Tékozló Homár

Hétvégi disztroj: bölcsészsztriptíz, sátáni apeh és bõgõ emberek

2007.02.09. 16:39 | jackyll | Szólj hozzá!
Ez a poszt a jól megérdemelt pihenés az egészheti futószalag melletti trancsírozás után. Hirtelen nem rémlik még ki, de a Monty Python tuti elsütötte ezt a poént Carol Clevelanddel, márminthogy egy túlkvalifikált nõ vmi hivatalos szöveget ad elõ sztriptíz közben. Esetünkben egy fiatalosra dizájnolt reklámipari szakkönyvet igyekeznek diszkréten lenyomni a torkokon.

Amire bekopiztuk ezt a tejreklámot jöttünk csak rá, hogy a no use crying over spilled milk közmondás magyarul nem kár a kiömlött tejet siratni, de mostmár mindegy. Fokozhatták volna a szpotot mondjuk zokogó kisállatokkal vagy körmenettel, de azért így is megjárja.

Végül pedig, hogy nem csak a Homár ennyire fáradt, álljon itt Luighi fejlesztése az APEH új telefonszámából, további komment nélkül:

Az APEH telefonvonala ez: 06-40-42-42-42. Ha figyelembe vesszük az amerikai telefonszám memorizálást akkor úgy is írhatjuk: 06-40 HA-HA-HA! Méghogy nincsa a hatalomnak (akasztófa) humorérzéke!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása