Tékozló Homár

Robotkötõk riadó! - Re: Milyen robotról álmodik a Homár?

Jessica Hutchinson/Kötött robotok

2005.10.17. 13:04 | szily | komment

Éreztük, hogy aki ilyen – most majdnem azt mondtuk, hogy tündéri – robotokat kötöget, az az életben is tündér kell hogy legyen. (Az öttel ez alatti posztról van szó). És tényleg, a múlt hét legnagyszerûbb lakáskiegészítõinek alkotója hamar válaszolt a Homár reszketõ csáppal megírt levelére. Angolul nem tudók kedvéért: pillanatnyilag nincs eladó robot, de jövõ héten kijön egy füzet kötésmintákkal. A fejleményekrõl beszámolunk, eredeti levél a hajtás után!

Hi Laszlo! Thanks for writing. So I don’t have robots available for sale right now, but if I make any, I’ll send you an email to let you know. However, I do have a little booklet of toy knitting patterns coming out in about a week, and a pattern for the robot will be in there. If you knit (or want to learn), or someone you know knits, the booklet will help you make a robot. I’ll send you an email when it’s available. Thanks! Jess

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása