Tékozló Homár

Dávid Ibolya feszes hurkája

az elnökségtõl/MDF-belsõség

2006.01.16. 10:31 | jackyll | Szólj hozzá!

Az egyik legõszintébb megnyilvánulás, amikor a politikus nyakig szarosvéres húsba merítkezik. Sajnos errõl fotónk épp nincsen, úgyhogy az MDF-elnökségének szimbolikus összefog(dos)ását értékelhetjük csupán. A párt maradéka csütörtökön Jánoshalmán darált le egy másfélmázsás biodisznót. A Homár tudtán kívül szerzett az esemény produktumából (respekt Körmi) és belecsípett az elnökség színhúsába.

A nyugodt hurka

A kétméternyi béltöltelék hûen tükrözte a jobb napokat látott politikai csoportosulás helyzetét. Külsõre feszesnek és értékekkel telitettnek látszott, de közelebbrõl vizsgálva ízetlen, óvatos próbálkozásként hullott szét.

A sütést követõen az addig tömör egység megbomlott, éles repedés jelentkezett a végeken. A hurkaszeletek stabilitást mutattak egészen a villával találkozásig, hogy aztán a levegõbe emelve essenek szanaszét. Ízvilágán az útkeresés, a bátortalanság és visszafogottság érzõdött. A minimális fûszerhasználattal kis híján sikerült eltüntetni a készítmény húsjellegét. Sütött róla az EU-konformitásba kapaszkodás, illetve a normálisabb Magyarország utáni sovárgás, ahol ember és disznó egységbe forrva gyõz le bármilyen akadályt.

Szigorú tesztelõink erõs közepesre értékelték a próbálkozást, ami sajnos azonban nem üti meg az ajánlhatóság küszöbét.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása