Tékozló Homár

Életünk rizskrékerje

King Nuts/King Nuts wasabi tormás mogyoró

2005.11.03. 00:01 | szily | Szólj hozzá!
Na jó, minket sem rizskrékerrel hajkurásztak, ha nem voltunk hajlandók megenni a földimogyorós Maci nugátot, de a „King Nuts wasabi tormás mogyoró” az elsõ roppantás után máris meggyõzte a teljes Homár-stábot. A hónap, sõt a negyedév eddigi legjobb rágcsálnivalója japán származású és a Tescóban vette Keki. Olyan két végén horpadt kartoncsomagban adják, mint a McDonald’s-ban az almás táskát. A grafikus dizájn elképesztõ randa, bár az „Egészséges nassolást!” szlogen az csillagos ötös. Nekem a maga módján tetszett a hátlapon olvasható „Bízunk az ízlésében!” is.

Az apró betûs rész egy pillanatra megzavart minket, így azt hittük, óriás zöld dunakavicsra hajazó rizsgömbökkel van dolgunk, de ez igazából mogyoró, könnyedén roppanósra pirítva. A wasabibevonat tényleg wasabiízû, elsõ nyalásra erõs, utána már kevésbé, de a ropogással meg a mogyorós felhangokkal együtt az élmény komplex és szórakoztató. És üdítõen különbözik a legtöbb mainstream rágcsálnivalótól.

Állítólag egész sorozat van belõle, édesek is; ha Ön már próbálta valamelyiket, írja meg nekünk, no meg azt is, hogy van-e a bogyónak lelõhelye a Tescón kívül. Ha nincs, egy fagymentes napon motorra pattanunk és veszünk pár fajtát a Váci úton.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása