Tékozló Homár

"Nem kell annyit piázni kicsim!"

2017.04.04. 15:50 | Homár Hilda | 315 komment

screenshot_2017-04-04_15_49_05.png

Köntösben didergés, nulla információ, folyamatos letolás, lekezelés, gyanúsítgatás - ha tényleg így működik a Gunaras Resort Spa, akkor nem jósolok nagy jövőt nekik.

2017. Március 18-20-ig (2 éjszaka) volt foglalásunk a Gunaras Resort Spa hotelbe a párommal. 18.-án Szombaton meg is érkeztünk dél körül, 14.00-tól vehettük át az exclusive Deluxe szobánkat (326) melynek szolgáltatásai közé tartozik egy jacuzzi, mely a teraszon foglalt helyet. A „Mézédes Romantika” csomagot foglaltuk le a szálloda honlapján keresztül, melynek tartalma: 

screenshot_2017-04-04_14_52_40.png

14.00-kor el is foglaltuk a szobánkat, majd a 15.00 órás kezdésű masszázs előtt 1 órán keresztül igénybe vettük a szoba szolgáltatásaihoz tartozó jacuzzit. 40 fokra állítottuk a hőmérsékletet, mely érezhetően forró volt, lejjebb is tekertük így a hőmérsékletet 37 fokra. A jacuzzi tisztasága hagyott némi kívánnivalót maga után, ezen kívül más egyéb problémánk nem volt és ezt sem tettük szóvá.

15.50-kor ért véget a masszázsunk , mellyel nagyon meg voltunk elégedve, a két masszőrn tisztességesen végezték munkájukat. 16.00-kor újból felmentünk a szobánkba és beüzemeltük körülbelül 16.30-kor jacuzzit, 37 fokra tekertük a hőmérsékletet és közben fogyasztottunk az előre bekészített ajándék üveg pezsgőből. Sajnos a víz hőmérséklete nem lett meleg, fáztunk. Fél órát töltöttünk el így, közben feltekertük 40 fokra és vártuk, hogy melegedjen, majd mivel ez nem történt meg, szóltunk telefonon a recepciósnak, hogy nem tudjuk melegebbre állítani a hőmérsékletet, nem melegszik a víz és kértük, hogy küldjenek fel valakit megnézni. A párom bent maradt addig a vízben, hátha közben mégis felmelegszik.

Hárman érkeztek meg javítani. Nem mutatkoztak be, hogy kik is ők pontosan, milyen pozícióban dolgoznak a hotelben.  Mint utólag kiderült az egyik hölgy a „Housekeeping Menedzser” volt, az úr a „Karbantartó” és egy hölgy, akiről azóta sem derült ki, hogy kicsoda is volt és milyen minőségben dolgozott a hotelben. 5 percet tartózkodtak a teraszunkon. Az úr miután kezével felmérte a hőfokot, elismerte, hogy ez valóban nem elég meleg,  majd némi „tekergetés és gombnyomogatás" után azt ígérte, hogy maximum 10 percen belül meleg lesz. 

Megvártuk a 10 percet (melyet stopperral mértünk, hogy ne legyen ebből probléma, hogy nem vártunk eleget) immáron mindketten a szobában, mert feltettük a ponyvát, hátha könnyebben bemelegszik. 10 perc  elteltével a ponyvát levettük, megnéztük elég meleg-e már a víz, sajnos ismételten csak langyosnak lehetett nevezni, ezért a párom ismét felhívta a recepcióst,  aki közölte, hogy ő ugyan nem ért a jacuzzikhoz, de szerinte ha feltennénk a ponyvát gyorsabban melegedne. Szerintünk ez nem a mi dolgunk lett volna  és egyébként sem ezzel szerettük volna tölteni az időnket, ennek ellenére, mint már említettem feltettük. 

2-3 perc elteltével újra megérkezett a housekeeping menedzser és a karbantartó. Nem informáltak minket egyáltalán, hogy mi történik, mit fognak tenni, mennyi időt fog igénybe venni és nem tettek javaslatot, hogy mivel töltsük el az időt addig. Egy szót sem szóltak hozzánk, még mi az átázott köntösben ültünk az ágyon és vártuk, hogy történjen valami. A karbantartó és a menedzser „szakszerűen” elkezdék kimerni a vízet vödörrel a jacuzziból.

airbrush_20170319120409.jpg

Mivel nem kaptunk semmilyen tájékoztatást, lementünk a recepcióra, körülbelül 17. 45 körül. A recepciósnak említettük, hogy szeretnénk a csomagban foglalt szobaszervízes  vacsorát későbbre helyezni, mert nem tudjuk mikor fog elkészülni a szobánk és mivel még mindig köntösben vagyunk, nem tudunk átöltözni sem, mivel a szobánkban 2 ember tartózkodik, nem tudjuk, hogy 19.00-kor nyugott körülmények között el tudjuk-e majd fogyasztani a vacsorát a szobánkban. A recepiósnő közölte, hogy ezt beszéljük meg a konyhával, ami szerintem ismételten csak nem a mi dolgunk lett volna.

A párommal átfáradtunk az étterembe, hívtuk az étteremvezetőt és a szakácsot, hogy megbeszéljük, de egyikük sem jött ki. Helyette egy pincér jött ki, aki közölte, hogy sajnos a konyha már zár, neki nem szóltak, hogy nekünk 19.00-ra vacsorával kellene előállniuk, javasolta, hogy másnap estére tegyük ezt. Mivel már éhesek voltunk, nem fogadtuk el az ajánlatot, ekkor a pincér bement a konyhára majd egy kézzel írt „étlapot” mutatott nekünk, melyen ki voltak pipálva, mik azok, amiket még el tudnak készíten.

Az „étlapon” nem szerepelt vegetáriánus menü, holott a szerződésben (amit szintén csatoltam kép formájában) 1 fő vegetáriánus étkezés áll (19.00-i vacsora időponttal). Később ezt a felelősséget is ránk akarták hárítani, azt mondták nekünk kellett volna szólnunk a konyhán, hogy megjöttünk és szeretnénk kiválasztani, mit szeretnénk majd enni. Ezt, hogy nekünk kellett volna intézkedni ez ügyben, sem a szerződésben nem írták le, sem a honlapon nem olvasható, e-mailben sem kaptunk erre vonatkozó információt és a recepcióstól sem kaptunk tájékoztatást érkezésünkkor.  A konyha felé ez nem lett kommunikálva, nem készültek ránk.  Nem választhattunk a rendes étlapról, így végül a párom rántott sajtot kért grillzöldségekkel a kézzel írt "étlapról".

Panaszkodtunk a pincérnek, hogy sajnos minket továbbra sem tájékoztattak affelől, hogy mi történik a szobánkkal, senki nem ajánlott semmit, hogy mivel is töltsük addig az időnket.  A pincér jelezte, hogy sajnos ő sem tud semmit, megy és érdeklődik a recepción, ahol azt a választ kapta, hogy 10 perc múlva kész lesz a szoba, majd telefonálnak. Mi addig a bárban szerettünk volna inni egy –egy koktélt, de a ott sem tartózkodott felszolgáló, ezért átmentünk az étterembe, hogy szeretnénk addig valamit inni.

Az étteremből kiküldtek minket a nem megfelelelő ruházatunk miatt, ami érthető, hiszen valóban még mindig a vizes köntösben voltunk, hiszen átöltözni nem volt lehetőség továbbra sem. Nagyon megalázó és kellemetlen volt ez nekünk. Ekkor jött a pultos, kifejezte sajnálatát a minket ért kellemetlenségek miatt és beinvitált a bárba, nagyon kedvesen  a SAJÁT kontójára (mivel továbbra sem ajánlotta fel a hotel) meghívott minket 1-1 koktélra és elfogyasztottuk a „Welcome Drink”-et is.

A megígért 10 perc helyett 20 perc elteltével szóltak, hogy kész a szobánk, ekkor  volt 18.45. Mivel 19.00-ra volt beígérve a szobaszervízes, idilli vacsora,  (amit nem tudtunk későbbre helyeztetni) próbáltuk összeszedni magunkat ezalatt a 15 perc alatt, hogy megfelelően tudjuk várni a vacsorát. Az ifjú hölgy, aki felhozta az ételt, egy kelletlen mosollyal betolta a zsúrkocsit, annyit sem mondott, hogy „jó étvágyat” nem hogy elnézést kért volna, amiért ennyi kellemetlenség ért minket.

A párom nem kapott tartámártást a rántott sajthoz. Letelefonáltunk és kértük, hozzanak egy adag tartármártást, majd 1 perccel később visszatelefonáltak, hogy 1000 Ft- szervízdíjat fognak felszámolni érte. Ekkor már tényleg azt éreztük, hogy ez több a soknál, már nem tudtunk pozítívak maradni, mint addig, ezért kértem a recepciósnőt, hívjon nekünk taxit, esetleg sofőrszolgáltatot, nem szeretnénk a továbbiakban maradni és a fizetést is visszautasítjuk, valamint az előleget is visszakérjük.

A recepciós közölte, hogy nem tud taxit , sem sofőrszolgálatot hívni, mondtam, hogy akkor megoldjuk ezt is magunk. Összepakoltam, közben a párom lement a recepcióra, ahova közben megérkezett a hotel tulajdonosa. Egy rettentően arrogáns, együttérzést nem tanúsító emberrel találta magát szembe a párom, aki kérte, hogy beszéljék meg most, mi a probléma. Lejöttem én is, majd próbáltuk részletezni, mi mindennel nem vagyunk elégedettek.

Folyamatos közbevágást és gúnyos mosolygást kaptunk  az alkalmazottak részéréről, kinevettek és hazugnak állítottak be minket, valamint folyamatosan hangsúlyozták, hogy ittasak vagyunk  (sőt valószínűleg drogoztunk is) ezért persze hogy nem hisznek nekünk és amúgyis az ilyen tipikus, folyton elégedetlenkedő vendéggel, aki direkt nem akarja jól érezni magát sőt, a tetejében részeg is, nem tudnak mit kezdeni.

Ezen felül folyamatosan azt hangoztatta, hogy 40 fokot mutatott a jacuzzi beépített hőmérője és az nem tud elromlani, ergo 40 fokos volt a víz. Kérdeztük, hogy akkor miért is voltak fent 30 percen keresztül, ha tényleg nem volt vele baj, miért nem hoztak egy másik hőmérőt és bizonyították be, hogy az tényleg 40 fokos? Ezt a párom többször is elmondta, mire az igazgató kért engem, fáradjak fel az ő lakosztályába, és nézzem meg a jacuzziját, megmutatja, hogy az 40 fokot mutat és 40 fokos is.

A párom kérdezte, miért is nem informáltak minket folyamatosan, miért nem lettünk tájékoztatva, hogy éppen mi történik? Erre az igazgató agresszívan azt válaszolta, hogy mégis miért tájékoztatott volna, nem kötelessége.  Majd miután a párom sokadszorra is megkérdezte, nem lett volna-e egyszerűbb a vödörrel való kimeregetés helyett egy hőmérővel bebizonyítani, hogy valóban 40 fokos a víz, a következő mondatok hagyták el az igazgató száját:

Minek ide hőmérő, hova ? Minek? Nehogymár itt hőmérőzni kelljen, minekután ott van egy gép, a műszer működik, nehogymár azt bizonygatni kelljen! Hát hol van ilyen gyerekek, álljon meg a világ már! Mostmár én mondom, hogy elég volt! Komolyan hagyjuk ezt a kurva, szájbabaszott hőmérőt, mit hőmérőzzek, ha van rajta egy hőmérő!

és megint elmondta, hogy az nem tud elromlani, valamint , hogy azért merték ki vödörrel a vizet, mert mi fáztunk és a kolléga  a „legjobb tudásához mérten járt el”, ami ezek szerint a  víz leengedése volt, vödrök segítségével.

Elkértem a Panaszkönyvet (Vásárlók Könyvét), amit megtagadtak tőlünk, a kezembe nyomtak egy A4-es papírt, hogy írjam le a panaszomat, majd ők annak hátuljára válaszolnak.

Az igazgató a párommal is minősíthetetlen stílusban beszélt, beléfolytotta a szót, megvádolta, hogy hazudik és miért ült továbbra is az „elvileg hideg vízben” és amúgyis be van rúgva. Ezen felül „kicsimnek” szólította,

Nem kell annyit piázni kicsim

majd miután a párom kikérte magának ezt a hangnemet és hogy „kicsim”-nek szólítsa, az igazgató felháborodva kérte a recepcióst, hogy a panaszlevélünkre adott válaszukba írja bele, hogy

agresszívan beszél a hölgy még most is.

Miután megkaptuk a panaszlevél másolatát, azonnal távoztunk a hotelből, édesapám segítségével, aki értünk jött kocsival Pécsről, majd ott tudtunk aludni.

Rendkívül megalázó volt az egész szituáció. Lelkileg, erkölcsileg  és anyagilag is megkárosítva érezzük magunkat. Életünk legrosszabb szolgáltatás élményén vagyunk túl.

UPDATE

A posztot elküldtük a hotelnek, akiktől az alábbi levelet és dokumentumokat kaptuk:

Tisztelt Homár!

Levelem mellékleteként küldöm Önnek a kérdéses panasszal kapcsolatban a vendég helyszínen tett panaszát, illetve a Szállodától arra kapott azonnali választ.

Kiegészítésként annyit szeretnénk elmondani, hogy a vendég maga kérte az A4-es papírt, a Vásárlók könyvének megtekintése után, melybe állítása szerint túl kevés hely van, ezért panaszát nem kívánja abba eszközölni.

Az érintett dolgozók meghallgatása a vendéggel közösen, azonnal megtörtént, melyről a jegyzőkönyvet szintén csatoljuk.

A jegyzőkönyvben foglaltakkal kapcsolatban a vendég észrevételt nem tett, aláírásával elfogadta az ott leírtakat.

Véleményünk szerint a vendég A4-es lapon lévő bejegyzése hűen tükrözi a vendég akkori állapotát. A blogon tett későbbi bejegyzésére – melyben újabb és újabb vélt sérelmeiről mesél – nem kívánunk hosszasan reagálni.

Kérjük Önöket, hogy az Önöknek eljuttatott leveleinket teljes körűen legyenek szívesek nyilvánosságra hozni. Személyiségi jogokra való tekintettel, mivel a vendég sem vállalta a teljes nevét, a bejegyzésben szereplő vendég nevet kitakartuk.

Kollégáink azonban készséggel vállalták nevüket és beosztásukat.

Üdvözlettel:

Drigán Barbara Fanni
recepciós
Gunaras Resort Spa Hotel****superior

UPDATE 2.

Olvasónk reagált a szálló levelére:

Tisztelt Homár szerkesztőség!

Ezúton szeretném megköszönni hogy kiraktátok a gunarasi posztomat.

Viszont a hotel részéről a nyilatkozat szemenszedett hazugság. Nem írtam alá a jegyzőkönyvet, nem cetlit kértem, hanem panaszkönyvet(ezt a gunaras beleegyezésével közzé is tenném pl. hangfelvétel vagy videófelvétel formájában) és az, hogy nem reagálnak a hivatalos elektronikus úton elküldött panaszlevelemre márc.21 óta az vicc...annyit sem hogy megkaptuk. Az általuk megfogalmazott válaszlevél kicsinyes, bocsánatot azóta sem kértek. 

Nagy-Rédei Attila

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben.*2 2017.04.04. 16:07:00

anyám borogass. Minden 2nd sort olvastam csak el, de így is lezsibbasztott.

"Életünk legrosszabb szolgáltatás élményén vagyunk túl."
úgyérzem noname pószt'r-nek nem kis része volt abban, hogy így alakult. nem tudom sajnálni. (releváncs választ sem kap, nem érdemli meg)

Thule 2017.04.04. 16:11:44

Elolvastam. Úgy érzem, a jacuzzi-n elcsúszott a kulturált megegyezés lehetősége. Szerintem itt mindenki hibás, a posztolók is, mert egy kicsit talpraesettebbnek kellett volna lenni. Mikor megérkeztek, közölni a vega kajarészt és pontosítani a 19 órás vacsora megtörténését. Sajnos ez ilyen világ, az van elintézve amit te magad elintézel... és ha másra vársz akkor meglepetés fog érni (nem úgy lesz, ahogy kellene). A szálloda részéről pedig illett volna egy kis udvarias hozzáállás, mert vannak problémásabb vendégek, akik érzékenyebbek még egy apró gondra is, erre figyelemmel kellene lenni. Kicsit szerintem túl lett reagálva az ügy.

2017.04.04. 16:19:32

Nos...Nem élnék együtt a posztolóval. :)

Hagyományos Érlelésű 6odik Crazy One 2017.04.04. 16:19:44

legyetek szívesek, valaki összefoglalná?

Csokis · http://csokis.blog.hu 2017.04.04. 16:26:55

@Thule: Nekem is az a Murphy-törvény jut eszembe, miszerint a "Legtöbb ember megérdemli egymást." Ezzel együtt nem érzem, hogy stammgast leszek Dombóváron, mert 4*-nál, (de leginkább az ahhoz tartozó áraknál) kicsit több kompromisszumkészséget vár el az ember, mint Józsi bácsi faluszéli panziójánál. Ilyenkor van ideiglenesen adott üres szoba (akár személyzeti is), hogy a vendég ne az ágyon, gatyában ülve várja a javítást, vagy egy kis szóval tartás valami hihető hazugsággal, sok mosollyal és három elnézést kéréssel. Az ingyen van, és jól esik.

Facelessbook · www.dont.think.so 2017.04.04. 16:28:14

Ugy latom a posztolo legalabb a TripAdvisor-on is leirta a velemenyet, ha mar a Vasarlok Konyvebe nem hagytak, hogy beirja az aggalyait.
A hotel reszerol tobbszorosen is sikerult bakot loni. Mar eleve azt furanak tartom, hogy egy etterem konyhaja este 7-kor bezar. Aki kesobb akar enni az mit csinaljon? Menjen ki a Lidlibe/Aldiba/Tescoba/Sparba zsemleert meg parizsiert? Ertem, hogy a szobaszervizert nem kell akkora apparatust eppen keszenletben tartani, de felajanlhattak volna azt is, hogy a barban helyet foglalva kiszolgaljak oket. Esetleg a kellemetlensegert felajanlanak egy gratisz etelt/italt/masszazst/mittudomenmit. Mindezek mellett azert a hotel valaszara is kivancsi lennek.

Rejtélyes 2017.04.04. 16:30:27

@Hagyományos Érlelésű 6odik Crazy One: Poszter azt hitte tizezer csillagos szallodaba erkezik, de mind o, mind a szalloda leszarta a masikat. En 80%-ban a szallodat hibaztatnam, a maradek 20% a poszter hulyesege: ha 5 perc alatt nincs epkezlab megoldas a jacuzzira, a furdoszoba/WC-ben nyugodtan at lehet oltozni es megszaritani amit meg kell. :) Ha a szallo nem ertesitette a konyhat, de felajanlottak a masnapot, szerintem el lehetett volna fogadni, es mindenkit megkimelni az idegbajtol.

Ha 20 perc utan nem jo a jacuzzi, kerek masik szobat. Vagy leszarom :)

ptspts 2017.04.04. 16:30:36

@Thule:

> vannak problémásabb vendégek, akik érzékenyebbek még egy apró gondra is

Ez igaz, de a posztban nem ez történt. Tehát nem az történt, hogy ,,a szállodában volt egy apró gond (minden más szolgáltatást viszont gond nélkül megkaptak), és erre a posztoló és férje az átlagnál érzékenyebben reagált, ezért távoztak''. Hanem az történt, hogy voltak apró, közepes és nagy gondok is, és ezek összessége miatt távoztak.

> Kicsit szerintem túl lett reagálva az ügy.

Nem értek egyet azzal, hogy a posztoló és férje túlreagálták a szállodában tapasztalt gondokat. Szerinted pontosan melyik gondra reagáltak túlzóan?

Csokis · http://csokis.blog.hu 2017.04.04. 16:32:15

@Hagyományos Érlelésű 6odik Crazy One: A jacuzzi elromlott, és a javítás tovább tartott, mint elsőre ígérték. Közben a poszterék úgy bolyongtak a hotelben egy szál vizes fürdőköpenyben, mint Van der Gullen Félix, a "Vesztegzár a Grand Hotelben" főhőse. Hogy még hasonlatosabbak legyenek a rejtői hőshöz, a kajájuk is eltűnt. Ettől idegesek lettek, amitől elkezdték egymást vegzálni a személyzettel, meg a menedzsmenttel, aminek a vége egy tipikus lose-lose szituáció lett.

piroshangszóró 2017.04.04. 16:38:29

El tudom képzelni mennyire lehetnek kényesek poszterék... Mi is vótunk wellness hétvégén a zasszony miatt, én utálom az ilyen fasságokat. A wellness részleg kb nem is létezett, oszt mégsem itt picsogtunk a homáron, hogy nem volt vega kaja megmittudomén. Elmentünk, többet nem megyünkoda, mer fos, oszt jónapot.

ptspts 2017.04.04. 16:39:17

> jött a pultos, kifejezte sajnálatát a minket ért kellemetlenségek miatt és beinvitált a bárba, nagyon kedvesen a SAJÁT kontójára (mivel továbbra sem ajánlotta fel a hotel) meghívott minket 1-1 koktélra

Ezt a részt nagy örömmel olvastam a posztban. Ha majd szállodát vagy kocsmát nyitok, és ez a pultos épp munkát keres, azt szeretém, ha nálam dolgozna, mert tetszik a gyakorlatias, vendégközpontú hozzáállása.

Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben.*2 2017.04.04. 16:41:53

@ptspts: hát nem tudom

"és egy hölgy, akiről azóta sem derült ki, hogy kicsoda is volt és milyen minőségben dolgozott a hotelben."

ezt olvasva nem az a vélemény formálódik bennem, hogy képesek voltak helyén kezelni a problémát (mutassák be? a teljes családot + családfáról tájékoztassák 4. generációig minimum? írjon motivációs levelet, hogy miért lépett a szobába, és mi a célja ott?).
én még elolvasnám a hotel válaszát, mert hiányérzetem van. Szerintem nem ilyen egyszerű a történet :)

Thule 2017.04.04. 17:00:03

@ptspts: Ami engem a legjobban zavart és tutibiztos, hogy a posztolók egy szóval sem említették a szemnélyzetnek, hogy ők át akarnának öltözni. Ezt mondjuk említeni sem kell, mert egy felnőtt ember ezt megától megoldja. Egy ilyen deluxe szobában van WC és fürdőszoba is, melyen ajtó van. Tehát, fogom a kis ruháimat, bevonulok oda és átöltözöm, megszabadulok a vizes köntöstől, meg is tudok törölközni. Addig a másik 'őrt áll' és ha esetleg a housekeeping személyzet ez alatt a teraszról belépne a szobába, akkor is biztosítva van az öltözködésem nyugalma, mert nem nyitnak rám a fürdőben. Amikor én végeztem, akkor a másik megy öltözni és én állok őrt. Ennyi az egész, 5 perc alatt mindketten túltették volna magukat a vizes köntös problémáján. Ehelyett mit csinálnak, lemennek a bárba a köntösben....
Tehát itt úgy gondolom, hogy kijár a 'tasli', mert ennyire nem lehet valaki szerencsétlen, hogy amíg a teraszon van a személyzet, addig ő ül az ágyon és vár a köntösben, aztán meg lemegy a bárba. Ott a fürdő, felöltözöm és megyek le intézni a vacsorát.

Egyáltalán nem mondtam, hogy a hotel helyesen járt el de ez a teszetoszaság, amit a posztoló tanúsít, ez zavaró. Ennyi kreativitás azért legyen már az emberben, hogy alapvető problémákat képes legyen megoldani önmagától.

enrico palazzo 2017.04.04. 17:08:21

Én a számlánál láttam itt is, hogy +parkolás. Ezt annyira nehezen tudom felfogni. Milyen pöcsöm hely az, ahol nem alap az ingyenes parkolás a szálloda vendégeinek? Én emiatt már mondtam vissza (azonnal) foglalást.

A posztert meg szerintem most ne. Béna volt, meg minden, de gyerekek...vendéggel így bánni. Utolsó paraszt a fogadós.

enrico palazzo 2017.04.04. 17:10:50

@Thule: Hotel bear grylls. Lassan illene nyitni egyet, Ja már van.

Hagyományos Érlelésű 6odik Crazy One 2017.04.04. 17:55:16

"Nem mutatkoztak be, hogy kik is ők pontosan, milyen pozícióban dolgoznak a hotelben"

Igen, alá sem kell írni, ezt Banki Péter írta....

2017.04.04. 18:06:07

@Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben.*2: Elképesztő, hogy képes vagy még egy ilyen nyilvánvalóan szar szolgáltatóval szemben is, a posztert hibáztatni. Hát, hasonló élményket életed hátralevő részére.

kamushamus 2017.04.04. 18:06:47

Remélem a poszternek valaki rámondja a fülére, hogy beszív-kifúj, beszív-kifúj. :D

WiZZu 2017.04.04. 18:07:15

Engem megfogott a honlap az "atív" pihenési lehetőséggel. Idézném továbbá ebből a menüpontból:
"Amennyiben Ön vadász vagy horgász, lehetősége nyílik a néhány kilométerre található területek felfedezésére."

Na, hát kifejezett vadászbarát szállás :D Oda mész és mehetsz is tovább, nyílt lapokkal játszanak.

2017.04.04. 18:10:29

@Thule: Ezt egy 4 csillagos szállodában külön emliteni kell? Nem magától értetődő, hogy nem vizes köntösökben akarnak a vendégek egész este maradni? A house-keepinges főnöklibának lehetett volna annyi esze, ha már karbantartó Józsitól nem elvárható, hogy szól: "Józsikám, adjunk 10 percet a kedves vendégeinknek, hogy átöltözhessenek, aztán megnézzük mi a baj a jakuzzival".
Mert nem, nem azért fizet be az ember egy 4 csillagos szállodába, hogy úgy öltözzön át, mintha egy hostelben szállt volna meg.

Manyecska. 2017.04.04. 18:22:41

milyen menedzser, vödörmenedzser?? -ez a komponista legújabb nikkje lehetne. Meg a túróáttárolás se vót rossz /vótmá!/--@piroshangszóró: :DD hát, az nagyon jó lehetett akkor. valami kuponos vóte? vagy csak simán akciós? Vagy ráböktetek szimplán egy helyre?:)...

Eni K. Katz 2017.04.04. 18:32:03

Kíváncsiságból rákerestem a hotelre, amúgy egész pofás, de a fürdőszobának nincs fala. Illetve csak egy sima átlátszó üveg választja el a szobától. Szóval szegény poszterék nem tudtak volna oda bújni. :D

2017.04.04. 18:34:35

@enrico palazzo: Egyetértek parkolásilag, meg posztter-basztatásilag is. Ha a negyede igaz csak mindennek, már az is túl sok. Igen, vannak ilyen szar-szemét szolgáltatók, akik azt hiszik egy szálloda (vagy bármi más) magától termeli a pénzt, a vendégeket meg le lehet szarni.

2017.04.04. 18:38:38

@Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben.*2: Figyelj, ha valaki belép az általam kifizetett szállodai szobáma, akkor tudni akarom, mi a neve, a beosztása, és mit keres ott? Jó, hogy te ezt ilyen lazán kezeled, hogy bárki bbemehet a hotelszobádba, vagy akár a lakásodba, de én ezt nem tartom túl normálisnak. Azt hiszem, nem vagyok vele egyedül.

Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben.*2 2017.04.04. 18:53:09

@Pink Petsch: Fordítva ülsz a lovon. Bejelented, hogy a dzsakuzzzi szar, de nem engeded be az embereket, mert az a TE szobád? Munkaszerződést ne vigyenek magukkal, esetleg ajánlólevelet? Döntsd el mit akarsz, lazulni a bugyborékoló fo$ban, vagy papírokat böngészni?
kevered a szezont a f*szoddal. Hogy jön ide a lakásod? Hotelszobáról volt szó, és egy bejelentett hibáról, minek következményeként megjelent 3 ember. Abból 1 góré aki ugye nem dolgozik, ez gondolom nem kérdés. 1 szerelő, az szerel, és nem takarít. Mit gondolsz, ki lehetett a harmadik? (hát nem, nem a mikulás :P)

Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben.*2 2017.04.04. 18:55:04

@Pink Petsch: .
ps.: mellesleg, 2 emberről tudta, hogy a hotel alkalmazottai, gondolod bevisznek magukkal egy idegent?
Maaaaooooorrrrgíííííííííttt nooooooorrrrrmmmmmáááááálllllllliiiiiiiiisssssssss?!

KaTe 2017.04.04. 19:02:38

Érdekelne, amúgy, végül visszakapták az előleget és fizetés nélkül távoztak?!

2017.04.04. 19:08:22

@Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben.*2: Bejelentem a hibát, amire bekopog 3 ember? Először is wtf???? Túl sok az alkalmazott, és az sosem jó jel. Nos, civilizált országokban (hogy klasszikust idézzek) ez úgy müködik, hogy bekopog, bemutatkozik, elmondja, miért jött, beengedem, és teszi a dolgát, amiért jött. Nem hoz magával, sem housekeeping, sem floor supervisort, hanem csak a szerszámosládáját.
Az a szoba, amit x időre kifizettem, az én magánterem, pont mint a lakásod, amit megvettél, vagy bérelsz, tök mindegy, a magántered. Szóval, ja, ismeretlen, e nem mutatkozó ember akkor se jöjjön e, ha az maga a hoteltulaj.
Egyébként a stilusod alapján jó lennél helyettes vezetőnek a posztbeli putriba, amit 4 csillagos szállónak hazunak.

KaTe 2017.04.04. 19:10:44

@Pink Petsch: Személyi igazolványt is kérnél tőlük? De most komolyan, kit érdekel hogy ki volt a harmadik alak? A hauszkíping menedzser bemutatkozott, a többi baromira nem fontos. Mondjuk az se százas, aki stopperrel méri le a 10 percet, de elhiszem, hogy frusztráló egy ilyen helyzet, főleg ha szarul is kezeled. Abban inkább látok problémát, hogy a szálloda alkalmazottai képtelenek voltak megoldást találni. Problémás, kötözködő vendéget is tudni kell kezelni, nem csak a mosolygós kis teszetoszákat.

andd1234 2017.04.04. 19:14:15

Ennyi pénzért mondjuk én inkább elmennék repülővel Törökországba vagy a Kanári-szigetekre, azok kellemesebb helyek és nem az idióta magyarokat kell hallgatnom, hogy éppen mit nem akarnak teljesíteni.

GiaMarie 2017.04.04. 19:14:40

Nem, ez tényleg egy szürreálisan suttyó hely :D Ráadásul meg lehet nézni az értékeléseket, amik azért pozitívak, mert (szerintem a személyzettel) minden negatív reakcióra iratnak 10 pozitívat. Teljesen igaz a wellness nélküli wellnesshotel koncepció. Mi is voltunk nyáron gyerekkel, és ő nagyon élvezte a szocreál strandot rozsdás csúszdával, légymászta lángosossal és rögtönzött DJ Proli koncerttel a "nagyszinpadon" (vokálozik Nótár Rozy, Nótár Mary bajszos másodunokahuga) Nem lenne rémes amúgy, de mellbevágó a kontraszt a hotelből a "wellnessbe" lépve. A szobák csodásak, a koncepció csodás, de minden igaz a tuskó személyzetről és a szürreális lehúzásokról. Mi is beleszaladtunk, bár jól éreztük magunkat. Természetesen pont letojtam a "dugódíjat" és teljes nyugalommal dobtam az üres üvegeket a kukába- senki nem gondolhatja komolyan, hogy miután 40.000-ért ad egy kupont, az ember a napi két liter folyadékszükségletét 600 Forintos két decis ásványvizekkel fogja fedezni! Tényleg nem vagyok egy otthonról hozott Tescos dobozossör-ciccentő fajta, de mindennek van határa! A legviccesebb a távozáskor volt, mikor a sok bemajrézott SZÉP-kártyás csörömpölve távozott, mert becsomagolták az üres üvegeket. Úgy voltam vele, hogy ha levelet írnak vagy beperelnek ásványvíz fogyasztásért, majd elküldöm a Homárnak, és jól körberöhögjük őket országosan (ugyanezt üzenem ezúton is a Bodrogi Kúriának is :* ) Persze senki nem szólt egy árva szót sem, pedig titkon vágytam rá, hogy dorgáló levelet kapjak :D

Serivor 2017.04.04. 19:16:18

@Thule: Ami engem a legjobban zavart és tutibiztos, hogy a posztolók egy szóval sem említették a szemnélyzetnek, hogy ők át akarnának öltözni. Ezt mondjuk említeni sem kell, mert egy felnőtt ember ezt megától megoldja. Egy ilyen deluxe szobában van WC és fürdőszoba is, melyen ajtó van.

Miközben a melósok vödörrel hordják a vizet a fürdőszobába a lefolyóba? Tudod, ki csinál nekik ingyen peep-showt...

2017.04.04. 19:27:43

@KaTe: Komolyan nem értelek benneteket. Ti tényleg bárkit beengedtek a hotelszobátokba anélkül, hogy bemutatkozna legalább? Kifizeted a heti kereseted egy szobára, ahova ismeretlenek beszambázhatnak? Egyáltalán, hogy eszébe a hotelszemélyzetnek bemutatkozás nélkül belépni egy vendég szobájába? És hogy a tökbe vagytok képesek ezt normálisnak venni?

2017.04.04. 19:28:57

@Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben.*2: Ez a baromság a német standard, bocs ezek a hülye németek, tudom, mindent rosszul csinálnak. Bezzeg a kurvaokos magyarok, mi?

Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben.*2 2017.04.04. 19:30:56

@andd1234: ~2000Km, gondolod ott nincsenek? (idióta magyarok) :D

KaTe 2017.04.04. 19:50:58

@Pink Petsch: Leírtam, hogy a problémás vendégeket is tudni kell kezelni. A szállodának ez látványosan nem ment. Engem viszont marhára nem érdekel, hogy ki mutatkozik be és ki nem, de hárítsa el a hibát amilyen gyorsan csak lehet. Ha ez nem sikerül, akkor meg adjanak másik szobát, ahol normálisan működik az a *** jacuzzi.

andd1234 2017.04.04. 19:57:02

@Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben.*2: Flegmán és lekezelősen viselkedő magyar személyzet biztosan nincs. Külföldön megbecsülik a vendéget.

Répázó 2017.04.04. 19:58:33

Hihetetlen! Netán a tulajt az alkalmazott tartja el? Én azt hittem a vendégekből élnek. Röhej!

2017.04.04. 19:58:49

@KaTe: Ahham, hát nem vagyunk egyformák. De nehogymár attól legyen problémás egy vendég, hogy elvárja, aki belép a szobájába az bemutatkozzon. Az ilyesmit régebben úgy hivták, hogy alapvető udvariasság. Magyarországon már divat? Ok, a mindennapi életben ezek szerinmt nem, de a vendéglátásban?
Ja, a hibaelháritás vagy a másik szoba alap.

Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben.*2 2017.04.04. 20:04:14

@andd1234: igazad van, elnézést. Nem fogalmaztam elég pontosan. Nyaralókra gondoltam, nem ottani alkalmazottakra.

Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben.*2 2017.04.04. 20:05:29

@Dávid András: közvetve, igen. Ha az alkalmazott paraszt, akkor a vendég elmegy, és máshol költi el a pénzét.

Szubrina 2017.04.04. 20:33:50

Sajnálom őket, ez tényleg felháborító és úgy tűnik ebből már rendszer lesz, h megtagadják a vásárlók könyvének odaadását.

Most őszintén mit csináljon ilyenkor egy ember hirtelen? Most ez mennyire komoly, hogy jogilag felkészülve kell már egy ilyen "kellemes" hétvégére is elmenni, mert sosem lehet tudni?

Mikor frissül a szakértő válaszával?

Szubrina 2017.04.04. 20:38:01

@Thule: Esetleg, azért is előre kellett volna szólniuk, h takarítsák ki a szobájukat? ne legyél már hülye a poszterék semmiben sem voltak vétkesek, csak annyiban, h egy kellemes hétvégét szerettek volna eltölteni, szemetek, halál rájuk, ja nem.

Szubrina 2017.04.04. 20:39:15

@Könyveslány: Én meg igen, de ugye ezt nem kérdezte tőled senki, van párja.

Szubrina 2017.04.04. 20:42:36

@Rejtélyes: Nyilván a leszarás nem működik és a szállodának esze ágában sem volt másik jakuzzis szobát kínálni, (bár a szállodaigazgatónak olyan szobája volt, mint kiderült). Én is erre gondoltam, miért nem öltöztek át a fürdőszobában, amíg a két idegen tevékenykedett a jakuzzinál, de gondolom reménykedtek benne, hogy ott töltik el az estélyüket, hiszen nem poénból fizettek ki 2éjszakára 80ezer forintot.

Beerhead 2017.04.04. 20:43:19

Jogos a posztoló panasza, de nem lehetett volna mondjuk a budiban átöltözni? Vagy ez már annyira trendi szálloda, hogy minden egy helyen van, mint az amerikai konyhás nappali? (Amerikai vécés szoba?)

Szubrina 2017.04.04. 20:43:49

@ptspts: végre egy értelmes ember, de jó érzés, ha van valakinek igazságérzete és nem fél azt használni.

Szubrina 2017.04.04. 20:45:51

@Beerhead: Mivel vissza szerettek volna mászni a jakuzziba eléggé hülyeségnek tűnt megszárítkozni és visszaöltözni, hiszen bíztak benne, hogy perceken belül visszamászhatnak a forró vízbe. ráadásul azt se gondolták, h majd nekik kell a saját beígért vacsorájuk után járni...

Szubrina 2017.04.04. 20:47:35

@piroshangszóró: Ők viszont okosak és megteszik és aki ezt olvassa az elkerüli nagy ívben ezt a hotelt, de te még legyél is büszke rá....ennyi ésszel élni, nem fáj amúgy?

Szubrina 2017.04.04. 20:48:35

@Csokis: Egy spa hotelben köntösben járni kelni, jézusooooooooooooooooom...hogy kerül a csizma az asztalra???

Szubrina 2017.04.04. 20:50:23

@Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben.*2: Igen is igazolja magát, ha belép a vendég szobájába.
Vagy szerinted a szállodai szobád átjáróház?
Hogy lehetsz ilyen féreg, de még hangoztatod is...

Szubrina 2017.04.04. 20:53:11

@Thule: Noa azért nem öltöztek át, mert bíztak benne, h belátható időn belül helyreáll és akkor visszamászhatnak a forró jakuzziba. Beláthatod, h eléggé felesleges megszárítkozni, ha valaki erre számít, aztán pedig nem önszántukból távoztak a bárba, hanem azért, mert kiderült, h a recepciós a vendégek feladatának tartja, h beszélgessenek a konyha személyzetével.

Szubrina 2017.04.04. 20:56:55

@Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben.*2: arab terrorista? miért ne? nem tudjuk ki volt. Te ülsz fordítva a lovon, de nagyon is.

Szubrina 2017.04.04. 20:58:52

@KaTe: Pont a te hozzállásod a gyakori, ezért van elárasztva Európa terroristákkal, még is ki a faszt érdekel kik hatolnak be illetéktelenül az országainkba, mi közünk hozzá nem igaz?

Szubrina 2017.04.04. 21:01:37

@Pink Petsch: "heti keresetedet?" huhh nincs felvétel arra felé?

Szubrina 2017.04.04. 21:02:47

@KaTe: "problémás vendég" helyett problémás szállodai alkalmazottak és vezetés, nem kicsit, ellenben nagyon.

Szubrina 2017.04.04. 21:08:04

@Pink Petsch: Igen az elvárható az lett volna, ha már elsőre felajánlanak egy másik jakuzzis szobát, miért is kéne a vendégeknek 80ezerért kifizetett hétvégéjük egy percét is azzal tölteni, h egy joggingos karbantartó vödörrel kimeri a vizet a jakuzziból...eleve nem is értem, nincs azon egy dugó, mint a kádban? Hova merték a teraszon kiöntötték az alattuk lévő lakosztály felé? Egyszerűen balkániak az állapotok, ez nemhogy 4 csillagos, de egy országúti panzió színvonalát nem éri el...a konyhás vonaulatot sem értem, milyen szállodában nincs konyha 11-ig??? Eleve, ha eladnak egy olyan csomagot, amiben 7-kor vacsora jár, mi az, h nem szóltak a vevők. Ha jól látom van olyan pont is, hogy "biciklit is igénybe vehetnek ingyen (előre egyeztetés után)", ezt a vacsihoz is odaírhatták volna, ha ez szerintük így működik...áhh rémes, de a csúcs, h még ezek után van "ember" (bár ennek tényében kételkedem) van olyan, aki azt írja a vendég a PROBLÉMÁS????

Ja mert drogosok voltak:DDD

Szubrina 2017.04.04. 21:14:27

Azért ez se semmi a poszt tudatában: " Nagyon jó
608 értékelés
88%
"Nem először jártunk itt, de nem is utoljára! Nagyon kedves személyzet, isteni finom vacsora, bőséges reggeli! A jakuzzi a teraszon főnyeremé..."
Fiatal pár 2 napja
"

Sajnos, nem lehet komolyan venni ezeket az értékeléseket, mert nyilván a személyzet vagy az igazgató irkálja.

piroshangszóró 2017.04.04. 21:16:07

@Szubrina: Ott a TripAdvisor és egyéb helyek, ahol le lehet írni 2 mondatban, hogy fos a hely, adni egy 1*ot, oszt jónapot. Ugyanúgy meglesz a nyoma. Nem egy kisregényt írva kell picsogni arrol, hogy tökkelütöttek.

Meg amúgy ne idegeskedj annyit, nem tesz jót.

Szubrina 2017.04.04. 21:18:11

" Gunaras Resort Spa Hotel Dombóvár értékelése 9.2 a lehetséges 10-ből, 608 hiteles vendégértékelés alapján. "

"fiatal pár" idősebb pár"

uhh, de hitelesek és anonimok az értékelések a kettő mondjuk kizárja egymást:DDD

Szubrina 2017.04.04. 21:19:16

@piroshangszóró: Mi a rákos faszom az a TripAdvisor és honnan kéne ismernie egy földi haladnónak, mint pl. én és a poszterek?

GhostBusters 2017.04.04. 21:36:48

@Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben.*2: Te egy beteg ember vagy; kezeltesd magad, talán még nem késő.

droppolt kismamma szép 2017.04.04. 21:42:14

A vendéglátós kultúra mindig is ostoba, igen egyszerű érzelmi világú szereplőkkel volt bélelt. S lám, még ma is az. Mitvár bárki is, fákk.

piroshangszóró 2017.04.04. 21:45:36

@Szubrina: Jól van, látom agyadra ment a mai nap. Na jóéjt.

Szubrina 2017.04.04. 21:46:41

@piroshangszóró: Válaszolni a kérdésre luxus?

Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben.*2 2017.04.04. 22:02:59

@droppolt kismamma szép: szerencsére vannak még normális vendéglősök, bár az is igaz, hogy belőlük van kevesebb :(

Csokis · http://csokis.blog.hu 2017.04.04. 22:14:24

@Szubrina: Én csak annyit írtam, hogy szarul érezték magukat egy szál köntösben, ez kábé így is volt. Én is úgy érezném magam. (Valószínűleg nem olvastál Rejtőt, azért nem érted, mire céloztam.)
A másik, hogy nem engedték őket köntösben beülni az étterembe, az meg szerintem helyes. Lehet akármilyen spa resort, akkor sem vacsorázunk fürdőköpenyben, mert másokat joggal zavarhat. Nem ragaszkodom a black tie dress codehoz, de lépjünk már túl az "izomtrikóban-kisgatyában vacsorázunk, mert hú, de lazák vagyunk, meg különben is kifizettük az all inclusive ellátást törökbe". De becsületére legyen mondva, nem is írta a poszter, hogy ilyet akart volna, csak azt, hogy járkáltak a vizes göncben, mint a bolygó zsidó, hátha valaki megemelinti a seggét és foglalkozik velük.

Csokis · http://csokis.blog.hu 2017.04.04. 22:15:38

@Szubrina: Nem kell semmit sem tudni, csak akkor ne felejtsd el nyaralás előtt kiváltani a vadászengedélyt.

zserzsenne 2017.04.04. 22:15:54

Ez a Gunaras egy trágyafészek lehet, nem is járunk itthon pihenni pont az ilyen szállásadók miatt, inkább megyünk nyugatabbra.

Bendeguz 1001 2017.04.04. 22:19:54

@andd1234: ettol meg ott is rengeteg olyan hotel van,ami a Tripadvisoron a 0 es a -1000 koze van ertekelve.

Szubrina 2017.04.04. 22:23:47

@Csokis: Olvastam Rejtőt és szeretem is a Grand hotelt és filmen is láttam, ahol imádom Márkus Lászlót a pizsamájában, de ha rákerestél volna te is a hotel oldalára vagy elolvasod a kommenteket (már amelyik a témában íródott) rájössz, h üvegfala van, azaz nem lehet a sötétjében átöltözni. Azon kívül már elmondtam, h nem tudták, h nekik majd le kell menni a konyhába a sürgősen a saját vacsorájukat intézni. Nyilván nem szokás köntösben étteremben ülni, de azért itt nem heccből mászkáltak köntösben, ez nyilvánvaló.

Csokis · http://csokis.blog.hu 2017.04.04. 22:25:21

@ergerberger: Ja, és ahogy Lenin elvtárs is mondta: Olvasni, olvasni, olvasni! Na jó, nem így mondta, de azért lehet. Ha elolvastad volna, látnád, hogy az extra szolgáltatás a szobájukban szervírozott vacsora lett volna, csak épp azt nem mondták, hogy a tehén megfejése a rántott sajthoz a vendég feladata.

Szubrina 2017.04.04. 22:25:39

@Csokis: Igazad van tudatos vásárló csak is ügyvédje jelenlétében vesz ki (és tölt el) szállodai szobát hétvégékre, másként ezt jól látjuk nem lehet kivitelezni.

Csokis · http://csokis.blog.hu 2017.04.04. 22:26:51

@Szubrina: Te most tulajdonképpen mi a tököt vitatkozol velem? Pont ugyanezeket mondom én is. Beakadt neked valami, vagy mi történt?

Bendeguz 1001 2017.04.04. 22:28:19

@ergerberger: Te se olvastad a posztot, csak bofogtel valamit. Legalabb olvasd el b+ mielott hulyeseget irsz.

Szubrina 2017.04.04. 22:31:07

@ergerberger: Huhh bajok azok vannak. Először is üvegfalú a fürdő...de már leírták előttem korábban szállodának több lehetősége is lett volna. Először is egy másik nem hibás jakuzzis szoba felajánlása a pár felé, illetve 10 perc, hogy átöltözhessenek, hogy utána foglalják el szerelés miatt a szobályukat és nem azonnali jelleggel.

Mivel nem tudták meddig tart még a szerelés, mert nem tájékoztatták róla őket, jóval a 7órás vacsora előtt jelezték a recepciónak, h későbbre szeretnék tetetni, aki közölte, h ezt ők beszéljék meg a konyha személyzetével (WTF??). Amit idejében meg is tettek.

A vegán és a vegetáriánus két eléggé külön dolog, viszont nem büszkélkedett vele a poszter, hanem teljesen jogos igényt nyújtott be rá, hiszen maga a szerződés is tartalmazta. Viszont te se legyél büszke arra, h állatkínzó módszerrel tartott és kinyiffantótt állatok húsával lakmározol, mert az végképp nem menő és trendi!

mgrc 2017.04.04. 22:32:46

csak annyit tennék hozzá, hogy a fürdőszoba ott egy leválasztott átlátszó üveglap, pluszban gondolom a mesterember a vizet a budiba öntötte más lefolyó nem lévén.

érintettként (szintén szörnyű emlékként még régen, mi megérkeztünk aztán aznap hazamentünk, az arrogáns gyökér tulajdonos is megvolt) még annyit hadd tegyek hozzá, hogy amúgy nagyon jópofa dolog a három saját teraszos-jacuzzis extra szoba, aminek meg is kérik az árát. Ergo joggal várhatná el bárki, hogy kap valamit ha ezt kifizeti, illetve mésik szoba szinte lehetetlen, lévén, hogy ebből (emlékeim szerint) három van.

Szubrina 2017.04.04. 22:33:05

@Csokis: Éppen hogy te vitatkozol most velem.

Bendeguz 1001 2017.04.04. 22:34:56

Normal helyen hozzateve minimalis utazasi tapasztalattal rendelkezo vendegeknel, a vacsora mar bejelentkezeskor megerositesre kerult volna mind a ket fel reszerol a csomagtartalmaval egyetemben, de a recepcios reszerol minimum a kovetkezo varhato el * szamatol fuggetlenul.
Udvozles, varakozoktol fuggoen beszelgetes mikozben megterheli a krtyat, informalni a vendeget a szalloda szolgaltatasairol, informalni a vendeget arrol, ami amugy a visszaigazolo emailen is rajt vantehat pl 19-kor vacsora. Frlajanlani reggel ujsagot, esetleg ettermet stb... ezek alapok

Szubrina 2017.04.04. 22:38:04

szobályuk...upsz...

Szubrina 2017.04.04. 22:40:30

Egyébként csak egy kérdés, értem én, h karbantartó meg minden, de a vendégek köntösben ne menjenek az étterembe, de egy karbantartó meg mackónadrágban flangál egy 80 ezres szállodai luxusszobában, nyilván a liftben is abban volt, a folyosókon is és, ha elromlik valami az étteremben, akkor öltönybe, szmokingba vágja magát?

Hórukk 2017.04.04. 22:40:41

Az ilyen szállodának ahány csillaga van, annyit kellene a zigazgatóúrnak a ..ggén feldugni, a száján meg kihúzni. Másnap rend és normális szolgáltatás lenne.

Szubrina 2017.04.04. 22:41:57

@mgrc: Az biztos, h az egyikben (ezek szerint a háromból) az igazgató helyezkedett el, mert invitálta őket auz ő jól működő jakuzzija ellenőrzésére, ahelyett, h egy takarítás után a vendégek birtokába bocsátotta volna a szobáJát.

infrablue 2017.04.04. 22:42:43

@ergerberger: Úgy látszik nem tudsz olvasni. A fürdőszoba üvegfalú, a vacsorát a szobába rendelték, nem volt honnan lekésni. A vega étel előre le volt fixálva a megrendelésnél, az étel nem fogyott el, hanem bezárt a konyha, az étkezési szokás pedig nem feltűnősködés, hiszen egyedül ettek volna a szobában, senkit sem zavarva a húsmentes étel bűzével. Mindez szépen megrendelve, a szálloda által visszaigazolva, sőt az extrákat még ők ajánlották a honlapon. Erre te jöszz a rántott paraszt szöveggel. A kocsma az meg te.

Szubrina 2017.04.04. 22:45:09

@Bendeguz 1001: Itt nemhogy ez nem volt, hanem még otrombán is bántak velük, ne haragudj, de drogosnak nevezni egy vendéget, akivel kibabráltak és ezért dühös????

Péter 2 2017.04.04. 22:52:17

@Hagyományos Érlelésű 6odik Crazy One: Elolvasod. Képtelen vagy három mondatnál többet egyszerre felfogni? Ez valami modern betegség?

Facelessbook · www.dont.think.so 2017.04.04. 22:57:05

@andd1234:
Ha ennyi penzbol mesz Torokorszagba, vagy a Kanari-szigetekre, ott a repulon is es a szallodaban is pont azokkal a magyarokkal leszel egyutt, akik elol menekulni szeretnel.

Bendeguz 1001 2017.04.04. 22:57:10

@Szubrina: A szalloda nem volt toppn, tuti nem mennek oda, mondjuk nem ez miatt, hnem onmagaban gunaras egy tragya hely. Bikal par kilometerrel odebb dubai hozza kepest. Ellenben biztos vagyok abban is tuloz a poszter bizonyos dolgokban. Ez a 10 perc stopperes dumbol egybol kiveheto. Nincs ilyen ember a foldon, ha megis, akkor ott nagy a baj.

Facelessbook · www.dont.think.so 2017.04.04. 23:01:07

A videki szallodakrol hogyan dontik el, hogy hany csillagosak? Kitalaljak a tulajok, hogy mi mostantol 4* Superior vagyunk, ennek megfelelo arakkal, a szolgaltatasi szinvonal meg egy campinget nem eri el?
Fenntartom azt a velemenyem, hogy itt valamit (sot, szinte mindent) nagyon elk*rtak a szalloda reszerol (elen az igazgato urnak nevezett egyennel), es nem is vedenem oket, mert hasonlo hozzaallasert nem vendegekre lenne szukseguk, hanem arra, hogy lehuzzak a rolot, de szivesen elolvasnam az o verziojukat is.

Homár Hilda 2017.04.04. 23:02:10

@Szubrina: fejezd be a férgezést plz!

Bendeguz 1001 2017.04.04. 23:06:39

@Tshu-hash: Minden szallodanal, nem csak videkieknel vannak kriteriumok pl minimalis szoba meret, legkondi stb... aminek megkell lennie ahhoz, hogy egy szalloda megkaphasson 4*, de akar csak kettot is.

Facelessbook · www.dont.think.so 2017.04.04. 23:13:55

@Bendeguz 1001:
Persze, ezzel azert tisztaban vagyok. Csak azt tartom furanak, hogy egy 4* nem ugyanazt jelenti Magyarorszagon, Azsiaban, Afrikaban vagy Amerikaban. Sajnos (vagy szerencsere) eleg sok tapasztalatom van ezzel kapcsolatban, es hatalmas (nemcsak szolgaltatasbeli) kulonbsegek vannak akar meg ugyanazon szallodalanc kulonbozo orszagokban levo egysegei kozott is.

J. Mutzenbacher 2017.04.04. 23:15:46

Hagyjátok már ezeket a wellness- hétvégés szarokat, kuponostul, gyertyafényes vacsorástul légyszi. Ha nem tudtok kitalálni valami jó programot hétvégére akkor töltsétek az időt barátokkal vagy családdal és igyatok meg valamit egy jó beszélgetés közben. Közben spóroljatok egy külföldi útra. Három ilyen nyomorult pimpelt
ex- SZOT- üdülő pénzmosoda- hétvége árából kijön egy hét üdülés szinte bármelyik európai városban repülőjeggyel, szállással.
Azért mernek így viselkedni a vendéggel mert mindenképpen menni fogtok hozzájuk. Az "A" szállodában csalódott vendégek legközelebb a "B" szállóba mennek, a "B"- károsultak meg megpróbálják az "A"-t...

Bendeguz 1001 2017.04.04. 23:18:18

@Tshu-hash: Igen, az mondjuk furcsa, hogy nincs egy nemzetkozi norma erre vonatkozolag. En mondjuk mindig ugy valasztok szallodat (* fuggetlen) hogy hol helyezkedik el es milyen ertekelese van 2-3 kulonbozo oldalon. De pl Firenzeben es Edinburghban hostlben szalltam meg es bizony utottek nemely 3*-os szalloda szintjet, a firenzei mindenkepp.

Bendeguz 1001 2017.04.04. 23:33:15

Az mondjuk sokat elarul a szinvonalarol az emlitett hotelnek, hogy Tripadvisoron 65 ertekelesbol 7 terrible, 8 poor es 13 average :D Megyek, elolvasom oket. 4*hoteleknel a 7 legocskabb ertekeleshez altalaban kell vagy 2-300 ertekeles :)

átlátó 2017.04.05. 02:10:02

Na. Akkor a jövő héten megyek és beleszarok a dzsakuzijukba...és szólok a sógornak is, hogy jöjjön velem és ő is szarjon bele. A sógor egy fél kacsát egy kiló kenyérrel benyom, szóval termelékeny.

ptspts 2017.04.05. 02:43:10

@Bendeguz 1001:

Neked írom, de minden kommentelő magára veheti, akit zavar a stopperezés.

> azt ígérte, hogy maximum 10 percen belül meleg lesz.
> Megvártuk a 10 percet (melyet stopperral mértünk, hogy ne legyen ebből probléma, hogy nem vártunk eleget)

Ha a vendég minél hamarabb igénybe akarja venni a szolgáltatást, és azt az ígéretet kapja, hogy 10 perc várakozás után igénybe veheti, akkor mit kell tennie, hogy ne nézd hülyének? Te a vendég helyében milyen módon várnád ki a 10 percet, hogy a lehető legkevesebbet kelljen várnod?

Akit zavar a stopperezés, az a zárójeles rész nélkül képzelje el a posztot, és gondolkozzon el, miben változik az összmegítélése az esetről. Kíváncsi vagyok rá.

Jossarian 2017.04.05. 06:55:38

Hat igen ez a mezedes magyar romantika. Szazbol talan egy hely nem ilyen, nem szamit mennyi penzed van, ezt kapod, jovanazugy

jjoey 2017.04.05. 07:11:15

Ez komoly poszt és probléma? Vagy a sznobizmus netovábbja?

Hagyományos Érlelésű 6odik Crazy One 2017.04.05. 07:23:30

Le is tiltottál, te következetesség gyöngye?

Terézágyú 2017.04.05. 07:48:12

@ptspts:
"Ha a vendég minél hamarabb igénybe akarja venni a szolgáltatást, és azt az ígéretet kapja, hogy 10 perc várakozás után igénybe veheti, akkor mit kell tennie, hogy ne nézd hülyének? "

Én aztán igazán szeretem a pontosságot, de azért azt vegyük észre, hogy az a 10 perc az nem "ígéret" volt, csupán egy saccolás... Tehát ha a pószter ott nézte az óráján, hogy "9:58, 9:59, 10:00 - hol a jakuci, aszontátok, hogy tíz perc???????" akkor az elég gáz...

Egyébként persze igen, MAGYAR szállodáról beszélünk...

Roadster68 2017.04.05. 08:02:11

@piroshangszóró: "A wellness részleg kb nem is létezett, oszt mégsem itt picsogtunk a homáron, hogy nem volt vega kaja megmittudomén. Elmentünk, többet nem megyünkoda, mer fos, oszt jónapot."
A wellness hotelbe wellnesezni megy az ember. Ha ott ez hiánytott akkor te igen igénytelen vagy. Ha pedig nem vagy vega akkor persze hogy nem hiányzik a vega kaja. Ha csak kutyakaja lett volna azzal is megelégedtél volna?

Manyecska. 2017.04.05. 08:03:05

@Csokis: jah kis mellkasszőrzet kikandikál nagyon guszta , evés közben, a szembeülőnél..pl... emléxem nekem hotelban volt az esküvőm és menyecske-ruhában mentem reggelizni nagyon kínosan éreztem magam :DD! igaz előtte hajnalban tűzriadó volt az még kínosabb vót:)..ja off volt.

Roadster68 2017.04.05. 08:05:19

@Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben.*2: Alapvető hogy a belépek valahová és még nem ismernek, akkor bemutatkozok, nem?
A szállodaiparban pedig 1*-tól felfelé ez alapelvárás.

Kri0s 2017.04.05. 08:07:42

@Szubrina: Te alapból vagy ilyen alpári bunkó vagy csak megjátszod magad? Nő létedre olyan undorító megnyilvánulásaid vannak, hogy azt csodálom, hogy innen még nem vágtak ki. Ez az "ál-intelektuáliskodásod" pedig szánalmas.

Terézágyú 2017.04.05. 08:11:02

@Roadster68:
"Alapvető hogy a belépek valahová és még nem ismernek, akkor bemutatkozok, nem?"

Igen, a postás is mindig bemutatkozik amikor levelet ad át, hogy ő XY postás.... vagy éppen a takarítónő is bemondja a nevét... ugyan már, ne túlozzunk.
Vagy éppen a vízvezetékszerelő...

Ezzel nem azt mondom, hogy nincs igazad, de megintcsak: ez ebben az országban NEM szokás.

Terézágyú 2017.04.05. 08:19:49

@Roadster68:

"Ha ott ez hiánytott akkor te igen igénytelen vagy. Ha pedig nem vagy vega akkor persze hogy nem hiányzik a vega kaja. Ha csak kutyakaja lett volna azzal is megelégedtél volna? "

Ja, az embernek mindig a saját szokásai a normálisak a "kötelező igényesség", és akiben ez nincs meg az az "igénytelen".

Engem pl. tegnap reggel marhára zavart egy kisköcsög bömbölő fülhallgatója a vonaton - öt üléssel arrébb is. És képzejjed el, vótak olyan IGGÉNYTELEN emberek, akik még le is ültek emellé az illető mellé...!!!!!! És nem szótak vóna ám! Hát hallatlan, hogy milyen IGGÉNYTELEN emberek vannak, ezeknek minden mindegy ugyebár...
Na.

Barna Toth 2017.04.05. 08:20:14

Mi rendszeresen jartunk oda, az ezzel szomszedos szobaba, de csak a teraszon levo jakuzzi miatt (a kaja amugy is szar minden este, nem hagytatok ki sokat) de legutobb mi is hidegnek talaltuk a vizet, nem esett jol ucsorogni benne, pedig ezert pengettem ki eleg szep summat..a gunaras jol indult de egy kalap szar lett

piroshangszóró 2017.04.05. 08:23:29

@Roadster68: Az asszony wellnessezett is, én meg utálom az ilyen baromságokat, de leírtam ezt is. Még jó, hogy nem te mondod meg, hogy mit szeressek és mit ne :D

Egyébként itt van pár vessző, látom a te billentyűzeteden kimaradt: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

GiaMarie 2017.04.05. 08:24:08

@Szubrina: A legszebb szerelmet is próbára teszi, amikor az üvegfalon át nézed a párod...khm...kaksizó szilulettjét reggel. Plusz még csak nem is hangszigetelt. Ez tipikusan olyasmi, ami elsőre jó ötletnek tűnik, aztán rájössz, hogy nem :D

Bendeguz 1001 2017.04.05. 08:51:21

@ptspts: Semmiben. A hotelrol eddig is azt irta mindenki, hogy egy kalap szar es hibat hibara halmoztak. Tripadvisor is ekes bizonyiteka a tragyadombsagnak ami ott van. Ettol fuggetlenul stoperrel a kezben nezni a 10 percet nem normalis dolog, gond van a toronyban nem kicsi aki ilyet csinal. Amugy jeleznem poszternek, ha a 10 perc kimondasanak a pillanataban inditott, akkor biza jo par masodpercel at lett b..va.

CID.. 2017.04.05. 08:53:24

Bezeg ha Manyecska szerelője mennt volna hibát elhárítani, mindenki nagyon meg lett volna elégedve, akár többször is, nő ffi egyaránt :D

Egyébként a 17500 ft/fő/éjj, nem hinném, hogy annyira magas ár lenne.
Mármint annak aki szereti az ilyen szarokat.

blogozdki 2017.04.05. 08:53:44

ha tényleg csak egy pezsgőt ittak a szobában, akkor mit keres a fotón egy félig üres borosüveg ?

Hagyományos Érlelésű 6odik Crazy One 2017.04.05. 09:07:35

@blogozdki: az csak a dolcse gusztó fertőtlenítésére van... :)

vernarancs 2017.04.05. 09:10:15

Ez egy szar hely. A tesze-toszasag ellenere is. Olyan nincs, hogy nincs panaszkonyv. Meg a tulaj kicsimnek szolitja a vendeget. Ez tahosag.

Cycmen 2017.04.05. 09:22:18

@blogozdki: ha tényleg csak egy pezsgőt ittak a szobában, akkor mit keres a fotón egy félig üres borosüveg ?

Abba vitték a házipáleszt!

Cycmen 2017.04.05. 09:28:11

A poszthoz tartozó kép nekem nagyon bejövős! A tag azzal a vödörrel tök csúcs! A poszter említette hogy egy dzsakózáson túlvoltak, gondolom volt kufirc is azért kellett vödörrel lefölözni a vízről a cuccut! Kellett volna egy levesszűrő!

Manyecska. 2017.04.05. 09:35:06

@CID..: igyekszik az ember jah. Hamár jó hely, unokatesómék a 103 dikk-on ejtőznek- csikágóiak..- az asszonya perui nem roma mielőtt..:D most küldték a képet az az igazi üvegfal:D
www.pic-upload.de/view-32956850/jesszus.jpg.html

Zacskóstej 2017.04.05. 09:51:15

Zseniális. A fapina meg a vega papucs.

Stopperral ültetek a hideg vízben? :D Köntösben mászkáltatok a szállodában? :D:D Mennyi időbe telik felkapni valamit magadra? 2 perc? Meg lehetett volna oldani a szerelő brigád hívása előtt akár,de ha nagyon akarom utána is megoldom.

Megjegyzem: Még szerencsétek hogy nem hozták azt a tartárt...If you know what I mean...;););)

Manyecska. 2017.04.05. 09:54:37

@Cycmen: jah! elég hidegnek tűnik az idő belehugyozhattak volna igazán ezzel az erővel azt rákkendroll :D

Manyecska. 2017.04.05. 10:00:29

@CID..: bocsássá' meg de engem imád:D már 3szőr kéri meg a kezem,nem szerelő volt hanem a 90-es évek vállalkozóinak egyike, sz..rá keresték magukat az öccsével a ruhaiparban..akkor még nem volt kínai piac ugyanis! Hát ezérttartittazország. ON

Cycmen 2017.04.05. 10:11:02

Az „étlapon” nem szerepelt vegetáriánus menü,

Így a párolt káposzta is pacalból volt? Ezt a részt tényleg nem vágom, semmi szaros zöldség nem volt azon a konyhán?

Cycmen 2017.04.05. 10:15:02

@Manyecs: már 3szőr kéri meg a kezem,

Mire? Gyorsabban? :D

droppolt kismamma szép 2017.04.05. 10:19:18

Veszéljes fegyver a kielégületlen nő. (anti)Baszrina ma is indít rohamot vajh? Mindenbe, s mindenkibe beleállva. Látom is ÖnMagam előtt a felcsatolt dildóval egybeolvasztott klaviatúrával. Tettrekészen.
@Zacskóstej: az első mondatért a legfrappánsabb összefoglalás örökösdíja a tilyed.
@Cycmen: halál. Generálj újposztot esőtáncz-tszal vagy bár mimássalenter, egyes esetekben entroá, de a return is bejáratott, igaz, az csak a tengeren túl lon.

Cycmen 2017.04.05. 10:26:57

@droppolt kismamma szép: Veszéljes fegyver a kielégületlen nő. (anti)Baszrina ma is indít rohamot vajh?

Ne is mondd öcccsém! Elkezd velem vitatkozni, van nekem saját hülye nő, azzal vitatkozhatok eleget.
Emlékeim szerint ha régen elkezdődött a zsidózás a kommentekben, Szily belökte az új posztot!

droppolt kismamma szép 2017.04.05. 10:31:24

@Cycmen: jó, de az EE (egyetemes entrópija) másíthatatlan törvénykezése szerint minden egyre jobban, s jobban devalválódik, baszkurálódik szét-, s elfele! Ígyaztán.

Facelessbook · www.dont.think.so 2017.04.05. 10:32:51

Az uvegfalu furdorol meg annyit, hogy normalis hotelekben azt vagy atlatszatlanna lehet tenni egy kapcsolo megnyomasaval, vagy egy kis rolo segitsegevel lehet vizualisan elszeparalni a mellette levotol. Vannak olyan elethelyzetek (nem az oltozesre gondolok), amit lehet, hogy a szived csucske sem nez szivesen reggel/delben/este.

droppolt kismamma szép 2017.04.05. 10:37:40

@Cycmen: a hülye nő egyébként is szóismétlés.
@Tshu-hash: én mindig nézem szarás közben, főleg, hogy épp az arcpofám felett történik a szarkinyomás. Kösztünk nincs tabu! A Párom előtt is még csak a Mónika showban sírtam, semmikor máskor! Fel is vettük VHS-re.

gergo · www.indafoto.hu/ppgergo 2017.04.05. 10:37:48

Hehe (vagyis inkább :( ) mert ezt velünk is eljátszották. Voltunk olyan hülyék, hogy a korábbi jó tapasztalatok alapján előre kifizettük a csomagot (másodszor mentünk ugyanis). Ott ért minket a meglepetés, hogy a beígért wellness-rész nem készült el, ezért felupgradeltük jazuzzis szobára a sima fürdőkádast. A szobában lerágott körömtől kezdve penészes üvegfalat találtunk (a fürdőszoba egy gipszkartonba vágott plexilappal van leválasztva a szobától), a jacuzzi koszos volt és szintén nem tudták rendesen felfűteni. A köpcös karbantartó szintén megvolt, aki amúgy este a "DJ" másodállásban.. :) A pénzt semmi esetre sem akarták visszaadni, csak azért nem mentünk haza, mert "hülye" fejjel megittunk egy rosét érkezés után... Kb 2 órán keresztül ment az anyázás, végül este 8kor mivel láttuk, hogy pénz itt tényleg nem lesz visszaadva, elmentünk vacsorázni. Ott egy tényleg rendes pincérgyerek kért elnézést a hotel nevében, másnap reggel az orrunk előtt hurcolták meg reggeli közben mindenki (!) előtt az étteremben, hogy mi a faszt képzel magáról, tényleg nagyon sajnáltuk, remélem azóta már máshol dolgozik és megtartotta az ügyfélbarát hozzáállását.
Soha többet Gunaras, pedig a hely tényleg jól néz ki, a mellette lévő leprafürdő egy vicc.

KaTe 2017.04.05. 10:37:53

@Szubrina: Mi köze a terroristáknak a hozzállásomhoz?

Amúgy ,mi lenne, ha 1 hozzászóláson belül reagálnál az összes rajongód kínálmaira és nem kellene több oldalon keresztül görgetnem lefele? Feltűnt már neked, hogy a jelenlegi 134-ből legalább 25 csak a tied? Ez majdnem 20%. Szép teljesítmény.

Cycmen 2017.04.05. 10:44:27

@gergo:. A köpcös karbantartó szintén megvolt, aki amúgy este a "DJ" másodállásban.. :)

DJ Mc Elec !:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Facelessbook · www.dont.think.so 2017.04.05. 10:44:32

@droppolt kismamma szép:
Ertheto, ha mar regota egyutt vagytok a masik feleddel, es ez nem zavar senkit (sot, meg talan meg is fuszerezi a mindennapokat), akkor lehessen belatni. Ha viszont a friss baratnot viszi oda az ember, akkor reggel nem biztos, hogy szeretne latni, ahogy a lanyka smink nelkul, eltorzult arccal probal valamit produkalni a fajanszon.

Manyecska. 2017.04.05. 10:44:56

@Cycmen: homar.blog.hu/2014/04/01/dugodij_a_negycsillagos_gunaras_hotelben
Vótmá? Te írtad?? :D Pofám leszakad erre nem is emlékeztem!!!

droppolt kismamma szép 2017.04.05. 10:46:57

@KaTe: nem látja magát. Csak abban lehet bízni, hogy eltereli valami a figyelmét, mint a kutyáknak vagy a kisgyerekeknek és onnantól máshol őrjöng. Hab a tortán, hogy a butahildában persze a női szolidaritás alapkellék, ilyenkor meg aktivizálja, tehát a Baszrina-félék nemigen lesznek innen írtva. Vagydelegalábbis a legutolsóként, ha rájön a főnökre megint az 5perc. Bár szerintem csak egy felelőtlen kis geci, aki blogvezetést kapott, mert benyalt csontosszarig a főnöknek mielőtt leszoppta aszt.

droppolt kismamma szép 2017.04.05. 10:49:08

@KaTe: nem látja magát. Csak abban lehet bízni, hogy eltereli valami a figyelmét, mint a kutyáknak vagy a kisgyerekeknek és onnantól máshol őrjöng. Hab a tortán, hogy a butahildában persze a női szolidaritás alapkellék, ilyenkor meg aktivizálja, tehát a Baszrina-félék nemigen lesznek innen írtva. Vagydelegalábbis a legutolsóként, ha rájön a főnökre megint az 5perc. Bár szerintem csak egy felelőtlen kis geci, aki blogvezetést kapott, mert benyalt csontosszarig a főnöknek mielőtt leszoppta aszt.

homar4prez 2017.04.05. 10:51:36

@Csokis: Nem lehet, hogy a másik fele tükör?

droppolt kismamma szép 2017.04.05. 10:53:15

@Tshu-hash: bocs, manapság már a segg is sminkelésre kerül? Nem vagyok túl nagy híve a sminknek, főleg nem a hozzá szorosan tartozékként meglévő "úgy érzem meztelen vagyok nélküle" agyfelkúró picsarinyától. Kevesen tudnak önkritikusan, ízlésesen-igényesen sminkelni, jól, úgy, hogy az ne legyen sok, s alig észrevehető legyen. Inkább szarrá-, s túltolják ezt az elbújás dolgot. Konkrétan szerintem szánalmas és vizuálisan sem egy leányálom (de, pont az) az ilyennek végeredménye.

Facelessbook · www.dont.think.so 2017.04.05. 10:57:13

@droppolt kismamma szép: Smink, push-up melltarto, seggemelo bugyi, hasszorito polo. Pont osszeillenek az ilyen Pumped-fele, kefefeju macskajancsikkal.

Zacskóstej 2017.04.05. 11:20:31

@Tshu-hash: Műcici,feltöltött száj, hajbeültetés,műköröm....és az IGAZIT keresik :)

Facelessbook · www.dont.think.so 2017.04.05. 11:25:43

@Zacskóstej: Es csodalkoznak, hogy az osszes "szepseguket" egy zsepivel le lehet torolni az arcukrol. :D

Drago Brutic1 2017.04.05. 11:26:10

Na végre, a szállásos posztok a kedvenceim. Ez egy igazi gyöngyszem volt, minden sorát élveztem. Sőt, akár még egy TV filmet is megnéznék belőle jó komikus színészek alakításával. Köszönöm!
Érdemi megjegyzéseim: ha jól olvasok a sorok közt, a posztoló és kedves párja már tényleg nem voltak szárazok, már úgy alkoholilag sem. (ha tévedek, akkor nagyobb a baj, sürgősen keressenek pszichiátert antidepresszáns ügyben)
2- ha egy vacsorának megadom a módját, akkor még a TEK sem fog megakadályozni, hogy rendesen felöltözzek, szóval ezt a részt nem értettem, hogy miért frottírban csattogtak az étterembe. Eltulajdonították a ruháikat? Ezt valaki megmagyarázná nekem, mert nem értettem. Előre is köszönöm!

Mi0 2017.04.05. 11:26:46

Konkrétan a problémázás csúcspontján, kértetek a kajátokra egy extra adag tartármártást? Jaj, édeseim, szinte sajnálom hogy végül is kimaradtatok a szakács bácsi "mézédes romantika csomagjából".

Drago Brutic1 2017.04.05. 11:34:35

@Missberger: Ezen a ponton hangosan nevettem. Rántottsajt, romantikus vega de luxe élmény 80 rugóért frottírban....a posztoló az élet császára, példaképem.

Manyecska. 2017.04.05. 11:38:36

...úgy olvastam hogy "egyórás spájzhasználat".......... mondom ez igen!!!! :D

gyongyi70 2017.04.05. 11:58:06

elolvastam:-)
először nem is értettem, miért ragadt le a pár a hideg jacuzzinál, azután felmentem a hotel honlapjára és láttam, hogy a wellness részleg nem létező fogalom, csak szaunájuk van.
Már csak azt nem értem, hogy mi az ördögért fizettek ki ennyi pénz, amikor máshol értelmesebb környezetben (vö: Dombóvár), úszómedencés, élménymedencés stb. wellnessrészleggel rendelkező szállodát is találni.

KaTe 2017.04.05. 12:08:09

@gyongyi70: Részemről ha már wellness és kora tavasz, akkor Bikal. Lehet, még olcsóbban is kijött volna a posztoló.

gyongyi70 2017.04.05. 12:13:27

még egy: ez a vödrös kimerés most esett le..... vagyis ezekbe egyszer beletöltik és az előző X db. szerelmespár használt vizében lehet ücsörögni.... hááát, bakker....

gyongyi70 2017.04.05. 12:15:11

@KaTe: nem ismerem, de ennél biztos jobb

Manyecska. 2017.04.05. 12:18:27

..miért amikor nászúton voltam a szemközti országban konkrétan háború volt és lőttek!! a tengeren nem is olyan túl odaláttunk -mivel a tengerre néző szobánk volt-..
:DDD :O azt mondták ez az utolsó turnus de azért NE siessünk annyira :DD
beh szép is volt a vadászrepülő amelyik kísérte az utasszállítót nemhogy vizes lett a "köntösöm" majd besz..rtam!! :D.. ON

Manyecska. 2017.04.05. 12:24:54

az is igaz a pááárom az ő nászútjáról a partiőrség vitte el bilincsben mert jelentős mennyiségű ouzót vett magához a vízibiciklin..:DDD

Mi0 2017.04.05. 12:26:19

@Drago Brutic1: Végül is, a wellness hétvége nem titkolt célja az volt hogy a csaj egy jó nagy adag spermát lenyeljen az este, és hát ezen a ponton nagyon közel álltak hozzá :)

Cycmen 2017.04.05. 12:40:57

@Manyecs: ..miért amikor nászúton voltam a szemközti országban konkrétan háború volt

Nem is te lennél, ha nem Bejrútba mentél volna nászútra!

Manyecska. 2017.04.05. 12:47:47

@Cycmen: :DDDD .. naja. a férjem konkrétan zöld színben játszott amikor felszállt a gép máig megvan róla a videó én 10g-nél is inkább videóztam mintsem hánytam- ezt hívják egy órás léböjt-kúrának manapság.. kinéztem jobbra,..majd mégeccer nem hittem a szememnek mondom nimá itt egy vadászgép, asszem akkor okádott az uram az ölembe..:DD

Cycmen 2017.04.05. 13:02:10

@Manyecs: akkor okádott az uram az ölembe..:DD

Rókaszex! Zsír!
Isztanbulban meg volt Hotel Oral!

Manyecska. 2017.04.05. 13:14:17

@Cycmen: vótmá izé vót svédasztalos reggeli a teraszon,szemben meg Call of Duty.. :D

Manyecska. 2017.04.05. 13:19:14

@Cycmen: ja, a fedezz..!!!! szó ott mást jelentett mint egy átlagos nászúton.... :DDD
bár akkor már gyereket vártam csak nem tudtam róla:)

andd1234 2017.04.05. 13:20:00

@Tshu-hash: Ha nem tűnt volna fel, akkor a posztban a személyzettel és a szolgáltatással volt a probléma, nem a többi vendéggel.

droppolt kismamma szép 2017.04.05. 13:46:47

@Csokis: a Zimmer Feris-mászkálókolbászos atlétatrikós dresszkód pedig nagyon előttem van :dé und enter.
@Drago Brutic1: lehet, hogy én is lazítottam volna az általánosan kijelölt illemszabályokon, ha penésszel és egyéb ínyencségekkel felkúrják előtte az agyam.. Amolyan csendőrpertu elleni lázadás szerintem rendben van bizonyos fokig. 1-1 pohár rozétól senki nem leszen beszámíthatatlan/szar ítélőképességű, kár ezt összemosni vagy nem tudom hogy értetted enter.
@Manyecs: ENTER BAZDMEG.

MrZed001 2017.04.05. 14:04:05

Szálloda feljegyezve, ide se megyek. Az első pontnál, a nem melegedő víznél kb öltözés, bőrönddel le, adjanak működő jakuzzis szobát, vagy távozok, és a panasz mellé benyújtom kártérítési igényemet is.
Van pár deluxe hotelszoba az országban, pár tényleg adja is amit ígérnek.
Egy kellemes hétvégi coptatás helyett hogy engem copassanak, nos nem, ezt megcopták.

Roadster68 2017.04.05. 14:17:13

@Bendeguz 1001: A tiz percet a szállodás managggger mondta, mondhatott volna 20-at vagy 30-at is, gondolom van ebben tapasztalatuk. Gondolom, hogy te séróból nyomod hogy mikor tellt le 10 perc, mert beépített pittyegő van a fejedben, esetleg a nagy gond mellett.

szmoker (Homo Trollicus) 2017.04.05. 14:29:35

tl;dr

Hűtőajtót le-e téptétek-e?

Roadster68 2017.04.05. 14:40:06

@Terézágyú: "Igen, a postás is mindig bemutatkozik amikor levelet ad át, hogy ő XY postás.... vagy éppen a takarítónő is bemondja a nevét... ugyan már, ne túlozzunk.
Vagy éppen a vízvezetékszerelő...

Ezzel nem azt mondom, hogy nincs igazad, de megintcsak: ez ebben az országban NEM szokás."
Ez ott sántít, hogy a postás egyenruhában jön amiről beazonosítható, és a lakásodban nem tölt perceket, meg aztán nem is fizetsz ki érte 80ezret, hogy jól érzed magad a postásnál.
Nem tudom hozzád milyen bunkó vízvezeték szerelők járnak, akik hozzám járnak igenis bemutatkoznak nekem. Ha mégis olyan jön akkor már mehet is tovább.

Zacskóstej 2017.04.05. 14:41:55

@Roadster68: De nem mindegy hogy mikor telt le a 10 perc? Mármint úgy értem hogy PONTOSAN mikor.

Ránézek órámra....17:21 perc.....ok...majd 17:32kor beledugod az ujjadat. Ennyi. De ez a stopperrel mérés ez nagyon az allja szerintem. Nem tökmindegy hogy most 600 vagy 657 másodperc telt el?

andd1234 2017.04.05. 14:43:55

A cég honlapját elnézve, tényleg az 1 szem kacsaúsztatót és az egérlyuk méretű szaunát nevezik wellnessznek?
És mindezek mellé még azt írják, hogy ez 4*. Ez tényleg valami kabaré lehet.

Roadster68 2017.04.05. 14:53:10

@Zacskóstej: nekem nem, ha tíz percet mond akkor legyen annyi. Mint írtam mondhatott volna 20-30-60 percet is.

Roadster68 2017.04.05. 14:54:06

@Zacskóstej: ... de 1 óra múlva sem történt semmi.

altalaj 2017.04.05. 15:03:53

Azt hiszem , tudomásul kellene venni , hogy a magyar ember öntudatos és a méltóságérzete nem engedi azt meg hogy másokat kiszolgáljon.

Facelessbook · www.dont.think.so 2017.04.05. 15:25:41

@andd1234: De feltunt. Arra celoztam, hogy lehet jo szolgaltatas es szemelyzet mellett is rossz szajizzel tavozni egy udulesrol, foleg, ha a korulotted levo tobbi vendeg tesz arrol, hogy orokre emlekezetes legyen.

Zacskóstej 2017.04.05. 15:26:03

@Roadster68: Számomra ez nem akkora gáz, de ahány ember annyi szokás. Az 1 óra múlva semmi az más tészta. Az már gáz.

Viszont más:
- Ha én fel akarok öltözni akkor fel fogok és nem gátol meg benne senki. Pl megkérem a 3 formát hogy egy 5 percre suhanjanak már ki a szobából.
- Én már a triumvirátus érkezése előtt felöltöztem volna
- Nem ücsörgök köntösben az ágyon és nézek bután hogy mi van....fel vagyok öltözve...lebaktatok a bárba. Vagy elmegyek sétálni. Vagy akármi. A lényeg hogy feltalálom magam.

Arcade Macho 2017.04.05. 15:41:28

hajjaj hajjaj, a vadaszka az ebed elfogyasztasa ELOTT nekiallt sorosozni a konyhaval?

Roadster68 2017.04.05. 15:49:14

@altalaj: ...de ez nem vonatkozik a magyar nőkre, jah, de őket úgysem kell errefelé emberszámba venni :)

Zacskóstej 2017.04.05. 15:53:10

@Arcade Macho: Majd reklamált a lemaradt tartármártásért...:):):) Lett volna benne "SZERETET" A szakácsok bosszúálló népek.

Arcade Macho 2017.04.05. 15:57:00

@Missberger: "Konkrétan a problémázás csúcspontján, kértetek a kajátokra egy extra adag tartármártást?"

fel nem tudom fogni kifele mifele az ilyen
talan lehet hogy szereti a csulamartast

Roadster68 2017.04.05. 15:57:56

@Zacskóstej: a posszttoló szvsz. meg volt győződve -ekkor még- hogy a 10 perc az 10 perc lesz MAX. Nyílván ha dzakudzzizni akarsz akkor nem fogsz átöltözni arra 10 percre. Persze utólag már könnyű kiokoskodni hogyan kellett volna ezt csinálni, esteleg városnézést szervezni -hahaha- Dombovárra, de akkor ez tűnt a legjobb ötletnek.
Bár ha jobban meggondolom várost nézni nem akartak, hanem wellnessezni, ha várost szerettek volna nézni akkor nem pont a Gunarasi kacsaúsztatóhoz fizetnek be, hanem egy nagybetűs városba ahol talán van is mit nézni, de oda meg ugye nem kell dzsakudzzi.

andd1234 2017.04.05. 16:59:21

@Roadster68: Én csak azt nem értem, hogy miért megy valaki a puszta közepére dzsakuzzizni horror áron. Annyi szép hely van Magyarországon, Dombóvár-alsó még véletlenül sem az.

ptspts 2017.04.05. 17:06:15

@Bendeguz 1001:

> Ettol fuggetlenul stoperrel a kezben nezni a 10 percet nem normalis dolog, gond van a toronyban nem kicsi aki ilyet csinal.

Egyetértek, hogy ez szokatlan és nem praktikus viselkedés, mert érdekesebben is el lehet tölteni azt a 10 percet (ha már úgyis majdnem meztelenek, akkor pl. masszázzsal). Hogy a posztoló és férje valóban stopperrel a kezükben nézték, mikor telik le a 10 perc, arról nincs információnk a poszt alapján. SImán lehet, hogy beállítottuk a mobilukon egy ébresztőt 10 perccel későbbre, és addig pl. masszírozták egymást.

2017.04.05. 17:24:47

Mit vártok ezektől, az építőket is átkúrták anno.

Roadster68 2017.04.05. 17:31:03

"Kiegészítésként annyit szeretnénk elmondani, hogy a vendég maga kérte az A4-es papírt, a Vásárlók könyvének megtekintése után, melybe állítása szerint túl kevés hely van, ezért panaszát nem kívánja abba eszközölni."
Na persze, egy nagy lóf... ez mese habbal, még sohasem láttam olyat aki A4-es lapot kér a vásárlók könyve helyett, pedig láttam már 1-2 beírást.
"A jegyzőkönyvben foglaltakkal kapcsolatban a vendég észrevételt nem tett, aláírásával elfogadta az ott leírtakat."
A jegyzőkönyvön nem igazán van ott a vendég aláírása, úgy hogy ez is mellément.
"Véleményünk szerint a vendég A4-es lapon lévő bejegyzése hűen tükrözi a vendég akkori állapotát."
Milyen állapotát, én semmit nem látok ebben a levélben, mely a poszttoló állapotát mutatná, főleg nem ahogyan a SPÁ hotel szeretné láttatni, ellenben az arrogancia és a folyamatos vádaskodás, a vendég lejáratása az most is szépen átjött.
"A blogon tett későbbi bejegyzésére – melyben újabb és újabb vélt sérelmeiről mesél – nem kívánunk hosszasan reagálni."
Pedig az pont érdekelne, de még röviden is érdekes lehetne.
Azt hiszem, ezzel a válasszal megadták a választ, nem tudták érdemben cáfolni a vádakat, tehát a vádak igazak kb.100%-ban, persze ment a kenés-maszatolás, de ez nem változtat a végeredményen tehát: Poszttoló:Gunaras 1:0

Roadster68 2017.04.05. 17:33:30

@andd1234: ezt én sem értem, valószínűleg ez a gyengéje :D

andd1234 2017.04.05. 17:40:41

@ptspts: Masszázzsal? Úgy érted, hogy az egyik melós masszírozná a vendégcsajszit?

ptspts 2017.04.05. 17:48:31

@andd1234: A 10 perc várakozás ideje alatt szerintem csak a posztoló és férje voltak a szobában, úgyhogy volt lehetőségük pl. egymás masszírozásával tölteni az időt.

anddd 2017.04.05. 17:56:03

@ptspts: Nem biztos, hogy sok ideges ember akarna inkább masszázst egy működő jakuzzi helyett.
Én azonnal másik szobát kértem volna, és amennyiben ezt nem teljesítik, akkor távozom. Ami szar, azt felesleges erőltetni.

KaTe 2017.04.05. 17:57:15

A szálloda szerint a vendégek részegek voltak, holott nem volt náluk alkoholszonda (gondolom ez egy bevált védekezés lehet a szálloda részéről) illetve képtelenek voltak normálisan, időpontokat megjelölve leírni, hogy mikor mi történt. Öten voltak jelen a panasz felvételénél és képtelenek voltak megoldást találni a probléma megoldására. Valamint, az sem nem derült ki, hogy miért nevezték "kicsim"-nek a vendéget, holott nem rokon a tulajnak. Ha a vendégek valóban annyira részegek lettek volna, mint ahogy azt a szálloda alkalmazottai állítják, akkor a posztoló aligha tudta volna ilyen részletességgel leírni a sztorit.

A szálloda jegyzőkönyve végét se értem. Most akkor ki készített kiről kamerafelvételt? Vagy az okés, hogy a szálloda kameráz, de a posztolónak már nincs ehhez joga?!

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2017.04.05. 18:39:49

Egyik félnek se hiszek.

A szálloda kezelni kell tudja a részeg vendéget, pláne ha ő itatja, faszt csodálkozik. És ha utólag jut eszébe a mártás, akkot megkapja, oszt jónapot.

Hagyományos Érlelésű 6odik Crazy One 2017.04.05. 18:50:41

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: végszónak kiváló, egyet tudok érteni, aliasz ti ortodoksz homározók plusz egyet adtok rá.
A poszt nekem is hasznos volt. Éspedig érdemes rákeresni a recepciós kisasszonyra, szigorúan ipszilonnal. Szúrnám a köpcös mindenit...

2017.04.05. 18:54:23

Off. Szubrinát bírom a mégoly nyers stílusa ellenére(?) v pont amiatt(?)...olyan donnaQujotés a szélmalomharca az offok ellen, és szeretem az igazuk* mellett kitartó embereket.
@Hilda, nem érdemli a kitiltást, lsz engedd vissza!

*az most tökmindegy, h mások egyetértenek az igazával v sem.

eda666 2017.04.05. 18:58:23

Egy jacuzzin letekerjük a hőmérsékletet... mi ez Sokol rádió? Egy bekészített pezsgő volt a szobába... a bort meg vitték. Ki az a hülye aki ücsörög a hideg vízbe és várja h felmelegedjen? Max egy bontott csirke... furcsa h letekeri a hőfokot 37-re, aztán mire vissza megy, azt írja feltekertük 37-re és vártuk melegedjen... okos okos... biztos nem látott még jacuzzit...
Amúgy meg minek várt vizes köntösben? Felnőtt ember megoldja sztem... látszik ütött a pezsgő meg a bor... arra még rányomta a báros általi ingyen koktélt, meg a welcome drinket, na ugye hogy már azt se tudta mit hova ír?? Nagy ügy az 1000 ft-os tartár... de jacuzzis szoba kell romcsizni. Amúgy minek kellett a taxi vagy a sofőr? Mégis csak sok volt a pia? Vendégként kell viselkedni. Ennyi a titok. Attól h vki elmegy egy szállodába, még nem veszi meg az objektumot

Roadster68 2017.04.05. 19:15:23

@eda666: "Vendégként kell viselkedni. Ennyi a titok. Attól h vki elmegy egy szállodába, még nem veszi meg az objektumot"
Fordítva ülsz a lovon, igazgató úr! Kilóg a lóláb. Parasztként nem kéne viselkedni a vendégekkel, tudod mindig első a vendég. Éhen fogtok dögleni, ha így nyomod tovább.

KaTe 2017.04.05. 19:19:36

@eda666: Az nem is jacuzzis szoba, elvégre a jacuzzi ki van baszva a teraszra.

Számomra a leírás alapján nem derült ki, hogy autóval, esetleg tömegközlekedéssel mentek -e a szálláshelyre, vagy más vitte őket oda, így nem feltétlenül az ittasság miatt akarhattak taxit/sofőrt rendelni. Másrészt, becsületes állampolgár egy pohár bor legurítása után se ül be a volán mögé. (pedig attól még közel sem leszel részeg)

Vendégként kell viselkedni. Én is így gondolom, ezért tökéletesen elvárható, hogy ne kelljen külön kikönyörögni az 5 fős, 0 problémamegoldó képességgel megáldott személyzettől, hogy biztosítsanak helyet az átöltözéshez, illetve ha másképp nem megy, akkor adjanak egy másik szobát. (ne jöjjön nekem senki azzal a kamuval, hogy nincs szabad szobájuk, minimum öt százalékát fenntartják ilyenkor az éppen beeső, "teliáras" vendégeknek)

Roadster68 2017.04.05. 19:21:30

@eda666: Mától vagy tag eda666, és azt hiszed hogy nem látnak át rajtad az itt kommentelők? Ez az egyetlen hozzászólásod, menj haza Gunarasra és fulladj bele dzsakudzzidba.

eda666 2017.04.05. 19:34:16

@Roadster68: 1. nem hinném h veled őriztem libát... 2. Nő vagyok...3. Nem vagyok igazgató, de gyakran járok szállodába. Eddig is olvastam a blogot, de nem volt kedvem feleslegesen vitázni.. az olyan parasztokkal mint te pl...
Azt lejön h egy irígy vagy, h másnak jacuzzija van... de hát segíts magadon, vegyél egyet, és fulladj bele
Engem a "kedves vendég" elszólásai ihlettek... nem az h az ilyenekkel vitázzak.

eda666 2017.04.05. 19:36:25

@KaTe: nem olvastam sehol h kérte volna h valahol átöltözhessen... de lehet az én figyelmem kerülte el

2017.04.05. 19:50:52

(Nagyon szeretem, mikor 'irigy vagy!' -ot vitában észérvként használják :)))))))))

KaTe 2017.04.05. 19:51:17

@eda666: Szerintem a személyzetnek kell(ett volna) kinyitnia a kis szemecskéjét és meglátni, hogy itt bizony helyzet van, aztán meg cselekedni. Elhiszem, hogy vannak arrogáns, meg bunkó vendégek, akik mindenbe bele akarnak kötni, folyton elégedetlenkednek, de azért vannak a SUPERIOR 4**** szállodák, meg az alkalmazottaik, hogy ezeket a helyzeteket megfelelően kezelni tudják, nem pedig, hogy egyáltalán kérni kelljen tőlük. Számomra nem életszerű, hogy egy fiatal pár azért menjen egy szállodába és fizessen ki ennyi pénzt, hogy az ottani alkalmazottakat szívassa.

Roadster68 2017.04.05. 19:52:53

@eda666: "nem hinném h veled őriztem libát"
Persze hogy nem, velem biztos nem. Talán valakivel Gunarason. Ha te, a kis libapásztor nő vagy akkor én meg Rockefeller örököse.
"Eddig is olvastam a blogot, de nem volt kedvem feleslegesen vitázni"
Persze ezt elhiszem, munició nélkül nehéz, gondolom sokat voltál Gunarason és nem feljődött ki az agyad ;)
Volt már szó erről a szutyok libaólról itt a homáron, gondolom ahhoz más nicknéven gágogtál hozzá.
Ha egyedül nincs elég eszed vitázni kérd meg a recepcióst, majd ő segít, bár az általa leírtak sem vallnak egy intelligens emberre amikor az olyan aláírásra hivatkozik ami nincs is a jegyzőkönyvön. Ahhoz hogy a jegyzőkönyvet megírjátok, is öten kellettetek de így sem jött ki a 80-as IQ.

Roadster68 2017.04.05. 19:56:31

@KaTe: "Számomra nem életszerű, hogy egy fiatal pár azért menjen egy szállodába és fizessen ki ennyi pénzt, hogy az ottani alkalmazottakat szívassa."
Ráadásul ha az lett volna a cél, -mármint a szívatás. akkor inkább ottmaradnak szívatni.

eda666 2017.04.05. 20:20:00

@Roadster68: Te aztán egy igazi suttyó paraszt vagy... gondolod pont veled akarok vitatkozni? Lehet saját véleményem, vagy tőled kell engedélyt kérni?? Kinek képzeled te magad? Szerintem nem volt akkora helyzet, ahogy ezt a levélíró állítja... ennyi. Nem gondoltam h vannak olyan szerencsétlen nyomik, mint pl TE, akik azzal töltik napjaikat, h más emberek hozzászólásait elemzik. Biztos vmi agyturkász vagy. Beszélj már az alap problémáról: az 1000 ft-os tartár, meg a jacuzzi hőfoka

andd1234 2017.04.05. 20:22:51

@eda666: Igazán büszke lehetsz magadra, ha nő létedre elkezdesz itt parasztozni.

Ha a vendég fizet valamiért, akkor az a minimum, hogy azt megkapja. Jelen esetben ez nem történt meg. Én elég hamar ott hagytam volna őket, ha nem kapok olyan szobát, amiért fizettem.

KaTe 2017.04.05. 20:33:42

@eda666: Azért elég nagy helyzet lehetett, ha a levélíró inkább a rokonát hívta, hogy vigyék onnan, mintsem hogy a kifizetett szállást igénybe vette volna. Arról nem is beszélve, hogy az előleget is bukta. (via facebook bejegyzések)

+ a szálloda alkalmazottai törzsi kupaktanácsot tartottak (kerek 5 fővel) hogy megvitassák a szituációt. Akkor ezt most minek neveznéd, ha "nem akkora helyzetnek" ?!

eda666 2017.04.05. 20:37:56

@andd1234: de mit nem kapott meg?? Nekem a köv jött le: nem tudta beállítani a hőfokot a jacuzzin, beivott, lesokkolta az 1000 ft-os tartár, aztán elszaladt... kifizetett mindent? Lássuk a számlát :)

fillérbaszó vadász 2017.04.05. 20:39:48

@andd1234: "Flegmán és lekezelősen viselkedő magyar személyzet biztosan nincs. Külföldön megbecsülik a vendéget."

Szeretne az ilyen általánosításokat. Érdekes. Én Horvátországban és Görögországban is találkoztam, lekezelő és flegma vendéglátósokkal, éttermesekkel. Sőt, a görögök tényleg durván bunkók tudnak lenni.

eda666 2017.04.05. 20:43:59

@KaTe: a szálloda azt írta h rögtön reagált... gondolom minden érintettet oda hívtak és meghallgattak... ez inkább gyors ügyintézés

andd1234 2017.04.05. 20:45:03

@eda666: Nekem ennél kicsit bonyolultabbnak tűnik a helyzet.
A jacuzzi konkrétan rossz volt, nem volt azon mit állítani. Úgy tűnik, hogy a személyzet nem tett meg mindent (semmit?) annak érdekében, hogy orvosolja a helyzetet. Mindezek alapján a vendég joggal gondolhatta azt, hogy átverték.

fillérbaszó vadász 2017.04.05. 20:53:47

@Terézágyú: "Alapvető hogy a belépek valahová és még nem ismernek, akkor bemutatkozok, nem?"

Igen, a postás is mindig bemutatkozik amikor levelet ad át, hogy ő XY postás.... vagy éppen a takarítónő is bemondja a nevét... ugyan már, ne túlozzunk.
Vagy éppen a vízvezetékszerelő..."

Jogos. Hozzám is sokszor jött pizzafutár pizzát hozni, de még egyik sem mutatkozott be soha!

eda666 2017.04.05. 21:02:13

@andd1234: mi volt rossz rajta? Hogy 37 fokos? Hány fokosnak kéne legyen? Van előírás?

andd1234 2017.04.05. 21:07:04

@fillérbaszó vadász: Elég sokat járok külföldre, ezért van némi tapasztalatom és ezek alapján összességében jó benyomásaim vannak. Ahol probléma merült fel, ott orvosolták, pedig én aztán elég hirtelen haragú vagyok, ha nem azt kapom, amiért fizettem.

Az itthoni rossz tapasztalatok, irreális ár-érték arány és a folyamatos lehúzás miatt hanyagolom az itthoni wellnesszt. Ha ilyenre vágyom, akkor beülök az autómba és irány valamely környező ország, ahol megbecsülik a vendéget.

andd1234 2017.04.05. 21:08:05

@eda666: Talán olvasd el figyelmesebben a postot, ott van benne.

KaTe 2017.04.05. 21:09:19

@eda666: 17.00 körül jelezték a problémát először a szállodának. Aztán 17.45-kor másodszor. 18.45-re készült el a szobájuk (17.00 és 18.45 között lényegében nem tudták használni a szolgáltatást) A meghallgatásra pedig valamikor 20.50 körül kerülhetett sor (már ha a szálloda válaszáról bescannelt papírfecni alján a dátum melletti szám az időpontot jelöli.

Szóval elsősorban az lenne a kérdésem, hogy ha a jacuzzi rendben volt, akkor mit csináltak az alkalmazottak 17.45 és 18.45 között? Egyáltalán mit csinált vödörrel kezében az arc a jacuzzinál?!

Smano 2017.04.05. 21:11:42

Kedves vendegek azt miert nem irtak le h meztelenul ugraltak ki be a jacuzyba s a masszazsolajon kivul gci is volt benne nekem sem tetszett volna mar ez utan a vizminosege... az h a karbantarto vodorrel merte ki a vizet nem az o tudasat merte fel hanem hogy a vendeg gyorsabban tudja tisztan melegen hasznalni a jacuzyt. Mert ugye bar aki latott mar jacuzyt s benne vizet azt tudja h nem keves van benne s ahogy a furdokadbol sem igy abbol sem folyik le 10 perc alatt.
S a "csak takarito" szemelyzetnek lehet megkoszoni h ilyen helyen pihen az ember az mar mellekes h ki h.

fillérbaszó vadász 2017.04.05. 21:12:33

@Missberger: "Konkrétan a problémázás csúcspontján, kértetek a kajátokra egy extra adag tartármártást? Jaj, édeseim, szinte sajnálom hogy végül is kimaradtatok a szakács bácsi "mézédes romantika csomagjából"."

:)
Ha felbasztad a személyzet agyát, akkor elég bátor dolog tartármártást rendelni. :)

KaTe 2017.04.05. 21:22:02

@Smano: Krisztián, Evelin, Vagy Mónika a keresztneved? Esetleg Róbert?!

Érdekelne, a "geci" meglétét hogy állapítottad meg? Ízlésre, vagy a a posztoló vizelete mellett egyéb mintákat is vizsgáltok a laborotokban?

Smano 2017.04.05. 21:26:16

@KaTe: Egy akkor ott megszallo vendeg s sajnos lattalak az ablakunkbol ah meztenul ki be ugraltok a jacuzyba...

KaTe 2017.04.05. 21:30:04

@Smano: Lebuktam :( De remélem, hogy az ott megszálló vendég azt azért nem látta, hogy mit csináltam a jacuzyban a kedves anyukáddal... :(

Smano 2017.04.05. 21:33:37

@KaTe:
En is anyukad lehetnek kisgyerek.
Sok mindennek ful es szem tanuja voltam ti is pontositathattattok volna amikor megerkeztek ahogy mi is tettuk hisz egy ekkora helyen ennyi ember kozott muszaly! Mind ti is s a szallo is kezelhette volna maskeppen.

KaTe 2017.04.05. 22:02:21

@Smano: Ezek szerint nem a te anyukáddal láttak! Micsoda megkönnyebbülés!

Kisgyerek? Múltkor még a "kicsid" voltam! Amúgy meg nézd már meg a profilomat, mielőtt olyasmiket hallucinálsz, hogy én vagyok a posztoló vagy a "párja". Kikérem magamnak ezt a bánásmódot !!! Arra viszont kíváncsi lennék, hogy te melyik lehetsz az 5 aláíró közül, mert az már kiderült, hogy nem te vagy a csapat esze. Ha viszont te lennél a főnök, akkor nincs is több kérdésem. :)

Smano 2017.04.05. 22:10:37

@KaTe:
En nem neztem senkinek a profiljat sem en a velemenyemet irtam le ennyi az egesz. Lehet h nem en vagyok a gunarasi hotel esze mert nem dolgozom ott meg mi is ott pihentunk de ha a posztolok is ilyen bunkok valojaban mint te nem csodalom h ennyi problemajuk van. Egy felnott ember szerintem minden problemat megtudd oldani s nem ezen a lejaratos modon. Ennyi az egesz! S meg te kered ki magadnak?!? Uristen

andd1234 2017.04.05. 22:13:12

Mi a fene van, tényleg nem lehet meztelenül jacuzzizni a privát teraszon???

Phteven 2017.04.05. 22:15:20

Tapasztalatból tudom, hogy a 40 fokos víz már kellemetlenül meleg tud lenni. Szerintem a vendégek nem ok nélkül panaszkodtak. Az se teljesen világos, hogy ha a hőfokkal volt a baj, akkor miért kezdték el kimerni a vizet a lavórból? Nem lehet, hogy a hőmérő a beállított hőfokot mutatta, és nem a víz hőmérsékletét? (Ha rossz a fűtés, a beállított érték simán lehet 40 fok, a víz meg 33.) A vendég vajon tisztában volt-e vele, hogy előtte hányan ejakuláltak abba a kádba? És megannyi kínzó kérdés...

Bendeguz 1001 2017.04.05. 22:17:38

@Smano:"mind ti is mind a szallo is...." b+ vegyuk mar eszre, hogy akarmilyen hulye egy vendeg,ha nem tor zuz es kell ra rendort hivni, akkor a szolgaltatonak kell tudni alkalmazkodni a hulyekhez is es megfeleloen kezelni a helyzetet. A gunarasi kacsalabon forgo szar erre nem volt kepes. Minimalis problemamegoldo kepesegrol sem sikerult tanubizonyosagot tenni. A szemelyzet meg olyan mint a fonok.

Smano 2017.04.05. 22:18:08

@andd1234:
Nem a meztelen furdes a problema de ha kiszallok belole azert a kontosom felveszem vagy a torolkozott magamra tekerem h ne lassak a szoros mindenem... s annyira nem privat a terasz mert en a folyoso masik vegerol az erkelyrol lattam mindezt.

Smano 2017.04.05. 22:24:34

@Bendeguz 1001:
Az h hany fokos volt a viz s h milyen volt a minosege nem biztos h a vendeg vagy a hotel hibaja. Lehet minket reszrol felreertes is. A vodorrel kimeres stb problema megoldas volt a vacsorat megkaptak a tartarmartas kivetelevel s a sajat kontos pultos meghivasa is sztem.

Bendeguz 1001 2017.04.05. 22:24:52

Azert a hotelben megis a Monika lehet a legnagyobb befolyassal biro szemely, hisz o nem takarito hanem hausekeeping, pedig ott meg az igazgato sem director.

KaTe 2017.04.05. 22:26:10

@Smano: Hát bassza meg, azt is láttad, hogy épp kufircolnak?! Amúgy meg képzeld, múltkor lent voltam a spanyol tengerparton, azt mit látok, egy halom néni meg bácsi meztelenül járkál, képzeld milyen sokk ért engem!! Annyi lógó csöcsöt még életemben nem láttam magam körül! Azt hittem valami kivénhedt nudistáknak szóló partszakaszon vagyok, pedig nem!

Amúgy meg ahelyett, hogy itt lejáratod a kedves posztolót, inkább szólhattál volna neki, vagy a recepciósnak, hogy téged zavar a meztelen jelenlétük ! De te is csak itt tudsz háborogni!

Smano 2017.04.05. 22:27:48

@Bendeguz 1001:
Ebben igazad lehet mert amennyire tudom a director egy szemely de a hausekeeping az egy kiszolgalo terulet.

droppolt kismamma szép 2017.04.05. 22:29:55

@Roadster68: "meg aztán nem is fizetsz ki érte 80ezret, hogy jól érzed magad a postásnál."
Nem biztos, ha púpos, ronda nő vagy, nem is olyan biztos ez!

Smano 2017.04.05. 22:29:58

@KaTe:
Meg is fordult a fejem h szolok de nem azert mentem s szerintem ok sem h balhezanak s itt sem haborgok ez a velemenyem s egyszeruen leirtam mit lattam.

Bendeguz 1001 2017.04.05. 22:30:28

@Smano: a vendege semmikepp, kizarolag a hotele. Ezeken van leereszto csak szolok, es nyilvan nem a vendeg elott kezdek vodorrel vizet kimerni egy jakuzzibol ha netan megsincs (bar ez kizart). A minimum az, hogy arra az idore amig baszogatja a jacuzzit, hogy rendben legyen, elkuldi a vendeget a barba egy ingyen itlr, msik szobat janl fel stb... de semikepp nem ucsorogteti az agyon. A vacsora meg nem keresre kellett volna felszolgalni hanem bejelenetkezeskor "udvozoljuk szallondnkban bla bla az onok szallodai csomagja a visszaigazolas szerint vacsorat tartalma 19 orakor mit szeretnenek es/vagy az etteremben szobabn szeretnek elfogyasztani..." ez alap lenne egy szallodaban nem 4 de meg 2 csillagnal is.

Bendeguz 1001 2017.04.05. 22:31:47

@Smano: directorbol is lehet tobb.

Smano 2017.04.05. 22:34:12

@Bendeguz 1001:
Ebben igazad van h ezt a vendegnek nem kellett volna latni a de akkor nem a szemelyzet a hulye hanem csak o!
Hat en meg ilyen hotelban nem jartam ahol ilyen szoveggel vartak volna.

droppolt kismamma szép 2017.04.05. 22:35:54

@Phteven: "Nem lehet, hogy a hőmérő a beállított hőfokot mutatta, és nem a víz hőmérsékletét?"
Minden lehet, de te ismerel ilyen rendszert? Én nem.

KaTe 2017.04.05. 22:36:10

@Smano: Kösz hogy leírtad, egyben elnézésedet kérem, hogy a kedves anyukáddal példáloztam, de kissé nehezen bírom és ingerültté válok, ha olyasvalakivel próbálnak azonosítani, aki nem én vagyok. Jóccakát!

Smano 2017.04.05. 22:38:28

@KaTe:
Nem akartalak megserteni. Csak az eletben nem mindig minden pont ugy van ahogy, mindig kiderul vmi mas is mint amit elmondunk. Jo ejt

Bendeguz 1001 2017.04.05. 22:49:17

@Smano: azert mert olyan helyekre jarsz mint ez a hotel, ahol tripadvisoron 65 hsz-bol kozel a fele a beka segge ala osztalyozta a hotelt. Probalj ki minosegibb szolgaltatast ugyanezen az aron.

Smano 2017.04.05. 22:50:54

@Bendeguz 1001:
Tudsz egy ilyet mondani kiprobalom.

Roadster68 2017.04.05. 23:01:56

@eda666: az 1000 Ft-os tartár az konkrétan pofátlanság teteje egy ilyen szutyok helyen, ráadásul még a talponállóban is alap a sajthoz te gasztrokirály. Egyébként már az is pofátlanság hogy a rántottsajt van eladva vegetariánus kajának, mert az a vegetariánus kaják legalja. A Jacuzzi pedig szar volt, nincs mit ezen szépíteni, attól hogy 40 fokot ír még lehet hideg és szar. Te mit tudsz róla amikor ott sem voltál? Te szállodaigazgatók gyöngye te pedig egy iszonyatosan nagy paraszt vagy aki még most is hazudik.

Bendeguz 1001 2017.04.05. 23:02:16

@Smano: Tripadvisoron szepen kiszurod "ratings" alapjan a hoteleket es maris feldob joparat amit erdemes lehet kiprobalni.

Smano 2017.04.05. 23:10:10

@Bendeguz 1001:
Kep alapjan ezt is. Tapasztalata meg mindenkinek mas.

Bendeguz 1001 2017.04.05. 23:12:30

@Smano: Kep alapjan nem valasztunk hotelt. Ertekeles alapjan valasztunk a penztarcankhoz megfelelot. Egy kepek alapjan ocska hotel kivalo szemelyzettel 1000x jobb mint egy csili vili hotel dombovari stilusu szemelyzettel.

Roadster68 2017.04.05. 23:14:02

@KaTe: Smano is és eda666 is ma regisztrált, mindketten a szóban forgó hotelben érdekeltek ez nem vitás, viszont ha már ilyen genya kis módszerekkel operálnak akkor adok is nekik mindjárt egy nagy mínuszt a google+-on meg a tripadvisorban is, hadd dolgozzanak egész nap a kijavytásán ;) sőt azt hiszem a haveroknak is kiadom hogy írjanak már valami szépet :) Azt hiszem ez fájni fog ;)

Smano 2017.04.05. 23:14:49

@Bendeguz 1001:
De az ertekeles sem biztos tamasz mert egy fiatal nem azt fogja ertekelni mint egy idosebb vagy esetleg nem ertekeli s nincs ev az ertekelo neve melle irva.

Smano 2017.04.05. 23:17:00

@Roadster68:
Sztem nem bun valahova regisztralni akkor ha velemenyed van. S senki sem tokeletes!

Phteven 2017.04.05. 23:21:49

@droppolt kismamma szép: Ismerek. Az én fűtésemen beállítom a kívánt hőfokot (ezt mutatja). Ilyenkor addig fűti, amíg eléri a kívánt hőfokot a víz. Nyáron hamarabb, hidegben lassabban. Ha túl hideg van, akkor meg fel sem melegíti a vizet teljesen, csak folyamatosan fűt.

Roadster68 2017.04.05. 23:33:52

@Smano: Nem, ment a google+ra a vélemény, ti ott SPAban már olvashatjátok is, már a google fiokotokban biztosan ott van. Majd juttatok minden napra;)

Smano 2017.04.05. 23:36:45

@Roadster68:
Nem tudom mi vagy ki ez a tobbes szam en nem tartozom a hotelhez s nem is ertem.

Roadster68 2017.04.05. 23:47:25

@Smano: Jól van biztosan elhiszem amilyen hevesen ömlik a sz.r ebből az irányból. Most már átmehettek oda aztán próbáljátok felhozni az átlagot lúzerkéim :D

Smano 2017.04.05. 23:51:52

@Roadster68:
H mit hiszel vagy sem igazabol engem nem erdekel. Ha elolvastad volna amit irtam nem csak azt szajkoznad amit akkor latnad nem vedtem a hotelt en a szemelyes velemenyemet irtam le az meg szerintem mindenkinek van!

Roadster68 2017.04.06. 00:00:18

@Smano: pont lesz.arom, a vélemény olyan mint a segglyuk. Mindenkinek van egy de a másé senki mást nem érdekel. A fehér Panamera megvan még?

Smano 2017.04.06. 00:01:32

@Roadster68:
Akkor te se foglalkozz az enyemmel. Mi az a feher panamera?

Roadster68 2017.04.06. 00:12:01

@Smano: Már el is felejtetted, tudod ami 4 éve volt.

Smano 2017.04.06. 00:14:52

@Roadster68:
Nem tudom mi volt 4 eve es azt sem h mi az a panamera. De szerintem nagyon durvan osszekeversz vkivel.

Roadster68 2017.04.06. 00:20:02

Mindegy úgy látszik amnéziás vagy Robika.

Smano 2017.04.06. 00:24:29

@Roadster68:
Uristen te meg durvan paranoias! En egy 40 et elkerulo no vagyok aki 3 napot toltott a csaladjaval a hotelban pont ekkor. Regisztraltam ide latvan a posztolot s leirtam en is a velemenyem. De mar ne is haragudj de ez mar durva feltetelezes amit muvelsz.
S ebbol mar nem is kerek tobbet!

Roadster68 2017.04.06. 00:38:48

@Smano: Jól van Robika, most már feküdjél le, de még előtte leírom hogy Smano és eda666 miért ugyanaz a személy aki ugyanaz mint Te, hátha legközelebb okosabb leszel amikor szállodádat fikázzák. Bár ekkora IQval nem fog menni, hiába a mankó.
Ne regisztrálj be aznap amikor kommentelsz, ráadásul egy egynapos poszthoz.
Kérj meg valakit hogy írja le helyetted a kommentedet mert a stilisztikai egyezések megvannak a szövegben pl "hogy helyett h, valami helyett vmi, a sok írásjel a mondatok végén '..., ???, ?!?'
Ezenkívül a görcsös erölködés hogy karaktergyilkossággal végezzétek ki a poszttolót ez önmagában is árulkodó.
A magyarázkodás pedig hogy te NÖ vagy vicces, mint ahogy az is hogy éppen akkor voltál a szállóban és mindent láttál. LOL LOL LOL A térdemet csapkodom a röhögéstől, még, még, még, táncolj még bohóc.
Mondjuk az összes szaros gunarasos poszthoz hozzászólsz, de mindenhol kilóg a lóláb. Azt hiszed a kommentelők mind hülyék, hát nem, csak te ;)

Smano 2017.04.06. 00:45:20

@Roadster68:
Uristen te tenyleg beteg vagy

Bendeguz 1001 2017.04.06. 00:54:11

@Smano: Semmi sem biztos tamasz, de egy hotel 1500 velemennyel,10 legszarabb ertekelessel azert bizalimgerjesztobb mint egy hotel 65 ertekelessel amibol 7 legroszzabb ertekeles. Tokeletes sehol sem lesz, de abban biztos vagyok, hogy high rating helyen ilyen hibaknal a vacsit pl ki se szamlaznak, vagy ingyen reggeli stb... suru elnezesek kozepette.

Piros19 2017.04.06. 08:23:23

Szemenszedett hazugság az amit a hotel állít,a könyvet kértem és papirt kaptam.Részemről nincs aláírva mert gyalázat.
Szemét bagázs.Hivatalos panaszlevelet küldtem március 21.én, arra azóta sem jött válasz.Amennyiben nem kapjuk vissza a foglalót az ügy jogi útra lesz terelve.Amennyiben a hotel egyenes beleegyeznek abba hogy közzétegyem a videót és hangfelvételt hogy működik náluk a panaszfelvétel és el tudja dönteni ki mennyit ivott.
Elnézést azóta sem kértek.Szakadjon rájuk a kóceráj.

Tisztelettel, a posztoló

Bendeguz 1001 2017.04.06. 09:12:30

Engem amugy komolyan erdekelne,ki, hogy, es milyen kriteriumok alapjan valaszt szallast ha nyaralni megy? Pl ez a Gunarasi ritka szar, nagyon draga, megsem megy csodbe. Hogy talaljak neg sokan a leheto legszarabbat?

milyen nőazilyen 2017.04.06. 09:37:03

Engem csak az érdekelne, hogy Szubrinának van-é sinosz kártyája :D

Piros19 2017.04.06. 09:41:14

@Bendeguz 1001:
Nekünk ezt ajánlották, valószínűleg tréfából de viccnek is rossz

DominoFX 2017.04.06. 09:51:52

Voltam a Gunarasban, és a saját tapasztalataim alapján én bizony elhiszek mindent, amit a posztoló leírt. Ritka arrogáns és pénzéhes bagázs dolgozik ott a hotelben (az étteremben rendesek voltak velünk is). Wellness hétvégére mentünk, ehhez képest nem működött a wellness részlegük. A szomszéd fürdőbe mehettünk, de ott is be volt zárva minden élményelemes medence, csak a melegvizesek mentek. Persze mindezt csak a bejelentkezéskor tudtuk meg, előtte nem mondták. Kijelentkezéskor fel akarták számolni a parkolást. Mondtam nekik, hogy a kocsival 2 házzal arrébb álltunk meg, az utcán, ahol ingyen lehet parkolni. A recepciós szerint az egész utca az övék (!!!) és mindenkinek nekik kell fizetni. Meg különben is ráutaló magatartást tanúsítottam akkor, amikor bejelentkezéskor ráírtam a papírra a kocsim rendszámát. Mondtam hogy mindez baromság, és egy fillért sem fogok fizetni nekik a parkolásért. Volt még némi hiszti, de ebben maradtunk.
Mindeközben az előttem levő vendég éppen a panaszkönyvbe írt egy hosszabb történetet.
Kellemes hely, na.

eda666 2017.04.06. 09:56:38

@KaTe: "14.00-kor el is foglaltuk a szobánkat, majd a 15.00 órás kezdésű masszázs előtt 1 órán keresztül igénybe vettük a szoba szolgáltatásaihoz tartozó jacuzzit. 40 fokra állítottuk a hőmérsékletet, mely érezhetően forró volt, lejjebb is tekertük így a hőmérsékletet 37 fokra." "16.00-kor újból felmentünk a szobánkba és beüzemeltük körülbelül 16.30-kor jacuzzit, 37 fokra tekertük a hőmérsékletet és közben fogyasztottunk az előre bekészített ajándék üveg pezsgőből. Sajnos a víz hőmérséklete nem lett meleg, fáztunk. Fél órát töltöttünk el így, közben feltekertük 40 fokra és vártuk, hogy melegedjen, majd mivel ez nem történt meg.." Most akkor olvasd el, és légyszi értelmezd nekem. Pontosan mi is történt. Szerintem a következő: megérkeztek, a jacuzzi be volt üzemelve. Nem tetszett neki a hőmérséklet, hozzá nem értő módon állítgatta ide-oda, közben szépen elkezdte a romantikát egy kis pezsgőzéssel, azért üdögelt a túl meleg - túl hideg vízben, aztán kezdte az ámokfutást. Ha kikapcsolta a fűtést, akkor a szabadtéren hamar kihűl a víz, és bizony az a nem kevés mennyiség nem volt 10 perc alatt vissza melegedni. Tehát a jacuzzi működött, mert amikor levette a hőfokot (szerintem meg kikapcsolta a fűtést), a víz lehűlt. Ja hogy nem melegedett vissza azonnal...ez bizony ilyen. Akkor nem ülök hülye liba módjára a jacuzziban, az állítólag hideg vízben. Akkor nem működött volna, ha mondjuk a légbefúvás (pezsgőfunkció) nem megy. Nem tudhatjuk, hogy a posztoló meddig bolyongott vizes köpenyben, mire jelezte a problémáját.

DominoFX 2017.04.06. 10:03:40

@Bendeguz 1001: Nekem ismerős ajánlotta, akinek bejött. Nyáron voltak, működött a wellness a fürdőben, a parkolást kifizette, problémája nem volt, a személyzettel nem kellett kommunikálnia.
Maga a hotel amúgy szép, csak a dolgozók olyanok, mintha korábban védelmi pénzek beszedésével foglalkoztak volna.
A konyha is jó lenne, ha nem sóznának túl mindent (sztem azért, hogy több italt rendeljenek a népek).

Bendeguz 1001 2017.04.06. 10:07:16

@eda666: Ez meg akar magyarazat is lehetne de ezek a jacuzzik ha jol tudom egy digitalis erintos akarmivel vannak ellatva tehat igen mehez elbaszni barmit is, vagy bekapcsolja vagy le illetve a homerseklet allitas az jelen esetben 3x gombnyomas volt le aztan kesobb fel. Azonkivul ha csak szimplan kikapcsolta volna ad1) ennyi ido alatt nem hult volna ki teljesen a jacuzzi ad2) a 3 tag nem kezdi el vodorrel a vizet merni hanem szimplan visszakapcsoljak es szolnak, hogy ne basztasd x gombot.

KaTe 2017.04.06. 10:19:17

@eda666: Bazzeg! Egy hőfokszabályzó forgatása tényleg sok precíziót és hozzáértést követelhet meg!

Megnéztem az aznapi időjárást és bár nem voltak mínuszok, én elhiszem, hogy 15-20 fokban kihűlhet a víz, ha nem használják. Na most gondolom nem a posztoló az első, aki ezzel a problémával szembesül (csodálkoznék ha csak az ő vize hűlt volna ki a szálloda történetében) ezért gondolom a recepciósok az érkezésnél elmagyarázták a kedves vendégnek, hogy mi a teendő és mire figyeljen oda. Vagy esetleg elmulasztották? Mert az ciki. de nem a posztolóra, hanem a szálloda alkalmazottaira nézve!

eda666 2017.04.06. 10:21:01

@Roadster68: A rántott sajtot a hotel önkényesen adta vagy a posztoló rendelte? Te ott voltál? Tartár alapból jár? Tényleg? És ha rántott camambert volt áfonya szósszal? Te akkor is követelted volna mellé a tartárt mi?
Olvasd el a posztoló mit írt a jacuzziról Érkezéskor feltekerte a hőfokot 40-re. A víz meleg lett. Ergo a jacuzzi működött. Aztán letekerte a hőfokot, a víz hideg lett. Hupsz itt is működött.
Az alap problémáról beszéljünk. Mi volt a baj? Konkrétan.

droppolt kismamma szép 2017.04.06. 10:24:49

UPDATE-hoz: vendégnév egybe. Nem hosszasan nem reagáltok édesem, hanem sem. Az íráskép meg nehogy már szászázaLÉKban alkoholos befolyásolcság hű tükre legyen. Annyira vártam egy ilyen önmosogatós, ultimate érvet. Igazi vendéglátós húzás.

eda666 2017.04.06. 10:26:35

@Bendeguz 1001: Mivel van jacuzzink, bizony tapasztalat, hogy szabadtéren hamar kihűl a víz ha nem megy a fűtés és nincs rajta a termo tető. Könnyen el tudod állítani védett vagy eco módba, amikor a fűtés minimálisan, vagy egyáltalán nem működik. Gondolom azért kezdték kimerni a vizet, mert tisztában voltak vele, hogy a kihűlt vizet a jacuzzi fűtése sokára melegítené fel, így újra teljesen vagy félig fel akarták tölteni a hálózatról meleg vízzel. Ennek gyorsítása érdekében a leeresztést nem csak az általában kicsi méretű lefolyón végezték, hanem rásegítettek. Nem érzem ezt problémának. A személyzet dolgozott a vendég "problémájának" megoldásán.

droppolt kismamma szép 2017.04.06. 10:27:49

@DominoFX: "Mindeközben az előttem levő vendég éppen a panaszkönyvbe írt egy hosszabb történetet."
:D Tényleg megfilmesítésért kiált.

KaTe 2017.04.06. 10:28:08

@droppolt kismamma szép: Ez az írás minden, csak nem bizonyíték az alkoholos befolyásoltságra. Én ennél alkohol nélkül is rondábban írok, pláne, ha felkúrják az agyam.

eda666 2017.04.06. 10:30:23

@Roadster68: Fogadd már el, hogy vannak a tiédtől eltérő vélemények, és új regisztrálók, akik nők, és nem holmi Robik. Nem is értem Te konkrétan kinek írogatsz?

KaTe 2017.04.06. 10:30:42

@eda666: Tehát ezzel azt akarod mondani, hogy a szálloda felszereltsége totál alkalmatlan az általuk beszerelt jacuzzi megfelelő használatára? Te most amúgy a szállodát véded, vagy a szálloda ellen vagy? Mert lassan nem tudom eldönteni. :)

eda666 2017.04.06. 10:33:55

@andd1234: Egy szálloda teraszát nem nevezném privátnak. Ha a hely nem egy nudista strand, akkor a többi vendégre való tekintettel a pucérkodást tartsuk meg magunknak.

Bendeguz 1001 2017.04.06. 10:34:20

@eda666: Lrgyen igy. Miert nem tajekoztattak errol a vendeget?

Roadster68 2017.04.06. 10:41:35

@eda666: "Érkezéskor feltekerte a hőfokot 40-re. A víz meleg lett. Ergo a jacuzzi működött."
De jól tudod, csak nem voltál ott? DE. Meséld már el hogy akkor a bugris mit keresett ott a vödörrel? Miért merte ki a vizet 1 órán át, ha a dzsakudzzi működött, és meleg volt a víz? Na ugye hogy valami nem stimmel.
"Tartár alapból jár? Tényleg? És ha rántott camambert volt áfonya szósszal?"
Csak következtettem, camamberhez nem szoktak -normál esetben- tartárt kérni. Viszont ha rántott sajtról beszélünk az nem szokott camambert jelenteni, legalábbis magyarországon. Tehát nagy valószínűsége van annak hogy nem camamber volt. Viszont tartár ahogy elnéztem az étlapot nincs, ami azért eléggé kínos, főleg annak tükrében hogy 1000 FT-ot kértek érte amikor egy savanyúság 4-600 Ft a rántott sajt pedig 1400.

eda666 2017.04.06. 10:42:58

@KaTe: A jacuzzi nem bonyolult szerkezet, de a kezelése igényel némi figyelmet. A kezelőpanelek nem csak egy be- és kikapcsoló gombot tartalmaznak. Egy-egy hibás kombinációval, gombok egyszerre megnyomásával könnyen el tudjuk állítani. Ha nem értek egy berendezés kezeléséhez, akkor segítséget kérek a személyzettől. Nem pedig nyomok mindent, mint süket a csengőt. Elolvastam a posztoló beírását, aztán a hotel által feltöltött doksikat is. Nekem az jött le belőle, hogy a posztoló elnyomkodta a jacuzzit, lerészegedett, és elkezdte játszani az agyát.
Nem akarok igazságot tenni, hiszen nem voltam ott. Voltam viszont rengeteg más 4 és 5 csillagos szállodában, nem csak Magyarországon, hanem a világ minden táján. Egy bécsi hotelben a nyitás évében 2 szobában töltöttünk el 1 éjszakát (reggeli ellátással) 1000 euroért! 2-kor lehetett volna elfoglalni a szobákat, helyette 5-kor érkeztünk, és a szobák nem voltak készen! A recepciós hölgy ezt szárazon közölte, és nem volt felajánlva szobacsere, meg kárpótlás. Nem volt ingyen koktél, de még egy pohár víz se. És nem kezdtem el posztolgatni, meg lehúzni a szállás foglaló oldalakon a hotel értékelését. Van akinek az egyik hotel bejön, míg másoknak pont az nem.

Roadster68 2017.04.06. 10:45:34

@eda666: elmész a picsába ezzel a hozzászólással. Nem veszed észre hogy mennyire gáz hogy kiadod magad másnak, közben a szállodából nyomod a kommentet véded a mundér becsületét, nem mersz ide kiállni saját névvel. ANNYIRA ÁTLÁTSZÓ!

eda666 2017.04.06. 10:48:52

@Bendeguz 1001: Most komolyan azt gondolod, hogy érkezéskor egy recis arról is tájékoztatást nyújt a vendégnek, hogy mi a teendő a jacuzzival? El kéne mondani azt is, hogy mielőtt beleülsz vedd le a fedelet? Biztosan van a szobákba bekészítve valamiféle használati utasítás, vagy információ a műszaki segítségnyújtás módjáról. De ha nincs semmi, és bizonytalan vagyok, hívom a recepciót.

Roadster68 2017.04.06. 10:50:52

@eda666: okoska a szállodából: "A kezelőpanelek nem csak egy be- és kikapcsoló gombot tartalmaznak. Egy-egy hibás kombinációval, gombok egyszerre megnyomásával könnyen el tudjuk állítani. Ha nem értek egy berendezés kezeléséhez, akkor segítséget kérek a személyzettől. Nem pedig nyomok mindent, mint süket a csengőt."
Ha valami 40 fokot mutat akkor miért hideg? Miért kell meregetni? Miért nem elég megmutatni hogy így működik? Nagyon gáz hogy nyomod a süketet a tegnapi regisztrációval, foggal körömmel magyarázod a bizonyítványod, próbálod lejáratni a vendéget hogy részeg volt -amikor elvileg ott sem voltál, persze gyakorlailag ott voltál és most is ott vagy Robika ;)

eda666 2017.04.06. 10:56:54

@Roadster68: annyira alpári vagy. De miért velem foglalkozol? Te valami személyes bosszú hadjáratot indítottál a szálloda ellen? Akkor nekik toljad magad ne nekem! Arról a témáról beszélj, amihez én hozzá szóltam. Kit érdekel a te magán nyomorod? Indíts külön blogot magadnak, ahol minden embert gyalázhatsz akinek saját véleménye van. Szóval magyarázd már meg te zseni, mi baja volt a posztolónak? Mert felnőtt ember lététe elég gáz, hogy nem tudta rendezni a saját dolgát. Felírta egy blogra. És mi fog történni szerinte? Vagy szerinted te mit érsz el azzal, hogy mindenkiben ellenséget látsz?

eda666 2017.04.06. 11:02:22

@Roadster68: te szerelmes vagy? Folyamat Robika így, Robika úgy. Én még mindig nő vagyok. És ki mondta h a 40 fok hideg? Olvasd el a posztoló mit írt. Megérkezett és feltekerte a hőfokot 40re. A víz meleg lett. Ezért letekrte 37re. Akkor fázott. 3 fok különbségről beszélünk. Amúgy szerintem a 37 tök jó.

Roadster68 2017.04.06. 11:07:10

@eda666: "Mert felnőtt ember lététe elég gáz, hogy nem tudta rendezni a saját dolgát. Felírta egy blogra. És mi fog történni szerinte?"
Ne aggódj, ahogy olvasom jogi eljárást is indított a kóceráj ellen. Egy ilyen büdös paraszt vendégellenes tahónál aki ezt a kócerájt vezeti másképp nem lehet fellépni. A blog az Ö véleményét tükrözi nagyon meggyőzően. Ezzel bíróság előtt sem lesz semmi gond, simán megítélnek neki a komoly kártérítést is, úgy hogy a kóceráj jobban teszi, ha nem küld olyanokat kommentelni mint te, és visszafizeti a pénzt. Tudom, hogy ezt úgysem teszi meg, de a bíróság ellen nem tud mit csinálni. Kisértékű perként 1-2 tárgyalási nap alatt lezavarják aztán fizethetsz ;)
A bíróságon ha megmutatják a véleményeket a szállodáról akkor nem lesz kétség arról hogy ki hazudik. Csak a homáron 6 poszt van -amit a google az első oldalon hoz -akik mind ezt a szart fikázzák, és ahogy elnézem jogosan. (keress rá: tékozló homár gunaras)

KaTe 2017.04.06. 11:15:07

@Roadster68: Én azért a bíróság előtt a békéltetőhöz vinném az ügyet, nem árt körbe puhatolózni, hogy a szálloda mennyire van felkészülve egy ilyen helyzet kezelésére, illetve, hogy milyen érveket hoz fel, ugyanis sokszor kevés az, hogy "a többség szerint igazad van", a bíróság meg maximum kiröhög. Konkrét tények kellenek, jegyzőkönyvek, felvételek, esetleg tanuk, stb.

@eda666: A legnagyobb gond nem is a jacuzzival van, fogd már fel, hanem hogy a szálloda gyökér módon intézte az egész ügyet. Szerinted a posztoló jókedvéből távozott a szállodából?!

Roadster68 2017.04.06. 11:27:26

@KaTe: A szálloda már minden bizonnyal teljesen ki van művelődve, még nem sok pert veszíthetett, mert akkor nem lenne ekkora arca, de ez annak is betudom hogy azok akik kifizetnek 80 ezret 2 éjszakáért ritkán akadnak fenn ezen a 80 ezren, letudják annyival hogy ide sem jövünk többet és a baráti társaságot is lebeszélik erről.
Csak a homáron rengeteg posztot találtam ahol ez a kóceráj a főszereplő. Lassan elfogy a levegő a szálloda körül, bár egyelőre bejön nekik a bunkó stílus. Szerintem e pernél többet ér ha havonta kapnak 1-1 rossz értékelést a megfelelő internetes fórumokon, a szép lassan taccsra veri őket.

CID.. 2017.04.06. 11:27:36

@Piros19: Azt azért áruld már el, tényleg meztelenül grasszáltatok egy nyitott teraszon?

Roadster68 2017.04.06. 11:45:57

@CID..: ezt írta Smano aki egyébként állítólag pont akkor pont ott volt 'vendég' : "Kedves vendegek azt miert nem irtak le h meztelenul ugraltak ki be a jacuzyba s a masszazsolajon kivul gci is volt benne nekem sem tetszett volna mar ez utan a vizminosege"
Azért itt ugye mint vendég, honnan tudja hogy mi volt a vízbe, ha nem látja saját két szemével? Bement a szobába? Kimerte a vizet és megtalálta a két köbméter vízbe a 3 ml genyát meg a napolajat? vagy mi?
Az meg megint érdekes hogy egy ilyen dzsakuzziba hogyan lehet beugrálni? Honnan látta hogy beugrálnak és hogy meztelenek? Másrészt a dzakudzzi pont erre való. Mondjuk simán el tudom képzelni hogy van kamera ami veszi és ez nyilván teljesen gázos, de a helyet így megismerve nem zárom ki.

Piros19 2017.04.06. 12:18:43

@eda666: "Ha nem értek egy berendezés kezeléséhez, akkor segítséget kérek a személyzettől"

Mikor rákérdeztem hogy miért a House-keeping vezetőt küldték fel a szobánkba, hiszen nyilván nem ért a jacuzzikhoz, éppen maga ("bocsánat", tehát az igazgató) mondta, hogy mégis mit kell ehhez érteni, nem atomfizika. Egyrészt... Másrészt pontosan ez történt, hívtuk a személyzetet.

És kérlek te értelmezd a leírtakat, de segítek, mert látom nem megy:

- 40 fokra állítottuk először, forró volt.
- 37 fokra levettük, az már megfelelő volt. Igen, ekkor működött a berendezés

eltelt egy óra.

- 37 fokra volt állítva a hőmérséklet, vártunk és vártunk sajnos nem volt elég meleg, ezért 40 -re ( a maximális hőmérsékletre) állítottuk.
- Ezután is ugyanolyan volt a hőmérséklet, nem volt hideg, langyos volt, ami a kinti hőmérsékletet figyelembe véve nem volt a legkényelmesebb tekintve, hogy órákat szerettünk volna eltölteni benne.
- Hívtuk a recepciót. Feljött a személyzet 3 tagja. Az úr beledugta a kezét, elismerte, hogy valóban nem elég meleg, ezután tekergették, nyomkodták a gombokat, mondták, hogy 10 perc. Ezalatt a párom valóban bent ült a vízben, mivel ismétlem nem hideg volt, hanem langyos, a kinti hőmérséklethez képes jobb ötletnek tűnt ott megvárni azt azt a (ahogy hittük) pár percet, ennyi időt inkább a langyos vízben tölt, minthogy kiszálljon belőle hideg és borús időben, vizesen. Mivel gondoltunk rá, hogy mi nem értünk hozzá ezért hívtuk a recepcióst, hátha tényleg elnyomkodtuk, de ennek a helyreállítása nem kéne hogy több legyen pár percnél. Ön pár percért valóban kiszállna a hidegbe a langyos vízből, megtörölközne és átöltözne tiszta ruhába? Ahelyett, hogy TÜRELMESEN várna? Kétlem, hogy ezért hülye liba lenne a párom.

Ergo nem az történt, hogy 40C forró volt és levettük 37-re amiben fáztunk, majd elkezdtünk telefonálgatni..(mert a 37 fok kellemes volt és innen tudtuk, hogy működnie KÉNE!) Te kihagytad az 1 órás szünetet a két fürdőzés között és úgy állítod be, mintha lenyomtuk volna direkt "hidegre" és utána meg nyivákoltunk.

Mellesleg onnan is látszik, hogy a drága igazgató úrral van dolgunk személyedben, mert egyedül te próbálod kétségbe vonni a szavahihetőségünket az alkohol miatt (micsoda vétek egyébként is egy wellness hétvégén alkoholt fogyasztani), valamint egyedül te hajtogatod, hogy bizonyára az 1000 Ft-os tartár miatt csaptuk ki a balhét.

Egy korábbi irományodra is reflektálnék, miszerint:

"Nekem a köv jött le: nem tudta beállítani a hőfokot a jacuzzin, beivott, lesokkolta az 1000 ft-os tartár, aztán elszaladt... kifizetett mindent? Lássuk a számlát :) "

Lássuk a számlát. 36.000 forintot fizettünk előlegbe, amit a mai napig nem kaptunk vissza. Ott töltöttünk a szutykos hotelében körülbelül 8 órát , melyből 3 volt értékelhető a többi 5 óra információ hiányában bolyongással, kérdezősködéssel, értetlenkedéssel, később pedig veszekedéssel és a mi vádolásunkkal és meghazudtolásunkkal telt.
Tehát 36.000 forintot fizettünk a fent részletezett 8 óráért. Bizonyára ez volt a tervünk, valóban megérte...

droppolt kismamma szép 2017.04.06. 12:57:41

@KaTe: énis. Ezért vettem billentyűzetet. Tök jó.

Manyecska. 2017.04.06. 13:34:29

@droppolt kismamma szép: mást is kéne verned hogy nekünk is tökjó legyen... :D

Manyecska. 2017.04.06. 13:41:23

a bendegec..i már alkeszekkel is kezd, hmm..?

andd1234 2017.04.06. 13:41:29

@eda666: Hogyhogy nem privát? Akkor micsoda, egy közös helyiség, ahova bárki bemehet?
Nincsenek elválasztva a teraszok egymástól?

Bendeguz 1001 2017.04.06. 14:22:35

@eda666: Ennyire sotet nem lehetsz b+. Amikor a szobaba ment a 3 tag, akkor miert nem mondtak el?

Roadster68 2017.04.06. 14:23:50

@eda666: " a többi vendégre való tekintettel a pucérkodást tartsuk meg magunknak."......és lehetőleg a szobákban is kerüljük a szexet, ...még verbális szinten is, ugye? Meg aztán az alkohol is problémás, mert lám mi lesz belőle.

Bendeguz 1001 2017.04.06. 14:24:04

@Manyecs: na mi van ribi megjottel? Olvastam nagymama leszel 41 evesen. Eleg baj, hogy a magadfajtabol ilyen koran szaporulat lesz. Oszt a leanygyermek vagy a meny milyen joszagot fog lepeyezni neked?

Manyecska. 2017.04.06. 15:03:30

@Bendeguz 1001: olyan nagy barmot mint te bizti nem. :DDDD
Meséllyé még a teleszart jacuzzidról, hallgatjuk...! Nem én kezdtem a piszkálódást vadbarom! :D Hát viseld méltósággal. Ja, asse tudod mi az két sz..rpucolás közt ugye?? :DD
Na haggyá lógva, uncsi vagy nagyon.
:D ON

Bendeguz 1001 2017.04.06. 15:19:47

@Manyecs: Nem te kezdted ribanc? Hat ki a kurvaanyad kotott ma belem megint nyomorult dagadek?

Reactor 2017.04.08. 15:26:00

Ritka undorító, hányingert keltő hely a személyzettel együtt, szinonimái egymásnak a hellyel. Az 100 százalék, hogy ide nem fogok menni üdülni, és az embereim közül sem fog menni senki.
Szívből remélem, hogy még pár ilyen után lehúzatják velük a rolót.

melaena 2017.04.10. 14:32:11

@piroshangszóró: miattatok elnek meg a szarhazi hotelek.

Martondav 2017.06.10. 07:13:40

@Roadster68: Jujj! Én tudom ki az aki a szállóból írogat és oly hevesen érvel. Téves nem az 5 fő valamelyike. Ráismertem a lekezelő, fölényes modorára: "Volt a világ minden táján" . A kifejezéseire: doksi, játsza az agyát, az érveléseire pl.: írigység vegyél magadnak jakuzzit és fulladj bele. Az egész buta észjárására, észjátszása: 2 kommentelőként majd csak megvédi a mundért, a másik hülye és ő mindent jobban tud. A "megtehetem, van pénzem" is átjött a kommentjeiben. Nem hiába az okos tudja, hogy a stílus maga az ember, mert igazad volt mindkettő "ő". (Szándékos a kis betű.) De ha a kétkedés pislákoló szikrája ütötte volna fel a fejét a lelkem legapróbb zúgában az üzenetírás módja és a rövidítések teljességgel nyakon öntötték azt. Volt szerencsétlenségem és a saját szememmel olvashattam ezeket a rövidítéseket. Egész Dombóvár ráismerne a nőre szerintem. Mert valóban nő ( ismét jogos a kis betű). Ha valaki ismeri őket, tudja, hogy a tulajdonos úr semmit nem ír személyesen, amúgy nem is olvasgat netes fórumokat, hacsak "vki" meg nem mutatja neki. Abban viszont igazad volt, hogy a "direktor" írogat, ezt mindenhol nyomatékosítja, mert megjegyzendő! Ha valaki nem ismerné fel!!! Volt 1éjszaka/1000 EU szállóban és nem tudja mi az a panamera???!! Beficcent egy öncáfolat. Ugyan, az is milyen gyenge, árulkodó, buta reagálása volt. Az arrogancia a mondataiban..., huuuu visszaemlékezni is rossz. A vendég a hülye, hàt hogyne! De ha véletlenül nem így van akkor az alkalmazott, hiába utasítás szerint jár el. Inkompetens szolgáltatóiparban a vendéglátásban meg úgy általában minden emberi kapcsolatban. Egyszerűen tökéletes, hibátlan!!! Nem ismeri a bocsánat kifejezést. Egy önkép-és önértékelési zavarral küzdő kiállhatatlan tag.

Leleplezendő: az első poszt itt, mely a Gunaras válaszlevele miatt frissült: na azt ő írta alá. A tulajjal van nagy jóban vagy hogy fejezzem ki ha a titkárnő, szerető, igazgató meg minden ő egy személyben? Jaaaaa megvan: álláshalmozó!:))))
Na nem mintha a tulajdonos különb lenne, zsák a foltját! Valahol itt olvastam, hogy az igazgató úr stíröli a nőket, nem bízná rá a szálloda vezetését. Hááát! Csak nem dobja ki magát?! Ebből ered az eltorzult jelleme a

Megjegyzem: az sem igaz, hogy nem lehet mindenkinek megfelelni. Mert azt a tényt mindenki elismeri, hogy impozáns, csoda szép épület, míg abba is bele nem piszkoltak, tákoltak. Na az meg nem az ő érdemük.... Az az ex igényessége.
Mi volt dolgozók tudnánk igazán mesélni. De inkább felejteni szeretnénk.

Martondav 2017.06.10. 07:50:21

Haverom is biztos benne, most írta: 100%: "suttyó paraszt, kinek képzeled te magad?, beteg vagy, felnőtt ember megoldja". A cinizmusa. Ez a kérdés hogy hogy: " kifizette? Lássuk a számlát! " Hogy kerül a bakkancs az asztalra? Robika szavait idézem: ez egy birka!

Martondav 2017.06.10. 07:59:12

"Alpári, magán nyomor, gyalázás, zseni". 3 mondaton belü? A szófordulatok.... le is szignózhatta volna! Hát eddig is tudtuk, hogy a szépsége hagy kívánni valót jelleme pedig nincs!
süti beállítások módosítása