Tékozló Homár

Fizessen 0 percnyi parkolásért 9455 forintot!

Centrum Parkoló Rendszer Kft.

2007.02.19. 19:03 | mvmv | 2 komment

Nem elég, hogy közel tízezer forintot kér a pontosan nulla másodpercnyi parkolásért a Centrum Parkoló Rendszer Kft., de még polgári peres eljárással is fenyeget. A Homár-olvasónak mindez indokolatlannak tûnik:

Amíg létezik a Centrum Parkoló Rendszer Kft. a Homár sosem fog éhezni! Örök téma, egyik kedves ismerõsöm kapta a csatolt fizetési felszólítást. Két apró részletre szeretném felhívni a figyelmeteket: - Ismerõsöm lakcíme és az "elkövetés" helye ugyanabban a kerületben van de ez a tény eltörpül amellett, hogy - a levél szerint a parkolás idõtartama 0 másodperc volt. Egy rövid közvélemény kutatást szerveznék: ki szavaz arra, hogy barátom befizesse a pótdíjtartozást?

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zozo6296 2011.01.14. 23:59:38

Ha az illető ezt most találta, akkor van még egyáltalán a feje fölött tető? Nem árvereztették el/nem robbbantatták fel, mégcsaknem is kezdeményezett polgári peres eljárást, melyben megfosztották minden vagyonától? Nahát!
süti beállítások módosítása