Tékozló Homár

Turkáló lett az Auchanból

2006.07.25. 11:14 | jackyll | Szólj hozzá!

Manapság elég küzdelmes új piacokat találni, hiszen lassan már mindent megcsináltak. Úgy tûnik, az Auchannak mégis sikerült. Szemtanunk szerint megpróbálják ugyanis egységáron eladni a lomtalanítások kisméretû tárgyait. Imaginárius oknyomozónk, Valdemár több lehetséges alternatív magyarázatot talált a jelenségre:

A csömöri Auchanban jártam szombaton, és olyat láttam, hogy hú. "Most csak 250 Ft" jelszóval behánytak az egyik gondolasor mellé egy nagy halom színes vackot, szakadt kartondobozokban. Fénykép mellékelve. Nem akartam érteni a dolgot. Törtem a fejemet, három lehetséges verzió fordult meg benne.

Úgy képzelem, hogy ilyen, vagy ezekhez hasonló párbeszéd folyhatott a kifinomult akció elõkészítésekor a menedzser urak közt:

a verzió:

- "Tomikám, miért kellett nekünk beszerezni 3 kamionnyi szart?" - "Fõnök! Legújabb piackutatásunk alapján jelentõsnek mondható vásárlóerõ mutatkozik az úgynevezett gagyi iránt. Hipermarketünk célközönsége nagy mértékben fedi a százforintos boltok vásárlórétegét." - "Jól van, akkor basszátok oda a mûszaki cikkek mellé! Adjuk oda mellé akcióban a romlott csirkeszárnyat?" - "Spóroljunk azokkal a szárnyakkal fõnök! Így is viszik majd, mint a cukrot!"

b verzió:

- "Tomikám, hülye vagy? Ki fogja megvenni ezeket az izéket?" - "Fõnök! Legújabb piackutatásunk alapján áruházláncunk pozícióit komolyan fenyegetik a százforintos boltok. Új, 250 forintos gagyi akciónkkal ki akarjuk szorítani õket a piacról." - "Huhú, ördögi terv, az biztos! Csináljuk! És augusztusban meg áruljunk trágyát! Kiborítjuk a pénztárak elé a földre, a vevõk azon járnak majd, és meghirdetjük az "Ami tapad, ragad!" akciót!"

c verzió:

- "Tomikám! Azonnal vegyél 3 vagonnyi színes mûanyag szart a kínaiaktól!" - "Minek az nekünk, fõnök?" - "Ne kérdezd, csináld! Tegnap este elraboltak az ufók, egy híres színésznõvel kellett szeretkeznem, borzasztó volt. Most is figyelnek. A hang szerint úgy szabadulhatok meg tõlük, ha átalakítom az áruházat túrkálóvá. Zzzz Zzzz!" - "Máris fõnök! Zzzz Zzzzz!"

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása