Tékozló Homár

"Ajándék vagyok" - állítja magáról az öltönyzsák, amit 4 ezerért mér a Roland

2017.07.04. 14:41 | Homár Hilda | 47 komment

screenshot_2017-06-09_20_03_57.png

Ajándék lónak nem nézi az ember a fogát, de egy magát pénzért kellető ajándéknak már csak megtekinti! Így tett Tamás is, aki szó nélkül otthagyott egy nagyobb összeget prémium márkás öltönyéért, sőt nem kevés pénzért egyből duplázott az öltönyzsákból is, hogy otthon aztán az arcába kapjon egy "I'm a gift" feliratot. Köszi Roland, köszi Hugo. De elismerjük, emögött egy sima elbénázás is lehet. Az viszont meglepő, hogy egy ilyen árszínvonalú cég egy párezer forintos tétel kapcsán belemegy egy magyarázkodós, mosakodós levelezésbe, ahelyett, hogy néhány bűnbánó sor kíséretében kompenzálná a vevőjét.

Kedves Hilda!

Az alábbi érdekes kis történet a napokban esett meg velem:

Az esküvői szezon kezdetével úgy gondoltam mindenképpen szükségem lesz egy új öltönyre, mivel a legközelebb hozzám eső, és valószínűsíthetően nagyobb raktárkészlettel rendelkező bolt a Premier outletben lévő Roland üzletház, így őket választottam. Meg is lett az öltöny, ami egy idei HUGO BOSS modell. A pénztárnál fizetéskor felajánlották az eladók a hozzá tartozó öltönyzsákot 4000 forintért, ez egészen pontosan 1/45-öd része az öltönynek az arányok kedvéért. Boldogan vettem belőle kettőt is, hiszen "apró pénz", de mégis úgy érzem tettem egy apró lépést, hogy sokáig viselhessem a választott öltönyt.

Mikor hazaértem és az öltönyt újra elővettem, meglepődötten olvasom a zsák belsejében lévő, jól látható, sőt szembetűnő címkén lévő feliratot:

I'm a gift. 

Sok minden eszembe jutott akkor, de az nem, hogy éppen egy prémium márka "ajándékát" tartom a kezemben. 

A Roland üzletházzal folytatott levelezés pedig így néz ki:

Bár már az elején kételkedem benne, hogy bármennyi köze lenne a facebookos szerkesztőnek a különféle boltokhoz, vagy esetleg felelős beosztású emberhez jutna el a panaszom, azért teszek egy próbát. A napokban a premier outleti üzletben vásárolt HUGO BOSS öltönyhöz készségesen felajánlotta az eladó a "hozzá tartozó" HUGO BOSS öltönyzsákot amit természetesen kértem, plusz még egy darabot, és készséggel kifizettem az érte kért apró pénzt. Viszont hazaérve és az öltönyt kiszedve egy címkére lettem figyelmes. Ettől kicsinyesebb húzást egyszerűen nem tudok elképzelni, állandó vásárlójuk voltam, de olyan szinten csalódtam az önök üzletházában, hogy egy több százezer forintos öltöny után 4000 forintot elkérnek egy öltönyszákért úgy, hogy benne szerepel i'm a gift úgy gondolom ez már a HUGO BOSS márkanév lejáratása is.

Kedves Tamás!

Sajnáljuk, hogy csalódott üzletünkben! Sajnos ebben az ügyben nem vagyok kompetens, de a levelét továbbítom az illetékes márkaigazgatónak. További kellemes napot kívánunk,

Roland Divatház

Kedves Tamás!

Szeretném megköszönni visszajelzését, mert számunkra nagyon fontos a vásárlóink véleménye, illetve azt is, hogy felhívta az öltönyzsákban található címkére a figyelmünket.

Utánajártunk az ügynek és ez teljesen újdonság számunkra is. Rákérdezünk a Hugo Boss AG kapcsolattartójánál, ugyanis mi ezeket az öltönyzsákokat pénzért vásároljuk meg a Hugo Boss AG központjából és nem kaptunk semmilyen információt arra vonatkozóan, hogy bármilyen promóciót szolgálna.

Az I. kategóriás törzsvásárlóinknak egy öltönyzsákot díjmentesen biztosítunk a megvásárolt öltönye mellé, hogy ezzel is megháláljuk rendszeres vásárlását. Remélem, hogy Önt továbbra is törzsvásárlóként üdvözölhetjük üzleteinkben.

Roland Prémium Kártyánkkal és a kártyával járó kedvezményeinkkel kapcsolatban az alábbi weboldalon tájékozódhat: http://roland.hu/premium-club/ Még egyszer köszönjük, hogy felhívta erre a figyelmünket és további kellemes napot kívánunk!

Roland Divatház Zrt.

Engedje meg, hogy vásárlóként az itt leírtakat figyelmen kívül hagyjam. Abban az esetben ha a termékükben egy címkére az van írva, hogy ajándék vagyok. Az a kiírás, hogy önök ezt a terméket kinek adják ingyen, és kinek nem, úgy gondolom nem releváns. Szerintem továbbra is joggal feltételezhető, hogy itt valami bizonyosan nem stimmel, és valószínűsíthetően nem véletlenül került ilyen címke mindkét öltönyzsákba.

Esetleg megoldásnak egy ollót ha javasolhatnék, úgy továbbra is kiemelt törzsvásárlónak érezheti magát önöknél a vásárló, kételyt nem ébresztve magában.

Én valószínűleg már nem leszek az.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sáros Hilda 2017.07.04. 14:46:51

kb mint amikor a "tester" parfümöt árulják...

rarabel 2017.07.04. 14:48:09

Ajándék lónak híg a leve.

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.04. 15:03:50

Újra kinyitott a tíz napja bezáratott Nagyi palacsintázója

Múlt pénteken záratta be azonnali hatállyal a Batthyányi téri Nagyi palacsintázóját a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) egészséget veszélyeztető élelmiszerbiztonsági és higiéniai hiányosságok miatt, a helyszínen talált 30 kilogramm nyomon követhetetlen készételt lefoglalták. A helyiségek és a berendezések erősen szennyezettek voltak, az ételkészítési technológia sem volt biztonságos. A Nébih korábbi közleménye szerint az étkezde csak akkor nyithat ki újra, ha a 24 órás üzemeltetéshez igazított takarítási utasítást kidolgozták, az élelmiszerbiztonságra vonatkozó HACCP rendszert átdolgozták, a dolgozók soron kívüli élelmiszerbiztonsági oktatását elvégezték és a rendezett üzletet, valamint a biztonságos üzemeltetéshez feltételül szabott dokumentumokat a Nébih szakembereinek bemutatták.

A jelek szerint ez megtörtént, a hely ugyanis újra nyitva van - tapasztalta kollégánk. A palacsintázó Facebook-oldala alapján ráadásul ez pár napja így lehet, találtunk egy csütörtöki vendégbejegyzést is.

hvg.hu/kkv/20170702_Ujra_kinyitott_a_Nagyi_palacsintazoja

homar.blog.hu/2017/02/16/nagyi_valami_furcsaval_tolti_a_palacsintajat

Nick-son 2017.07.04. 15:05:20

A fene tudja, könnyen lehet hogy a gyárban belekerült ez a címke, mert így kérte a központ, de nem is ebbe az országba szánta, aztán később lehetett rendelni és rendelt az itteni viszonteladó pénzért valóban és nem feltétlen nézegette különösebben a címkéket, mert attól még hogy az benne van ő fizetett a termékért.

Végül is ezt is le kellett gyártani, nem potyog a fáról, most hogy az öltöny árába számítják bele, vagy külön pénzért adják és külön számolják fel szerintem tök mindegy.

Ezen így most lehet huzakodni.

Terézágyú 2017.07.04. 15:07:55

outlet
idei modell
ajándék
törzsvásárló
öltönyszák (!)

Terézágyú 2017.07.04. 15:10:38

"hogy otthon aztán az arcába kapjon egy "I'm a gift" feliratot"

ne finomkodjunk! a hugórolandbossz a pószter pofájába nyomott egy ilyen feliratot!

Darth Revan 2017.07.04. 15:16:12

rapid fogyokuraba kezdtem (15 honap alatt 60 kg ment le), eleg nehez volt lekovetni ruhazattal. nem is akartam sok penzt elkolteni, egy ismerosom mondta, hogy van egy szabo nagykeres baratja, menjunk el hozza. 4 oltonyzsak araert olyan oltony vettem, hogy majd meg szolalt.
mar kifogytam belole, ingyen elviheto, ha dublinban jartok.

.Manyecska 2017.07.04. 16:34:09

@Darth Revan: nekem kéne este sanzonokat fogok előadni és táncolni benne, kalappal, bottal így gondoltad? *kirekesztő ikonok* :P mondjuk lehet kettőt is csinálnék belőle:))

Most akkor nem lett gift mégse?

Aréna 2017.07.04. 16:38:20

ez most nem szól semmi másról, mint hogy mindenki tudja meg, hogy Tamásnak 4000 aprópénz meg egynegyvenötöd meg fa$$zom

Kutyahoroszkóp 2017.07.04. 16:38:41

Legenda vagyok. A nagyszaju szornyek ellen iljen oltonyben kell hearthszolni. Szoszszedo tvshopos henger is legyen nalunk persze. Nyar van. Allapotjelentes vege.

.Manyecska 2017.07.04. 16:43:25

OFF a Cicment a sintérek elkapták??

CID.. 2017.07.04. 17:22:14

Outletben megveszed a göncöt féláron, ne csodálkozz, ha a zsákért is fizetned kell, de azért nyugtass meg, rá volt írva HUGO BOSS :D

Firestarter.18 · http://firestarter-18.blog.hu/ 2017.07.04. 17:31:31

Úriember öltönyt nem vesz, hanem varrat. Főleg 180 ezerért.

Firestarter.18 · http://firestarter-18.blog.hu/ 2017.07.04. 17:32:29

Persze ha a lényeg a hugóbossz címke, akkor nem szóltam.

.Manyecska 2017.07.04. 17:48:22

@Kutyahoroszkóp: lehet a cicment elöütötte a szösszedő tévéshopos henger..?? :O FF

homar-fan 2017.07.04. 17:49:53

Minden elismerésem a poszt tolonak, hogy 180,000ert kepes volt konfekciot venni. Remélem a logó látszik kívülről is!

.Manyecska 2017.07.04. 18:17:33

namost amikor én férjhez mentem már akkor is 180. körül voltak -ezer- az öltönyök az Öltönyházban vagy hol pedig az jó rég volt...:P

8cadik crazy one a vannabí pank 2017.07.04. 18:38:42

@Kutyahoroszkóp: baszlo, tényleg meleg van. Izzadok, csurog rólam, mint a vőlegény faszából...

Ja, releváljak is. Róland. Mekdonelces példát hoznék, ha szabad. A szószok, majonézek, ilyesmik, mindenhol szabadon lötyögtethetők, csak ká európában fizetünk érte, mert harácsolunk. Ugyanez lehet itt is. A főnök Hugó l legyártat a kínai elvtársakkal fasztuggya mondjuk ilyen egymillió darab szatyrot, amiből a nyolcvan százaléka olyan helyre megy, ahol utánnad dobják, mert egy elég. Ha itt ingyen volna, akkor: 1 kabát, hat ingyen zsákot vinnénk.
4000 az ára, viszonthallásra...

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.04. 18:55:44

@8cadik crazy one a vannabí pank: "A szószok, majonézek, ilyesmik, mindenhol szabadon lötyögtethetők, csak ká európában fizetünk érte"

Svédországban a munkahelyemen a krumpli és a hal sem volt túl drága, de a rengetegféle salátát ingyér adták, ehettél, amennyi belédfért. Mondjuk ott fontos is, mert másképp nem jutnak vitaminhoz, és akkor feldobják a pacskert.

MIÉRT NINCS.MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN 2017.07.04. 19:08:43

@Darth Revan: A földön-bokron-fán terem. :))

El nem tudod képzelni, milyen lelombozó, ha 9 hónapig tart a tél. Aztán jön egy kis tavasz, és már ősz van, készülhetsz megint a télre.

RosszQtya · http://indafoto.hu/rosszqtya 2017.07.04. 19:22:18

nem apró pénzért, hanem ingyen elmondom a nagy rongyrázásnak mindig van hátulütője... remélem nem SS öltönyt vett a poszter... csak ha nem ismerné hugo boSS munkásságát...

Bendeguz.. 2017.07.04. 19:57:34

Mi a tokomet tud egy oltony 180 ezeret (mondjuk ez meg nem tobb szazezert, ahogy a poszter irja), harom ujja vagy ket hatulja van?

2017.07.04. 21:10:15

@Darth Revan: Dublinban jobbkormányos. Mihez kezdjünk vele itthon ?

vizsla_barat 2017.07.04. 21:52:49

Mi az az öltöny szák?

8cadik crazy one a vannabí pank 2017.07.04. 22:01:10

@RosszQtya: rongyrázásról írsz.
Én is Converse-t hordok és nem tudom védeni azt a véleményt, ha valaki azt mondja, hogy 10 filléres kínai csuka horror áron. Mert ez tény.
Viszont én leszarom. Akinek van Hugó Bossz öltönyre, az is szarja le szerintem a négyezres zsákot.
Úgy is mondhatnám, hogy a Hugó Bosszhoz ember kell...

Jessybátsi 2017.07.05. 07:41:05

Én azért még megeresztenék egy levelet a Hugo Boss felé. Rákérdeznék, hogy miért adják el a gift címkés dolgaikat (gyanítom, hogy pislognának, mint pocok a vízben, hogy miről hadoválsz). Persze nem a magyar kirendeltségtől, hanem az anyavállalattól kérdezném. Nem ez a márka ugyan, de lepődött már meg erősen magyar forgalmazó, egy gyártó anyacégének írt levél miatt. Olyannyira, hogy a fél országot végigbogarászták egy garanciális termék cseréjének megoldása miatt.

.Manyecska 2017.07.05. 08:25:33

@vizsla_barat: az a tékozló homárok kiegészítője :D....a kisebbik gyerek most akar egy plüss felújított metrót..:) már lehet olyat is kapni! én a HÉV-re gyúrok : plusskozlekedes.hu/

.Manyecska 2017.07.05. 08:32:15

@vizsla_barat: és mivel "bébiplüssből" van a kéthónapos is kap egy "felújított metrót lángnyelvekkel" :DDD..

Zöldegér 2017.07.05. 08:58:06

Azért remélem, a posztoló levette az öltöny ujjáról a Hugo Boss címkét. Volt egy főnököm, amikor megvette élete első HB-ját, úgy hordta, és az istennek se tudtuk megmagyarázni neki, h azt le kell venni.

Kondom Keselyű 2017.07.05. 09:18:41

@Zöldegér:
Mostanaban a bezbozsapkan is rajta szoktak hagyni a matricat.
Mar minden sarka jon fel,de meg ugyis menobb,mint leszedni :D

Darth Revan 2017.07.05. 09:20:24

@Kulics: csak elozni gaz vele, amugy jol hasznalhato otthon is

Darth Revan 2017.07.05. 09:21:59

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

de itthon is csak akkor jutsz vitaminhoz, ha megeszed, attol fuggetlenul, hogy rovidebb a tel vagy sem

joska61 2017.07.05. 10:10:32

Ez igazán a "mindenki hülye" esete. :-D

Im just here for the comments 2017.07.05. 13:12:05

összeszedem a lényeget: HUGO BOSS modell; 1/45-öd része; I'm a gift; apró pénz
nagyzol itt arra, hogy mennyi pénze van, de annyira csalódott, amiért 4000 forintjába került a zsák, hogy soha többet nem vásárol náluk
Rolandéknál bizonyára sírnak

szcsongor 2017.07.05. 14:05:39

@Firestarter.18: @homar-fan: Aha, persze. Varrat. Mi van ha netán valaki nem olyan amorf, hogy ne legyen rá pont jó egy konfekcióméret? Vagy akinek nincsenek különös igényei a szabást, anyagot illetően?
Az én esküvői öltönyöm se volt sokkal olcsóbb (nem volt mondjuk HB), de szerencsére konfekcióméret (és alkat) vagyok. Minek szarakodjak a varratással, ha a boltban készen kapom?

Permetező 2017.07.05. 15:44:12

Na amikor valaki leapropenzezi a 4k-t aztan meg teker miatta. Az inkabb huzza az oltonyzsakot a fszara es adja oda a nimfomanias raszoruloknak true gift....

Bankotsu Mester 2017.07.05. 16:20:44

Tamásunk most meg esküvőkön szedi fel a koszorúslányokat?

A g*ci...

Bezzeg nekem nem jut ilyen ötlet az eszembe...

Permetező 2017.07.05. 17:30:16

@Bankotsu Mester: meg semmi sem keso -mondta a dinoszaurusz

.Manyecska 2017.07.05. 17:49:48

@Bankotsu Mester: a párom beült a ̶i̶d̶i̶ó̶t̶a̶ haverjával egy szerb! esküvőre egész jól elszórakoztak aztán akkor dobták ki őket amikor felkérte a menyasszonyt. Nem illett bele a szőke hajával kék szemével a rokonságba:DDD ...tegnap megkérdeztem a volt férjem épp vonalban volt mennyi volt az esküvői öltönye annó eléggé félreértette!:DD

Bendeguz.. 2017.07.05. 19:43:20

@Zöldegér: Azt levette, az arcedulat hagyta rajt :)

Bankotsu Mester 2017.07.05. 22:15:35

@stakeholder Manyecs: nekem ez nagyon Macskajaj-gyanús :D

amindenes.blog.hu 2017.07.06. 16:24:46

Megjött a kínai Hugo Bus, amihez adtak két táskát amit az aliexpressről rendeltek darabját 4dolcsiért. Tudod ez az a típus akire rá lehet tukmálni a CBA eladópultnál az ócsóságot mer finomnak nevezte az eladó. Tudod mit bazmeg, megérdemled.

lutria 2017.07.06. 22:16:06

Asszem a tesconál volt az pár éve hogy valami üveges pia mellé szánt repi poharakat beárazták és kitették a polcra egy kis extra bevételért...

Permetező 2017.07.07. 00:32:56

@lutria: végi is azt adnak el amit akarnak nagy kérdés hogy azt hogyan vételezik be ha semmilyen számlán nem szerepel...

KaTe 2017.07.07. 11:32:35

@szcsongor: Ennyi pénzből én majdnem 2 szettet tudnék varratni magamnak. Hogy hol, az titok.
De amúgy igazad van, amikor készen akartam venni, megkaphattam volna nagyjából 160,000 forintért is ugyanazt, amit 100,000 ből varrattam meg úgy, hogy az tökéletesen passzolt rám. De hát kinek van ideje 60,000 forint aprópénzért kicsit utánajárni a dolgoknak. :)

John Heard 2017.07.10. 07:56:42

Osloban en ingyen kaptam az oltonyzsakot a Hugo Boss oltonyhoz. Sajnalom, hogy otthon meg mindig ilyen ugyfelkezeles megy.
süti beállítások módosítása