Tékozló Homár

Kukacoskodnak a müzlivel is

Fortunate müzli/áfonyás Cerbona vs

2007.01.15. 09:31 | jackyll | 1 komment
Érték és hagyomány kollekciónk újabb féregrágta termékekkel bõvült. Az elsõ gyártója ezúttal a Cerbona, a gyanútlan fogyasztó pedig Kris:
Vettünk egy doboz Cerbona Áfonyás müzliszeletet joghurtos bevonattal! Még nem próbáltuk, ki ne hagyja ám… új és más mint az eddigiek, még finom is, ha nem nézed, hogy mi van benne… A baj akkor lett, amikor az asszony közölte, hogy mozog is ám a belseje, de nem nagyon, azonban alap követelmény nálam, hogy a kaja ne másszon. Picit se.

Önmaga erejébõl a lény nem alkalmas a cerbona elmozgatására, de annak élvezeti értékét, kis méretéhez képeset meglepõen elrontja. Elsõre jól átnéztem a csomagolást, hogy nem vagyok-e tök sötét és esetleg jár hozzá a kukac… meg is találtam rajta, hogy 4g Protein. Na mondtam, végre valaki rá meri korrektül írni, de akárhogy nézegetem, mini mérlegem nincs, de ez a kukac soha nincs 4g. Egy barátom most nézte a képeket és felhívta a figyelmem, hogy aggódik. Szomorúnak tûnik a kukacom, nem tudom mitévõ legyek…

u.i.:

Most látom közelrõl, hogy nemcsak él, de szõrös is, lehet, hogy ez egy hernyó?

És itt van hirtelen egy másik termék is, ahol azonban a vágóképrõl eliszkolt a tettes, így Péter csak a fészkét tudta megörökíteni:

Az alábbi Fortunate müzli igazi szerencsepéldány. Ha mákod van, nem eszel kukacot. Sajnos a kukacot nem sikerült lefotózni, mert mire elõszedtük a gépet, eliszkolt, bár biztos mi tettük bele, mondaná a cégvezetõ, de a kis selyemfonalának nyomai mindenrõl árulkodnak.

Miután gyakorlott kisállattartó vagyok, bontottam pár kukacos magot már... A képek meg magukért beszélnek... Ma már semmit se ehet az ember nyugodtan, csak tüzetes vizsgálódás után?

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása