Tékozló Homár

Ne itt vedd meg a karácsonyi parfümöt a csajodnak, pasidnak, anyádnak!

2018.11.28. 10:25 | Homár Hilda | 74 komment

screenshot_2018-11-26_13_02_49.png

Egy jó parfüm állati nagy vonzerővel bír. Hát ki ne akarna úgy illatozni, mint a sztárok vagy a luxusfeleségek? Ráadásul azok a csudaszép üvegek! Ha ölni nem is akar mindenki értük, azért egy Paco Rabanne-t, Bulgarit, Hermest sokan szeretnének a polcra. Sokkal többen, mint ahányan megengedhetik maguknak ezeket a prémiumparfümöket, így aztán évek óta virágzik a parfümkoppintás és kotyvasztás piaca a Nyugati aluljárótól az online parfümériák világáig. Sem a márkahamisítás, sem a vevők megtévesztése nem szép és nem törvényes dolog, de azért az egész rendszer működéséhez kellenek a vágyakozó tömegek is, akik észvesztve és teljesen önként mennek, mit mennek, rohannak az erdőbe. Most őszintén, 3990 forintért mennyire lehet Chanel valami, ha máshol 30 ezerért vesztegetik? Mindenesetre köszönjük olvasónknak, hogy megírta tapasztalatait, és jegyezzük meg jól: a kedvezmenyesparfum.club oldal az ő univerzális csomagolásával együtt nem a barátunk.

Kedves Tékozló Homár!

Abban a reményben küldöm a történetemet, hogy legalább másoknak segítek vele, nehogy belesétáljanak a csapdába ők is. Megpróbálom rövidre fogni.

A facebookon találtam egy parfümbolt ajánlatot. Nagyon kedvezőnek látszott, és gyanútlanul éltem is vele - jön a karácsony!

A megrendelést követően a olasz.designer.parfumok@ theperfumeshop.world e-mail címről jött a visszaigazolás:

Olvasson tovább!

Hanyas számtól kezdődik és meddig tart egy évfolyamnyi újság?

2018.11.26. 14:12 | Homár Hilda | 44 komment
screenshot_2018-11-26_14_03_08.png
Azt hiszed, egyszerű és egyértelmű válaszod van a címbeli kérdésre? Az lehet! De, hogy nem egyezik a megoldásod a Magyar Postáéval, az is biztosnak tűnik az alábbi sztori alapján. Hacsak nem mégis a cég érvelése sántít valahol, ugye. 

Nem friss sztori, de vicces. Rövid leszek.

Egy találós kérdés: egy évfolyamnyi újság hányas számtól kezdődik és hányas számig tart? Megvan a válasz? Téved az, aki az év 1. számát tartja az első számnak. Legalább is a Magyar Posta nem így látja.

Egyszer előfizettem novemberben egy heti megjelenésű  folyóiratra a következő évtől, mert nyugdíjba mentem, és ez volt az egyszerűbb. Januárban várom a lapot nem jön. Gondoltam nyomda vagy egyéb miatt később jelenik meg.

Aztán megjött a kettes szám, utána a hármas. Nosza, reklamáltam, hogy nem kaptam meg az első számot. Emaileztem, személyesen jegyzőkönyvet vetettem fel, leveleztem  talán mert ráértem. Megjegyzem gyűjtöm a folyóiratot, és elég nehéz volt később beszerezni a hiányzó számot.  

Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása