Tékozló Homár

Gyorshajtó parasztok európai körúton

2006.05.02. 00:10 | homár sebibaba | komment
A Munka Ünnepén a Homár is jelenlétével üdvözölte a Gumball versenyzõit Budapesten, valamint tisztelettel jelentjük, hogy a Roosewelt téren olyan sûrûn telítve volt sznobsággal a levegõ, hogy a földre ejtett golyóstollunk megállt a levegõben. A magyar sznobok az esõ ellenére az ejakulációig fellelkesedve a koslattak a gazdagok és szépek méregdrága bádogjai körül, szemükben irigységgel keveredõ vágy, kezükben fényképezõgép.

A rongyrázó flancolás és a környezetpusztító pazarlás eme megdicsõülésén kissé ijedten ültünk a bringánkon, miközben a fenntartható fejlõdésrõl, a még egyenlõbbek jövõzabáló arroganciájáról, valamint a média felelõtlenségérõl és öngerjesztõ szenzációhajhászásáról motyogtunk magunkban.

Hogy a gyászos összképet árnyaljuk, megemlítjük a versenyzõk legviccesebbjét, az öregecskedõ Daryl Hannah-t, aki tavaly odanyilatkozott, hogy csupán azért vett részt a versenyen, hogy a biodízel meghajtást reklámozza. Így õ, a környezettudatos, egy pöffeteg Range Rover városi terepjáróból. Másrészrõl nem tartjuk kizártnak, hogy valóban öko-harcos jó fej ez a nõ, hiszen otthonát napelemekkel hajtja, valamint saját termesztésû bio-zöldségeit eszi. Minden lehetséges.

Végezetül örömmel számolunk be róla, hogy az ön és közveszélyesen száguldozó, a társadalmi együttélési normákra magasról szaró díszes gyülekezetet a hatalmas erõkkel felvonuló osztrák rendõrök olyannyira megfingatták, hogy az egyik résztvevõ szerint a sebességi verseny ma már csupán a sörözést jelent. Sajnos, a Homárt az ajtónállók fénymásolt FBI-igazolványa ellenére sem engedték be a rendes esti piálós/kokózós Gumball partira, úgyhogy bosszúból a bármire kapható Bodri kutyával etettük meg a csillogó krómacél- és csöcshegy-fotókat tartalmazó memóriakártyánkat.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása