Tékozló Homár

A világ legszebb játéka

Saab/Saab Roadster Car

2006.01.04. 00:01 | szily | Szólj hozzá!
Furcsa, hogy annyiféle buzik vagyunk, de autóbuzik pont nem. Ennek ellenére megállt a levegõ a tracheánkban, amikor megláttuk ezt a skandináv csodatárgyat. Ami nem más, mint egy egyéveseknek épített, lábbal lökõs Saab. A tökéletességet nyalogató, áramvonalas kiskocsi fa-fém alvázra felhúzott mûanyag karosszériával és fa kormánnyal készül. Ahhoz képest végül is drágának sem mondható, hiszen a 2654 korona az mindössze 71300 forint és ugyebár milyen gusztustalanságokat sóznak ránk gyerekjáték címén több tízezerért.

A skandinávosan szellemes Saab Roadster Car névre hallgató mûremek a legeslegelsõ Saab, a Sixten Sason-féle 92001-es prototípus vonalait követi. A boldog anyuka vagy apuka kap mellé ingyér egy kulcstartó mini Saabot. A 12 kilós kabriót egyévesnél idõsebb gyerekeknek ajánlják. Mi már elmúltunk egyévesek, és a nagy értékû ajándékok sem sértik az önérzetünket.

via funfurde

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása