Tékozló Homár

Támad az irodaszer

2006.09.29. 12:23 | jackyll | komment

Ilyet se pipált még a Homár, hogy vki termékmintát akart volna kifizettetni, amit ráadásul úgy tukmált rá áldozatára több alkalommal. MK-val mindenesetre ez történt, úgyhogy ha hasonló hívást kapnak, kezdjenek gyanakodni (aki esetleg alapból nem teszi):

Történt, hogy 2-3 héttel ezelõtt telefonhívást kaptam a Basic+ irodaszerekkel foglalkozó cégtõl. Egy rámenõs hölgy próbálta rámtukmálni termékeiket. Mint a beszerzéssel foglalkozó emberek általában én is a szokásos menetet követtem, küldjön termékmintát és katalógust, megnézzük és visszajelzünk. Meg is jött egy ki csomag minta.

Egy héttel ezután ismét telefonált onnan egy másik hölgy. Közölte, hogy szeretne még mintát küldeni, mert sok termékük van, mondtam rendben, de csak mintát küldjön, mert az elõzõben sem találtam nekünk megfelelõt. Egyeztettünk és megjegyezte, hogy mivel ilyen segítõkészek vagyunk küld ajándékba Ikea vásárlási utalványt. Mivel ajándékba adta, nem vitatkoztam.

Megjött egy lényegesen nagyobb csomag. Kinyitottam és meglepetésemre több tucat kínai ceruzát, tûzõgépet, illatosítót, tisztítókendõt találtam benne. Felhívtam õket, hogy itt tévedés van ez túl sok mintának, erre a hölgy /jól kiképezve/ rám ripakodott, hogy mit akarok én visszavitettni, amikor átvettük. Kérdeztem, hogy hol a megrendelés, erre azt monta, hogy nem mondtam a telefonba, hogy nem kell és mit gondolok miért küldtek vásárlási utalványt is? A lényeg, ki akart számlázni közel 300.000ft-ot, és nagy veszekedés árán volt csak arra hajlandó, hogy küld egy futárt és visszaviszi az árut.

Vajon hány céget paliznak így be, akik nem reklamálnak eléggé?

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2007.09.11. 10:49:34

basic+. jegyeztem.

plony 2009.12.21. 15:43:08

Termékmintát csak őstermelőtől!

nagybalek 2010.11.24. 23:36:12

A baj az, hogy ezeket a hozzászólásokat azok látják, akik már bedőltek. Amikor átvették a csomagot, akkor kezdenek utánanézni a cégnek. Ugyanis előtte nem is tudnak a "létezéséről".
Feljelentést kell tenni. Én azt teszem, ha nem viszik a csudába a cuccukat!

pandagéza 2011.01.18. 14:34:23

@nagybalek: Szia! Én is így jártam. Most ott tartok, hogy nem hajlandóak visszavenni a csomagot. Akarnak listát küldeni arról, hogy mikre tudnám kicserélni.
Neked sikerült valamit intézni?
süti beállítások módosítása