Tékozló Homár

Re: Szedd magad fürdõkád a Praktikerben

2006.09.08. 14:12 | jackyll | Szólj hozzá!

Egy újabb önfényezõs hepiend, avagy van, ahol bocsánatot kérnek, ha megszivatták a júzert, csak fel kell nyomni érte õket a Homáron. Amíg ez a folyamat nem automatizálódik minden mezei panasz esetében, csak a szokásos levélírásra tudjuk bíztatni a fogyasztókat, meg hogy egyszer minden jobb lesz.

Még 24 óra sem telt el azóta, hogy megjelentettétek levelemet, a Praktiker máris megkeresett minket. Íme a válaszuk:

Tisztelt ...... Úr!

Internetes hozzászólását nyugtáztam és a történtek ellenére köszönöm, hogy áruházunkat felkereste. Valóban, ügyintézésünkbe több hiba csúszott, melyek azt eredményezték, hogy Önt levélírásra késztettük.

A Praktiker Kft. szolgáltatásként ajánlja vásárlóinak a házhozszállítást, mely az áruházak nyitvatartási idejével azonos ritmusban mûködik. Az esetek döntõ többségében problémamentes, gyors megoldásokkal tudunk szolgálni. Az Ön esetében az információban szolgálatot teljesítõ hölgy nem értesítette a házhozszállító cég emberét és az elsõ kellemetlenség innen adódott. Továbbá csalódással nyugtáztam, hogy az Ön által megszervezett áruátvételkor ismételten nem megfelelõ alapossággal jártunk el. Az ügyet kivizsgáltam, kollégáim felelõsségét megállapítottam.

A történtekért szíves elnézését kérem, s egyben engedje meg, hogy a felmerült költségek kompenzálására egy darab 20.000 Ft-os vásárlási utalványt ajánljak fel Önnek, melyet a Mester utcai áruházban átvehet, illetve az ország összes Praktiker áruházában korlátlan ideig beválthat. Kérem, keresse az áruházi managementet.

Kívánok Önnek sok sikert abban a reményben, hogy még sokáig vásárlóink között üdvözölhetem.

Tisztelettel:

Németh Gyula Értékesítési vezetõ - Vertriebsleiter

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása