15:00:09

jatszo szobaban csak jatszo cipovel

penzor 2015.08.19. 15:03:32

Bionikus xelektív hallás csodái.
Homárék, lül (by Colt).
Nem szomszédszobában tárolt anyóssal együttélve vékonyfalak közt éjjeli állóbaszás kivitelezése alatt kell használni a Nikét, így nem lesz kínos &(and) zavaró a ritmikus nyikorgás. Különbemmeg lépésre villanó talpú (pirosan) cipõ a 90ss évekbõl. hagymának kisbetû üzenem, hogy nem less, hanem Liss.

Valenhun 2015.08.19. 15:05:47

Playersroom, aki teheti SOHA ne vásároljon ott cipőt.
3 hónapos hasítottbőr bakancs a varrástól 1 cm-re, anyagában kiszakadt, visszavittem, közölték, hogy nem rendeltetésszerűen használtam (Budapest téli utcáin). Bevizsgáltás után nem változott a "szakértő" véleménye.
Kiderült, volt egy 5x5 cm-s tájékoztató mellékelve, amin 3 mm-s betükkel volt felsorolva, hogy miként használható. A kedvenc részem : "Rendszeres utcai használatra és 8 órát meghaladó viselésre nem alkalmas".
Ezek után nincs mit tenni, mint elkönyvelni, hogy 13eFt-t buktam.
Cserébe azóta mindenki figyelmét felhívom erre a trükkre tőlük.
Ők azóta kb. 500 vevőt veszítettek, s remélem még ennél is többet fognak.

RosszQtya · http://indafoto.hu/rosszqtya 2015.08.19. 15:07:18

a kedves poszter, még a cég nevét se képes helyesen leírni :o)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.19. 15:13:13

milyen az az emberi kinezetu cipo?
/amugy fejlettebb orszagokban mindenfele Belak nelkul dobjak a szemetbe es adnak helyette masikat/

penzor 2015.08.19. 15:15:31

@RosszQtya: elolvastam, ez egy jó poszt.:D Néha aggyal bíró humanoidból is lehet posztoló.:(

penzor 2015.08.19. 15:19:11

@hagyma: a fejlettebb országba' nincs Liss, eleve bukó. Fejlettebb ország lakójának üres az élete, ha mindig összevetést végez a régi, lepukkant hazával. ItthonRÓL is lehet jó vásárt csinálni.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.19. 15:24:17

@penzor: a felvetes teves
nem a 2 orszag kozotti osszehasonlitasrol van szo, hanem a kereskedelmi es vendeglatasi hozzaallasrol
az eletem teljes, nem ures, aggodalmad felesleges, de ertekelem

es a cipo tenyleg qrwara nyekereg, tenyleg ciki ilyenben jarkalni minden masodik lepes egy nyekerges

lcsaszar 2015.08.19. 15:32:54

Hát ha valódi bőr, akkor az bizony nyikorog. Műbőrön évtizedekig edzett lakosságunk sajnos elszokott a valódi marhabox illatától és nyikorgásától. Én ugyan még nem húztam lábamra valódi bőr sportcipőt (műbőrön szocializálódtam, nem tagadom), és azt sem értem, hogy futball-, kosár-, kézilabda-, tenisz-, stb. meccs hangos háttérzaja közben kit zavar a nyikorgás. A csehszlovák gumitalú tornacipő a magnezitpadlós tornateremben, na az nyikorgott!

szelidorzo 2015.08.19. 15:33:18

Ilyen üzletekben nem vásárolok, de Bélát megkeresném személyesen és feldugnám a seggébe a cipellőt.

Tudom maradi suttyó vagyok, de a 2 éve vett "alföldi papucsom" nem nyekereg.

Az asszonynak és a gyereknek is van pár kézműves cipője a kis cégtől (a régi alföldi cipőgyár termékvonalát megújítva viszik a boltot tovább)És amilyen pici az üzletük, olyan nagy a forgalmuk. Panaszt tevő vevővel még nem találkoztam, pedig évente jó párszor megyünk oda cipőt vásárolni. Valószínű nem Béla tervezi a cipőket.

lcsaszar 2015.08.19. 15:35:41

@hagyma: tenyleg ciki ilyenben jarkalni
Nem járkálni kell benne, hanem sportolni - vagy valamit rosszul tudok?

Aureliano Buendía 2015.08.19. 15:35:52

népi hangszernek még jó lesz.

penzor 2015.08.19. 15:37:44

@hagyma: hát a zsebtolvajlás kilõve, az fix. Esetleg randin lehet vicces az elsõ 3 percben. Nóbli díj átvételére meg nem ilyenben megyünk. De amiben megyünk azzal együtt megengedett a zokni hiánya. Enstejn óta.
De, mindig hasonlítgatsz, hiába burkolózol a jelenkonkrétumokba, ne vitasd el ezt magadtól. Ezért kell ama faluban (fatorony legyen)megdögleni kimozdulás nélkül, ahol mindenki ahol. Született. Így elkerülhetõ a 2laki gyökértelenség.

sáros_tehén 2015.08.19. 15:38:09

Ha a video képét nem nézem csak a hangot, azt gondolnám, hogy épp egy jóízűt kefélnek... :)))

lcsaszar 2015.08.19. 15:42:33

Benne felejtettek egy kis kínait.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.08.19. 15:42:41

"A Nike cipők gyakran nyekeregnek, mert a kínai gyermekek takarékoskodnak a ragasztóval a gyártás során. "
Ha tudod, hogy kínai, a francnak veszed meg? Eladják neked kurvadrágán a kínait, azt hiszed, jobb lesz, ha drága?

"MSZ 3367:2002 : „lábbelik” - teljesen irreleváns adatokat tartalmaz (szakítószilárdság, színtartósság, stb.)"
neked irreleváns, de pl. a kínai cipőimnek rendszeresen a talpukkal van baj - nem elég nagy a szakítószilárdságuk.

Mondjuk ha a szakértő szerint nem nyikorog, akkor el kéne küldeni hallásvizsgálatra.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.19. 15:46:11

@penzor: nekem mindket orszagba megvannak a gyokereim
itt kisebbek termeszetesen
nem hasonlitgatas a cel, cask nemi figyelemfelhivas, hogy lehetne ezt maskeppen is csinalni
es kizarolag kereskedelemi es vendeglatasi teruletekrol szolnak
itt arrol szolok ami otthon job
pl a zsiroskenyer, a rantotta, a lakohazak stb.
mindent a helyen
@lcsaszar: rosszul
ezeket a sportciponak nevezett dolgokat mar jo regen, rengetegen utcai hasznalatra veszik
nekem is van par, bar en adidas parti vagyok
pl horgaszashoz is tokeletes, vagy elugrani a boltba, , reggelizni, ebedelni stb.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.19. 15:49:31

de sok munkahelyre is tokeletes
az meg milyen szar mar hogy egesz nap nyekeregsz

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2015.08.19. 15:57:27

Hát ilyen híres Bélát eddig nem ismertem Bélájim!44
Lábbeli-szagértő!

Leone_510 2015.08.19. 16:06:35

Béla sajnos geci a Playersroom is az, a posztolót sajnálom. Legközelebb előbb olvas utána vásárol.

homar-fan 2015.08.19. 16:07:55

Na végre egy tökös poszt-toló és egy jogos panasz! Ezt mán szeretjük a hosszú7végére!

penzor 2015.08.19. 16:19:31

hagyma miért Adidas párti inkább?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.19. 16:26:36

@penzor: markahu vagyok
nekem kenyelmesebb es tartosabb
a nike sokszor csiricsare
az adidas letiszult forma es szinvilag
meg sosem nyekergett

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2015.08.19. 16:27:21

összebélázták a cipőjét :) :)

ha valódi bőr akkor az bizony nyikorog. marhafaggyú vagy rendesebb cipőápoló spraj köll rá antinyikorginnak.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.19. 16:31:55

@sugargiraffusplumps.: mar hogy lenne egy szabadido nikenek bor talpa, ahol nyikorog?
videora tetszett klikkelni?

Atörökk 2015.08.19. 16:34:39

"Egy jobb minőségű, emberi kinézetű cipőt szerettem volna venni, így egy „Nike Toukol Air III”-ra esett a választásom…"

A mondat több oximoront is tartalmaz.

Nincs több kérdésem, T. Bíróság. Nem mondom, Hilda úgyis tudja.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2015.08.19. 16:38:50

@hagyma: mér ne lehetne bőr a talpa? jobb helyeken bőrből varrják a cipőket.

vidijót nem néztem mer lefagy wifi nélkül. majd ha lesz wifi akkor megnézem.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.19. 16:40:29

@sugargiraffusplumps.: OK
nezd meg
jo:)
es lathato mi es miert nyikorog
kina job hely, ahol a niket gyartjak?:)

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2015.08.19. 16:48:57

@hagyma: már nem hordok nájkit, bár a nike air az egy igen kényelmes futócipellőcske volt amíg el nem basztak benne valamit, azóta nem annyira komfortos. asicsra szavazok, nem is nyikorog.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.19. 17:02:31

@sugargiraffusplumps.: hat ja a sport- es a szabadidocipok mar kisse elvaltak egymastol
/Mary nike parti, de mar egyikunk sem fut/
nalam a horgaszat a sport meg az internet
meg a sportfogadas
/en be sem megyek sportcipo ugyben cask adidas boltba, a kor ezzel jar:), de markahunek is lehet nevezni, ha bevalt minek varialjak/

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.19. 17:16:11

ja, amugy be kell menni a boltba
ebben a cipoben
es probalni ugyanilyet
majd egy ovatlan pillanatban a balost kicserelni

Igi1.0 2015.08.19. 17:27:09

Jól tàplált XD

Nem bírom tovább a röhögést

Bob1899 2015.08.19. 17:33:12

Cipőt, a cipőboltból! Nem ám a pléjerszrúmból! BDSRSTNT!

2015.08.19. 17:35:20

Fingócipő! Mondjuk minden lépésnél szabadkozni hogy a cipő volt, tényleg zsenánt!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.19. 17:39:39

@Cicmen: hat en ilyen hangut meg eletemben nem fingottam
foleg 2 lepesenkent

2015.08.19. 17:46:21

@hagyma:hat en ilyen hangut meg eletemben nem fingottam

Ha tág a segged akkor nem tudsz!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.19. 17:50:56

@Cicmen: hat ugy latszik neked vannak tapasztalataid
az en seggem tokeletes
egy segg nem is lehet tag, max nagy
/videot megnezted? a cipo nyekereg, nem fingik/

2015.08.19. 17:56:52

@hagyma: Jó! Most már ne magyarázkodj! :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.19. 17:59:58

@Cicmen: hat ha te ilyet fingassz, mint ez a cipo, akkor ott valami gaz van
es nem belgaz

ozur 2015.08.19. 18:11:57

Vettél volna baccpapucsot!

Leone_510 2015.08.19. 18:14:13

ez a cipő tökéletes egy besurranó tolvajnak...ja nem

Troppauer_Hümér 2015.08.19. 19:50:33

Ez valószínűleg ugyanaz a Béla, aki az m1 híradón faszán elmagyarázza hogy dübörög a magyar gazdaság.

Troppauer_Hümér 2015.08.19. 19:55:15

@sugargiraffusplumps.: Beszarszbehugyozol. Teheccséges fazon, csinálhatna egy szpotot az Extreme Digitalrol és az Oranzsvéjszről is. :D

Troppauer_Hümér 2015.08.19. 19:58:27

@hagyma: Van rajtuk lopóvédő kütyü.

venszivar2 2015.08.19. 20:08:31

@CID.: Dögölj éhen!:)

LÉPEM!

MrZed001 2015.08.19. 20:19:50

A Nike cipők egyre szarabbak.
Nekem is 3 hét után elkezdett sziszegni a Nike Air Max talpa.
Meg se próbáltam garanciáztatni, esélytelen csóringeréknél.
Következőnek inkább veszek kínai szart 5000-ért, és az 1 évet az is ugyanúgy bírja.

Ha a Nike úgy érzi ezt a silány minőséget megengedheti magának ... akkor tőlem csődbe is mehet.

Józsi, a migráns köcsög 2015.08.19. 20:24:15

@Troppauer_Hümér: megnéztem, tényleg teheccséges a gyermek. ezért még azt is hajlandó vagyok elnézni neki, hogy a pléjerzrúmba vett cipőt. maóóórgittt. :D

@MrZed001: ugye? kb. 6-8 éve még tök kényelmesek voltak, mostmeg akár purhabot nyomnál a lábadra.

megamenn 2015.08.19. 20:24:51

a videóból nem lehet megállapítani, hogy a cipő nyikorog, vagy csak valaki nyikorogtat valamit...

AtiSnatch 2015.08.19. 20:29:05

@megamen: pinája nyikorogna?

ja, a videó meg zseni áll is.

FDToth 2015.08.19. 20:32:19

Ez mar jo 5-6 eve igy megy, a bkik es az nfh is kimondta h kiss beka nem szakerto es osszejatszik a szingavak, de senki nem tesz semmit.
Playeroban nem vasarolok, es jo par rokonomat es ismerosomet ravettem h ok sem.
Multkor visszavittem egy cipot a deichmannba, mert nyikorgott. Mondta az uzletvezeto h vegyem fel es mutassam meg. Hallotta, mondta h kicserelik vagy visszaadjak a penzt. Nem kell ide holmi szakerto/szakvelemny, egyszeruen csak erzekszerv es gyors dontes.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.19. 20:35:15

@Troppauer_Hümér: felveszi es kiszalad
cask a nyekergesre fel ne figyeljenek
/en meg itt cipon nemigen lattam, de attol meg lehet, ritkan jarok vasarolni/

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.08.19. 20:47:04

@FDToth: "Ez mar jo 5-6 eve igy megy, a bkik es az nfh is kimondta h kiss beka nem szakerto es osszejatszik a szingavak, de senki nem tesz semmit."
Ezt a mondatot te magad érted? :)

venszivar2 2015.08.19. 21:00:49

megnéztem a videjót. B+! ne a kezedben nyikorgasd!!! A cipőt a lábon hordják...

rgo, így nem perdöntő! te másik béna béllla. még jó, hogy nem a pöcsödön nyikorgatod! különben ezért a randa szarért adtál 23-at!?! meg is érdemled...a nyikorgás ér benne húszat!:):D

Az antiochiai szent kézigránát 2015.08.19. 21:04:30

szkértő szakértő a cipőt-e látta már? Ha igen, utána békéltető testület.

Troppauer_Hümér 2015.08.19. 21:08:08

@venszivar2: És ha annyi? Elárulom, ezelőtt 20 éve is 10-20 között mentek ezek a márkák, pedig akkor még mások voltak az átlagjövedelmek Agyarországon.

Annak a gyökérnek basznám ki inkább az összes fogát, aki a Tisza cipőket 30 ezerre árazta be, a pólókat pedig tíz rongy fölé. Normális?

Troppauer_Hümér 2015.08.19. 21:10:20

@hagyma: Felénk az ezerforintos auchanos nájlonpólón is van csipogó. Egyedül a kínai dzsunkaboltokban nincs.

Nálatok más a kultúra. Megvárjátok amíg a néger ellopja a boltból, utána lelövitek és viszitek a cipőt.

venszivar2 2015.08.19. 21:13:25

@Troppauer_Hümér: KÖSZ az árulást!!!

DE már szotyola kisasszony megelőzött tégedetet!?:D ODAÁT:)))

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.19. 21:15:28

@Troppauer_Hümér: nem
nalunk kiviszik a klotyoba, ott leszedik
es azutan ugy
kisebb cuccoknal mukodik a kicsomagolasos megoldas
ciponel nincs nagy vedekezes
elektromos kutyuknel van
azokkal nehez elbanni
mondjuk egy telefon eleve nem aktivalodik ha nem huzzak le a kasszanal stb
a felvetes nem jogos, nem gyakori, hogy feher kereszteny ember kifosszon egy afroamerikait, foleg egy cipoert a bolt elott, foleg leloves aran

venszivar2 2015.08.19. 21:21:29

@Troppauer_Hümér: "hosszú" s "régi" már...

www.facebook.com/tiszadebrecen

majd jövő hét hétfőn v. kedden be is látogatok az egyik boltjukba! veszek is egy dorkót a névnapomra! az asszonynak.:)

venszivar2 2015.08.19. 21:27:31

@Troppauer_Hümér: JA! s vasárnap F_1! Hajrá MENSEL!!!:)

Troppauer_Hümér 2015.08.19. 21:33:24

@venszivar2: Duzzogva nézem, ez a fasz Ferrari szerződést hosszabbított ezzel a pöcs Raikkonennel.

venszivar2 2015.08.19. 21:38:51

@Troppauer_Hümér: :D:) gyorsan kiesik, oszt nem látod...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.19. 22:31:19

nincs is job mint vasarnap koradelutan F1-et nezni egy vanilia fagyis csuporral a kezunkben es kozben el el szunyokalni
aki tud elni az tud elni
cask Bela meg ne zavarjon

gabors 2015.08.19. 22:57:41

az europai futamok amugy NC-i idoben reggel nyolckor vannak (ebbol van a legtobb) az azsiak meg hajnal 2-3 korul ... (Monte Carlot szoktak ismetelni kora delutan mert azt tobben itt is nezik)

a kanadi-t meg a texasit a mexico es interlagost tudod csak "koradelutan" nezni ...

amugy az ez evi hungaroring kimondottan izgalmas volt az elmult evek atlagaban ...

ja fagyi vanilia vagy puncs az szabadon valasztott ...

Artech 2015.08.19. 22:59:25

@penzor: Na, eccsém, te rátapintottál a lényegre.
A reklamáció nyekergést említett.
De ez a cipő nyikorog!!!
Bélámnak az Úrban Igaza van.
Bélám ez a cipő tényleg nem nyekereg.
Magyar nyelvtan....
Hangutánzó szavak...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.19. 23:04:51

@gabors: koszonom, hogy aggodsz ertem, hogy nem ismerem az idozonakat
tolem lehet barmikor, bar most a a hungaroringbe beleneztem kivancsisagbol par percet
vasarnap reggel volt idom
/nem is magamrol beszeltem, hanem a Magyar F1-es nezokrol/
@Artech: ez nyekereg is nyikorog is, tovabbra is fenntartom sk ki kell cserelni a boltban:)

killerkaller 2015.08.19. 23:37:21

Bezzeg a régi szép időkben a kuncsaft még fizetett is a cipésznek, hogy építsen nyekergőt (nyikorgót?) a skárpi talpába.

Szerintem ez valami retro surranó.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.19. 23:50:27

@Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár www.malac:
ja, igy ertem
en nem akarok emberi kinezetu cipot

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár www.malac 2015.08.19. 23:51:08

@killerkaller: Janiszög! Szikrázott a postaúton, csak a csiszatolástól elkopott a talp.

A posztoló meg örüljön, hogy nem nőihölgy! A rothadék tűsarok tud ám úgy kopogni, lépcsőn, hídon dübörögni, mint egy szómenéses tamtam dobos.

Posztoló! Hatalmas a videód!

@Homár Hilda: Vééégre! Egy épelméjű poszter jogos nyikorgása!

Ezt a Szagos Bélát meg kéne Edézni!

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár www.malac 2015.08.19. 23:52:40

@hagyma: Beepitett talpnyalo. Gondolom, nnem viselesre szantak.

MrZed001 2015.08.20. 00:27:04

@Józsi, a köcsög:
Te, a mai nikéknél még a pur hab is puhább.
Csak azért veszek ilyet, mert a szar rácsos talpú cipők (cipő talpának felső-belső része egy műanyag rács, azon van a talpbetét) villám gyorsan beszakadnak a sarok résznél. Az pedig onnantól használhatatlanul kényelmetlen.

A Nike air max sem az már, ami volt. Rugózása megszűnt, ez már nem az a régi jó fajta. Lényegében ez már csak két műanyag lap, közöttük meg cölöpök.
Ezért nem igáz, ha kilyukad, mert ennek már nincs valódi légtartása.

2015.08.20. 05:27:02

Most igaza van a posztolónak, ugyanakkor nemctudom mi veszi rá az embereket, hogy egy hírhedt vadászboltban vásároljanak, ami nem csak szar, de legalább drága is, ugyanakkor mint már utólag a posztoló is rákeresett, érdekes módon kezelik a garanciális problémákat.

Nekem az a meglátásom, ezt azért tehetik meg, mert a célközönség épp a lakótelepi suttyók sznobabbnak mondható része, aki feszíteni akar a 30 ezres Nike sportcipővel a többi suttyó előtt, aminek egyetlen értéke ebben a közegben, hogy 30 ezerbe került (valójában 5 ezret sem ér). Na az ilyennek ciki lenne beismernie, hogytévedett, és nem reklamál, mert azzal az imázsát rontaná.

Troppauer_Hümér 2015.08.20. 07:00:35

@hagyma: Az ámerikaiak izzadó férfitestek egymásnakfeszülését nézik nyálcsorgatva mint egy Down-kóros, de persze az F1 a buzis?

venszivar2 2015.08.20. 07:17:30

barom, te állat!!!

MI,magyarok s itt élő más nemzetiségiek ma ünnepeljük Hazánk Államalapítását!

te menj cipőt lopni! itt leírtad már párszor, hogy ÚGY KELL! mivel a zabálni valódat is úgy lopod a munkahelyedről...rutinos moslék egy barom állat vagy te!!! persze milyen legyen egy szakadt csöves földönfutó, minden szarral kérkedő tetves féreg egy barom állat!?! mint amilyen te vagy!

Józsi, a migráns köcsög 2015.08.20. 08:17:25

@MrZed001: sajnos még a sajátmárkás sportsdirect karrimorja is kényelmesebb volt a lábamon, azzal meg az a baj, hogy két hét alatt szétesik a talpa. maradok az asicsnál, egyelőre az az ami bírja a strapát és kényelmes is.

Troppauer_Hümér 2015.08.20. 08:54:07

@hagyma: Nem én tehetek róla hogy a mosogató fölé nem rak a főnököd egy LCD-t, csúnya dolog az irigység.

Majd 10 év múlva itt is előléptetnek, mint amikor ötéves vécépucolói karriered után kaptál végre vécékefét!

schrödinger macskája 2015.08.20. 09:31:11

Egyszerűen nincs rá szò. A poszt is, a video is zseniàlis. Csak jelenteni lehet neki.

penzor 2015.08.20. 10:19:48

@Artech: én meghallgatnék egy nyunnyogást is. Hogy hangozhat?
@ColT: mijóta megvan az új áfonja, õ maga átment debilben. De jól van ez így, mert trendkövet. S még a telója is ír helyette. Beszívott, félfogyatékos ovisoknak végülis kielégítõ lehet a véges eredmény.
@Troppauer_Hümér: póló 10 felett? Ejha. Akkor a Senior felsõ 13-ért nem is sok?
@Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár www.malac: jó, de azok direkt kopognak, különben senki nem figyelne rájuk. Öntömjénezõ szarok.

venszivar2 2015.08.20. 11:03:26

@CID.: ÉN ???????? te vagy a lejmolós!!!

Leöltük, feldaraboltuk, minden más hozzávaló is "ment" a bográcsba a gida mellé. most 2-3 órát iszogatunk beszélgetünk,anekdotázgatunk, hogy a fehérek kihalnak....az amcsi moslékok rohadjanak meg, a cigány csajok a legszebbek....ja, s hogyé adjuk a réz tömbjét arany árban!!!:):D

Komolyra fordítva a szót! Megtaláltam a gyereketeket + a kecskéteket is egyszerre! EZ a nektek való fogás! JA! s ha még egyszer így kérdezel paraszt!!! kiverem a fogaidat s leölöm a nejed pina nyalóját!!!

NA itt a tádéd + a zabálni valótok! de ha a gyerek érzelmi okokból nem hagyja leölni, akkor adjál neki fehérjét!:):D

LÉPEM!

MrZed001 2015.08.20. 11:08:21

@Józsi, a köcsög:
Hát, én bevallom tippem sincs, hogy ha ez az Air kifújt utána mit vegyek.
Nekem súlyom (meg nagy lábméret) miatt a sarok beszakadás a legfőbb gond a cipőkkel. Mert normálisan lépek (azért is veszek futócipőt), azaz sarok-lábujj expressz, nem tele talpal topogok, mint egy b.zi aki magassarkút hord.
Van mondjuk pár Air klón a többi nagy cipőgyártónál is, de nem tűnnek túl meggyőzőnek.
Ami meg a színeiket illeti, hát nem tudom milyen ripacs nímand papagájoknak lettek tervezve. Fekete, szürke, kék, fehér ok. Benne némi narancs, neonzöld még elmegy.
De a neon narancs alapon neonzöldes, kékes, lilás, az már valami ízléstelenül ronda.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.08.20. 11:55:37

@MrZed001: Ha beszaad a sarka ezeknek a fasza cipőknek, akkor nyugodtan vegyél kínait, a sarka ugyanúgy beszakad, bónusz kettéreped a talpa is néha.

Józsi, a migráns köcsög 2015.08.20. 11:57:28

@MrZed001: ha nem futni akarsz benne hanem ilyen mindennapos gyünnimennicipő kell, akkor inkább vegyél egy lájtosabb túracipőt.

Bluemotion 2015.08.20. 12:03:55

@hagyma: Nagyon fárasztó már a fejlesztett országokban bla bla szöveged...

killerkaller 2015.08.20. 12:12:34

Lábtyűt köll felhúzni, az nem nyikorog.

MrZed001 2015.08.20. 12:42:35

@ColT:
Tudom, sokáig azt csináltam. Wink az egyetlen ami gyárt 47-48-as méretűt, és 5000-ért hozzávágják az emberhez (viszont vadászni kell rá, hol van hol nincs). És max 1 évet bír. Mindnek beszakad a sarka, és már előtte is kényelmetlenkedik. A márkásabb normál talpú is ennyit bír max.

@Józsi, a köcsög:
Túracipő már túl nehéz, pláne amikor ilyen Darth Vader stílusban sétálok 2m-es léptekkel. Így marad a futó vagy sportcipő.
Kerestem gél betéteseket is, de semmi valós jó terméket nem találtam még.
A külön gél betét meg általában fele, meg vékony, meg gyenge.

Tudom, nem az én szakmám, de mint felhasználó (bár mérnök) tudnék jobb terméket tervezni.

Józsi, a migráns köcsög 2015.08.20. 12:47:31

@MrZed001: vannak ultrakönnyűek is, nekem egy kilimanjaro márkájú volt, abban jártam túrázni és asszem kb. 5 év után kezdett vállalhatatlanul kinézni meg szaglani. drága sem volt, ha jól rémlik.
amúgy meg asics-ot tudom javallani, harmadik éve taposok egyet és még semmi baja, azonkívül, hogy a kutya eccer belerágott az oldalába.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.08.20. 13:02:04

@MrZed001: Most fogom kipróbálni, hogy kinyomom a sarkát szilóval...

MrZed001 2015.08.20. 13:15:47

@Józsi, a köcsög:
Majd megnézem akkor asicsot. Directsportba lehet kapni?

@ColT:
Sok sikert hozzá :D
Én is próbálkoztam már házi "praktikával" (cipőragasztó), amikor hirtelen ment tönkre egyik, és nem volt új tartalékom, de nem jött be (általában van legalább 1-2 bontatlan Wink vagy Nike dobozában a szekrényben, mert nagy méretre vadászni kell).

Szilóval a sarkát? Ki tudja, mennyire mérgező az kvázi folyamatos savas környezetű bőrkontaktkor ?

Józsi, a migráns köcsög 2015.08.20. 13:24:11

@MrZed001: onlájn biztosan, hogy a boltban mi van azt nem tudom. ha onlájn rendelsz akkor a méretezésre kell figyelni, mert ezekből mindig két számmal nagyobb kell (eu méretezéssel számolva) mint a normál cipőméretedből.

Dikusz 2015.08.20. 13:45:05

Annak idején (több évtizede), kereskedelmi iskolában, cipő eladóként szereztem szakmunkás bizonyítványt. A céget, ahol tanultam, néhány év eladói, majd irodai munka után otthagytam, más területen dolgoztam tovább. Ennek ellenére, úgy gondolom, még most is meg tudom mondani, hogy általában a mai sportcipők az akkori hazai cipőgyárak termékeihez képest igen gyenge minőségűek. Nem sok kivétel van, igaz nem is volt akkora választék.
Kiváló cipőgyáraink voltak, sportcipőt pl. a martfűi Tisza Cipőgyár, valaki írta, hogy túlárazottak a cipők (valóban), talán a minőségük sem a régi. A régi cipőkben még volt anyag:)
Talán a Duna Cipőgyár (Újpest) gyártott még sportcipőt, bár ők inkább melóscipőt gyártottak. Nagyon keresettek voltak akkoriban külföldön a Savaria Cipőgyár gyermek-, a MINO (Zugló) gyár női cipői stb.
Jelenleg, legalábbis női cipők tekintetében, tapasztalat alapján két márkát említhetnék meg, ami jó minőségű valóban.
Tanácsként fiataloknak én az említett sportmárkák helyett (amatőr túrázóként) a különböző túracipőket, félcipőket, szandálokat ajánlanám. Szerintem sokkal tartósabbak. Évekig nyúztam az első márkás (Hanwag) bakancsomat, belül a sarkánál ment tönkre. A Merrell márkájú félcipőmet szintén évek óta használom, semmi baja. Azonkívül a sportboltokban dolgozó fiatalok rendkívül segítőkészen, szakértelemmel tudnak tanácsot adni

CID. 2015.08.20. 14:06:27

@venszivar2: Látom , jó a buli! Leszel szíves legközelebb megkímélni a paryfotóidtól ;)

killerkaller 2015.08.20. 14:33:52

@Dikusz: "Kiváló cipőgyáraink voltak, sportcipőt pl. a martfűi Tisza Cipőgyár, valaki írta, hogy túlárazottak a cipők (valóban), talán a minőségük sem a régi. A régi cipőkben még volt anyag:)
Talán a Duna Cipőgyár (Újpest) gyártott még sportcipőt, bár ők inkább melóscipőt gyártottak. Nagyon keresettek voltak akkoriban külföldön a Savaria Cipőgyár gyermek-, a MINO (Zugló) gyár női cipői stb.
Jelenleg, legalábbis női cipők tekintetében, tapasztalat alapján két márkát említhetnék meg, ami jó minőségű valóban."

Az azóta eltelt évtizedekben a cipőgyártás szempontjai finomodtak. A fő kategóriákon belül, -utcai, sport, túra, munka- példának a sportcipőket véve történtek fejlesztések. A futball, a kosárlabda, az atlétika ágazatai, az ökölvívás, stb. igényei más és mások. A fejlesztések elsősorban a nagy tömegeket vonzó, legfőképp a futball sportfelszerelés igényeinek kielégítése felé irányulnak, így a cipőfejlesztésé is. Tudomásom szerint a neves sportszergyártók nem, vagy nagyon kevés terméket tudnak kínálni mindennapi, hétköznapi utcai használatra, viseletre.

"Azonkívül a sportboltokban dolgozó fiatalok rendkívül segítőkészen, szakértelemmel tudnak tanácsot adni"

Igaz, tapasztalatom szerint termékismeretük kiterjed az alkalmazott alapanyagok tulajdonságaira, a gyártás technológiájára is.

gabors 2015.08.20. 15:48:40

mi van nincs uj poszt??? ....

csak ez ahol a posztolonak van igaza es ekezni sem lehet ??? nagyon sajnalom a cipot hogy nyikorog...

Amugy nekem a NewBalance jott be nagyon mar a harmadik part nyuzom mindenhova jo ha nem kell nagyon feloltozni .... barna "sportcipo" nem tudom mi a tipus neve ...

nike mar kb 15 szar dzsunka marka minden fele biszbasz nevekkel ....mint Jordan es tarsai kabitjak a vevoket

venszivar2 2015.08.20. 16:07:13

@CID.: Mi van pubi? ÉN mindent megteszek érted, érted! te meg feszült vagy.....

a fotó melyik fotóval van paryban??? A te fotóiddal!?!:):D

Na degeszre ettem magam! Este 22h után futok pár kőrt, mikor kevesen láthatják...

Nemsokára jön helga, oszt én NEM CSAK FUTOK, de repülök IS.:):D

Cseber Lajos 2015.08.20. 16:17:12

Én egyszer úgy jártam a Players Roommal, hogy az interneten kinéztem egy cipőt, aztán bementem a boltjukba, hogy megvegyem. Ott azt mondta az eladó, hogy sajnos már csak egy darab van a méretemben. Hát az éppen jó lesz nekem, mondtam, erre azt mondta, hogy úgy érti, hogy csak a balos van meg.

Dikusz 2015.08.20. 16:21:05

Killerkaller - Igazad van, úgy látszik már megint félreérthetően írtam. Nem gondolom magam olyannak, aki leragadt a múltban, és visszasírja azt. Természetes, ha változnak a technológiák, fejlesztések történnek. Bár ez láthatóan nem javítja a minőséget. Az is igaz, hogy a márkás cipők sem használhatók tovább, mint a kínai boltban vásároltak, az utcai használatra gyártottak sem.
Amit a sportboltban dolgozókról írtam, azt nyilván nem a gyártástechnológiai ismeretekre értettem. Arra gondoltam, ha a magamfajta túrázó bemegy az üzletbe (100+ kg, 60 év), akkor nem fogja ajánlani a hegymászásra való bakancsot 80 ezerért, vagy a 70 ezres dzsekit, mert a mi terepeinkre más felszerelések valók sokkal kevesebb pénzért. A segítőkészségükre meg azt, hogy többségük maga is profi túrázó, értik amit csinálnak.

CID. 2015.08.20. 17:30:51

@venszivar2: Bocs, elírtam, ratyifotót akartam írni :D A repülést meg már megszoktad ;)

Mi is degeszre ettük magunkat, mondjuk én csak brassóit csináltam, kevéske malachúsból, kiválóan sikeredett, mint mindig :)

CID. 2015.08.20. 17:33:57

@gabors: Itt hosszú hétvége van, csak szólok. Van ez az elhanyagolható ünnepünk, ha még rémlik valami :D

venszivar2 2015.08.20. 18:15:09

@CID.: AZ IS NAGYON FINOM TUD LENNI!

gabors 2015.08.20. 18:19:35

@CID.: ja az uj kenyer unnepere emlekszem persze ilyenkor van allami tuzijatek meg vizi/legipari meg hasonlok ... egyszer en is viziparadeztam valamikor a 70-es evek vegen lehetett mikor csonakkal resztvettunk ... (lemenni vacrol nem volt kunszt de vissza is kellett evezni )

Valamikor az Alkotmany unnepe is volt de az alkotmanyt eltorolte a most kormanyzo "koalicio".... (a hirek szerint)

hosszu hetvege csutortoktol hetfoig? ... vagy megint kavarjak a napokat ??? sose ertettem mire jo ez ... ez egy valodi hungarikum (melyik nap kell bezarni az uzleteket ?? 20-an kivul)

Manyecska 2015.08.20. 18:59:20

Jó reggelt. Még egy kávét!:D elveszett hullámos papagáj keresi gazdáját hogy ennek is pont most kellett iderepülnie..xd

Manyecska 2015.08.20. 19:33:45

@gabors: a most pénteket dolgoztuk le 08.08.-án szombaton, így négy napot lehet pihizni. megjegyzem a pááárom most ébredt fel.:D Kicsit belóg a pálma az ágyra eccer ráharapott.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.08.20. 19:37:34

SPAM
kilatasgaleria.blog.hu/2015/08/19/perseidak_903

"Brutál mód nyikorog a Nike, de a Playersroom szakértője nem hallja"
De most nem értem. Az egész Nike cég nyikorog, vagy csak a cipőgyár? Jóhogy nem hallja, nem hallatszik el eddig...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.08.20. 19:38:54

@MrZed001: Hát azért teszek bele betétet :D

@gabors: Én szabin voltam múltkor, mikor a pénteki nap lett ledolgozva, ma itthonról ügyelet, holnap is... Nincs komolyan véve.

Manyecska 2015.08.20. 20:02:03

@gabors: itt nyitva van üzlet nyitva most is. Friss zsemle.etc. jó helyen lakom..:)

CID. 2015.08.20. 20:45:03

@gabors: Én az István napra gondoltam :D

Persze hogy kavarják, ha minden igaz, 8.án dolgozták le a holnapi napot, persze azok akiknek olyan a munkakörük.

gabors 2015.08.20. 20:50:17

@ColT: Nagy baromsag ez !! ... meg jo hogy itt az allam nem is probalja atrendezni "torvenyileg" a munkanapokat.

Olyan van mint iden hogy July 4 eppen szombat volt emiatt elotte pentek volt a hivatalos unnep azt nem tudom mi frasz ez mert nem vagyok idevalosi :-) De Ujjev napjat sem tologatjak meg dolgozzak le elore meg ilyenek...

Olyan is van hogy ez elnokok unnepe mindig hetfo azon a heten amikor Washington szulinapja lett volna (ezt sem tudom hogy ki meg miert)

Volt ez szocialista korban is de nem ennyiszer ... nem kavartak (persze lehet hogy igen csak nem vettem eszre)

gabors 2015.08.20. 20:52:07

@Manyecska: "a most pénteket dolgoztuk le 08.08.-án szombaton, így négy napot lehet pihizni. "

akkor jo hosszan lesz fent a nyikorgo cipos 'jutyub' en bizts nem nyitom meg

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.08.20. 21:14:41

@gabors: Mondjuk az államalapítás ünnepe pont tologatható lenne, mert az önkényesen meghatározott, az újév meg a Karajcsont az nem.

CID. 2015.08.20. 21:24:09

@gabors: Nem kötelező, spec. ahol szombaton is dolgoznak, semmi értelme. Kereskedelemben pl., nem jellemző.

CID. 2015.08.20. 21:26:46

A karajcsontot viszont, valóban nem lehet tologatni :D

gabors 2015.08.20. 21:46:25

@ColT: "mert az önkényesen meghatározott" ezt hogy erted ??? hogy tologatni lehet ...

Ha lehet hinni a kronikanak, maga szent(sic) istvan hatarozta meg 15 Augusztust mint allamalapitas napjat, amit 100 evvel kesobb egy masik szent(sic) laszlo tolt el 20-ra ami pont a pisti szentte avatasanak volt a napja ... egyben egyhazi unnep azota is ... ez kb megegyezik azzal amit "Fourth of July"-kent unnepelnek az usa-ban ... (amit nem tologatnak) de jo let volna ha X-dik holdtoltet koveto szerda lenne az unnep nap (ja van ilyen is)

lehet rosszul tudom mert en meg a sotet kommunista tortenelmet tanultam nem a felvilagositott KLIKK-est...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.20. 21:57:25

@gabors: kar a /sic!/-et hasznalni, ha nem tudod mire valo....

killerkaller 2015.08.20. 22:26:21

@Dikusz: "Killerkaller - Igazad van, úgy látszik már megint félreérthetően írtam."

Nem volt félreérthető, nem bíráló szándékkal írtam, inkább kiegészítésnek szántam.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.20. 22:29:49

@CID.: mar hogyne lehetne egy , vagy akar tobb, karajcsontot tologatni
meg egy egesz disznot is lehet

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.08.20. 22:34:52

@gabors: A fene, nem tudtam, hogy ennyire pontosan lehet tudni, mikor van. A legtöbb ünneppel az van, hogy azóta volt 25 naptárváltás, és ahhoz képest egy kb.-i időpontra van belőve. De akkor itt a magyarázatod is : azért nem tolják el, mert akkor van tradicionálisan.

gabors 2015.08.20. 23:41:00

@hagyma: nem akarok vitazni es direktbe is csak azert irok mert belem kotsz es osztod az eszt ....

"kar a /sic!/-et hasznalni, ha nem tudod mire valo.... "

By convention, when no orthographic or grammatical errors are present, the use of sic often refers to a fallacy or error in logic,[10] and sic has been construed as intentionally argumentative and disparaging, producing backlash towards the publications in which they appear...

erted-e hogy miert volt ott vagy csak akkor es ugy szabad hasznalnom ahogy Te tudod :-)

Igi1.0 2015.08.20. 23:49:29

@hagyma: nålad a vaú-vaúa használatos de most a rörökk elment a soltész resőre mulatni

venszivar2 2015.08.20. 23:56:45

helga! 137! majd két nap alatt! bravó!

szerintem ki kéne basznod pár jött mentet, akkor több hazai járna ide...

ÁÁÁÁ, már NEM !!! már ELSZABTAD! már nem tudod te AZT vissza állítani.... hiába mondtuk majd egy éve, akkor s OTT neked!:):D nem hallgattál a törzsre, maradt neked a nyesedék!:):DDD

LÉPEM!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.21. 00:19:12

@gabors: max a beton kot beled , en nem
nekem vicces igy a hasznalata
nincs ertelme
ertelmiseginek akarsz latszani?
@Igi1.0: megint iszol, ugy tunik
en emberi hangon beszelek es irok, nem ugatok
ertem?

CID. 2015.08.21. 01:55:08

@gabors: Ezek szerint, még így is régebb óta ünnepeljük 20.án, mint ti 14.én ;)

venszivar2 2015.08.21. 05:31:57

barom! 'hogy tégedet MENNYIEN CSÍPNEK!!!!!:):D

JA! hiszen te vagy a barom! a háry tivadar, onnan ááámerikából....a mosogató konyhából a csodás faház sufniból:D ,amit bérelsz az indián-lengyel hugyos vénasszonnyal....viszont van egy pisztolyod + egy pusekád! de annyi eszed mán nincs, hogy a büdös pofádba vedd s meghúzd az elsütő billentyűt!!! te barom!:):D

kérdezz még barom, akkor hozzád szólnak, kérdezz, te 3333db. könyvet kiolvasott:DDD mosogató! oszt mégis értelmesebb nálad egy hazai cigány gyerek,te undorító vörös pofájú barom.:DDD

LÉPEM!

Igi1.0 2015.08.21. 07:20:29

@hagyma: minimálbérként azér remélem megkapod a heti 6 dollárod :)

gabors 2015.08.21. 12:45:25

@CID.: persze katholikusoknak ez egy szent egyahzi nap volt 1038-140 korultol ... az hogy a naptar valtozott nem szamit azt csak upgradoltak igy nem csuszott jobbra balra az evszakokhoz kepest es nem is volt annyi valtozas talan csak eegy azota .... mostanaban is hol hozzadunk hol elveszunk egy ket masodpercet hogy kosher(ebb) legyen ..

de a ti nem all nem vagyok usakok az a hagyame es nem 14 hanem Julius 4 ...

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár www.malac 2015.08.21. 13:32:30

@gabors: de miért sic?

szent (sic) istván

Oké,a tulajdonneveket kis kezdőbetűvel írod, utána lehetne sic, ha valahonnan idéznéd, de elé minek?

Manyecska 2015.08.21. 14:09:57

@Igi1.0: mink meg sziklát mászni. a NYÚÚÚÚLnak is fehér Nikéje van kérdezzétek őt:D! vaaaaaa..@gabors: de szerintem tök jó hogy négy nap kuss van mindenhol, igaz cserébe a terminál nem müxik pár helyen:(( :D jó hogy volt nálam kess..Páááárom holnap készül valami kéccáz oldalas pdf-et kezdett el olvasni ezzel kapcsolatosan, én is nekiveselkedtem első gondolatom az volt hogy a nőnek a konyhában a helye.:DD sza..megkérem az embert ha visszajöttünk írjon már ide hamár vallási téma van. Csak ötvenszer b.szták ki az index vallásfilozófiai fórumjáról:D..

Manyecska 2015.08.21. 14:13:36

@gabors: egyébként meg olvassátok el a Fesz van..-t a Bartustól, pááárom adta oda neki van meg könyvben, fent van a neten...már nem ő, ő az erkélyen épp:D

Manyecska 2015.08.21. 14:20:36

@hagyma: nem iszik, vezet!!:D Monnyuk bérvasalást vállalhatna az igaz.eccer tönkremegyek benne..:P

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.21. 14:25:03

@Igi1.0: heti 2 dolcsit keresek, ha van tuloram, de van egy jol keresp felesegem
elni tudni kell
@Manyecska: mi nem vasalunk
minek es mit?

Manyecska 2015.08.21. 15:05:50

@hagyma: ágyneműt! perverz tudom. Meg szásszázalékos lent.. fejlettebb asszonyok azt imádják!! pl.én:)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.21. 15:11:47

@Manyecska: edesjoanyam is vasalta, de O meg az alsogatyakat is
nade igy, hogy itt alap a szaritogep, frissen, forron ropogosan jon ki belole:)

/agynemut vasalni azert eleg nagy szopas, foleg 200 fokban, vedd fel igit bejarononek/

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.08.21. 15:21:51

@Józsi, a köcsög: Amennyire némelyik be van folyamatosan szívva, felesleges

gabors 2015.08.21. 15:38:24

@Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár www.malac: mert ez "szent" dolog olyan logikai baromsag ahogy van azert [sic]

ebben az ertelemben nem pedig mert idezek es benthagyok valamit ami rosszul van irva az is egy lehetoseg lenne

gabors 2015.08.21. 15:43:57

@Manyecska: 'egyébként meg olvassátok el a Fesz van..-t a Bartustól, "

hol van ez ???(azt nem igerem hogy el olvasom mert nincs kedvem mar a 3001-ik konyvhoz) :-)))

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.21. 15:53:13

@gabors: az a baj, hogy az elsohoz sem volt soha:)

gabors 2015.08.21. 17:12:45

@Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár www.malac: hat a kigyo meseben abban valoban nem hiszek ... igy szamomra hogy "szent" az Istvan vagy hamarosan a Wojtyła nem kicsit logikai ugroiskola ...

CID. 2015.08.21. 17:40:58

@gabors: Na jól rábasztál, jön az ISIS, először a hitetleneket, ateistákat fogják eltörölni a föld szinéről :D

venszivar2 2015.08.21. 18:04:09

@CID.: meglátják a metszett faszát, oszt lesz nyiszi....nyaszi!:)

milyennőazilyen 2015.08.21. 19:25:06

@Manyecska: Elolvastam az ismertetőt, tetszik. Megtaláltam pdfben is, érdekesnek ígérkezik. Van személyes érintettségem is, a barátnőmet felcsinálta az egyik vezető 9 kölkös gané, aztán beszippantotta őt is a szekta. Mondjuk ez ilyen dependens egyéneket könnyű, akik társaságfüggők...

gabors 2015.08.21. 19:57:13

@CID.: valamit rosszul tudsz egy mohamedannak MINDENKI hitetlen aki nem mohamedan ... nincs kulonbseg .... aki nem hisz allah-ban az kafir PONT NINCS tovabbi

beszelnek a konyv nepeirol tudom de az csak al-taqyia felrevezetes ...

ettol nagyon nem felek mar elhagytam europat ... elobb azt fogjak meghoditani az ujvilagba csak azutan jonnek ... addigra nekem mar mindegy

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár www.malac 2015.08.21. 20:48:21

@venszivar2: Áh, lesz egy nagy szemita összeborulás, aszt együtt röhögnek a többieken!

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár www.malac 2015.08.21. 20:50:50

@Manyecska: Bartus még mindig abból él? Ha esetleg tudtok róla aktuális infót, örömmel (v)enném!

Igi1.0 2015.08.21. 21:21:47

@hagyma: csak remélem nem keresel többet Al Bundynál aki 87-be keresett ennyit cipőboltosként

Viszont szerencsésebb vagy mer inkább Marcyékra van a helyzeted :) ott nem dolgozott a Jefferson

Igi1.0 2015.08.21. 21:32:15

@hagyma: ágyneműt vasalni az egyetlen jó dolog

Könnyű, nincsenek hajlítások, gallér, ingujj

Az ágynemű szellóztetése mellett ez az egy házimunka amit szeretek és nekem való

Ruhát már nem jó vasalni se alsógatyák kicsi oszt minek cirkuszolsz vele

De ágyneműt vasalni az szórakoztató közbe tévét s nézhetsz

Szerintem a cipőárus se rossz szakma csak Amcsiba van sok kövér nő

Én a farmeroknál ehidatam az XXXXXL - es méretnèl. XD

venszivar2 2015.08.21. 21:43:12

@Igi1.0: Arról nem is beszélve, hogy JÓ illata lesz az ágneműnek s jobb rajta szeretkezni IS! JA! Utóbbit neked is hiába említem...

no, de beszélhetsz annak a nyomortanyán döglő koszfészek baromnak!!! két egyforma tányérjuk NINCS! mert az anyját támogatja évi 20$-ral. :):DDD

Igi1.0 2015.08.21. 23:05:58

@venszivar2: á, csak lusta a hagyma még eltunyul nekem itt oszt sörhasa lesz

@hagyma: csak ne az ágyba idd a sört meg ott cigizzél mer felgyújtod véletlen a Maryt oszt nem lesz betevőd

Igi1.0 2015.08.21. 23:10:47

Szal cipőt árulni is jó

De ha nincs csak bal mi lett vajon a jobbal!?

Cipőleves lett belőle!?

gabors 2015.08.21. 23:30:25

173 pedig hosszu hetvege van mar ket napja ...

homar

homar

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.22. 01:33:41

@Igi1.0: sosem iszom az agyban semmit
egyaltalan nem dohanyzom
eleg kulonos kornyezetben elhetsz, ha ilyenekkel talalkozol
@gabors: eppen ezert
akinek van 4 szabadnapja nem a hulyesegeidet akarja olvasni
ez ecceru

venszivar2 2015.08.22. 04:46:06

helga! Fölkeltem, mert pislantani köllött, hát látom, hogy dübörög a homár IS!

három nap alatt 175! :DDDDDDDDDDD

LÉPEM!

CID. 2015.08.22. 07:05:26

@venszivar2: Na csak várd ki a végét, hilda felébred, nem lesz ebből 100 sem :D

CID. 2015.08.22. 07:07:12

@gabors: Pedig már megijedtem, hogy az elsők között leszek kinyiffantva x)

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.08.22. 08:50:42

@ColT: Már csak 3 napos lábszag maradt itt a cikk után, de elérjük a 4 napos érdektelenséget is.
Ha kell, nyikorogva is.

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár www.malac 2015.08.22. 10:28:27

@fülesválasztó-punaszagú-tangakorc: Mindannyian a poszter cipőjében járunk. Napok óta.

@Igi1.0: Takonyfogót is jó vasalni (ha nem hímzett a nyavalyás), meg damaszt abroszt, szalvétákat.

Igi1.0 2015.08.22. 11:10:04

@Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár www.malac: ezeket nem mer sok van belölük és kicsik

Igi1.0 2015.08.22. 11:11:28

@CID.: hilda csak rám van gerjedve meleg pasikra nem

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.08.22. 12:23:33

@fülesválasztó-punaszagú-tangakorc: Inkább csak a nyikorgás van itt

@Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár www.malac: Elég kényelmetlen!

gabors 2015.08.22. 12:53:03

@CID.: hat az sem zarhato ki ... de barmikor be lehet lepni csak akkor 5x mekka fele foldreborulni es ramadankor nincs kaja nappal stb ... ja es meg ekkor is megolhetnek ISIS eddig is joval tobb mohamedant olt meg mint mast vallasut (ok a rossz mohamedanok)

gabors 2015.08.22. 14:48:41

@CID.: "Pedig már megijedtem, hogy az elsők között leszek kinyiffantva x) "

hatha sokat vonatozol akkor lehet elaok kozott lehetsz .... nem is megyek vonattal Parizsba egyhamar :-)

[relevans]
a cipo meg mindig nyikorog ??? mert nagy veszteseg lenne ha leallna ...
[/relvans]

venszivar2 2015.08.22. 15:21:01

@gabors:" a cipo meg mindig nyikorog ??? mert nagy veszteseg lenne ha leallna .."

A Cipő már NEM "nyikorog"! Tavaly elhunyt! S igenis nagy veszteség...!!!

tpusztai58 2015.08.22. 15:31:56

@megamen: Ez olyn degenerált gondolatmenet, amire csak kevés ember képes... Te vagy az BÉLA? :)))

A leírás és a videó is király, a playersroomék patkányok, és valóban végig kell verni rajtuk minden feljelentést, amit csak lehet.

gabors 2015.08.22. 16:40:03

@venszivar2: mire valami neve lett mar kitantorogtam, igy nem tudom megitelni de elhiszem hogy nagy veszteseg foleg hogy eleg fiatalon halt mag ....

fülesválasztó-punaszagú-tangakorc 2015.08.22. 17:27:44

Szrntm 4 nap posztnélküliség = H H diktatúra! :(

Dikusz 2015.08.22. 17:38:25

vénszivar - engedd meg, hogy új hozzászólóként a 15:21-es hozzászólásodat a magam számára a nap kommentjének válasszam. :) Konkréten az általam éppen lenyelni kívánt Pál inkát majdnem a képernyőre pöktem:)
Emellett tényleg kár, hogy Cipő eltávozott, sokak kedvence volt érthető, szívet melengető dalaival.

venszivar2 2015.08.22. 19:25:23

@Dikusz: Üdvözöllek! kösz

DE mikor visszajön a helga Dubajból, úgy repülök innen....!!!:)

gabors 2015.08.22. 19:41:27

@venszivar2: vigyazz .... mert dubaaj az tobszorsoen is szitokszo

mert oda csak kurvak jarnak (ha no)

mert oda csak nagyon gazdagok jarnak

mert oda csak ISIS megy

mert nem tudom biztos van mas is ...

venszivar2 2015.08.22. 20:01:43

@gabors: meg kéne szavaztatni!:)

De új ötleteket IS várunk.:D

gabors 2015.08.22. 20:15:59

@venszivar2: en a kurvakra szavazok !!!!

az majdnem tutti ....

az meg az uj vallasba is belefer mert a mohamedaononak kulon szavuk van a feher szex rabszolgara !!!

CID. 2015.08.22. 20:39:17

Az, hogy @venszivar2: a kecskéket szereti, még megértem, hisz cigó, de hogy te @gabors: kurvákkal álmodozol, azt nem, ennyi idősen lehetne már egy normális párkapcsolatod:)

Dikusz 2015.08.22. 20:44:43

vénszivar2 - hát nem tudom, de miért repülnél innen. Gabors-al együtt mennétek?:)
Vegyetek be a csapatba engem is, azt megnézném, most mekkora sikerem lenne arrafelé. Bezzeg 30 évvel ezelőtt másképp lett volna. Most azt hiszem, szanaszét futnának, biztonságban érezhetnétek magatokat.:)

venszivar2 2015.08.22. 21:59:06

Figyusz!@Dikusz:

mióta s mennyit neteztél, blogoltál? ha valakinek, valakihez írni szeretnél akkor kattincs rá a "válasz erre"-rére, mert akkor könnyebben észreveszi az illető, hogy neki írsz....

Itt ÉN vaok a fekete bárány! helga azon nyomban kibasz innen, mihelyst észbe kap.

Most ki kell mennem Ferihegyre! szevasz.

LÉPEM!

venszivar2 2015.08.22. 22:00:39

@Dikusz: majd KUSSAL megbeszéljük, bízz bennünk.

AZ SOSEM ÁRTHAT!:):D

venszivar2 2015.08.22. 22:03:48

@Dikusz: Na most láthatod a megszólítások észrevehetőségének különbsége között.

MOST már tényleg LÉPEM!

gabors 2015.08.23. 00:43:51

@CID.: en (mar) nem almodozom kurvakrol ... masrol volt szo ... hogy miert megy egy feher, feltehetoleg fiatal, no dubajba .... az arabok koze !!

na ebben azavaztam arra hogy kurva lehet (meg akar mas is)

gabors 2015.08.23. 00:48:20

@Dikusz: miiii vaaan ??????

uj vagy itt ????

kicsit nezgelodjel azert ... utanna erdemes csak irni foleg szemelyesen ...

persze te azt csinalsz (itt is) amit akarsz

Black Hole 2015.08.23. 04:15:24

Ez má' a hétvégi? Amúgy ez nem légrugós cipő, vagy mi? Azok szoktak ilyet csinálni. Lehet, hogy a légrugó megadta magát, és a poszter lába hamarosan fájni fog ebben a pacskerban. Legrosszabb az ebben az esetben, hogy nem lehet hajnalban óvatosan haza lopakodni benne, mert nem csak az asszony előtt bukik le, hanem az egész utca tudni fogja még azt is, hogy merről ment haza, nem csak azt, hogy mikor? Így aztán az egész környék tudni fogja, hogy ha x irányból sündörgött haza, akkor inni vó't, ha y irányból, akkor meg kurvázni. Ja, és Béla elérhetősége komolyan érdekelne, mert van egy bőrből készült pénztárcám, és állandóan leereszt laposra. Talán meg tudná mondani, hogy mi lehet a baja?

venszivar2 2015.08.23. 06:22:45

testvírek, véreim! parasztok + Bélák!

Íly korán reggel felkelék, mert zaklatott vala lelkem, meg mert pisálnom kellett!

Tegnap késő este indulák a repülők terére, kissé késésben vótam s egy körforgalomból való kilépéskór nem biluxoltam! B+! A bukurból előugrott egy szerv! Gondolom a pöcs is az! Rámförmedt, hogy nem kakukkolt a sárga kicsi lámpa, feljelent...mondám neki, hogy ki a redvás faSZNAK INDEXELTEM VÓNA, MIKOR CSAK az ÉN 92 lovam, lovaim voltak arra 1-3km-es távol s keleten. őt, őket az nem érdekli!!! kínomban előkaptam a roma önkormányzattól kapott tej utalványomat, de nem hatotta meg őket! azt mondták olyan nekik is van. ők is használják pl. a honvéd kórházban....IS!

Külföldről a rossebb ide ette vendég házaspár majd beszart, utólag mondák, hogy azt hitték, hogy mindannyian le leszünk lőve....

Feszült vagyok! Alsó gatyába, most kimegyek s gyakorlom a biluxozást jobbra-balra, előre-hátra! persze az is lehet, hogy valaki kilopta az égőket! ISTÁLLOM!

LÉPEM IS! ERRE a fontos közérdekű fogy véd esetre varrjál gombot!!! helga

Bár hol is vagy!!!

venszivar2 2015.08.23. 06:29:47

@gabors: turhista! lesz AZ! ami szót keresel!

Mivel többek közt a szájával thúrja az arabok farkán lévő túrhót..., na de engemetet nem ez a fogy. védelmi eset foglalkoztat! inkább az is, hogy vajon kriszta mikor dokumentálja, hogy tengeralattjárót látott a Népligetben! megígérte!:):D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.08.23. 10:26:24

@Black Hole: Légrugós? Akkor a kompresszor lesz a baj, meg kell olajozni!

Dikusz 2015.08.23. 11:05:05

@gabors: valóban új vagyok itt, és nem tudom, mit írtam rosszul, de tényleg. Nem szeretnék senkit megsérteni, a beszélgetésetekhez gondoltam hozzászólni.
Rögtön nem lehetek régi hozzászóló, valamikor el kell kezdeni, olvasóként már régóta itt vagyok a blogon.
@venszivar2: most rákattintottam, eddig ezt (sem) csináltam jól, köszi. Hát, a netezés ellen be vagyok oltva, de próbálok javítani rajta.
A LÉPEM-et le kellene védetned, ezt valamikor direkt írtad így? Ha megengeded, alkalmanként használnám.:)

CID. 2015.08.23. 11:10:17

@venszivar2: Meg akartad vesztegetni böcsületös fehérembört? Örülj neki, hogy nem lőtte szét a bokszos pofádat:)

Igi1.0 2015.08.23. 11:17:58

@venszivar2: mennyi letta tarifa
!?

Ciggát úgy békénhagyják hogy biztosan kamuzol

Mer nem indexelsz kifele kőrforgalomból b+ mire figyelsz a lovak pocsére!?

Mondd legközelebb h menekült vagy

Igi1.0 2015.08.23. 11:23:58

ajjaj

Ha már ciggát is büntetnek vege az országnak

Manyecska 2015.08.23. 11:45:10

@venszivar2: Te bocsássá meg a tavalyi homártalira fehér bottal+sötét napszemcsiben jöttél és állítólag gyengénlátó vagy. Hogy is van ez??????
Monnyuk mi már rég levágtuk hogy kamu!:D
Bárom. Izé,lépem!

Manyecska 2015.08.23. 11:47:27

@Igi1.0: hehhh tegnap itt is elmeszeltek egy srácot a buszsávban fogta a fejét rendesen:) pááárom öccse meg kint oboázott a pu.-n mert főfőfőkapitány..mondta este hogy nem tud hazajönni.:D Hát így járt.

Manyecska 2015.08.23. 11:53:54

@Igi1.0: szépen lerugdalták a vonatról először aszittem a páárom öccse az..másodszor is:D amúgy is ránk van szállva:P mindent tud bakker. Meg fogom kérni pár dologra asszem úgyis jóban vagyunk eléggé /nem úúúgy, nős/ lenne mit rendberakni..

Igi1.0 2015.08.23. 12:38:50

@Manyecska: bírom a zsernyákokat igenis tudnak szemétládák lenni más kérdés hogy nálunk nem mernek

Szlovákiába rettegnek tőlük de itt már randalíroznak az utakon

Manyecska 2015.08.23. 12:53:41

@Igi1.0: hallod..amit párom főz képes felzabálni tíz perc alatt:DDD..amúgy jóképű mint állat de a báttya szásszor cukibb:))!

Manyecska 2015.08.23. 12:56:43

@Igi1.0: nem mellesleg a havi hatötven nettó megvan:)

Black Hole 2015.08.23. 13:09:11

@ColT: szerintem is inkább gépész kell ide, nem bőr-mérnök. A gépész majd szépen tenne bele zsírzógombot, meg egy szelepet, és szükség szerint lehetne zsírozni, meg pumpálni.

gabors 2015.08.23. 13:32:15

@Dikusz: valasz megint nem jott ossze nem baj lehet valamit nem engedelyezel mondjuk javascript vagy valami ... ezert nem automatikusan rakja bele mint linket ... ugy jobb mert ha nem idezed senk nem tudja kovetni hogy mire irtas amit irtal ..

amugy a repullel arra utalt hogy hilda van mikor kitilt ezt azt lasd .2 a vegen peldaul vagy igi6 most meg 1.0...

amikor kedvesebb akkor csak 24 oras a tiltas sokszor ki sem derul miert ...

mi van a cipovel posztolo volt mar itt
????

gabors 2015.08.23. 13:35:13

na akkor indulok spa-ba ha virtualisan is

venszivar2 2015.08.23. 14:57:57

@CID.: B+! éppen nem volt nálam kecske...,amit a farkára húzhatott volna, tán akkor a tolla sem nyikorgott volna.

venszivar2 2015.08.23. 15:00:39

@Manyecska: Azóta kinyílt a szemem! szotyola kisasszonynak NEM IS TETSZIK!!! ANTISZOCIÁLISNAK NYILVÁNÍTOTT!:):D

venszivar2 2015.08.23. 15:20:09

@Dikusz: A rákattintásod nem igen sikerült. Mint @gabors: is írja őt sem jelölted jól ki, mert nálunk a nevünk nem sárgul be.... úgy pedig sokkal munkásabb megtalálni,ha éppen hozzánk szólt valaki, nekümk írt. Mint láthatod a te neved besárgult a gaborsé meg nála. A LÉPEM! a barom, az IS meg a KUSS (ezt már ritkán használom) saját szleng. Legújabb a helga! aki érti, az"érti"!:) A lépem úgy született, hogy én úgy gondoltam még az elején,hogy szólok, hogy elhúzok a gép elöl, az akkori kapkodás hibás leütést eredményezett. Páran néha használták már. megtiltani nem lehet :):D meg minek.

gabors 2015.08.23. 15:39:52

@venszivar2: itt nalad is gond van a linkkel hacsak nem diredt ???

nalam akkor nem mukodott amikor blokkoltam valamit amit a blog.hu hasznal mint js forras .... nalam ADBLOCK van felteve de van masfajta plugin is erre

venszivar2 2015.08.23. 16:16:58

@gabors: nem direkt. tán helga a dolgok ütőerén tartja a tekintetét.

mára LÉPEN! Bulizni kell menni...:)

Dikusz 2015.08.23. 17:37:10

@venszivar2: hát, ne haragudjatok, ismét csak így sikerült belépnem, tényleg ennyit tudok, nem direkt van. Majd kérek segítséget, rajta vagyok, hogy jobb legyen.

Escaped 2015.08.23. 17:43:56

@Manyecska: Ah, az utak tele vannak súlyos értelmi sérültekkel! Nekik lehet?

gabors 2015.08.23. 17:46:26

F1@Dikusz: ez most jo !!!! ott a link rendesen

CID. 2015.08.23. 19:16:22

@venszivar2: Vár a Béla barátnőd?:D

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.23. 19:36:43

hat holgyeim es uraim, megkivantam egy kis focit, a Chelseat adtak /tobbek kozott/ de volt elotte reggeli kozben fel oam es odakapcsoltam az F1-re
tovabbra sem ertem, mit elveznek ezen tobbszazmillioan
dogunalom
a foci egesz jo volt
/mar cask 2-3 het es indul az itteni football (nekik nem nyikorog a csukajuk) es kezdodik a fogadasi szezonom:)/

Black Hole 2015.08.23. 20:07:20

@ColT: bölcsészmérnök mit csinál? Leméri mondjuk Diogenész, meg az Arisztotelész közötti különbséget, és ebből számolja ki, hogy mindmegdöglünkagecibe?

gabors 2015.08.23. 20:59:38

F1 tenyleg dog unalom volt az utolso elotti korben a harmadik helyen futo Vettel durrdefekt-je es a mogotte jovok kis harca

tenyleg semmi erdekes nem volt rossz kereket tettek fel

persze hamilton rajt csl gyozelem kb az mint 1-0- 90 perc alatt

Black Hole 2015.08.23. 21:01:11

@a klan: Luke, I'm your father!

Amúgy Fekete Luke az ki?

gabors 2015.08.23. 21:01:29

@Black Hole: bolcseszmernok az olyan aki nem mer meg semmit, a tenyekkel nem foglalkozik csak kijelenti hogy: "mindmegdöglünkagecibe"

gabors 2015.08.23. 21:03:34

@gabors: ez kimaradt attol mernok hogy diplomaja van minderrol mert ennelkul csak egy bolcsesz ... (amugy ebbol van eleg sok es az elmult 30 evben at vettek a vezetest .... )

gabors 2015.08.23. 21:16:10

@a klan: igy sem sokkal jobb ....

es angolul ugyanaz 'luk' I am your father a magyar luk talan kicsit rovidebb az "u" de az intonacio stimmel :-

Black Hole 2015.08.23. 21:38:39

@gabors: Értem. Szóval semmi újat nem tud mondani, de amit mond, arról van papírja, hogy tudja.

Black Hole 2015.08.23. 21:43:54

@a klan:erre gondolsz?

A fekete lyuk a téridő olyan tartománya, ahonnan az erős gravitáció miatt semmi, még a fény sem tud távozni. Félklasszikus szemléltetése szerint olyan égitest, amelynél a felszínre vonatkoztatott szökési sebesség eléri vagy meghaladja a fénysebesség értékét. Azonban a fekete lyukban - az eseményhorizont mögött - nincs valódi égitest: a fekete lyuknak nincs belső szerkezete, kifelé pedig csak a tömege, töltése és perdülete nyilvánul meg.

gabors 2015.08.23. 21:46:35

@Black Hole: kb :-) azt hogy kinek mirol van papirja az nagyon gyanus (nem csak magyarhonban) .... vannak helyek ahol MSC-t vagy akar PH.D-t konnyen nyomtatnaka .... lasd peldaul Bokros de mostanaban Mo-on is voltak botranyok ...

usa-ban PhD-t szerezni jezusbol kb 3 honap es attol kezdve Dr. Reverend Atyauristan lehetsz .... "hivatalosan"

gabors 2015.08.23. 21:48:07

@Black Hole: Dehogy !!! Cseh Tamas ... "A feket lyuk egy nem letezo egitest ....."

gabors 2015.08.23. 21:49:56

@gabors: Arra most eppen nem emlekszem melyik szamaban hangzik ez el ... (lehet hogy tobben is ... de az tutti hogy megvan ez a CD-m)

gabors 2015.08.23. 21:52:09

@gabors: talan a budapest ???? neve is van budapest ... megismer tanarur vagy tan elfelejtett mar ???

Black Hole 2015.08.23. 22:06:28

@gabors: Cseh Tamás nem rossz, de nem a kedvenc műfajom.

A papírt itt nem sokra tartják. Felvesznek, aztán vagy jó vagy, és maradsz, vagy csak pár napig vagy a cégnél.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.23. 22:45:20

@Black Hole: bizonyos szint felett mindenhol megkovetelik a papirt / nem kell tamadasnak venni, az en munkamhoz sem kell papir, pedig az elterjedt hirekkel szemben 1 honapig mosgattam itt amerikaban 15 evvel ezelott:)
@gabors: az a cime Budapest
remek ember volt
nagyszeru dalokkal
az angol foci utan ugy maradt a tv es indy ment
hat ez sem a kedvencem, de legalabb egy hatsokerek elgurult
meg ezeknek van hangjuk

gabors 2015.08.23. 22:53:37

@Black Hole: igy megy kb itt is (fejlettebb helyen mondana valaki).. felvesznek 1 talan 1 1/2 hellyel lejebb oszt meglatjuk .... nix ugri bugri ...

de akinek valodi papirja van foleg 90 eltottrol nincs gondja

gabors 2015.08.23. 23:02:16

" bizonyos szint felett mindenhol megkovetelik a papirt / "

ez teljes felrevezetes ... pont az ellenkezoje van ..

(persze nem tudom hogy hagyme milyen szintre gondol.... az u.n. "middle class" akkor OK)

de amugy valaki akar "papir" nelkul is megteszi 3-6-10 het utan megnezik hogy amit mondott hogy mit tud/tanult stb megall-e ... ha igen semmi gond ha nem akkor megy .. nekem sincs/volt papirom arrol amit csinalok ... mert olyan meg nem is volt de 6 honap alatt fonok tudta hogy azt tudom amiert felvettek es nem is rosszul !!!

Black Hole 2015.08.23. 23:04:33

@gabors: az a legnagyobb baj itt, hogy nagyon sok a Kelet-Európai, aki minden vett, hamisított papírokkal próbálkozik. Pl a cég keresett saválló-hegesztőt. Basszus, annyi jelentkező jött, mint az állat. Felvették jó pénzzel. Mikor meg elé rakták a hegeszteni valót, akkor kiderült, hogy köze nincs hozzá. Az első pár ilyennél még az volt, hogy jó, maradjon, majd csinál mást. De mikor két hét alatt jött egy rakás simlis, akkor hülye lett a tulaj. Papírt mind tudott mutatni. Voltak referenciák Németországból, meg mindenhonnan. Egyszerűen nem is értem, hogy mit gondoltak, hogy majd amikor eléjük teszik a munkadarabot, akkor majd mi lesz?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.08.23. 23:23:04

@gabors: ha az en hozzaszolasomra reagalsz miert luknak beszelsz?
igen bizonyos helyeken, bizonyos szint felett kell papir
pl meg a postasnak is kell erettsegi
bizonyos papirok viszont eleg konnyen beszerezhetoek
fel 1 eves tanfolyamok
azt tudjuk neked nem kellett semi
zseninek szuletni kell
mondjuk megneznelek papir nelkul ugyvednek orvosnak,camionsofornek stb. de sorolhatnam
a fonok megtnezi tudok-e muteni ha tudok felvesz
/na mara ennyit mert cask ketten vagytok, ertsetek egyet pusziljatok meg egymast egyetek virtualisan vaniliafagyit
nekem vacsoraido kozeleg:)
byez
igen

gabors 2015.08.23. 23:29:03

@hagyma: "bizonyos helyeken, bizonyos szint felett kell papir
pl meg a postasnak is kell erettsegi"

jo ha errol van szo igazad van ....

(nem errol volt szo...)

Escaped 2015.08.24. 00:33:41

@hagyma: itt is kell a postasnak az erettsegi, a spec. postaforgalmi suli melle /szakkozepiskola/

joska61 2015.08.24. 10:41:32

De rohadt hosszú poszt. Playersroomot kell szidni? Oké. Abcúg Playersroom.

tpusztai58 2015.08.24. 12:55:58

@joska61: Nem kell szídni, dícsérheted is őket, ha úgy érzed.

Három jogászdoktor barátommal bográcsoztunk a hétvégén, fogyasztóvédelemben ténykednek. Meséltem nekik ezt a sztorit. A playersroom hallatán ketten egyből rávágták Kiss Béla nevét, a harmadikuk is kapcsolt erre. Kielemeztük ezt a posztot.

Mondták, a playersroom és Kiss Béla bőrfeldolgozó mérnök is fogalommá vált a fogyvédelemnél. Rohadt hírük van. Azzal élnek vissza, hogy a legtöbb ember lusta utánajárni, és inkább nyel. Arra jutottak, hogy a posztoló könnyen bizonythatja az igazát, egy valódi szakvéleménnyel megteheti a feljelentéseket, kártalanítani fogják, a bolt komolyabb vizsgálatokra és bírságokra számíthat.

tpusztai58 2015.08.24. 13:02:03

@tpusztai58: Ja, és fontos a playersroom és Kiss Béla előélete, a sok korábbi iparkamarai elmarasztalásuk, a BT-hez való hozzá(nem)állásuk... ezek masszívan a poszter javát fogják szolgálni ebben az ügyben.

Rosszindulatú Vászka 2015.08.24. 13:49:38

Hiszti helyett adni köll a póstásnak renceresen védelmi pénzet - van ahol még csúfolódásból borravalónak hívják.

Amúgy a akciós újság jó - a legtöbb magyarnak az a pornómagazinja.

Exa owner 2015.08.24. 17:04:49

Kiváló videó, kiváló post. :D Végre találtam magam mellé egy nyekergő társat.

Idén tavasszal vettem a D-s cipőbóltban egy pár Nike Reax 8-ast, aminek a bal párja minden lépésnél olyat nyekken, mintha épp egy szerencsétlen kacsa belét taposnám ki vele. Mint kiderült ez egy típushiba, amit az amerikai anyacég elismert és az amerikai usereknek vagy cseréli a cipőt vagy más, elfogadható megoldást nyújt: www.facebook.com/nikerunning/posts/10152361640077976

Gondoltam ez alapján visszaviszem a D-s céghez, de a korábbi, ott szerzett garanciális tapasztalatok alapján, inkább lemondtam róla.

A cipő csak azért nem végezte a kukában, mert baromi kényelmes.

CID. 2015.08.25. 07:10:47

@Exa owner: Na látod, legalább biztos lehetsz benne, hogy eredeti. Ha valami hitvány hamisítványt soztak volna rád, az nyilván nem nyikorogna; )

Hét holló · http://localhero.blog.hu/ 2015.08.26. 00:18:20

Az a tutyi nindzsavizsgához készült spéci modell. Ezért annyi az ára is.

tpusztai58 2015.08.27. 10:12:53

@Exa owner: Biztosan csak képzelődsz, nem is nyikorog a cipőd, csak bebeszélted magadnak! Vidd el Kiss Béla bőrfeldolgozó ipari mérnökhöz bevizsgálásra, és ő is meg fog győzni erről! :))

De ha a 'D' az a Deichmann-t jelenti, akkor nyugodtan vidd vissza, náluk van garancia, nekem egy sima utcai bőrcipőt szó nélkül cseréltek ilyen hibával. Béla és patkánykodás nélkül, ember módjára. Régebben a Hervis-hez egy kiengedett varrású csukát vittem vissza, ott is rendben volt minden.

Playersroom tapasztalatom nincs, mert annyi rosszat hallottam róluk, hogy én az életben nem fogok ezeknél a görényeknél vásárolni.

lcsaszar 2015.10.20. 15:42:04

Nemrég volt a Fábry műsorában egy cipész, aki szegedi papucsot és egyedi bőrcipőket készít. A kézzel varrott, bőrtalpú cipőknél megkérdezi a kuncsaftot, hogy nyikorgót kér-e a talpába. Mert ha valakinek nyikorog a cipőtalpa, az sokat elárul a viselőjéről, egyfajta rangot jelent. Arról rudni lehet, hogy nem cipőboltban vett tucatárut hord.
süti beállítások módosítása