Tékozló Homár

Anyai panaszok - Hol recskázik a magyar férfi?

Szerepjátékos kártya

2006.03.24. 00:02 | szily | 4 komment

Drága Homár!

9 éves, hímivarú sarjam a minap rá nem jellemzõ tébolyult lelkesedéssel vágtatott ki reggel a lakásból, mondván: siessünk. Mármint az iskolába!!! Kézrátétes lázmérést követõen kiderült, hogy testi baja nincs a gyereknek, csak a lelke ég harci lázban. Tudakoltam a nagy sietség okát, ám nem sejtettem, hogy ez is azok közé a titkok közé tartozik, amit egy anyának jobb nem tudnia, mint a mariskás cigi meg a közös rejszolás a tornaöltözõben.

Fiam csillogó szemmel közölte, végre lesz neki egy Rothadó Teste. Na, mondom magamban, az fasza lesz…. Izgatottan ecseteli: cserélgetni fogja, most nem untatlak, hogy egy rothadó test hány B-Damon-golyót ér, mindenesetre a dolog bomba üzletnek tûnt. Este megkérdeztem, sikerült-e a biznisz? Mint a mellékel ábra mutatja, igen. Gondoltam, megosztom mindenkivel, milyen bájos játékszerekkel töltik ki az iskolában szabadidejüket csimotáink. A St-Isván Crock ehhez képest gyenge kezdõ. A törvény teljes szigorával sújtottam le és koboztam el az inkriminált lapot, mely a Túlélõk Földje nevû kártyajátékból származik. A mellékelt Rothadó Testnek nem annyira jött be a játék, ha jól értelmezem… A képeket szkenneltem, bocs a minõségért!

Üdv: d

Kedves Anyuka!

Szerintünk tornaöltözõben senki sem rejszol, mert ott büdös van és bajszos tornatanárok is feltûnnek egész gyakran. Ha ennyire izgatja az onánia kérdésköre, annyit fellebbenthetünk a Férfiak Közös Titkát fedõ, igencsak foltos fátyolból, hogy az egyetlen fojtogató légkörû hely, ahol magyar férfi ilyet csinál, azaz csak csinált, az a katonaságnál az úgynevezett vizesblokk volt, de az is csak amiatt, mert az emeletes ágyak rohadtul nyikorogtak, ami az igazi intimitás ellensége. Ez a szokás azonban – hála a jól fejlett parlamentáris demokráciának – sorkatonaság híján megszûnt. A mariskás cigi pedig kilencéveseknél még nem játszhat, hiszen megfulladnának a kaparós füsttõl. Ha a fiúk váratlanul sütireceptet kérnek Öntõl, azért gyanakodhat.

A Rothadó Testtel szembeni averzióit egyáltalán nem értjük. Nem is néz ki olyan rosszul, bár kétségtelenül transzvesztita. Reméljük, ezzel nincs semmiféle problémája, ha csúnyának találja, mutassa meg a fiának RuPault, hogy pozitív példa is lebeghessen a szeme elõtt.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2008.03.26. 13:29:43

1. Kedves anyuka! Nem gondolja-e, hogy kicsit túlreagálta a dolgot? Elvégre ez csak egy játék. Szörnynek nem is olyan ronda. Nincsenek kilógó belek, nemi szervek, nem buzdít cigire vagy piára se. Az, hogy egy női ruhás pasi képére odaírják, hogy szörny, egyenesen üdítő a mai világban. Azon meg ne lepődjön meg, ha a gyerek legközelebb nem mondja el, hogy milyen "szörnyűségre" készül. Én is voltam gyerek, emlékszem még hasonló dolgokra. Naná, hogy én is bujkáltam utána.
2. első? :)

2008.03.26. 13:57:58

Most nézem: ilyen régi cikkhez szóltam hozzá? Talán már nem is aktuális? :)

drhlaszlo · http://kskozlony.blog.hu 2008.06.02. 20:05:56

Hm-hm. A túlélők földje már az én zsenge gyermekecske koromban is ment...

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2009.10.20. 10:42:28

Majdnem dobogó, 4 évvel megjelenés után.
süti beállítások módosítása