Tékozló Homár

Hogyan verjünk vissza csürhét?

SkunkShot

2006.09.19. 15:03 | jackyll | Szólj hozzá!

A Homár alapvetõen békés fajta, de az alkoholista futballhuligánok randalírozását nem szívleli. A rendõrség stratégáin segíteni sajnos nem tudunk, ellenben ajánlunk néhány hasznos holmit, ha neadjisten a háztömbükben vélnék felfedezni az ultrák a legközelebbi libsibolsi hazugságfészket.

Ha rohamoznak a büdös sutyerákok, stílusosan görénybûzösborz-szagú bûzbombával zavarjuk õket melegebb éghajlatra. A SkunkShot nevû gél hivatalosan kutyák és macskák távoltartására lett kitalálva, de ez ellen is véd.

Az akár három hétig kitartó hatású gél vízálló, így a mostani esõzések sem csökkentenék hatását. A 20ml-es flakon 400 négyzetméter beterítésére elegendõ, így egy ennél jóval kisebb helyen koncentrálódó tömeg ellen vélhetõen pusztító hatása lehet.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása