Tékozló Homár

Hármat fizet, hármat kap

Spar/õszinte akció

2005.12.06. 07:49 | jackyll | 1 komment

Folytatódik "különleges" akciókat feltáró sorozatunk, ezúttal a Spar jutányos kiszerelésére hívta fel a Homár figyelmét egy kedves olvasó:

Ha megnézitek a kávé árát és az akciót nagy átvágásna tûnik. 1kg kávé 1332Ft itt ugyebár 2+1 ajándékot hirdetnek 999Ft-ért. 1/4 kg az 333Ft ha tehát 2db 1/4kg-t veszek az miért 999 pénzbe kerül?? Vagy az ajándékot is kifizetem????

Mi annyira jóhiszemûek vagyunk, hogy elhisszük, a cég mindössze arra hívta fel a figyelmet, hogy három doboz kávéból egyet érdemes elajándékozni, hiszen nem fenyeget világégés, felesleges ennyit felhalmozni. Az is lehet, hogy a prospektus összeállítóinak az utolsó pillanatban tûnt fel a 666 forintos ár, amit pánikból eképp korrigáltak (nem követték az eseményeket, ezért nem tudják, hogy az antikrisztus hívószáma megváltozott).
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nigo1 2010.06.24. 22:53:32

Az egyik a fogyasztói ár, a másik pedig az egységár. Mivel az egységár és a fogyasztói ár összefügg ezért a számítás jó.
De azért megnézném, hogy 3 cs OMNIA kávét mennyiért veszel meg eredetileg, és akkor gyorsabban kiderül- lehet hogy mégsem vertek át?
süti beállítások módosítása