Az apró betûs rész egy pillanatra megzavart minket, így azt hittük, óriás zöld dunakavicsra hajazó rizsgömbökkel van dolgunk, de ez igazából mogyoró, könnyedén roppanósra pirítva. A wasabibevonat tényleg wasabiízû, elsõ nyalásra erõs, utána már kevésbé, de a ropogással meg a mogyorós felhangokkal együtt az élmény komplex és szórakoztató. És üdítõen különbözik a legtöbb mainstream rágcsálnivalótól.
Állítólag egész sorozat van belõle, édesek is; ha Ön már próbálta valamelyiket, írja meg nekünk, no meg azt is, hogy van-e a bogyónak lelõhelye a Tescón kívül. Ha nincs, egy fagymentes napon motorra pattanunk és veszünk pár fajtát a Váci úton.
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.