Tékozló Homár

A legdurvább autós tahóságok 3.

2006.08.21. 14:16 | jackyll | Szólj hozzá!

Újabb gyöngyszemmel bõvült tahó autós sorozatunk. Ezúttal az eddig méltánytalanul mellõzött, ugyanakkor pestisszerûen terjedõ parasztság, az útszéli vészvillogós megállás kerül terítékre. Azért biztos besírnának az ilyen autósok is, ha vmi végigkarcolná a drága autójukat...

a tahó autós versenybe neveznék egy új jelöltet: a vészvillogó kirakós, mindent leszarós fajta. ha még nincs a homáron verseny ebben a kategóriában, akkor legyen. a sztori röviden: nemzeti ünnepünk és légiparádénk békés délutánján éktelen dudálásra lettem figyelmes. egy troli sofõrje volt a tettes, a cselekmény okára pedig magyarázatot adnak a mellékelt fotók.

a kedves vészvillogosnak csak kb. negyed óráig sikerült fenntartani a forgalmat, többek között a 76, 79-es troli viszonylatát is. egy kis idõ után már sokan anyáztak, és egyre több duda szólt. a KGE-999-es rendszámú autó vezetõje egyszercsak mosolyogva tûnt elõ a közeli dvd-tékából, és nem értette, h az embereknek mi a bajuk vele, majd boldogan elhajtott.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása