Tékozló Homár

Leghülyébb pénztáros verseny I. - A százas meg az étkezési jegy

ismeretlen pénztáros/tökfejség

2006.12.05. 09:59 | szily | Szólj hozzá!

Olyan sztorit kaptunk, hogy versenyt kell hirdetnünk. A feladat a címben megtalálható, ehhez annyi kiegészítést tennénk, hogy pénztáros olvasóinktól pedig Leghülyébb vevõk subjectû leveleket várunk.

Egy kis élelmiszerboltban történt az eset, ha eszembe jut – görcsbe szorul a gyomrom – a nevetéstõl. Reggeli bevásárlás. Két zsömle, kefir, csoki. Senki sincs a pénztárnál: Én: Étkezési jegyet elfogadnak?

Hülye Pénztáros: Igen. De nem tudunk belõle visszaadni. 168 Ft lesz.

Ekkor átnyújtok neki egy fém százast és egy száz forint értékû étkezési jegyet (ebben a sorrendben). Hülye Pénztáros: Szóltam. Nem tudok belõle visszaadni.

Én: Akkor adja vissza kérem mindkettõt. Visszaadta. Ezután odaadtam neki a száz forint értékû étkezési jegyet, majd a fémszázast (tehát most fordított sorrendet alkalmaztam). Tágra meredt a szeme, pupillái kitágultak, és furcsa, csodálkozó arckifejezést mutatott. Hülye Pénztáros: Így már vissza tudok adni. És visszaadta a 32 Ft-omat. Alig vártam, hogy kilépjek az üzletbõl. Mégsem akartam megsérteni a kb. 5 percig tartó, sírásos-fulladásos nevetési rohamommal. Üdv,

Gyõrfi Zoltán

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása