Tékozló Homár

Puklis bútor nem jó bútor

2015.11.23. 10:16 | Homár Hilda | 139 komment

img_20150920_180705.jpg

Bármit is mond a Gigamatrac, ha huplik meg ázásnyomok vannak az ágykereten, az nem oké, hacsak nem kifejezetten huplisat és ázásnyom-dekoráltat szeretetett volna a vevő, de ez láthatóan nem az az eset. És vajon miért nem válaszolnak a panaszra lassan két hónapja? Megkérdezzük. Az biztos, hogy M. barátunk nyugodtan küldhetne nekik az ügyben egy az eddigieknél sokkal határozottabb hangvételű levelet.

Tisztelt Tékozló Homár, 

az alább vázolt történetemmel kapcsolatosan szeretném a segítségüket kérni. Milyen lehetőségeim vannak, hogy minél előbb kicseréljék az ágykeretemet? 

2015. augusztus 25.-én megrendeltem egy Anton ágykeretet (bükk, 140x200 natur+lakk) ágybordával és matraccal a Gigamatractól, amit 2015. szeptember 17.-én (pénteken) ki is szállítottak a budapesti lakásomra. A feleségem vette át a terméket, a szállítóval abba a szobába vitette be, ahol a későbbiekben használni szerettük volna, és ezután a hétvége folyamán nem bontottam ki a csomagolásból az ágykeretet.

2015. szeptember 19-én (vasárnap) este amikor hazaértem, kicsomagoltam a terméket, észrevettem,hogy az ágykeret csomagolása belül vizes volt, és a keret egyik oldala fel is hólyagosodott a magába szívott víz miatt. Össze lehetett szerelni viszont esztétikailag nem szép és nem tudom, hogy a későbbiekben funkcionális hibát okozhat-e a vizesedés. Felvettem a bolttal a kapcsolatot. Kérték,hogy e-mailben írjam le a problémát és mellékeljek fényképet is, amit meg is tettem. Azt ígérték továbbítják a panaszt a gyártónak és orvosolják a hibát.

Azóta több alkalommal érdeklődtem, de nem tudtak érdemi információt adni arról hol tart az ügy, folyamatosan csak hitegetnek, úgy érzem csak az időt húzzák és arra várnak, hogy csak megunom előbb-utóbb a reklamálást. Többször azt a visszajelzést kaptam, hogy még a mai nap folyamán visszahívnak, de ez azóta egytlen egy alkalommal sem történt meg. Korábbi email-emben kértem, hogy cseréljék ki az ágykeret felázott oldalát.

2015. szeptember 21. 21:08

Tiszelt Gigamatrac,

Múlt hét pénteken (2015.09.17.) délután kiszállításra kerültek az Önöktől rendelt termékek, köztük az Anton bükk natúr ágykeret (140x200) is. Az ágykeret csomagolófóliában érkezett, amit a futár a feleségem kérésére abban a helységben helyezett el, ahol az ágyat a jövőben használni tervezzük. A csomagolófólia a termékről nem lett eltávolítva. A csomagolófóliát vasárnap távolítottuk el az ágykeretről, és ekkor állítottuk össze először az ágykeretet. A csomagolóanyag belülről és kívülről is erősen nedves volt. Ezután vettük észre, hogy az ágykeret egyik oldalsó elemének (ami a csomag legalján helyezkedett el) végén sötét színű elszíneződés található. Az elszíneződésen kívül "hólyagossá" is vált a faanyag. Másnapra a sötét elszíneződés kivilágosodott, de a hólyagosság megmaradt.

Szeretném kérni a megázott ágykeret elem cseréjét! A keretről készült képeket az alábbi linken tekinthetik meg: https://www.dropbox.com/sh/g3k18gk88ef2vzw/AADt8OP_4WzCXAhAVRS8h6Mra?dl=0

Mielőbbi válaszukat és segítségüket előre is köszönöm!

M. 

2015. szeptember 26. 10:09

Tisztelt Gigamatrac,

kérem, hogy az ezen a héten hétfőn küldött lenti levelemben vázolt problémámmal kapcsolatosan minél előbb reagálni szíveskedjenek!

Csütörtökön dél körül felhívtam Önöket, és a kollégájuk szóban azt ígérte, hogy még aznap válaszolni fognak. Ez a mai napig nem történt meg.

Köszönettel,

M.

2015. szeptember 26. 10:35

Tisztelt M.!

Garanciális igényét továbbítottuk a gyártó felé. Annak kivizsgálásához kérjük szíves türelmét. Amint a gyártó válaszát megkapjuk értesítjük Önöket.

További szép napot!

Üdvözlettel/best regards/Mit freundlichen Grüßen:

 Az utolsó levél óta nem történt semmi. A Gigamatrac sem keresett engem semmilyen csatornán, de én sem kerestem őket azóta. Most fogyasztóvédelmen gondolkodunk, ezért írtam Önöknek, hogy tudnak-e javasolni esetleg valami ötletet, hogy merre induljunk tovább, hogy megoldódjon a problémánk.

Üdvözlettel,

Máté

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Megvan a nyúl kecsegek! xd 2015.11.23. 12:44:46

@atpijkamo: Szerintem, ő erősen hisz benne tehát megvalósulhat!!! .. :D:P

AtiSnatch 2015.11.23. 12:46:35

@atpijkamo: "A magyar helyesírás szabályai szerint valóban „általában” felkiáltójelet teszünk ki, de a szabálypont (253.) hozzáteszi azt is, hogy „magánlevelekben a kiemelt megszólítások után vesszőt is lehet tenni”. Az ímélben küldött levelek többsége magánlevélnek minősül, ezért nem helyteleníthető egyik megoldás sem."

Dikusz 2015.11.23. 12:47:13

@atpijkamo: erről a megkóstoltamról egy vicc jutott eszembe:

Egyik gazda meséli a másiknak,hogy a lovának kért az állatorvostól búgatóport. A másik visszakérdezett:
- Na és használt a tabletta?
- Azt még nem tudom, de olyan jó csokiíze volt. (nem tic-tac)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.11.23. 12:48:56

@AtiSnatch: Na ugye! Szólj Zsiráfnak is, hogy olvassa el!

Egyébként, ha elég sokan csinálják rosszul, előbb-utóbb az lesz a lyó.

Megvan a nyúl kecsegek! xd 2015.11.23. 12:50:19

@Dikusz: láttam egy filmet a hétvégén...abban a női tanerőt a gyerekek meglőtték lámahormonos /búgató/ nyíllal :DD fákkjú tanár úr fenn van indán..OFF

Józsi, a migráns köcsög 2015.11.23. 12:51:45

@AtiSnatch: ez is pontatlan :) ez áll a szabájzatban:

"A megszólítás
Az olyan önálló, mondatértékű megszólítások után, amelyek egy hosszabb szöveget vezetnek be, általában felkiáltójelet teszünk: Igen tisztelt Főorvos Úr! Tisztelt Kovács Béla! Kedves Péter! Egyetlen Ilonám! – Az ilyen megszólítások után vesszőt is lehet tenni."

@Döglött Nyúl: a hit meg a hejesírási szabáj mindent legyőz!

@atpijkamo: kűggyek linkot es vagy megtalálod egyedül? ezentúl ha okoskocc akkor előbb szépen elenörized le hoty lyól irtad-e a mondat.

ifjú vénszivar 2015.11.23. 12:52:26

Milyen sokan örülnének az egyedi bútok okán.....

Tán a raktár beázott v. a ponyvás kocsi!? Esetleg ti élvezkedtetek "túlzóan"!:)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.11.23. 12:53:55

@Józsi, a migráns köcsög: Ott van, Sznaccs beidézte. Innen már csak arra kell rájnnöd, hogy ez nem magánlevél két haver között, és kész vagy.

Józsi, a migráns köcsög 2015.11.23. 12:56:05

@atpijkamo: én az aktulyális hejesirási szabájzatot másoltam be neked, a szneccs meg nem tudom mit. :D (egyépként ha sokan csinálják akkor tényleg lyó!!)

AtiSnatch 2015.11.23. 12:57:26

@atpijkamo: Olvasd végig: "Az ímélben küldött levelek többsége magánlevélnek minősül, ezért nem helyteleníthető egyik megoldás sem." Vagy szerinted postán küldte?

Józsi, a migráns köcsög 2015.11.23. 13:01:17

@AtiSnatch: ez nem a hivatalos szabájzatbul van, ráadásul. abban egy szó nincsen magánlevélről, csak annyi van benne amit fentebb bemásoltam.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.11.23. 13:03:10

@Józsi, a migráns köcsög: "aktulyális hejesirási szabájzatot"

A legutolsó úgy szar, ahogy van. Polgári engedetlenséget hirdettem ellene.

"Az ilyen megszólítások után vesszőt is lehet tenni."

...magánlevélben.

Egyébként is ez a legutolsó helyesírási szabályzat egyik legfőbb gondja. Nagyon bonyolult, sok kivételt tartalmaz, és a tetejébe sokszor több alakot is megenged. Namost a több alakot nagyobb munka megtanulni, mintha csak egy megoldás lenne. Aszitték, jó fejek lesznek ezzel, de ez így kontraproduktív.

(Gy.k.: kontraproduktív = szándékával ellentétes hatást kiváltó.)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.11.23. 13:04:24

@atpijkamo: "A legutolsó úgy szar, ahogy van. Polgári engedetlenséget hirdettem ellene."
Attu' még hejtelenű' írol! Meg kövezni köll!

@Józsi, a migráns köcsög: MI? Elég nagy POSZTOLÓSÁG?
A legtöbbje egy értelmes mondatot nem ír...

Dikusz 2015.11.23. 13:05:37

@PongLenis: :))
Elképzeltem hogy nézne ki, ha elkezdenék a tag fejét csapkodni egy Jókai könyvvel. Majdnem kiköptem a kávémat a röhögéstől. Melyik kötetre gondoltál?:)
Ilyen mondatot nekem is sikerül néha írni, ezért ha túl hosszú egy mondat, át szoktam olvasni. Van amikor át kell fogalmazni, mert a vége egész másról szól, mint az eleje. Nem mindig sikerül.

ifjú vénszivar 2015.11.23. 13:06:25

@atpijkamo: Engemetett hidegen hagy a tökéletes helyesírás, mert mindig is csak 3-4-es voltam....
Persze a durva fogalmazási s h.írási szarokat ált. én is észreveszem, de ha aránylag simán olvasható s megérthető, akkor túlzásnak tartom ennyit nap mint nap rugóznotok rajta. Persze, HA unatkoztok a köcsöggel....persze mindenki azt csinál, ami "akar".
A lófasz anno nekem ennyiért ill. SOKKAL KOMOLYABB DOLOGÉRT (kinek mi a komoly!) már azt írta, hogy mit hisztizek. No én is megbátorkodom kérdőjelezni, hogy mit hisztiztek ezen, ilyeneken ennyit?!?:) :D JA mert nincs mááás.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.11.23. 13:07:45

@AtiSnatch: "Az ímélben küldött levelek többsége magánlevélnek minősül"

Édes arany bogaram! Most egy pillanatra kérlek, hogy a saját fejeddel gondolkodj, jó? Attól, hogy az ímélben küldött levelek többsége magánlevél, a fenti levél vajon magénlevél lesz-e, vagy nem.

Az ilyen tehetségtelen szabályzatírók is elmehetnek a sunyiba, hogy a legjobb szándékú olvasót is tévútra vezetik. Sok évig írták ezt a szar szabályzatot, titkolták, hogy mi lesz, nagy várakozást generáltak, és előjöttek ezzel a szarral. Többet árt, mint használ.

AtiSnatch 2015.11.23. 13:08:55

@ifjú vénszivar: ha már a posztert nem lehet hülyézni... :D

Józsi, a migráns köcsög 2015.11.23. 13:09:44

@atpijkamo: na látod. ha te leszarod a helyesírást akkor ne követeld meg mástól sem, ennyire nagyon egyszerű ez.

de lázsd lyó szivem, segitekk neked, hogy legyen mi ellen lázadnod:

helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh12#F9_5_0_2

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.11.23. 13:13:17

@ifjú vénszivar: "mindig is csak 3-4-es voltam"

Én meg 2-3-as. Én győztem! Csak én hajlandó vagyok fejlődni.

Igen, hisztizek, hogy a megszokott magyar helyett, egy angolból ellesett formát használ. Belátom hibámat, és hamut szórok a fejemre...

"23/11/15": tudom, hogy a mai dátum, tudom, hogy így kell a konzervre írni, de basszameg, magyarul már ne írja így! Meg "befárad". Mindez gusztustalan modorosság.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.11.23. 13:15:20

@Józsi, a migráns köcsög: "leszarod a helyesírást akkor ne követeld meg mástól sem"

A rossz helyesírást szarom le, és a jót követelem (kérem) meg.

A mosónők korán halnak 2015.11.23. 13:18:36

@atpijkamo: mos miért? Én a gyógytesit pl. Guantanamónak hívom...

AtiSnatch 2015.11.23. 13:20:05

@atpijkamo: gaborsnak írtam már annak idején, hogy ha elkezdesz nyelvtannáculni, akkor nem árt, ha Grétsyszőke a hajad és Kölcseykék a szemed :)

Józsi, a migráns köcsög 2015.11.23. 13:22:20

@atpijkamo: de a pószter jót írt, mégis belekötöttél :D

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.11.23. 13:22:38

@AtiSnatch: Én mindig is elismertem, hogy nem tudok helyesen írni. De ha nincs más, nekem kell állni a gáton. Majmászt is csak minden szökőévben eszi erre a fene.

Egyébként, ha a poszter csak ezt az egy hibát vétette volna, nem szóltam volna.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.11.23. 13:23:57

@Józsi, a migráns köcsög: Az nem jó. Sose fogom elfogadni.

Írhacc vesszőt magánlevélbe. (Boááááfff...) Ez nem magánlevél.

ifjú vénszivar 2015.11.23. 13:25:23

Leugrok popkornért!

LÉPEM!

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.11.23. 13:29:08

@Józsi, a migráns köcsög: Ha te ezt olvasod ki belőle, akkor rossz a szabályzat.

A mosónők korán halnak 2015.11.23. 13:31:40

Azon gondolkozom a boltban nyalván nem volt vizes a cucc.......tehát valszeg fürdőkád mellett szállíthatták...xd Viccen kívül /hacsak nem esőben cipelték/ belül hogy lehetne vizes?? nyilván megsérült a fólia...lakásban nem valószín. Akkor csak az odaúton...

Dikusz 2015.11.23. 13:44:25

@Manyecska: kire gondoltál, hogy csúnya, a bútorra vagy a kisdedre? Ki elé kell a karácsonyfa?:)) Egyébként meg a címben véletlenül pukisnak olvastam a bútort.

A poszthoz - nem kötözködésképp, nem vagyok szakértő, de valamit nem értek. Ha a csomagolóanyag nedves volt, azt amikor szállították nem vették észre? Írja a posztoló azt is, hogy az átnedvesedett csomag legalul volt. Hol, a teherautóban vagy a szobában? Ha a kocsiban, azt honnan tudja, hogy az volt a legalsó. Ha a szobában, akkor meg lehet ott lett vizes a bútor. Egy biztos (szerintem), ha otthon kell összeszerelni az ágyat akkor tuti, hogy nem csak fóliázva voltak az elemek, hanem dobozolva is.
Egy biztos, erről a gyártó semmiképpen nem tehet, meglepődnék, ha cserélné az elemet.

Manyecska 2015.11.23. 13:51:31

@Dikusz: a bútort, esetleg le lehetne kenni bababarát mozdonylakkal..:D...passz..egy elemet nem fog cserélni szerintem a gyártó......ez meg hogy legalul volt nettó érdekes mert ezexerint az volt legfelül szállításnál ergó elázott! Ennyi..:)

Dikusz 2015.11.23. 13:51:35

@ifjú vénszivar: Ne LÉPEM-jél légyszi:)) tök jókat írtál eddig.
Ha visszajöttél a popkorn vásárlásból, kérek egy kicsit, mert én nem tudok sütni, nincs mikrosütőm.

Manyecska 2015.11.23. 13:52:43

@Dikusz: ha rá volt pakolva nyilván nem száradt ki kizárt hogy a kutya odabrunyált. Pláne ha nincs is nekik :D Meg kell nézni a Metnet aznapi lyelentését volt-e ciklon, havaseső..:D

Manyecska 2015.11.23. 13:54:21

@Dikusz: ugrik.a 10.ről. Hagyd Imre!:D

Dikusz 2015.11.23. 14:05:39

@Manyecska: teljesen igaz, hogy felül lehetett:). Egy biztos, a gyártó itt nem hibás.

lcsaszar 2015.11.23. 14:08:02

140 cm széles ágy kevés egy házaspárnak. Máté vitesse vissza, és rendeljen 160-ast, az még éppen elég. De ha gyerek lesz, és közéjük fekszik majd, akkor 180-as kell. Tapasztalat.
Amúgy pedig nyilván beázott a raktár, ahonnan feldobták a szállítók. Azok tipikusan nem nzének semmit, nem is dolguk. Bolt köteles cserélni vagy kijavítani, mivel hibás teljesítésről van szó.

Dikusz 2015.11.23. 14:12:42

@Manyecska: nem látszott ez a hozzászólásod az előbb. Ha a kutya (vagy más) sárgázik oda, akkor a kutyi lett volna alul, nem a bútorlap.:)

Manyecska 2015.11.23. 14:14:07

@Dikusz: Ja, én most olvastam el a poszt, azt hittem babaágy!!! :D a miénk meg 170 x 210-es.
Azt hittem nagy a gyerek :DDD...

Józsi, a migráns köcsög 2015.11.23. 14:18:07

@lcsaszar: mér lenne kevés? van akik bírják egymás szagát.

Black Hole 2015.11.23. 14:24:40

Ehh, elég szar egy ágy lehet, ha egy kis víztől rohadni kezd! Mi lesz ha keményen szexelni kezdenek rajta, és mindenhol csupa testnedv lesz?

ifjú vénszivar 2015.11.23. 14:58:18

@Dikusz: A "meló" helyem a 2.-on leledzik! A popcornt kipattogtattam, esszük...

A "LÉPEM", pedig már évek óta a saját védjegyem (még van 1-2) csak most 3-4 hónapja sokkal kevesebbet rohadtam itt s akkor is hanyagoltam, mióta tégedetett "ide evett" a fene:) kevésszer láthattad. KB. olyan, mint @Manyecska:-nak a méhszája a bikái a kutyái, a ló nagy kolkei, békásmegyer-szentendre, szét kúratta magát valakivel...stb. XDXXDDXXXDDDXXXXDDDD :)))

Manyecska 2015.11.23. 15:04:43

@atpijkamo: miér, lemérted???? :D

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.11.23. 15:09:10

@Józsi, a migráns köcsög: Na, csinátam egy kutatást egy mintán. Céges hivatalos email levelezés.

2006-2010: 176 vessző, 301 felkiáltójel, 4 pont.
2011-2015: 139 vessző, 180 felkiáltójel, 5 pont.

Tehát határozottan előretörőben van a megszólításvégi vessző és pont a felkiáltójel ellenében. :(

Dikusz 2015.11.23. 15:10:13

@ColT: rátolná a cserét a bolt a gyártóra, pedig akárhogy is, de ez az ő sara. Az azért a posztból nem derül ki, hogy hol is ázott el az ágy. A Black Hole: -nak írt válaszodnál nem hagytál le egy "s" betűt az első szónál?

@Józsi, a migráns köcsög: ha fejtől-lábtól fekszenek, már nem biztos, hogy jó szagolgatni egymást.

@atpijkamo: viszont akkor a posztoló nyert, ha vesz még egy ilyen ágyat, mint amiről írt, és egymás mellé teszi őket.
Bocs a következő viccért:

A pilóta nagy nehezen leteszi a ködben a gépet a leszállópályára. Odaszól a másodpilótának:
- hát leizzadtam, mire erre a húsz méter hosszú pályára leszálltunk.
mire a másodpilóta: - viszont három kilométer széles.

ifjú vénszivar 2015.11.23. 15:11:02

@Döglött Nyúl: te is kúrogatod? de meg csalt a ribanc!?!

Úgy látom elvetetted a malom követ !!! HA valamit nem értesz KUSSolj, mert még bevereb a döglött pofádatat!!!!

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.11.23. 15:11:19

@Manyecska: Fejből tudom. Direkt ekkorának vettük.

De ha nem annyi lenne, akkor is annyit mondtam volna. :)) Mondani ingyér van.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.11.23. 15:31:06

@Józsi, a migráns köcsög: Gugli: 580 szerviz, 418 szervíz. Úgyhogy a szabálzat már nyugottan megengedheti az ékezetes alakot is.

351 mindíg, 181 mindig, úgyhogy lassan betiltják az ékezet nélküli írásmódot.

shred 2015.11.23. 16:46:35

Hát én tényleg nem értem ezeket a "kereskedőket". Egyrészt bőven három munkanapon belül reklamált, tehát alap a csere vagy a pénz visszafizetése, másrészt meg a hitegetés helyett küldjenek ki egy szállítót a cseredarabbal, a vevővel közösen bontsák ki és tekintsék meg, ha rendben van akkor hagyják ott, a hibás darabot meg vigyék vissza és játsszák le a gyártóval egymás között a dolgot.

GigaMatrac 2015.11.23. 17:09:38

Kedves Máté, kedves Homár Olvasók!

Értetlenül állunk az eset előtt. Természetesen garanciális problémák, szállítási sérülések minden kereskedés életében előfordulnak, de hogy ezek elfogadható határidőn belül ne kerüljenek megoldásra -ez idáig páratlan. A két hónap valóban az elképesztő kategória, amelyért természetesen ezúton is szeretnénk elnézést kérni. Az ügyre a holnapi nap során -az összes vásárlói és beszállítói garanciális levelezés átvizsgálása után- tudunk érdemben választ adni, így kérnénk szépen Vásárlónkat további egy nap türelemre. Az ügy kivizsgálása után még a holnapi napon jelentkezünk Önnél a megrendeléskor megadott telefonos elérhetőségen és legkésőbb a pénteki napon az ágykeret hibás eleme a helyszínen kicserélésre kerül.

Szíves elnézését kérjük még egyszer.

Üdvözlettel:

Gigamatrac
Szíves elnézését kérjük még egyszer.

Üdvözlettel:

Gigamatrac

Manyecska 2015.11.23. 17:37:19

@Dikusz: :DDD honnan tudod hogy én is úgy csináltam....nincs lábszagja max.fejberúg ugye de azt az ótvar horkolást ki bírja elviselni?? :D

Black Hole 2015.11.23. 17:55:50

@ColT: jah, oszt' ha mégse', akkor szétqrják :-)

Black Hole 2015.11.23. 17:57:02

@Döglött Nyúl: max lehet rajta dukni, mert ágyat mosni nem :)

Aureliano Buendía 2015.11.23. 18:20:59

de miért hallgat a GVTI???!!!

GigaMatrac 2015.11.23. 18:32:26

Kedves Máté, kedves Homár Olvasók!

UPDATE. Természetesen a többhetes késedelmet a garanciális ügyintézésben a következő történet-részlet sem magyarázza meg, mégis az ügy kereksége végett érdemes egy gondolatban megemlíteni az utóbbi napok történéseit. A 2015.11.23-i (mai napi) bejegyzést megelőzően 2015.11.21-én kedves Vásárlónk a csere ágy-oldalelemet üzletünkben átvette. Ennek fényében értetlenül állunk a blog oldaltól történő segítség kérés előtt és a fogyasztóvédelmi bejelentésen való gondolkodást.

A Gigamatrac Szaküzletek továbbra is nagy hangsúlyt fektetnek a szakmai felkészültségre, a megfelelő szaktanácsadásra, a vásárlói kommunikációra és az esetlegesen felmerülő garanciális ügyintézések gyorsaságára, továbbra is azt valljuk, hogy a Vásárló a vásárlást követően is Vásárló marad.

Továbbra is minden kedves Vásárlónkat szeretettel várjuk a Gigamatrac Szaküzleteiben és ígérjük, hogy az első perctől kezdve nem fogja csalódás érni Önöket sem.

A késedelemért pedig újfent szeretnénk elnézését kérni!

Üdvözlettel:

Gigamatrac

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.11.23. 18:42:42

@GigaMatrac: Késő bánat. Ha nem tököltetek volna 2 hónapot a cserével, ez a poszt be se lett volna küldve.

"a csere ágy-oldalelemet üzletünkben átvette."

Fizethetett, utazhatott azért a kegyért, hogy a hibás deszkát kicseréltétek neki?

Egyébként meg ez nem garanciális probléma, hanem hibás teljesítés. Azonnal cserélni kellett volna, nem pedig végtelenül ügyintézni.

Értetlenül állok az értetlenkedésed előtt.

Én ígérem, nem fogja őket csalódás érni, mert el se mennek a boltotokba.

"szeretnénk elnézését kérni!"

Valami kompenzációt felajánlhatnál a két hónap földönalvásért. És az ne 10% engedméy legyen a következő vásárlásukból!

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2015.11.23. 19:15:31

@atpijkamo: Minden szavaddal egyetértek. Támogatom a mozgalmadat.

Ha be vagyok jelentkezve nincs kcommentbox, szóval nincs hozzászólás sem
Ha nyitok egy inkognitót és ott jelentkezek be, akkor meg van hozzászólás, de nem látom, amit írok. A rák vájja ki az életet belőle, he.

Dikusz 2015.11.23. 19:37:36

@Manyecska: ha nem büdi a lába, akkor az más, de én inkább hallgatnám a horkolást, minthogy a számba dugja a nagylábujját (vagymit) alvás közben.:)

Dikusz 2015.11.23. 19:46:47

@atpijkamo:
Igazad van. De azt mindenképpen értékelni kell, hogy válaszolt a bejegyzésre. Elnézést is kért, megfelelő stílusban, nem pedig tarkón legyintést ígért tálca helyett a tönkrement ágykerettel . A helyesírása meg legalább 4-est érdemel. Azt egyébként honnan lehet tudni, hogy valóban a tulaj írt, mint Gigamatrac?

Black Hole 2015.11.23. 19:59:43

@Dikusz: ha valaki horkol, és nem büdös a lába, az kb olyan, mintha a pörihez nem kapok nokedlit!

Black Hole 2015.11.23. 20:04:19

@Dikusz: ezen rágódok én is! Lehet, hogy pl Igi 8000 trollkodik csak? Annyira bizonytalan minden, és ez teljesen kikészít!

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.11.23. 20:09:55

@Dikusz: "honnan lehet tudni, hogy valóban a tulaj írt"

Ha elhisszük neki.

Dikusz 2015.11.23. 20:54:25

@Black Hole: valóban. Vagy olyan, mint a marhapörkölt úttörőgombóc nélkül, páleszos pohár pálinka nélkül.
Apropó, pénteken utazom Szegedre, jóféle birspálinkával várnak (meg pacalpörivel) teleportálok neked is egy-két kupicával. Majd integetek Cid-nek a seprűmről, remélem olvassa, a Szamos kocsma környékén (nem benne) fordulok elő.

Nem lehet Igi 8000, nem az ő stílusa. Kétségtelenül tud így írni, de nem bírná ki szerintem, hogy ne kössön bele valakibe.
Ez a bizonytalanság engem is kikészít, de azért nem vagyok benne olyan biztos.

Black Hole 2015.11.23. 21:05:19

@Dikusz: a tarhonyát csak ne nagyon úttörőgombócozzuk, mert az egy nagyon komoly dolog! A tarhonyánál jobb kaja egyenlőre nincs! Az akár fasírtal, zsíroskenyérrel, szóval bármivel ehető köret. Ha az, amihez találva van nagyon pocsék, akkor még mindig ki lehet belőle piszkálni a tarhonyát, és megenni. Tarhonya itt csak az araboknál kapható, és ha kifogynak belőle, hoznak nekem, ezért az arabokat nagyon szeretjük! Birspálinkát még nem ittam, elképzelni sem tudom milyen lehet? Bár a sima élesztőből készült pálinkánál biztos jobb. Az borzalmas volt, és pocsolya színű! Dehát egyszer vagyunk fiatalok :)

Dikusz 2015.11.23. 21:40:05

@Black Hole: a menzai tarhonyát hívták úttörőgombócnak, szerintem nem volt olyan gyerek, aki nem szerette.
Van egy régebbi szakácskönyvem, abban egy híres szakácsunk mesélte, hogy egy távol-keleti országban a meghívói megkérdezték tőle, mi ez a köret, akkor ő azt mondta, hogy fán terem. A nagykövet szólt neki, diplomáciai bonyodalom lehet belőle, mert tízezer csemetét rendeltek a vendéglátók.
Nekem is egyik kedvencem a tarhonya akár tarhonyával is. Úgy, mint ahogy a Hyppolit, a lakáj-ban mondta Kabos Gyula. Nem írom le mit evett mivel, úgyis tudja mindenki, itt a Homáron ennek e zöldségnek az emlegetése nem népszerű.
Az arabok kopasz honyája az nem a kuszkusz?
Nagyon finom a birspálinka is, a szabadkai piacon vettük. Ha szomjas az ember, akkor az árvák könnyén kívül mindent meg tud inni, ha fiatal, ha nem:)

Black Hole 2015.11.23. 21:53:47

@Dikusz: a tarhonya ha minden igaz, ősi török kaja. Azt hiszem a neve is majdnem az, mint magyarul. Kuszkusz is jó, azt is az araboknál veszünk, sőt durva búzadara is csak azoknál van. Az meg ugye a másik fő étel, a daramorzsa fő alkotója. Csak azért nem szeretek menni hozzájuk, mert olyankor mindig begyűrök egy doboz baklawát. Szerintem annál jobb édesség nincs. Csak nem kéne híznom :)

Dikusz 2015.11.23. 22:48:33

@Black Hole: ezek szerint szereted az édességet. Nekem túl édesek ezek a sütik. Édesapám nagyon szerette a rahatot (lokum, ratluk stb), biztos hallottál róla. Pár falatnál nem tudtam többet enni, tömény cukor.
A hízást meg úgy kell megmagyarázni, hogy nem túlsúlyos az ember, hanem alacsony. Én azt szoktam mondani, hogy ehhez a súlyhoz 2 m 20 cm magasnak kellene lennem.:)

Black Hole 2015.11.24. 00:09:01

@Dikusz: azt szoktam mondani, hogy ha nő lennék, 2 mignonért meg lehetne dugni. Ennek ellenére erről a rahatról nem hallottam még. Egyébként valaki azt mondta, hogy ha 40 felett valaki nem dagadt, akkor az vagy beteg, vagy szegény :)

Black Hole 2015.11.24. 00:11:18

Jééé!!!!! Látni a kommenteket mobil nézetben!!! Nahát, hogy mik vannak!!44!!!!

kisdeadvédelmi intézet 2015.11.24. 01:36:24

Látom, leszarjátok a helyesírást. Nem gondoltam volna! ('kszd)

CID. 2015.11.24. 08:03:15

@Dikusz: A Szamos kocsma, kiváló becsületsüllyeszthető, onnan szinte vakon is hazabotorkálok :D Birspálesz, pacalpöri? Tudsz élni i ;)

Dikusz 2015.11.24. 08:40:15

@Black Hole: mivel férfi vagy, adok neked két minyont, gyorsan lerongyolok a pékhez nehogy meggondold magad. Még páleszt is küldök, csak fotót ne kérj:)

A rahat úgy néz ki (kis kockákra van vágva), mintha zselés cukor lenne, csak nem olyan puha. Tömény cukor különféle ízesítéssel. Egyszer megkóstoltam rózsaízben, komolyan olyan volt, mintha meghúztam volna egy krasznaja moszkvás kölnis üveget.

Isten áldja meg azt a valakit, aki ezt mondta, új távlatok nyíltak meg előttem a túlsúly megmagyarázása terén:)

Dikusz 2015.11.24. 08:44:34

@CID.: egyetértünk. Akkor, ha a hétvégén összeütközöl egy csukott szemmel, seprűvel a hóna alatt botorkáló nővel, netán te is csukott szemmel botorkálsz, akkor sikerült találkoznunk. :)

joska61 2015.11.24. 09:04:09

@GigaMatrac: "A Gigamatrac Szaküzletek továbbra is nagy hangsúlyt fektetnek a szakmai felkészültségre, a megfelelő szaktanácsadásra, a vásárlói kommunikációra és az esetlegesen felmerülő garanciális ügyintézések gyorsaságára, továbbra is azt valljuk, hogy a Vásárló a vásárlást követően is Vásárló marad."
Nem továbbra is, hanem ebből okulva talán mostantól.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.11.24. 09:16:41

@Dikusz: "@Black Hole: a menzai tarhonyát hívták úttörőgombócnak, szerintem nem volt olyan gyerek, aki nem szerette."

???? Nemtom te hol nőttél fel. Nálunk a kádárrencerben a nap fénypontja volt a déli menü a napköziben: tojásleves, mócsing olajos tarhonyával, fél alma.

Dikusz 2015.11.24. 09:40:30

@atpijkamo: Ami azt illeti, abban a rendszerben nőttem fel (szép kerek évszámot töltöttem be az idén). A mócsing volt amikor marha-, volt amikor disznómócsing volt tarhonyával, szerettük mert néha hús is keveredett közé. Arra nem emlékszem, hogy akkor is olajjal főztek-e, de az tény, hogy jó zsíros volt. Sok olyan kaja volt a napköziben: vizes spenót, tejbegríz, sóska, tejeskávé, tea, ami a gyerekeknek jobban ízlett, mint otthon.
Dolgoztam olyan helyen, ahol iskoláknak, óvodáknak rendeltünk ételt, volt olyan bölcsőde, amelyiknek saját konyhája volt, azóta sem ettem olyan finom tejbepapit (kis citrommal ízesítve), mint amit ott főztek. Egyszer felhívott az egyik óvodavezető, hogy beszéljek a konyhával, mert a sóskában amit ebédre szállítottak flaneldarab, súrolókefe szőre volt. Amikor felhívtam őket, megkérdeztem tőlük, megvan a szakácsuk, nem darálták bele az ebédbe? Azért nem ez volt a jellemző, és természetesen vittek ki a gyerekeknek mást.

Józsi, a migráns köcsög 2015.11.24. 13:02:25

@Black Hole: én nem adnám magam egy tálca puncsnál alább!! :D :D

Black Hole 2015.11.24. 13:07:43

@Dikusz: mikor fiatal voltam, ott ahol dolgoztam, ezt a rossz migninos poént elsütöttem egy kellemes kinézetű 30-as éveiben járó női hölgynek. A meglepi az volt, mikor a következő szünetben odajött hozzám a barátnőjével, és hoztak a céges büféből 4db mignont. Asszem erre mondják, hogy se köpni, se nyelni nem tudtam :)

Black Hole 2015.11.24. 13:10:13

@Józsi, a migráns köcsög: lásd amit Dikusznak írtam :)
Egy tálca puncsot nem biztos, hogy hoztak volna :)

Black Hole 2015.11.24. 13:11:53

@Dikusz: itt van egy csoki, az olyan ízű, hogy csak "kölnis" -nek hívom. Szerintem tök jó :)

Black Hole 2015.11.24. 13:20:23

@atpijkamo: a tarhonyát akkor sem úttörőgombócozzuk! Áhítattal, és csupa nagybetűvel mondjuk ki, hogy TARHONYA! Világos? :))
Láttad a Nárcisz és Psyché című filmet? Abban volt egy költő, aki szerelmes volt a főszereplőbe, és nagyon szerette a lovakat. Ezért a vers, amit a főszereplő hölgynek írt, úgy kezdődött, hogy "Szép vagy, mint egy ló...". Én inkább a tarhonyát kombináltam volna bele :-)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.11.24. 13:54:16

@Black Hole: "@Dikusz: a tarhonya ha minden igaz, ősi török kaja."

A tarhonyát augusztus elején aratják. Nem szabad elkésni vele, mert túlérik, és nem lehet már puhára főzni.

Black Hole 2015.11.24. 13:56:57

@atpijkamo: dehogy aratják! A tarhonyafáról szedik! Az időpont viszont stimmel, valóban akkor van a tarhonyaszüret.

Dikusz 2015.11.24. 14:18:52

@atpijkamo: viszont, ha hagyjuk hogy a dér megcsípje egy kicsit, akkor kiváló tarhonyaszúbor készíthető belőle.

ifjú vénszivar 2015.11.24. 15:13:39

A tarhonyánál jobb a nokedli! (kő papír olló):)
süti beállítások módosítása