Tékozló Homár

Szopatós kalóriatáblázat a McDonald’s-ban

McDonald's/Kalória- és allergiatáblázat

2005.05.25. 11:49 | jackyll | 1 komment

ez eredeti színe, nem fotosop-trükk!Ha a McDonald’s nem lenne komoly multinacionális vállalat, azt hinnénk viccelnek. Az történt ugyanis, hogy Moon, a Velvet homárközeli fõszerkesztõje – tény, hogy merõ perverzitásból – kalóriatáblázatot kért a Móricz Zsigmond körtéri egységben. A falra rögzített szórólaptartó üres volt, de az illetékes megnyugtatta Moont, hogy a tálcákra rakott fedõpapír hátoldalán megtalálja az adatokat.

A hátlap jól néz ki, ráadásul megoldja a táblázatokkal kapcsolatos legsúlyosabb problémát, miszerint azok gyakran ellenszenves számjegyeket is tartalmaznak. Hát ez nem, mert a sötétlila alapra nyomott szürkés karakterek egyáltalán nem látszanak. Ez csak azért nem zavaró, mert a szöveges rész sem látszik, kivéve a fejlécet és az ételkategóriákat. Furcsa, hogy egy ekkora vállalat is pont azt gondolja, mint mi, vagyis hogy kalóriatáblázatot nyálazni hülyeség. Vajon a Freestylerst, a wobbleres süllõzést és a rasztafáriánus szertartásokat is szereti? Ha igen, van egy új barátom.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása