Tékozló Homár

Re: Dán telekommunikációs bunkó - Power of the Homár

Tele2-Próbakõ/Dán-magyar hadgyakorlat

2006.03.13. 00:00 | szily | Szólj hozzá!

Néha azért érezni, hogy pult túloldalán állók félnek tõlünk, mármint Önöktõl, a szemétségeket nagyközönség elé táró Naiv Ügyfelektõl. És ez nagyon jól van így. Igazából még sokkal jobban kéne rettegniük és zavarukban kinyalni a mi közös, a páncélzat miatt enyhén rücskös fogyasztói fenekünket. Most az történt, hogy megírtuk, hogyan szívatta Dániában a Tele2 mobilcég négy hónapig Évát, akinek az volt a bûne, hogy hozzájuk akarta átvinni a számát.

Néhány órával a post megjelenése után levelet kaptunk a Tele2 magyarországi kommunikációs ügynökségétõl, akik közben akarnak járni Éva érdekében. Íme a mail:

Kedves Szily László Úr!

Mint a Tele2 Magyarország magyarországi kommunikációs ügynöksége, fontosnak tartjuk, hogy reagáljunk az esetre, még akkor is, ha az Dániában történt. A Tele2 szeretné felderíteni az esetet, és szeretné a cikkben megnevezett „Évi”-t is legalább emailben megkeresni, amennyiben még van rá lehetõség, és igényli, akkor közbenjárni. Éppen ezért, amennyiben Évi is hozzájárul, szeretnénk elkérni a címét. Kérem, jelezze, hogy van-e erre lehetõség. Köszönettel: Imre Loránd Balázs Próbakõ Kommunikáció

Hát marha kíváncsiak vagyunk, lesz-e valami a dologból, vagy elhal a marketingvezérelt levélváltás után. Éva mindenestre belement, hogy megadjuk a mailcímét. A sztorit követni fogjuk!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása