Tékozló Homár

Kis karácsony Rendi.hu módra, BK minden olvasóra!

2018.12.24. 10:48 | Homár Hilda | 50 komment

tumblr_pk3aqoNOkI1vaskkeo1_500.gif_500x375

Régi hagyomány, egyben a dolgozó nők stressz szintjét az egekbe toló gyakorlatilag lehetetetlen küldetés a karácsonyi nagytakarítás. Hogy ezt a mutatványt, aki csak megteheti, igyekszik kiszervezni az ünnepi készülődés saját kezűleg kivitelezett feladatai közül, egyáltalán nem meglepő, sőt ez tulajdonképpen egyfajta első ajándék a ház megfáradt asszonyának. Már, ha összejön. Szegény olvasónk idén nem hogy nem kapott ajándékot, de elég csúnyán ki is babrált vele a jézuska, a rendi.hu. Innen üzenjük együttérző öleléssel: nem a tiszta függönyön vagy a felvikszelt padlón múlik, hogy szívetmelengető lesz-e az a 3 nap! Boldog karácsonyt mindenkinek! 

Kedves Homár!

Megosztom veled, hogy jártam a rendi.hu-val. 

Idén úgy esett, hogy nem tudtam bevállalni a karácsony előtt nagytakarítást (eddig minden évben én csináltam).

10 nappal ezelőtt megrendeltem a rendi.hu-tól a nagytakarítást, holnap, december 22-én 9 órára. Ki is fizettem az egyébként nem alacsony díjat, előre, a honlapjukon, kártyával.

Tegnapelőtt kaptam egy emlékeztető e-mailt, hogy ne felejtsem, jön a kollégájuk. OK

Tegnap is kaptam egy emlékeztető emailt, hogy jönnek.

Ma 16:15-kor pedig egy emailt arról, hogy előre nem látható megbetegedés miatt mégse jönnek. Pénz-visszafizetésről egy szó se esik az e-mailben, csak arról, hogy januárban tudják pótolni a takarítást (a karácsonyi nagytakarítást, LOL) és majd kapok ajándékot.

Úgyhogy most itt állok karácsony előtt 2,5 nappal és sehol a megrendelt takarítás, mert úgy látszik, az az egy takarítónőjük van, aki pont lebetegedett. Megbízhatatlan, amatőr cég, soha ne rendeljetek tőlük!

Üdv.:

Tímea

BÚÉK homárok!

2018.12.24. 10:41 | Homár Hilda | 5 komment

via GIPHY

Szó mi szó, a szükségesnél jóval kevesebb idő és energia jutott az utóbbi időben a Homárra, így sajnos elég hektikusra sikeredett 2018 a blog életében. Érkezik viszont 2019 és egy szerkesztőtárs, úgyhogy bizakodva tekintünk a jövőbe, tegyetek így ti is! Addig is vidám és örömteli pillanatokban gazdag év végi napokat kívánok minden Homár olvasónak!

süti beállítások módosítása