Tékozló Homár

Az auchanos árufeltöltõ és a döglött egér

Auchan/fauna a boltban

2006.09.04. 00:02 | szily | Szólj hozzá!

Jó tollú olvasónk üres pénztárcáját felduzzasztandó elment árut feltölteni a budaörsi Auchanba, ahol – megcáfolandó, hogy a hipermarketek élettelen, rideg hodályok lennének – mindenféle kalandjai támadtak élõ, illetve döglött egerekkel. Olvassa el a bennfentes beszámolót, különös tekintettel az Egérkaszásra, aki, ahogy kell, el is jött és nagyot suhintott a szerszámával. Jelszó: "úgysem látja senki, pakolj rá nyugodtan".

Régebben panaszkodtatok, hogy mindenki csak a Tescot szivatja. Jöjjön egy esti mese a testvérkéjérõl.

Egyszer volt, hol nem volt, a bevezetendõ orvosilátogatásdíjra és az egyetemi tandíjra gondolván Auchanos árufeltöltésre ragadtattam magam, ugye kell a pénz a szegény diáknak. Mandátumom egy éjszakára szólt, odatalpaltam hát, és tettem a dolgom. Midõn a vásárlótérben a polcok között pakolásztam, egyik lányzó ijedten ugrott hátra, majd amikor problémája felõl érdeklõdtem, közölte, hogy egy egér szaladt át a keze alatt, de semmi gond, már elment. Pakolásztunk tovább, közben elmesélte, hogy talált õ már komplett almot is, szaporulattal és aggódó egéranyucival a tésztászacskóban, de hiába irtják õket, lehetetlen megszüntetni az állományt. Végeztem tovább dolgomat, átmentem egy másik polcsorra, és igen furcsa szagra lettem figyelmes. Bizony, egy tisztességben megöregedett, majd így elhunyt állatka heverészett az egyik polcon, szaga és külleme után ítélve nem most sújtott le rá a nagy Egérkaszás, hanem már jó ideje. Jelentettem ezt rögtön, szépen kérve, hogy valaki jöjjön érte, és temesse el (vagy legalább dobja egy kukába) de a válasz csak ennyi volt: "úgysem látja senki, pakolj rá nyugodtan". Fényképezõgép hiányában tárgyi bizonyítékkal nem tudok szolgálni, de ha valaki a budaörsi Auchanban szeretne marhamájkrém konzervet venni, a felsõ polcról válasszon, most ajándék egérhulla jár hozzá.

birge

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása