Tékozló Homár

A nap szenzációja: könyörtelenül õszinte reklám a Media Marktban

Media Markt/fájdalmat ígérõ tábla

2006.09.04. 00:05 | szily | Szólj hozzá!

Percek óta csak fejcsóválásra vagyunk képesek, ami nem egyszerû, ha a fej össze van nõve az ember torával, mert így olyan lesz a mozgásunk, mint Jánosi Györgyé, amikor szekszárdi pártaktíván a Paradise Cityre táncolt a mongol testvérpárt delegátusával. Bea és Gergely a hétvégén ugyanis szenzációs felfedezést tettek a Westendben: egy nyilván tudatzavarban szenvedõ MM-eladó õszinte szöveget írt ki egy termék mellé. Besztof áruhazi humor!


A korszakalkotó táblácska így szól: Hálózati epilátor, kétsoros tárcsarendszer, több korong=nagyobb fájdalom=rövid idõ. Így van. Valamit valamiért. Ha nem kemény, rücskös mészpáncél borítaná a testemet, tuti, hogy ezt a modellt venném meg, mert ki hiszi el, hogy egy durva mezõgazdasági eszközre emlékeztetõ izé az fájdalommentesen lenne képes hagymástól kitépni a szõrszálaimat? Ha Ön találkozott már ehhez hasonlóan frankó reklámmal, írja meg nekünk!
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása