Tékozló Homár

Üdvözöljük hazánkban Bush elnököt!

2006.06.21. 13:05 | homár sebibaba | Szólj hozzá!
Üdvözöljük a hazánkba látogató George W. Bush amerikai elnököt, a béke bajnokát, a demokrácia lánglelkû védelmezõjét és legnagyobb exportõrét széles e sártekén, valamint hosszas éljenzzük az örök és megbonthatatlan amerikai-magyar barátságot. Éljen március 15, a nevezetes szovjetellenes fölkelés és szabadságharc, valamint külön köszönet az akkoriban nyújtott amerikai segítségért. A nevezetes látogatás alkalmából mi is lelkesen tolongunk a Fontos Ember ööö… hátánál, és optimistán várjuk, hátha a számunkra is lepottyan valami zsíros iraki újraépítési meló, néhány gallon potyaolaj, esetleg egy amerikai vízum. A szabadság iránti elkötelezettségünk és az Elnök Úr iránt érzett heveny rajongásunk bizonyítására most tanácsokkal szeretnénk segíteni politikailag helyes molinók készítésére a város útjain felsorakozó lelkes magyaroknak.

Információszerzés céljából ellátogattunk a Cafepress oldalra, ahol az önmagukat Bush-pártinak és jobbosnak tekintõ lelkeket és pénztárcájukat több ezer fajta póló, táska, maci, díszpohár, kitûzõk, hûtõmágnes, matrica stb. bizbasz várja.

A bõség zavarával küszködve elõször is kiszûrtük a lehetõségek 80 százalékát, mert: 1. magyar környezetben a bõséges liberális-anyázás (fuck, suck, makes me sick, mental disorder stb.) kínos perceket okozna a hazai, (tudjuk, mert helyesen gondolkodunk) nem amerikai értelemben vett liberálisoknak. 2. a komcsizás az életüket a szabadság és a KGB elleni küzdelemnek szentelõ posztízéknek okozna kényelmetlenséget. 3. a sommás "liberals are communists" végképpen rossz, tiszta libsizés. 4. a buzizás és az antifeminista höbörgés csak baráti körben ér. 5. az iszlámellenes rasszizmus csak szaudi focisták esetében humoros.

Hosszas seggvakarás után sikerült 6 darab molinótervet összeválogatni, festékpisztolyra fel:

1. I love Jesus, the good old USA, and George Bush, because they love Us. (Szeretem Jézust, az jó öreg Egyesült Államokat, George Busht, mert õk szeretnek minket). És a nénikéjét annak, aki szerint ez lenni asszociációs meggyõzés.
2. Stop global whining (Le a globális nyafogással. Szójáték: stop global warming, állítsuk meg a globális felmelegedést). Ezzel biztosan belopjuk magunkat Bush és az energialobbi szíve csücskébe. Elõször: nincs is globális felmelegedés. Másodszor: a kiotói jegyzõkönyv aláírása a szabadság és a demokrácia elleni merénylet lenne.
3. I love Gitmo (Szeretem Guantanamot). A magyar nép nemet mond a szabadság ellenségeinek rémhírterjesztéseire, sõt szívesen töltené rendes nyári szabadságát Guantanamon.
4. Moore is a big fat liar. Moore egy kövér hazudozó. Szerintünk is kövér.
5. First Iraq, then France. (Elõször Irak, utána Franciaország). Végre törleszthetnénk Trianonért és a rohadt nehéz francia nyelvórákért.
6. I love Halliburton. Nem árt Dick Cheney alelnöknek is benyalni, hátha egy terrorista-szélsõséges-szabadságharcos pontot tesz Bushra.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása