Tékozló Homár

Szerencsétlen kerék az Auchanban

2006.03.20. 00:15 | jackyll | Szólj hozzá!

Az embereknek semmisosenemjó. Játszani hagyják õket ingyen, aztán besírnak, ha nem vihetnek haza mégegy mikrosütõt. Becsülni kéne, amink van, csak úgy bálintgazdásan. És ha már, akkor: "Etessük hát a cinegéket, a gébicseket, a fekete rigókat, de ne feledjük, hogy könnyen hozzászoknak a terített asztalhoz és, ha valamilyen ok miatt elmarad az etetésük, akkor éhen pusztulnak!"

Tegnap az "osan-ban" vásároltam, kaptam is pecsétes blokkot. Aki nem tudná, akinek a blokkjára pecsét kerül, forgathat a szerencsekeréken, ahol lehet nyerni TV-t, mosógépet, porszívót...stb. És lehet nem nyerni.

A kerékhez a sor hosszú, kb. 100-150 ember 20-30 percig áll sorba, hogy forgathasson. Többnyire gyerekek szerencsekezére bízva, öreg párok bottal és egyszerûen öltözött emberek. Megvártam 252 db forgatást (rászántam az idõt, szerettem volna látni legalább egy örömteli arcot) Nem nyert, nem nyert, nem nyert....

A pultnál ülõ 2 fiatalt az egész nem érdekelte, õk bizton tudták, semmi dolguk sem lesz (nem kell átadni semmilyen nyereményt) A mai világban semmibõl sem tart egy ilyen vackot ("szerencsekereket") beállítani, nehogy nyerhessen valaki. Nagyon rossz volt nézni a sok csalódott embert. Inkább ne lett volna az egész, vagy a nyeremény lehetett volna plüssmaci, fogkrém, vagy csoki. Némelyik "pecsétes" legalább máskor is szívesen ment volna oda vásárolni. Én messzire elkerülöm. Felháborodtam, aztán undorodtam.

Fotóriporterünk egy aksicsere nyomán kétszer is járt szombaton a nevezett intézmény óbudai lerakatában, ahol egyszer mintha egy ezerforintos utalványt töltöttek volna ki egy nyertesnek. Többet tényleg nem nyert senki.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása