Tékozló Homár

Pálesz a korzón

2006.10.18. 15:55 | homár sebibaba | komment
Kedves mindenki, figyelmeztetés következik: a továbbiakban keménydrogról lesz szó, szóval lapozzon, akinek zsenáns a téma. Minõségellenõrzõ rohambrigádunk szombaton ellátogatott a Pálinka Promenádra, Vigadó elõtt, Dunakorzó, és fogyasztott, jókedvvel, bõséggel.

Két cent hungarikum 300, 4 cent 500, villámgyorsan elköltöttük egy kisnyugdíjas havi illetményét, majd rázendítettünk a közismert anti-blues nótára, ami valahogy úgy hangzik: Vidám és mosolygós vagyok / tádá-dá-dám/ visszatért a nõm / tádá-dá-dám/ teli a zsebem pénzzel /tádá-dá-dám / leszoktam a piáról /tádá-dá-dám / és újra bízom a jövõben.

Tádádádám. Pozitív lelkiállapotunk odavonzott egy hobbiforradalmárt, aki lelkesen javasolta a Köztársaság tér megtekintését báj nájt báj lájt, de nekünk csordultig tele volt a szívünk szeretettel és kimentettük magunkat azzal, hogy nemhogy futni, de járni sem tudunk. Az illetõ jólelkûen elfogadta mentségeinket, mi pedig ugyancsak jólelkûen felsegítettük a földrõl.

Sajnos, az elfogyasztott pálinkák mellékhatásaként bõvebb beszámolóra nem futja, inkább tekintse meg kissé tengeribetegre sikeredett videónkat, mi is ennek alapján rekonstruáltuk az este nagyobb részét.

Ja, és celeb is legyen: láttuk a demokratás Bencsiket is, egyszerre két példányban.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása