Tékozló Homár

Táska döglött csivavából

Sundae Best/Tinkerbell

2006.01.12. 07:32 | jackyll | Szólj hozzá!

Az elvetemült James Piatt, aki annak idején a boxerre fûzött táskájával robbant köztudatba, újra odacsapott. Most Paris Hiltont terrorizálja a sztárribi döglött csivaváját mintázó retiküljével.

Az átlátszó mûanyagrudakra rögzített tetem leplezetlen celebritásellenes attitûdje nagyságrendekkel elegánsabb mint egy odamondogatós pólóbölcsesség, viszont annyival drágább is. A 45x27,5 centis bõrállat 175 dollárért (36 khuf) fekszik hanyatt bárkinek.

Piatt elõzõ terméke, a PeaceKeeper sikerét jelzi, hogy volt olyan vásárló, akit a poliuretán kézifegyver-utánzat miatt nem engedtek fel repülõre. A szériát most rózsaszín, ezüst és kék boxeres változattal, illetve narancsvörös és mûaligátoroid bõr változatokkal frissítette. Utóbbiak 75, elõbbiek 118 dollárért (16 és 24 ropi) prémium minõségi bõrrel vehetõk birtokba.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása