Tékozló Homár

Élvezzen Budán és Pesten!

Delta/Delta-reklám

2006.05.02. 10:01 | jackyll | Szólj hozzá!

Olvasóink jelentik, hogy idén nyáron soha nem látott mértékben özönlik el fõvárosunkat a kozmopolita nyugdíjasok, minthogy a Delta nyilván nem csak nálunk hirdeti új járatát, hanem odaát is, bár ott viccesebben:

Már nem csak Ibusz berkekben ismert a hír (a Malévnak inkább rémhír), hanem egy jó pár hete New York lakossága is tudja, hogy májustól a Delta is beindítja New York - Budapest közvetlen járatát. Ahogy a mellékelt képek is mutatják, a járatot népszerûsíteni hivatott szlogen, miszerint "Enjoy Buda, fly to Pest", nem csak buszmegállókon, hanem metrókijáratokon és taxitetõkön is ott virít.

A New Yorkból Budapestre tévedt kozmopolitát remélhetõleg kellemes meglepetés éri majd amikor rájön, hogy élvezni nem csak Budát/Budán lehet, hanem Pestet/Pesten is!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása