Tékozló Homár

Smart-kukákkal a szebb jövõért

2006.09.06. 17:08 | jackyll | 1 komment

A nyár fejlesztése volt a várost takarító FKF-nél a képen látható gépjármûoid képzõdmény, arra viszont még senki nem jött rá, mire is használható ez a tündibündi autó valójában, azon kívül, hogy terjeszti az igét, mint a Fidesz:

A mai magyar valóságban a közterületen pillantottam meg ezt az érdekes jármûvet. Az Fkf. tulajdonát képzõ apró de annál "megnyerõbb" jármû a Fõváros utcáit takarítja. Kiváncsi lennék arra, hogy amikor a megszorító intézkedések idejét éljük, forintot forint után vesznek ki a zsebünkbõl, mi szüksége van a városnak egy ilyen - saccolok - kb. 4.5 millió forintot érõ kukára?!

Vajon Kovács II. Józsi 'bá utcaseprõ mester nem elég fürge? Vagy a kis utcákat hamarabb megközelíti ez a guruló szemétgyüjtõ négykerekû?! Olyan "kitörõ örömmel" tölt el, hogy egy állami (Fõvárosi cégnek) ilyen olcsó ötletei vannak. Ja és a Joker! Állítólag már kettõ is van belõle.

És íme kedvesem véleménye:

Szia Homár!

Én ritkán olvasgatom az írásaidat, kedvesem annál gyakrabban. Ma a mellékelt két képpel próbált felvidítani. Elõször tényleg viccesnek tûnt... Nini... mire is jó egy ilyen kis aranyos, igen drága, ámbár igazából semmire sem jó kis autó... Még egy kukát is rá lehet szerelni... és milyen praktikus... vajon mire fogják használni? a szûk utcákba, ahova nem fér be normálisan a rendes kukás autó, ezek után ilyeneket fognak beküldeni? Majd ez hozza ki a szemetet a nagytesóhoz? Ez tényleg költséghatékony megoldásnak tûnik... biztos kevesebbet is fogyaszt, mint nagyobb társai... tehát ezt akár a megszorító intézkedéseknek is betudhatjuk... ki-ki ott spórol, ahol tud... Már csak egy dolog bizonytalanít el... Vajon a beszerzési áruk is úgy aránylik egymáshoz, mint a méretük? Mert ha igen, akkor tán van benne ráció... Bár... és még lehetne tovább pedzegetni ezt a szálat, ugye? Mert erre a kiskukásra csak egy kuka fér fel... tehát többször is fordulnia kell... na de a többit mindenkinek saját képzeletére bízom...

Cinderella Deeper

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tlantos 2009.11.23. 11:37:54

Es meg mukodik, a mult heten is lattam :)
süti beállítások módosítása