Tékozló Homár

A legjobb (sör)márka ever

2006.11.10. 13:38 | jackyll | Szólj hozzá!

Azt már tudjuk, hogy a lengyeleknek van kókuszos, kávés és mentás sörük is, de álmodni sem mertük volna, hogy a legbetegebb ízesítések után még a legbetegebb márkanevet is lenyúlják. Pedig ez történt, ElChe a tanunk rá:

Egy kellemes lengyel kiruccanás örök emléke marad ez a doboz, amely természetesen már üres, és fogalmam sincs, ilyen márkájú sört gyártanak-e még. Ám a Super Atom Piwo fantázianév szerintem gyakorlatilag felülmúlhatatlan. Természetesen adta magát a helyzet, hogy nagyon félmúltbeli, lakótelepi környezet legyen a háttere a róla készült képnek. Ez egy ilyen sör.

Hogy az íze?... Évekkel ezelõtt hoztam haza és fogyasztottam el, egy ún. "Visegrádi Sörparti" keretében, ahol lengyel, szlovák, cseh és magyar sörök kerültek elfogyasztásra. Ezek után mire emlékezhetem? Alkohol volt benne, az tuti...

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása