Tékozló Homár

Uzsorakölcsönre adja a Cora Micimackó kuckóját

Cora/hitel

2006.11.15. 00:10 | szily | Szólj hozzá!


A gyerek már borotválkozik, fingás után bocsánatot kér, és gyakran használja az „értékválság” kifejezést, de Ön még mindig fizetheti az átkozott kölyök luxuskabinjának az árát, mármint ha Ön volt olyan hülye, és elcsábult a Cora hirdetése láttán.

Micimackó erdei házikóját ugyanis a Nagy Ipari Forradalom idõszakát idézõ, hosszú távú uzsorakölcsönre adja a szõrös szívû hipermarket: a kápéban 49900 forintos kulipintyót három évig törlesztheti a nyomorult szülõ havi 5556 forintjával, vagyis a végére 200016 forintot kell kiköhögnie. Fingunk nincs a THM-rõl, de legalább 400 százalékosra tippeljük.

A képet Dexter68-tól kaptuk, aki ezt írta:

Szia Homár!

Nem úszol meg ezen a héten sem. Olyat láttam a Cora katalógusban, hogy nem tudtam kihagyni, hiszen kihagyhatatlan. Számold ki! Mennyire saccolod a THM-et?

Dexter68 (a kihagyhatatlan)

Szia Dexter68,

Hát 400 százalékra. A házikó amúgy vadászlesként hasznosítható újra, ha tél elején a telekhatáron elkezdenének csoportokba verõdni a kiéhezett banktisztviselõk. Ha így nézed, nem is olyan drága.

A Homár

Update1: Ne írjanak nagyon dühös leveleket, ha a THM egyáltalán nem 400 százalék. Ez csak egy tipp, halavány fogalmunk sincs, hogyan kell kiszámolni. A lényeg, hogy négyszer annyit köhöghetünk ki három év alatt.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása