Tékozló Homár

Az APEH szarik a mobiltelefonra

APEH/közönségkapcsolat

2007.01.09. 00:05 | szily | Szólj hozzá!

Az adóhivatal vagy aggódik a T-Com csökkenõ vezetékestelefon-állományáért, vagy csak rossz napjuk volt, amikor B.I. mobilon próbálta becserkészni az ügyfélszolgálatot. Mindenesetre azt mondták neki, hogy mobilról nem lehet hívni a szolgáltatást (állítólag floppyt lóbáltak közben), aztán javasolták, hogy vegyen telefonkártyát vagy vezetékes vonalat. Nem vicc. Olvassák!

Tisztelt Homár!

Az alábbi kellemes, de igencsak röhögni való sztorival tudok szolgálni.

Kedves közös ismerõsünk, akit annyira a szívünkbe zárunk, akinek annyi mindent adunk, áldozunk és adományozunk, a NAAAAAGY APEH. Az APEH T. Ügyfélszolgálata volt olyan kegyes, hogy létrehozott egy helyi tarifával hívható ügyfélszolgálati számot, a 06 40 42 42 42-es számon. Eddig semmi gond, azonban........................., ez a szám nem hívható mobil telefonokról valamilyen apropóból. Azt hittem, hogy nálunk van a gond, de miután a szolgáltatónk tájékoztatott, hogy ez "abban az esetben van, amikor a hívott fél letiltja a bejövõ hívásait bizonyos körzetekbõl". Na itt is ez van. Felhívtuk az APEH informatikai információját, ahol kérdésünkre "Miért nem lehet mobilról hívni?" azt mondták, "Csak", "de akkor mit csináljunk?", "menjen le egy utcai fülkébe", jött a válasz, "bocs", ezért vegyek egy telefonkártyát. "És ha nem akarok?" , "Akkor igényeljen T-Com számot és hívjon arról", "bocs". Akkor most itt burkolt telefonvonal értékesítés folyik vagy cégösszefonódás? Vagy mi? Erre mondtuk, hogy "Nálunk nincs vezetékes vonal, csak mobil". "Akkor ez van". És szépen elköszöntek, letették a kagylót.

Na ez a nem semmi, hogy Nálunk még ilyet is meg lehet engedni. Most mondjam azt, hogy nincs netem beküldeni az APEH bevallást, melyre köteleznek elektronikus úton? Bocs, nincs netem. Vagy valami hasonló. Végül is én is letiltom Õket, ne hívjanak fel ha bajuk van a bevallásommal. De ne is keressenek. Érjék be azzal amit küldtem.

Üdv

B.I.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása