Tékozló Homár

Cukormentes cukor Norbitól

Információk a szolgáltatásról/Norbi Ételfutár

2006.11.15. 10:08 | homár sebibaba | Szólj hozzá!
Becsszó, nem akarjuk mi Norbikát bántani, fõként mióta felforrt szegénynek az agyvize a heréi miatt és százmillás pert emleget a saját lapjában megjelent ominózus fotó miatt. De Pepe, a Sasszem nevû olvasónkba belebújt az ördög és meglepett minket a Norbi Update Ételfutár reklámanyagával, oszt legott nekünk is felmelegedett a központi processzorunk. Ugyanis azzal bíztat a harmadik bekezdés második mondata, miszerint „Ételeink ízesítése cukormentes cukorral történik, ami nem tartalmaz sem kalóriát, sem mesterséges ízesítõszert". A nemcukorcukor.

Ez roppant érdekesen hangzik, akárcsak a fából vaskarika, valamint a kör négyszögesítése, úgyhogy legalább 5 percig olyan hangosan mosolyogtunk, hogy megfájdult a torunk. Késõbb megpróbálkoztunk a megfejtés reményében egy kutató-kémikusnál, de õ is hangosan mosolygott és a tudomány mai állását emlegette.

Mi egyszerû fenéklakó ízeltlábúak vagyunk, szóra sem érdemes szellemi képességekkel, minden humán segítségnek örvendünk, szóval a helyes megfejtõk között nagyértékû Homár-elõfizetéseket, valamint egy Gergényi Péter arcképével díszített aranyozott tomfát sorsolunk ki. Utóbbi nem igaz, ne üssetek. (És a csodalisztrõl még egy szót sem ejtettünk.)

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása