Tékozló Homár

Szilikonnal a sörivásért

film

2006.08.03. 10:47 | szily | 1 komment

Premier elõtti bemutató: a Homár ollói közé került a Soproni Sörbarátok reklámfilm-széria következõ része. A marketingguruk úgy gondolták, hogy a lanyhuló sörfogyasztást a magyar Paris Hiltonként futtatott Kelemen Annával dobják fel.

Kelemen Anna érdekes piaci jelenség, amennyiben a magyar P.H. pozícióját tökéletesen szexmentes tökfejnek mutatkozva próbálja megszerezni. Az abszolút oké stratégia, ha valaki a csöcsét villogtatva tökfejnek mutatkozik, sõtt ez még vicces is lehet, de ha a emellett annyi feslettség sugárzik róla, mint egy kormányelõterjesztésbe csomagolt kereszténydemokrata korelnökbõl, az fura.

Ebben a reklámban Anna megcsillogtatja a humoros vénáját, ami érsebész- és keménydrogos körökben állítólag felháborodást keltett. Maga a film mérsékelten frenetikus.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nunifun 2014.02.10. 04:04:34

Kelemen Annát szívesen, és alaposan megbasznám. Szeretném a hüvelyébe üríteni a heréim tartalmát.
süti beállítások módosítása