Tékozló Homár

Reszkess redbull

Sanders GmbH/OCB energiaital

2005.04.20. 16:06 | homár centurio | 1 komment
OCBMár sokan próbálták megtörni a Red Bull egyeduralmát a lihegõ tinédzserekkel és wannabe extrémsportolókkal kikövezett energiaital-piacon, ám eddig senkinek sem sikerült lenyomni az osztrák Omniát. A trendiség farvizén új trónkövetelõ érkezett: az OCB cigipapír-nagyhatalom zászlóshajója már a külsejével beüt, nyilvánvaló szmóker- csalogató motívumai gyorsan feledtetik a kékezüst bikadizájnt, azonnali szimpátiát ébresztve a gyanútlan fogyasztóban.

Az illata klasszikus energiaital, ízre kicsit gyengébb, mint a Red Bull, bár sokaknak már az is a vérhányás szinonímája. Ott bukik el, hogy az egészen jól eltalált mirelit vattacukor íz után kis ráhagyással leheletnyi algopirines keserûség csorog a garatra (talán ez a misztikus taurin?). Viszont kétségkívül az OCB közelíti meg legjobban a klasszikus ízélményt. Ha nem 240-es, hanem 320-as koffeintartalommal dobozolnák, simán átadnám a koronát, de a korai szívinfarktusért mindent megtesz, aki magyar.

A tesztpéldányokat a Chillsben vettük, valószínûleg szinte minden dohányüzletben meg lehet találni.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása