Tékozló Homár

A szezon legjobb röhögõgörcse

Fisher Price/TMX Elmo

2006.10.05. 12:17 | szily | komment

Tíz éve, hogy kihozták a Szezám utca rokonszenves, piros bundás szereplõjét, a gülüszemû Elmót csikizhetõ bábuváltozatban. A jubileumot a Fisher-Price igazán ütõsen ünnepli, megjelent ugyanis a TMX Elmo baba, aki a legragadósabb fetrengõs-talajcsapkodós röhögõgörcsöt produkálja a játékipar történetében. Nézze meg a filmet, ami garantáltan felbolygatja az iroda unalmát!

A TMX Elmo (a hülye névbõl a TM annyit tesz, hogy Tickle Me, azaz „csikizz”, az X meg a tízéves évfordulóra utal) 160 dollárba kerül, 30 centi magas és három csikizésre érzékeny pontja van. Az igazi pusztító nevetõroham akkor kapja el, ha többször egymás után megcsiklandozzuk. Mi már gyûjtjük rá a pénzt. Aki látta itthon, kérjük írja meg, hol és mennyiért!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Briguszka 2008.01.04. 23:48:07

Remélem sehol sem lesz kapható, bár ha megveszed, megérdemled, hogy egész nap ezt kelljen hallgatnod!
süti beállítások módosítása